سلام
دوستان هزینه راه اندازی اولیه چقدره؟
و ایا تمام مکانهایی که سیم کارت انتن میده، اینترنتم وجود داره؟
و اگه بخواید با سرعت adsl مقایسه کنید، سرعتش به اندازه 128 می باشد؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان هزینه راه اندازی اولیه چقدره؟
و ایا تمام مکانهایی که سیم کارت انتن میده، اینترنتم وجود داره؟
و اگه بخواید با سرعت adsl مقایسه کنید، سرعتش به اندازه 128 می باشد؟
ممنون
سلامنقل قول:
بستگی به خودت داره که چه مودمی بخری معمولا مودم ها از 50 تومن شروع میشن به بالا تازه شما میتونین از از گوشیتون به عنوان مودم هم استفاده کنین!
بله در همه جا اینترنت وجود داره اما سرعت متغییره سرعتت بستگی به فاصله ی شما تا دکل ایرانسل هم داره:31:
اگه شما با چیز پی ان به اینترنت وصل بشین و از مودم مرغوب و خوب استفاده کنین و فاصلتون به دکل ایرانسل هم نزدیک باشه سرعت بین 200 تا 224 متغیره که به نظر خیلی بهتره! ولی اگه غیر از این شرایط میخواین استفاده کنین توصیه نمیشه
ت.جه داشته باشین که:
1.(چیز پی ان خیلی مهمه در سرعت ادج) 2.(پینگ این نوع اینترنت افتضاحه!)
چرا؟نقل قول:
1.(چیز پی ان خیلی مهمه در سرعت ادج)
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد.
دوستمون گفت كه.نقل قول:
پينگ اين نوع اينترنت بالا هستش و خيلي وقتا به سختي پيج وا ميكنه و سرعت لود صفحات خيلي بالا هستش.
ولي خوب دانلودش تقريباً هميشه خوب و ثابته.
----------
چيز پي ان خيلي سرعتش كاهش پيدا كرده.
وصل نشدنش بهتر از شدنش بود كه. :41:
سلام مجدد
از اونجايي كه پورتهاي pptp و l2tp رو بستن (فقط گاهي به ندرت باز ميشه) حالا يه sسه تا سوال دارم:
اون دسته از دوستاني كه از ويندوز XP استفاده ميكنن و نميتونن از چيز پي ان هاي SSTP استفاده كنن. پس بايد از چه چيز پي انهايي استفاده كنن؟
وفتي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده ميشه بايد از چيز پي انهاي L2tp استفاده كرد؟ درسته؟ يا نه بايد از pptp يا sstp استفاده كرد؟
وقتي كه پورت l2tp رو بستن پس چطور ميشه با چه چيز پي انهايي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كرد؟(بجز استفاده از نرم افزارها)
نبود ؟:13:نقل قول:
دوست عزیز این مودم ها هیچ تنظیمات خاصی ندارن وقتی به pc وصل میکنی باید خودش بشناسه!نقل قول:
من فکر کنم مودم تون اشکال داره! البته این نظر منه!
1- راهی نداره دوست عزیز باید حتما ویندوزشون 7 باشه! البته میتونن از قندشکن استفاده کنن:31: اگه خواستین یه پخ بدین بهتون بدم:8:نقل قول:
2-وقتی از اینترنت موبایل استفاده میکنید فقط نمیتونین از پورت pptp وصل بشین! l2tp و sstp هیچ مشکلی نداره!
3-استفاده از sstp :27: هیچ مشکلی نداره خیالتون راحت
از موقعي كه جلوي وي پي - ان رو گرفتند سرعت كلي بالاتر رفته
با خودم گفتم برم يه وب گردي بكنم و عقده هامو خالي كنم.
بعد ديدم هر جايي كه ميخوام برم رو بستند. من هم اومدم اين مطلب رو بنويسم و برم.
آخه اين هم شد وضع؟!
حالا ما كه ويندوز XP داريم و پورتهاي PPTP رو بستن پس چيكار كنم وقتي نميتونم از چيز پي ان استفاده كنم؟ چيز شكن اولترا سرعتشون خيلي پايينه
من تازه ميخواستم از اينترنت موبايل تو كامپيوترم استفاده كنم. اما حالا كه L2TP رو بستن پس چطور ميشه از چيز پي ان استفاده كنم؟
يكي راهنمايي كنه... خدا از دست اينا
نقل قول:
دوست عزيز پورت pptp هم كامل بسته نيست.
وقتي آي پيت اولش 10.0 ، 10.1 و فك كنم 10.7 باشه وصل ميشه.
ولي خوب سرعت پورتهاي pptp و l2tp به شدت افت كرده و در واقع بي فايده هستش.
مگه اينكه روزهاي آتي سرعت اينا برگرده به حالت عادي.
کمک :19:
دوستان از دیروز تا حالا برای من با gprs میره با edge نمیره البته مشکل فقط از منطقه س مثلا میرم جای دیگه درست میشه به نظرتون چی کار کنم؟ امکانش هست دیگه edge نشه؟:41:
آي پي سيستم من اولش 10.0 و... يا سرور باشه؟ يعني چي؟نقل قول:
آي پي كه دست من نيست چي باشه!
l2tp هم بازهنقل قول:
براي pptp بايد ip شما روي 10.0 ست بشه رو 10.6 و 10.1و10.2هم جواب ميده
شما بايد اينقدر كانكت و ديسكانكت بشي تا آي پيت 10.0 بشه
ولي همونجور كه دوستمون گفتن سرعت بشدت پايينه
:13::13::13::13::13::13:نقل قول:
دوست من ماله من هم همینطوری شده بود 2هفته اینجوری بود حتی یک سایت هم به زور لود میکرد ولی میرفتم یه جا دیگه سرعتش خیلی خوب میشد فهمیدم مشکل آنتن bts محلمون هست زنگ زدم 700 آدرس کامل بهشون دادم گفتن ما به تیم پشتیبانی انتقال میدم بعد حدود 4روز کاملا درست شد و سرعت با 24دانلود میکنمنقل قول:
يكي يه جواب درست و رك بده:
پورت l2tp بسته يا بازه؟
اگه بسته هست چطور ميشه از چيز پي انهاي l2tp استفاده كرد؟
ممنون
l2tp بازهنقل قول:
pptp هم رو آي پي هايي كه گفته شد جواب ميده
فقط سرعت رو بشدت پايين مياره
چرا سرعت من اینجوریه تا هفته پیش خوب بود یه هفته ای هست این جوری شده گریه منو در آورده :((((((((
سرعتت در حد معموله از ايرانسل بيشتر از اين نميشه انتظار داشتنقل قول:
ايرانسل صرفا در مواردي خوبه كه دسترسي به اينترنت نداشته باشي يا بخواي از گوشي استفاده كني ،كه امواجي هم كه ميفرسته پدر سيستم عصبي بدن رو در مياره ...
با همون هزينه ماهيانه و دوبرابر و نيم حجم ايرانسل و سازگاري با انواع وي پي ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از L2TP IP SEC استفاده کنید البته کمتر شرکتی این سرویس رو ارائه میکنه. اگر بتونید درست ستاپش کنید دیگه مثل سرویسهای قبلی محدودیت سرعت و... نخواهید داشت . در همین حد عرض کنم که این سرویس با L2TP معمولی تفاوت فاحش داره!
موفق باشید
دو روز کلا ایرانسل تعطیله ازدیروز تا حالا-(تهران -م6) آیا دوستان همچین مشکلی دارند - آدم نمیدونه چی بگه با این اوضاع واحوال بهمریخته نه نت افسوس............
اره دوست عزیز تازیگیا اینطوری شده:2: من زنگ زدم به 700 اولش فکر کرد من اوسکولم داشت دلایل چرت و پرت میاورد وقتی جوابشو دادم و حساب کار اومد دستش:27::21: گفت معلوم نیست درست بشه شاید هم gprs قطع بشه!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
شما ه یه زنگ به 700 بزن هر وقت که خوب شد خبر بده
باتشکر -فعلا که را افتاده
از دست اين كندي سرعت به كي اعتراض كنم خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا؟
با 700 تماس بگیر دوست عزیز:31:نقل قول:
دیروز و پریروز افتضاح بود امروز صبح خوب بود ولی حالا دوباره داره اذیت میکنه
فقط در صورت آمدن اپراتور سوم ، ایرانسل فکری به حال ما میکنه البته خرک نمير بهار مياد...
الان سرعت خوبه.همیشه 5 شنبه ها اونم تو این ساعت افتضاح بود:
دو.سه روزه پینگ من خیلی افتضاح شده گوگل قبلا 400 یا 500 بود الان زیر 800 نمیاد از دست این ایرانسل :13:
کلی پست خوندم کف کردم اما نشد همشو بخونم:19:
ممنون بابت اطلاعات خوب همه بچه ها...
من الان این سرویس رو فعال کردم برای اینکه بتونم روی لپ تاپ استفاده کنم.
با گوشی سامسونگ استار
مشکل کانکت و اینها ندارم
ولی سوالم اینه که با بلوتوث وصل بشم بهتره یا سیم usb ؟
با usb تست زدم اما خوب گوشی همش روی حالت شارژه و این مشکل ساز میشه برای گوشی و اینکه زنگ میخوره میخوای مثلا حرکت کنی و اینها....واینکه خود لپ تاپ هم به نزدیک بودن گوشی کمی حساسه و نمیشه خیلی نزدیکش کرد.
بلوتوث سرعتش کمتر میشه؟
و اینکه بهترین تنظیمات رو هرکی بهش رسیده بگه انجام بدیم برای سرعت بیشتر.
(اگر تکراریه ببخشید واقعا اینقدر تاپیک زیاده نمیشه الان همشو خوند)
نه سرعتش کمتر نمیشه من هم و بیرون بلوتوث رو روشن میکنم و با اون وصل میشم(تو لب تاپ)نقل قول:
بلوتوث خیلی از کابل بهتره
ممنونم....
ایرانسل دوتا شماره سرور داره برای gprs
اول: ستاره،نود و نه،ستاره ستاره ستاره،هشت،مربع
دوم:ستاره،نود و نه،ستاره،یک،ستاره ستاره،مربع،یک
کدوم یکی رو بزنیم بهتره؟
شما هم از همینها استفاده میکنید؟
(نشد اونهارو با عدد بزنم قاطی میشد برای همین با کلمه زدم)
درسته سرعت مناسبی برای وبگردی نداره اما خیلی از کارهای منو راه میندازه.
امیدوارم بزودی بهتر و بهتر بشه.
دوست عزیزسرعت و کیفیت این نوع اینترنت فقط به منطقه شما و نوع پوشش شبکه بستگی داره این دوتا هم فرقی نداره!نقل قول:
شما اگه از یک چیز پی ان با پورت sstp استفاده کنی دیگه سرعت وبگردیت هم خوب میشه
درمورد جمله اخرت هم باید بگم زیاد امیدوار نباش چون من از موقعی که یادمه داره بدترو بدتر میشه!:2:
#99*
#1*99*
من از اولی استفاده میکنم چون برام تو اون شماره سرعتش بیشتره
ولی انصافا تو منطقه ما
پینگ و سرعتش خوبه
سرعت دانش حدود 35 و اپ حدود 15 و پینگ هم بین 400 تا 700
از اونجایی که تو pc suite من ایران نداشت من کشور آفریقای جنوبی رو انتخاب کردم و کانکت شدم خودش یه شماره داد....آیا میتونم کاری کنم که از کشور خودمون بشناسه وصل بشه؟
این شماره مربوط به همراه اول نیست؟نقل قول:
#99*
------
خونه ما طبقه ای هستش وقتی طبقه همکف بودم هرکاری میکردم وصل نمیشد و ارور ppp میداد و اینا فکر میکردم چیزی خرابه برای همین کلی با تنظیمات ور رفتم.
الان اومدم طبقه سوم و به راحتی وصل شدم و دارم آنتی ویروسم رو بروز میکنم سرعت دانلود خوبی دارم.
اگر ارور ppp اینها دارید جای قرار گیریتون رو عوض کنید.
برای افزایش آنتن تو طبقه همکف چیکار کنم؟یه راه ارزون:31:
گوشیم سامسونگ استار هستش.
درسته منم الان با بلوتوث وصل شدم خیلی بهتره چون هم دیگه گوشی رو حالت شارژ نمیره که باطری خراب بشه هم وقتی زنگ میخوره میتونی تکون بخوری تو اتاق.نقل قول:
نه سرعتش کمتر نمیشه من هم و بیرون بلوتوث رو روشن میکنم و با اون وصل میشم(تو لب تاپ)
بلوتوث خیلی از کابل بهتره
و هم اینکه به نظر سرعت بهتری داره.
چندتا چیز پی ام دارم هیچ کدوم کار نمیکنه همشون ازکار افتاده روی هر لایری آزمایش کردم قطعه هم روی نت ایرانسل هم روی نت adsl خونه....نقل قول:
شما اگه از یک چیز پی ان با پورت sstp استفاده کنی دیگه سرعت وبگردیت هم خوب میشه
این شماره برای همه اپراتور های تو ایران استفاده میشه که سرعتش نسبت به بقیه بهترهنقل قول:
این عکس که تو پست اول هست کجای سایت ایرانسله؟
هنوز این تعرفه ها قابل خرید هست؟ مثلاً *140*3*7*2*3# یک ماهه 10 تومن نامحدود.
برای سیم کارت های اعتباری، اول باید به اندازه تعرفه سیم کارت رو شارژ کرد بعد اون کد رو زد اعتبار کم میشه؟
این تعرفه ها مال زمونایی هست که ایرانسل داشت برای اولین بار اج رو ارائه میدادنقل قول:
خود من از اولین نفرهایی بودم که ازشون استفاده کردم که بینهایت دیسکانکتی داشت
ولی یه ماه بعد درست شد و من حدود 7 ماه از ایرانسل استفاده کردم که سرعت دان تا 40 بود اون موقع کاری به پینگ و اینار نداشتم ولی عالی بود چون نامحدود بود و همه جا در دسترس
نقل قول:
ایرانسل دوتا شماره سرور داره برای gprs
اول: ستاره،نود و نه،ستاره ستاره ستاره،هشت،مربع
دوم:ستاره،نود و نه،ستاره،یک،ستاره ستاره،مربع،یک
نقل قول:
*
#1*99*
من از اولی استفاده میکنم چون برام تو اون شماره سرعتش بیشتره
شماره سرور دیگه چیه؟نقل قول:
این شماره مربوط به همراه اول نیست؟
وقتی ارتباط بین گوشی و کامپیوتر برقرار میشه یک درایور مودم هم نصب میشه که مربوط به گوشی هست.یعنی گوشی به عنوان یک مودم شناخته میشه و میشه از طریق کامپیوتر باهاش شماره گیری کرد.
شماره #99* مربوط به GPRS هست و وقتی این شماره توسط کانکشن دایل آپ و مودم گوشی گرفته بشه GPRS گوشی روی کامپیوتر قابل استفاده میشه
هر مودم که روی ویندوز نصب میشه یک پورت مجازی بهش اختصاص داده میشه مثل Com8 یا Com 3 .اون عددی هم که بعد از 99 اضافه میشه شماره پورت مجازی مودم هست مثلا #8*99* یعنی از مودمی که روی پورت 8 هست استفاده کن و وقتی به کار میره که چند مودم روی ویندوز نصب باشه