جالبه هیچکی توضیح نمیده تکنیک ها رو تو این تابیک....:8:اون دریبل رین بو که الان زدی تو این فیلم چطوری میشه رو دسته ایکس باکس زد.....
Printable View
جالبه هیچکی توضیح نمیده تکنیک ها رو تو این تابیک....:8:اون دریبل رین بو که الان زدی تو این فیلم چطوری میشه رو دسته ایکس باکس زد.....
کلا 2 تا تکنیک هست که بلد نیستم . یکیش تو همین گل های هفته 13 بود گل یکی مونده به آخر . بازیکنی که بنزما بهش پاس میده نمیدونم چجوری اون حرکتو انجام داد . شاید شانسی باشه چون ندیدم تا حالا
یکی هم که بعدا کلیپشو میزارم هر کس بلد بود بگه چجوریه . از تکنیک های مخفی هست اما خیلی کم دیدم
2 گیگ فایل نصویری آموزشیه تکنینک های 11 و 12 دارم اما این توش نبوده
حالا بگذریم
اینجا کسی از ESL چیزی میدونه ؟ اگه میدونین سوال دارم
سلام دوستان
عزیزان تو نسخه ی PC میتونید Rabona Fake یا Rabona Shot بزنید ؟
من تو نسخه ی 11 PC راحت میزدم ولی تو 12 هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا :31:
کسی از دوستان تکنیک هایی بجز اونایی که تو بخش Help خود بازی هست میدونه ؟
مرسی
حتما ترکیب 4 - 1 - 3 - 2 رو برای همه ی تیمهاتون تست کنید با این ترکیب روی اولترا اتک بیشتر بازی کنید واقعا برای من خوب جواب داده این ترکیب
اون فایل اموزشی رو میشه ما هم داشته باشیم مهندس جان......؟:31:نقل قول:
این پست چون افتاد آخر صفحه اینجا دوباره نقل قولشو گذاشتمنقل قول:
ممنون میشم اگه کسی آموزشrainbowرو برای PCبذاره
ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه باگ باحال دیشب رخ داد.داشتم careerبازی می کردم که یهو دوتا از بازیکنام(ریبری و دنی آلوز)با هم برخورد کردن. یه دفعه دیدم این ریبری مثه یه بوگاتی(:31:)از سمت راست زمین درحالت نشسته منتقل شد به سمت چپ!!!!!!!!!!
گفتی برای پی سی ؟ مگه فرقی هم داره ؟نقل قول:
Rainbow سه حالت داره : جهت ها مربوط به RS یا همون شوک سمت راست هستش . دیگه فرض میگیریم خودتون LT رو گرفتین .
1. Simple Rainbow : پایین ، بالا ، بالا
2.Advanced Rainbow : پایین ، بالا ، (با کمی مکس) بالا
3.Juggling Rainbow : همین جور که دارین پشت سر هم RB رو میزنین (همون روپایی) پایین ، بالا ، بالا
ها خداییش اون تکنیک نمیدونم چجوری زد . یا اون تکنیک که رونالدو تو گل اول روپایی میزنه بعد با پای چپش توپ رو میندازه رو پای راستش که شوت بزنه .نقل قول:
اسم این حرکتی که گفتی رو تو فوتبال واقعی فکر میکنم Luna Flick هستش اگه درست یادم بیاد . خیلی حرکت خداییه . نمیدونم تو فیفا چجوری میشه زدش . برم یه سرچ بکنم ببینم همچین چیزی پیدا میشه یا نه .
کلا مثل اینکه فیفا رو برای کنسول درست کردن و به فکر کسانیکه با کیبرد بازی میکنن نبودن!
کسایی مثل من که با کیبرد بازی میکنن چه گناهی دارن آخه؟.دی
نه میتونیم تکنیک بزنیم،نه کار خاصی انجام بدیم
یادمه PES یه دکمه داشت که روی C تنظیمش میکردم و با اون میشد پا عوض کرد یا تکنیک زد ولی فیفا مثل اینکه اسما برای PC هم میاد ولی باید مثل کنسول با دسته بازیش کنی
خب فیفا یه بازی حرفه ایه و حرفه ای ها حتما رو کنسول بازی میکنن:27:نقل قول:
البته اونایی که با کیبورد بازی میکنن اصن اعجوبه اند
چه جوری آخه میشه با کیبورد بازی کرد:18:
نقل قول:جواب این 2 تا پست یکسان هست واسه همین یه جا نقل قول کردم...نقل قول:
برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ
در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...
برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن
حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره...
یا این حساب پس اون x شوت ها (که با پاهای ضربدری شوت میکنه) یا مثلا x سانترها یا کلا شوتهای نمایشی (غیر از برگردون که باید تریتش فعال باشه) احتیاج به fancy flick داره ؟نقل قول:
خوب بر فرض این تریت رو هم داره . خوب بعدش چجوری اون حرکتها رو میره . من فقط میدونم که LT با شوت نمایشی میزنه . خوب اون حرکتی که مثلا کرسی رونالدو قبل از شوت زد با چیه .
در ضمن اون که پاس نمایشی با LT منظورت RB + pass هستش یا فرق میکنه . چون معمولا همه اون RB + pass رو میتونن بدن .
اسپانیولی جون . معلومه واقعا pro کار کردی . من خودم تو فیفا 11 pro میرفتم فقط . تنها چیزایی که باز نکرده بودم اکمپلیشمنتهای مربوط به دفاع بود . تقریبا 91 درصد پر شده بود و قدرت بازیکنم هم تقریبا 88 بود . ولی هیچ وقت اون تکنیک های خفن رو اونجا نتونستم برم . ولی تو فیفا 12 خیلی بهتر شده .
یه حرکت جالب توی یکی از ویدئو آموزش دریبل دیدم که فکر کنم جالب باشه.
وقتی دارین روپایی میزنید همون جهت رو که صورت بازیکن به آن طرف هست رو بزنید بعد دکمه LS رو نگه داشته(Left Stick رو فشار دهید) و بعد دوبار سریع RS رو بزنید.حرکت سختی هست.امیدوارم تکراری نباشه.
کلیپ حرکت که یکم بد اجرا شد:
کد:http://www.uploadbaz.com/7vp0gucz720a
آرمین این حرکت توی فیفا 11 کنسول هم بود که کلیپ این گل توسط یکی از دوستان انجام شد و کلیپش توی سایت گذاشته شد(فکر کنم خودت بودی)نقل قول:
جواب این 2 تا پست یکسان هست واسه همین یه جا نقل قول کردم...
برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ
در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...
برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن
حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره...
اگه میتونی میشه یکم دقیق تر بگی چگونه این حرکت رو انجام داد؟
با کیبورد همه کار میشه کرد به جز قابلیت 360 درجه که اونم با دسته کامل نیست من خودم جوی استیک دارم اما با کیبورد بازی میکنم راستش برای بازی فقط باید به کنترلرهای مخصوص بازی ها عادت کرد نه به کیبورد که مخصوص تایپ کردنهنقل قول:
قابلیت 360 درجه قفط رو دسته های اوریجینال PS3 و Xbox 360 موجوده:46:نقل قول:
زمانی که توپ به رونالدو می رسه به خاطر نوع ایستادن و موقعیتش به دلیل اینکه حرکت روپایی رو شروع میکنه و به این دلیل که استیک راست رو به جلو حرکت میده این انیمیشن خلق می شه این انیمیشن به راحتی نمی تونه در هر جا خلق بشه این رو مطمئن هستم نا گفته نمونه که برخی انیمیشن های بازی توسط بازیکنان تکنیکی به صورت رندومی خلق میشه برخیشون به چشم نمیان و این برمیگرده به پرسنالتی پلاسی که توی فیفا 11 (کنسول) به این ور ابداع شدنقل قول:
آرمین این حرکت توی فیفا 11 کنسول هم بود که کلیپ این گل توسط یکی از دوستان انجام شد و کلیپش توی سایت گذاشته شد(فکر کنم خودت بودی)
اگه میتونی میشه یکم دقیق تر بگی چگونه این حرکت رو انجام داد؟
کدوم فایل ؟نقل قول:
2 گیگ فایل دارم که اکثرش آموزشیه
با چه نرم افزاری میشه فرمت flv رو کات کرد که این تکنیک ناشناخته رو بزارم ؟
البته جسارت نباشه ها من فیفا با کنسول بازی نکردم اما تفاوتی بین رابونا در فیفا 11 کنسول و پی سی و فیفا 12 ندیدمنقل قول:
کلا تو هیچ فیفایی ندیدم بشه رابونا رو با قدرت شوت زد
رابونا برای سانتر بکار میره و در بعضی جاها میشه بصورت چیپ ازش استفاده کرد
پاس های نمایشی هم برای من با RB انجام میشه مگه تو کنسول با LT هست ؟
Fake Rabona هم لزوما نباید داخل محوطه جریمه باشه اما نسبت به فیفا 11 پی سی زدنش یکیم سخت تر شده
اقا من هیچ وقت این Rabona رو نتونستم بزنم . یکی میشه بگه اصلا حرکتش بدرد بخوره ؟ چه کار میکنه ؟نقل قول:
اگه خوبه برم یاد بگیرم .
============================نقل قول:
فنسی فلیک منظورت چیه؟چطوری فعال میشه؟رابونا چجور تکنیکیه؟:13:
====================نقل قول:
عزیزم اکومپلیشت ها چطوری باز میشن؟پرو تو قسمت انلاین بازی هست؟
این پنجمین هفته ی متوالی است که FIFA 12 در صدر جدول پرفروش ترین بازی های انگلستان قرار دارد. همچنین این هفته Rayman Origins نیز توانست به جدول ده بازی اول راه پیدا کند و بالاتر از Rage در رتبه ی نهم قرار گیرد.
اگر دو هفته ی سال قبل از زمان انتشار FIFA 12 یعنی ماه اکتبر را نیز حساب کنیم ، این هفتمین هفته ای است که FIFA 12 در صدر جدول فروش قرار داد و تبدیل به یکی از پرفروش ترین بازی های ورزشی در انگلستان شده است.
بازی های دیگری همچون Modern Warfare 3 ، Battlefield 3 ، Skyrim و Just Dance 3 نیز در لیست این هفته حضور دارند.
لیست کامل را در پایین می توانید مشاهده کنید :
- 1 – FIFA 12
- 2 – The Elder Scrolls V: Skyrim
- 3 – Just Dance 3
- 4 – Modern Warfare 3
- 5 – Battlefield 3
- 6 – Zumba Fitness
- 7 – Saints Row: The Third
- 8 – Zumba Fitness 2
- 9 – Rayman Origins
- 10 – RAGE
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آرمین جاننقل قول:
نمیدونم مشکل از دسته بود از چی بود خلاصه هر چی بود درست شد :31:
راستی به قول دوستمون لزومی نداره تو محوطه باشی :11:
مرسی :11:
خب دوستان هر که دارد هوس کرببلا ...
دو تا کلیپ میزارم که تو این دو کلیپ 1 تکنیک زده میشه و هر کی میدونه اون تکنیک رو چجوری میزنن بگه لطفا
حسابی تو کف این تکنیکم
تو این کلیپ اون تکنیکی که رونالدو بالافاصله بعد از Fake Rabona دوم میزنه . اولی رو بلدمکد:http://www.mediafire.com/?oc4em2zg8ruzp72
تو این یکی هم کاسانو میزنه بلافاصله بعد از Fake Rabonaکد:http://www.mediafire.com/?rqb2lxe3vqq1v5b
فقط کانورت که کردم سرعت کلیپ یکم زیاد شد اگه دیده نمیشه با km player سرعت پخشو کم کنین
من واقعا توی این تاپیک که میام لذت میبرم .. به نظرم یه سر و گردن از همه ی تاپیک های پی سی بالاتره ...
درسته قبل از این که بازی بیاد اصلا بحث های خوبی توی تاپیک انجام نمیشه ولی وقتی بازی عرضه میشه یه مدت ازش میگذره بحث بچه ها تخصصی میشه که جای بسی خوشحالی است که مثل بعضی از تاپیک های دیگه جای دعوا نشده ...
من اسمم شهابه ... کوچیک شما :31:نقل قول:
به نظر من استفاده از هر سه تای این بازیکنا خیلی بهتره .. برای همین هم معمولا ترکیب هایی رو برای بارسا انتخاب میکنم که 4 تا هافبک داشته باشه ... که از هر سه تای این بازیکن های به بهترین نحو بشه استفاده کرد ... ولی در کل اگه دو تای این بازی کن ها رو بخوای من ژاوی و فابرگاس رو میگم :31:
اره .. من اون ترکیب اولی رو دیدم ...نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ترکیبی که گفتی خیلی عالیه .. وجود LCM و RCM باعث میشه تقریبا کناره ها هم بسته بشه و همچنین پست تخصصی CDM که داره خیلی عالیه .. من خودم هنوز امتحانش نکردم ولی به نظرم خیلی عالیه ....
سلام
من دیشب داشتم با چلسی بازی میکردم حریفمم ویگان بود. وسطای بازی گزارشگر حرف از مایکل جکسون زد. خدایی میگم. یه چیزی گفت بعد اخرشو فقط فهمیدم که گفت Like mickel jacson. جالبه ها. بعد من یه سوال دیگه داشتم. دوستان کسی هست بدونه توو کدوم سایت فیفا با گزارشگرایه ایرانی هست واسه خرید؟ اصلا اومده؟
گزاشگر فارسی رو ولش چی گفت خب؟:19:نقل قول:
جایی کسی سراغ نداره متن گزارش های انگلیسی شو داشته باشه؟
خیلی واجبه:19:
دوستان کسی از کریشن مستر 12 چیزی میدونه؟اصلا اجرا نمیشه
من خودم که الان رو 360 بازی میکنم ولی واسه 11 که باش کار کردم و استادشم باید net framework 4 به بالا نصب کنی تا اجرا بشه:46:نقل قول:
سوال داشتی بپرس:11:
لوکاس یه پلی میکر واقعیه به مثابه یک بازیساز واقعی فوتبال پوزیشن و هوش فوقالعاده ی مخصوص یک بازیساز فوتبال هر جا گیر میکنم به این بازیکن پاس میدم، با تشکر از یوزری که این بازیکن رو معرفی کرد...
سلام
میشه بهترین ترکیب رو برای رئال مادرید معرفی کنید؟ترکیبی که بیشتر هجومی باشه و اساس کارش حفظ توپ باشه نه کانتر اتک.
با تشکر
بچه هایی که انلاین بازی میکنن چرا نمیان ultimate team . خیلی حال میده مخصوصا اگه با friend بازی کنی.
این خارجیها لگ دارن اصلا نمیشه بازی کرد . خواستین خودم اموزشش رو میزارم .
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
قربونت شهاب جاننقل قول:
خوب تو که میگی 4 تا هافبک میزاری که دیگه اونا تو پست تخصصیشون نیستن .
بعد هم اینکه گفته بودی 5-4-1 میزنی فکر کنم . یعنی تو قید سانچز و داوید ویا رو زدی ؟
البته میشه ها . ولی خداییش ادم دوس داره کل بازیکنهای برسا رو تو زمین داشته باشی . ادم حیفش میاد یکی رو بزاره کنار . مثلا اینیستا یا سس . داوید ویا یا سانچز ( چقدر این سانچز خداست:40:) واقعا من وقتی توپ دست سانچز میفته بهتر از مسی میتونم باهاش کار کنم .
دوستان آپدیت نقل و انتقالات ژانویه کی میاد؟!
پارسال یادمه تو فبریه دانلود کردم .. ولی یادم نیست چندم بود !
کسی دقیق میدونه چه تاریخی میاد؟
مرسی
فعلا خبری نیستنقل قول:
این فایل های چندگانه ایی که مختص به دریبل هستش خیلی عالیه...اسم این دریبل ها تو فوتبال واقعی هم درسته؟این دریبل ها همون دریبل های گزینه help بازیه؟
اما یه بدی داره که فقط با بازیکنان خاص میشه این دریبل ها رو زد و طبیعتا با تیم های قوی...چون بازیکنان خاص در باشگاه های بزرگ هستن...من خودم با دوستان اکثرا عادت داریم با تیم های درجه دو تورنمنت برگزار کنیم چون جذاب تر و رئال تره میشه بازی...((واقعی تر))....این دریبل ها رو میشه فقط با امثال مسی و رونالدو و اگوئرو و روبن و زلاتان و نیمار زد فقط....
بهترین استراتژی و بهترین سیستم توی این بازی چیه؟(واسه تیم خاصی منظورم نیست)
من هر سیستم و استراتژی ای که انتخاب میکنم یا موقع حمله بازیکن کم میارم یا موقع دفاع ولی سی پی یو هم موقع حمله و هم موقع دفاع بازیکن کافی داره
بستگی به تیمت،بازیکنات،سبک بازیت و ..... داره لطفا یکم بیشتر توضیح بده تا بچه ها بتونن کمکت کنندنقل قول:
البته آقا سهیل این دریبل ها فقط برای بازیکنانی که گفتید نیست باید توی مشخصات تعداد ستاره های Skill move را نگاه کنید و متناسب با آن ها میتوانید دریبل بزنید.توی تیم های درجه دو هم بازیکن تکنیکی هست.نقل قول:
این فایل های چندگانه ایی که مختص به دریبل هستش خیلی عالیه...اسم این دریبل ها تو فوتبال واقعی هم درسته؟این دریبل ها همون دریبل های گزینه help بازیه؟
اما یه بدی داره که فقط با بازیکنان خاص میشه این دریبل ها رو زد و طبیعتا با تیم های قوی...چون بازیکنان خاص در باشگاه های بزرگ هستن...من خودم با دوستان اکثرا عادت داریم با تیم های درجه دو تورنمنت برگزار کنیم چون جذاب تر و رئال تره میشه بازی...((واقعی تر))....این دریبل ها رو میشه فقط با امثال مسی و رونالدو و اگوئرو و روبن و زلاتان و نیمار زد فقط....
مثلا توی تیم سوانسی سیتی Dyer توانایی دریبل هاش 4 ستاره هست.
+
بچه های بارسایی(بخصوص شهاب)امشب چند تا بزنیم؟
نقل قول:
من 4 هافبک رو ترجیح میدم ... یعنی ماسچرانو تو هافبک دفاعی
ژاوی و اینیستا توی LCM و RCM که اینجا اینیستا توی پست تخصصیش نیست ولی مشکلی نیست .. خوب بازی میکنه :31:
و سسک هم CAM توی همین ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 یا 4 - 1 - 2 - 1 - 2
برای بارسا این دو تا ترکیب به نظرم بهترینه ... برای بقیه ی تیم ها 4 - 5 - 1 بازی میکنم بلا استثنا !
بارسا شرایط خاص خودش رو داره .. البته توی منیجر مود هم که من بازی میکنم برای بارسا همین سیستم 4 - 5 - 1 رو میرم ... یعنی داوید ویا و سانچز و اینا رو همه میفروشم :31:
این Reus توی پست RM عالی کار میکنه ... یه پایه اصلی تیم های 4 - 5 -1 همین بازیکنه ...
این ترجیح دادن بازیکن ها دیگه کاملا سبیقه ای هست ...
سانچز خوبی که داره اینه که Skill Move اش 5 ستارس ... یعنی از مسی که 4 تا ستاره داره هم بیشتره .. برای همین روون حرکت میکنه و دریبل میزنه ...
[این اموزش تصویری دریبل ها وقتی اونو اجرا می کنم نمیتونم دریبل بزنم.......مثلا یه دریبل به نام elastico chop نوشته:flick rs back+flick left((در حالی که LT هم گرفته شده))اما نمی زنه اون دریبلی که تو این تصویر هست؟LT من همون دکمه ایی که واسه تمرکز بازیکن روی دریبل هستش....STANDING و JOGGING منظورش اینه که هم موقعی که ایستادی و هم در حال دویدن میتونی بزنی؟دویدن با سرعت یا بدون سرعت.....BALL FROM JUGGLING به چه معنی هستش؟
نکته دیگه اینکه همون دریبل الاستیک چاب رو میزنم فقط بصورت ناقص توب رو از بشت سر خودش میندازه تا به سرش میخوره و حرکت ناقص انجام میشه...بازیکنم هم مسی هست تو بخش اره نا..........
یا مثلا حرکت LATWN که روبایی میزنه و باشو دور توب می چرخونه نوشته BALL FROM JUGGLING...یعنی روبایی بزنم اول؟اما روبایی میزنم ولی انجام نمیشه...همش توبو مثل اون بازیکن سابق تیم ملی مکزیک((کواتموک بلانکو اگه یادتون باشه))با جفت باهاش بلند میکنه...لطفا راهنمایی کنن دوستان....[/B][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE]
سلام.
چند صفحه پیش یه ویدیو بود که چندتا دریبل آموزش میداد. چقدر سخته.
من هرکاری کردم نتونستم هیچ کدومشو اجرا کنم.
بعدش هم تو بازی واقعا سخته که یهو تمرکز کنی ببینی الان از کدوم ترکیب دکمه ها باید استفاده کنی.
حالا این به کنار.
یه ترکیب هجومی برای رئال میشه معرفی کنین؟
البته یه جوری که تو دفاع هم کم نیارن.
منظورم اینه که موقع دفاع قشنگ برگردن عقب.
من تو حالت دیفالت رئال خیلی با دفاع مشکل دارم. اصلا برنمیگردن سر پستشون. خیلی سرعتشون هم کمه انگار.