یه موضوع جالب من با s500 n73 k750 امتحان کردم بعد از 3-4 ساعت باتری گوشی داغ میکنه اما با z530 گزاشتم 12 ساعت دانلود کرد اصلا داغ نکرد جالبه نه ؟نقل قول:
نه پینگش خوب نیست یعنی اصلا خوب نیست برا من که همیشه بالا 500نقل قول:
یعنی افتضاحه
Printable View
یه موضوع جالب من با s500 n73 k750 امتحان کردم بعد از 3-4 ساعت باتری گوشی داغ میکنه اما با z530 گزاشتم 12 ساعت دانلود کرد اصلا داغ نکرد جالبه نه ؟نقل قول:
نه پینگش خوب نیست یعنی اصلا خوب نیست برا من که همیشه بالا 500نقل قول:
یعنی افتضاحه
حذف شود............................................ ........
میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
نوچ:31:نقل قول:
ای بابانقل قول:
دادا خوب چرا نمیری سراغ وایمکس همین هزینه رو میکنی خوب چیز بهرتی بگیر.
خوب برای یه جاهایی هم مثل شما استثناست نمیشه فقط در حد چک میل جواب میده نارحت نکن خودتو داداشم :10:
سه نفر دیگه از قدیمیهایی که در این تاپیک مثل خودت پستهای مفید زدند این حرف رو تایید کنند روی چشمنقل قول:
چون خودم این سرویس رو فعلا ندارم اگه اینو بزنم تبلیغ منفی محسوب میشه و عملا حرف خودمو زمین میزنم.
در انی اطلاعی هم ندارم ممکنه همین طوری باشه که شما میگی
به قطعیت برسیم چشم
شما فعلا یک نفر رای شما هم محفوظ :27:
:10:
یه سوال خنده دار! من یه دکل پیدا کردم که سرعتش بعضی وقتا خوبه مثلا وقتی گوشیو میزارم روی اسپیکر کامپیوترم سرعتش میره بالای 20 و پینگش هم بهتر میشه! شاید با چیزای دیگه هم بشه این کارو کرد پیشنهادی ندارید!؟ مثلا یه گونی سیم بزارم کنار گوشیم؟!!؟
بله محدوديت دانلود درسته هشت و نه گيگ نميدونم ولي من يك هفته اي داشتم سرعتش 9 هست هفته پيش روي 2.5 گيگ ديگه دانلود نميكرد مجبور شدم يك روز صبر كنم تا تمو بشه دوباره بگيرم
البته زنگم زدم اپراتور 772 گفت مشكل ترافيك شبكه هست ولي جالبه امروز كه ديدم يكي نوشته رو 2.5 گيگ مي ايسته فهميدم ماله منم روي همون 2.5 گيگ بود كه ايستاد بنابراين محدوديت دانلودش حقيقت داره
وقتی میگم گوشی رو دستتون بگیرید توی خونه راه برید واسه همین میگمنقل قول:
در پستهای قبلی هم اشاره کردم من گوشیمو برعکس میخوابوندم و سرعتم ده برابر میشد :31:
چون که این امواج نقطه کانونی درست حسابی ندارند و در هوا پخش هستند
شما فقط باید بتونید در یک موقعیت مناسب قرار بگیردی که این امواج به بهترین شکل به گوشی شما رسونده بشه.
راهی برای افزایش این سرعت هم هست و استفاده از انتن اکسترنال هستش که در پست شماره یک قرار دادم
---------- Post added 15-08-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 14-08-2010 at 11:57 PM ----------
مهربان !:31: تویهن نباشه خودت هم پسر گلی هستی ولینقل قول:
فقط دوستان ثابت !:21::31::10::11:
هروقت سه نفر بقیه تکمیل شد حتما این کار رو میکنم.:20:
آخه وایمکس شونم مثل خودشونه :31:نقل قول:
به هر نحوی که شده باید کلاه ما رو بردارن دیگه :31:
نه اون دیگه سرعتش خوبه همون 16 رو میدهنقل قول:
خیالت تخته که 128 گرفتی
هنوز مونده این خراب شده یه سرویس درست حسابی داشته باشه
خودتو ناراحت نکن.:31:
عزیز شما واستون اتفاق افتاده که میگید ؟ از صحتش اطمینان دارید ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اینم حکایت سرعت خونگیه که الان 56 کیلوبایته :31:نقل قول:
الان من دارم با این سرعت فایل 60000 مگی دانلود میکنم :31: