آقای spaniuly میشه شما هم یکم توضیح بدید.البته از جواب دوست خوبم هم بسیار ممنونم.نقل قول:
Printable View
آقای spaniuly میشه شما هم یکم توضیح بدید.البته از جواب دوست خوبم هم بسیار ممنونم.نقل قول:
بچه ها با انالوگ باید دریبل زد؟کلا چطوریه دریبل زدن...من فقط یه نوع دریبل میتونم بزنم...r2 و l2 رو با هم میگرم و با همم دکمه ی باس و شوت رو میزنم...هر کی عملا خودش دریبلی زده بیاد اینجا قشنگ توضیح بده.......
در ضمن خطرناک ترین شیوه سانتر چیه؟سانتر زمینی که تند باشه و فقط با یه نیش ضربه بره تو گل....سانتر بلند دقیق با چیه؟
همون قسمت جوانان شما بايد بيشتر افرادي كه استعداد كمي دارند رو بريزيد بيرون با گذاشتنyouth كمپ هاي در خارج كشور مثل اسپانيا و ايتاليا و حتي كشور خودتون ميتونيد جوانان با قدرت رو جذب كنيد بعد با هاشون قرار داد ببنديد البته در 16 سالگينقل قول:
youth team
تمنا می کنم دوست عزیز... ولی به عنوان کسی که قسمت منیجر رو فقط ساعاتی بازی کرده خیلی نمی تونم اظهار عقیده کنم من تمام وقتم برای فیفا 12 برای قسمت Pro بوده و اکزیبیشن جالبه بدونید شاید بین همه بچه های اینجا من کمترین وقت رو برای فیفا 12 گذاشتم ولی با این حال درصد اکامپلیشمنت های پرو ام 98 درصد هست! برای فیفا 11 هم دو بار این درصد رو به 100 رسوندم! در مورد قسمت کریر فقط برای پرو اطلاعاتی دارم جهت گرفتن اچیومنت های قسمت منیجر مود این قسمت رو ساعاتی بازی کردم ولی احتمالا بعدها باز هم بازی کنم این قسمت رو... راستش بعد از چند سال که اکثر اوقات گیمینگم صرف فوتبال میشد امسال دیگه احساس می کنم زده شدم از فوتبال گیم به همین علت می خوام کمی بازی های غیر فوتبالی انجام بدم که حقیقتا سرگرم کننده تر و هیجان انگیز تر از فوتبال هستند...نقل قول:
آقا من بازیو نصب که می کنم می خوام برم تو بازی غث ارور میده میزنه e0001 فقط همینو زده .کمکم کنید
گلها رو موافقم . البته یه نکته ای . بیشتر گلها توی مود انلاین بود اگه دقت میکردی . ولی طرف از اماتور هم اماتورتر بود که نمیتونست چنین توپ هایی رو بگیره . بماندنقل قول:
+
یک سوال داشتم فقط . اینترنتت جون من چیه که میتونی Pro Online بازی کنی بدون مشکل .
ما همینجوریش توی پی سی و توی مود head to head مشکل لگ داریم چی برسه به پرو که اصلا dc میشیم .
مگه توی ایکس باکس فرق داره ؟
واسه ارجینال هم بگم که بله حق فیفا هم هست که بازیش رو ارجینال بخری ولی فقط برای کنسول و فقط برای خارجی ها .
دلیلش هم ساده است . چرا من باید به همون اندازه ای که خارجیها واسه بازی پول میدن پول بدم بعد امکاناتی که میتونم ازش استفاده کنم کمتر باشه .
چرا نباید بتونم از ultimate team یا pro club یا head to head seasons استفاده کنم . چرا بعضی از قابلیت های فیفا باید واسه ما ایرانی ها ق.ل.ت.ر باشه در حالی که پول ارجینال هم دادیم .
البته اینا تقصیر EA نیست . تقصیر اینترنت کشورمونه . ولی به هر حال ما چه کنیم . وقتی باید به EA پول بدیم که قابلیت استفاده از تمام امکاناتش رو داشته باشیم .
فکر کنم دیدی که اونجا به ملتی که کپی میخرن چی میگن . درک که نمیکنن ما چه مشکلاتی داریم . فقط میگن دزد دیگه کار به دلیلش ندارن .
الان من به شدت از خرید ارجینال فیفا پشیمونم چون تنها کاری که میتونم توی فیفای ارجینال انجام بدم همین بازیهای Friendly هستش .
موقع نصب بازی هم که هستن بچه های همینجا که ارجینال خریدن . فقط بپرس ببین چه مشکلاتی با نصب فیفا داشتن . در این حد رفتن که دیگه فکر میکردن پولشون هدر رفته .
یه امار بدم که الان تقریبا نصف لیست friend هام توی اکانت اریجینم بیشتر از 2 ماهه که کلا بیخیال ارجینال شدن .
در کل میگم تقصیر EA نیست . البته بعضی وقتها کمی تحریمها انجام میشه ولی در کل چه کنیم که اینترنتمون همینه و این ماهی 20 تومنی رو هم که واسه ADSL میدیم رو بیشترش هم بکنیم بازم خانه از بنیاد خراب است .
پس در نتیجه من یکی توصیه میکنم اصلا سمت ارجینال واسه هیچ بازی ای نرین .
تویه کنسول خوب به دلیل داشتن سرورهای بهتر با یه پینگ خوب،مثلا زیر 100،میتونید به راحتی بازیهایی که سرورهای خیلی خوبی دارن،مثل فیفا یا مثل Uncharted یا GeoW رو تویه مدهای شلوغ مثل 11Vs11 بازی کنید،البته با اشتراک کیفیت پایین مثلا Head To Had رو هم میتونید راحت بازی کنید..............
سلام
لطفا یه ترکیب خوب برای بارسا معرفی کنید.تا توی اون بازیکنا به هم نزدیک تر باشند و بشه تیکی تاکا رو به راحتی اجرا کرد.یعنی مثل خود بارسا بشه باهاش بازی کرد.
ممنون
راستی برد مقابل رئال رو به بارساییها تبریک میگم
اقا این چرا این همه سخت شده؟من روی ps3 بازی میکنم.قربون فیفا 11!5 تا بازی کردم یک گل هم نزدم!کلی گل خوردم و 4 تا هم گل به خودی!!!دفاع رو هم برمیگردونم مثل پارسال بازم تغییر نمیکنه.چه کنم؟یکی اموزشی چیزی نمیتونه بده؟همه ی دکمه هاشو بلدم و تمرینی خود فیفا رو مثل آب خوردن رد کردم!
نمیشه برد اقا نمیشه برد....
شما میتونید دکمه L2 را و با Right Stick دریبل ها رو انجام بدید.راهنمای دریبل ها در Help خود فیفا هم وجود داره.نقل قول:
آرمین 98 درصد شدی!!!!!!!!نقل قول:
تمنا می کنم دوست عزیز... ولی به عنوان کسی که قسمت منیجر رو فقط ساعاتی بازی کرده خیلی نمی تونم اظهار عقیده کنم من تمام وقتم برای فیفا 12 برای قسمت Pro بوده و اکزیبیشن جالبه بدونید شاید بین همه بچه های اینجا من کمترین وقت رو برای فیفا 12 گذاشتم ولی با این حال درصد اکامپلیشمنت های پرو ام 98 درصد هست! برای فیفا 11 هم دو بار این درصد رو به 100 رسوندم! در مورد قسمت کریر فقط برای پرو اطلاعاتی دارم جهت گرفتن اچیومنت های قسمت منیجر مود این قسمت رو ساعاتی بازی کردم ولی احتمالا بعدها باز هم بازی کنم این قسمت رو... راستش بعد از چند سال که اکثر اوقات گیمینگم صرف فوتبال میشد امسال دیگه احساس می کنم زده شدم از فوتبال گیم به همین علت می خوام کمی بازی های غیر فوتبالی انجام بدم که حقیقتا سرگرم کننده تر و هیجان انگیز تر از فوتبال هستند...
خوب پیشرفت کردی.به نظر من هم امسال یکم نسبت به پارسال کسل کننده تر شده البته بخش منیجر.پارسال در صورت گرفتن نتایج ضعیف بعد چند هفته اخراج میشدی ولی توی 12 من همچین چیزی رو ندیدم.انشاالله که سال دیگه جذاب تر باشد
درود بر دوستان
من یه بازیکن ساختم برای اون قسمتی که فقط با یه بازیکن می تونی بازی کنی!!! ببخشید اسمشو یادم رفته :دی
حتی تو کریر مد هم آوردمش و تو تیمم گذاشتم اما وقتی تیمم رو عوض کردم یادم رفت که بازیکنم رو هم با خودم بیارم! الان موقع تمدید قرارداد هم نمی تونم برگردونمش! و اینکه حتی اون قسمتی که فقط با یه بازیکن جلو بازی می کردم رو هم دیگه پیداش نمی کنم!!!
یکی در این زمینه توضیح میده؟
و اینکه آیا پچی برای آپدیت بازی نیومده؟
لطف می کنید یه پچ هم معرفی کنید برای تبلیغات دور زمین.
:)
سلامنقل قول:
والا اون تيكي تاكاي واقعي رو كه نميشه توي بازي پياده كرد ولي
توي فيفا يه تركيب هست 4 - 3 - 1 - 2 كه تقريبا مثل تركيب بارسا توي اين چند وقته ...
توي اين تركيب كه 4 دفاع معلوم هستن ... سه تا بازيكن CM هست جلوي مدافع كه اخري رو ميتوني ماسچرانو يا بوسكتس بزاري .. بستگي به خودت داره ( ولي من ماسچرانو رو ترجيح ميدم چون هم اورال بيشتري داره و هم توي پست هاش CB هم ديده ميشه كه سيستم خودش وقتي توي حالت دفاع يا ضد حمله ميره بازيكن بر ميگرده عقب ) بعد كنار اين بازيكن ژاوي و اينيستا رو بزار .. جلو اين ها فابرگاس رو بزار كه توي پست تخصصيش يعني CAM بازي ميكنه خيلي خوب ميدرخشه توي اين تركيب ... توي پست مهاجم هم كه دو تا بازيكن ST ميخواي ميتوني مسي و ويا رو بزاري كه هر دو توانايي بازي توي اين پست رو دارن .. مشكل اين تركيب يه كم ميشه گفت كناره هاي زمين هست كه اگه مهارتت خوب باشه و خوب شيفت كني ميتوني كناره ها رو ببندي ...
+
منم همينطور :31:
سلام.بابت توجه به پستم و جواباتون ممنونم.یه سوال دیگه دارم.
من مثلا یه بازیکن جوان میگیرم میخوام که رشد کنه و اورال و یا قدرت های دیگه اش زیاد شود چکار باید بکنم?
برای به دست آوردن توانایی خاص specialities چکار باید بکنم؟
دقیقا شهاب این ترکیب خیلی خوبه.ترکیب پیش فرض بارسا یکم به نظرم ایراد داره.نقل قول:
چون اینیستا تقریبا یه هافبک تکنیکی هست و در پست مهاجم سمت راست یکم از توانایی هایی نظیر پاس کاری های بی نظیرش با ژاوی و پاس های تو عمقش کاسته میشه.البته شهاب میخواستم نظرت رو درباره سیستم 4-1-2-1-2 رو بپرسم.نظرت در مورد این سیستم چیه؟میشه هافبک دفاعی رو بوسکتس یا ماسچرانو بزاری بعد ژاوی و اینیستا در خط بعد و بقیه ترکیب بازیکنا مثل ترکیب خودت.
میدونی اصلا فرق specialties با trait چیه ؟نقل قول:
توی Edit Virtual Pro میتونی یک سری Trait که یه خاصیت یا ویژگی به VP ات اضافه میکنی فقط 5 تا بهش اختصاص بدی . البته باید باهاش بازی کنی تا این قابلیتها انلاک بشه .
specialties برعکس تریتها قابلیت خاص نیستن . در واقع اگه attribute خاصی مثل سرعت یا تاکتیکال یا تکل و ... واسه یک بازیکن بیشتر از 90 باشه یک specialty به بازیکن فقط واسه شناخت سریع یک بازیکن اختصاص میابه که چیز اضافه ای نیست و نشونی از attribute بالای اون بازیکنه .
فقط بعضی از بازیکنها یک specialty مخصوص که طلایی هستش مثل complete forward رو میگیرن که فکر میکنم خاصه و کسی با پیشرفت نمیتونه این رو بگیره . مثلا مسی یا رونالدو .
پس با تغییر قدرت VP ات شاید یک specialty بگیره .
یادم رفت بگم واسه اینکه بازیکن جوونت قدرتش بالا بره اول باید ببینی بازیکنت پتانسیل داره واسه افزایش قدرت یا نه . خواستی تو این سایت یه چک بکن .
از اینجا بازیکن خوب میتونی انتخاب کنی واسه خرید یا ببینی چقدر قدرت بازیکنات افزایش پیدا میکنه .کد:http://www.fifafanatic.com
بعد که دیدی پتانسیلش خوبه فقط باید تا میتونی بازیش بدی و توی ترکیب اصلی تیمت باشه همیشه . در واقع اگه فرمش هم بالا باشه کمی تاثیر داره .
ممنون خیلی خیلی کمک کرد.مخصوصا سایتنقل قول:
اره ..دقیقا .. پست سمت راست یا RW برای یه بازیکن سرعتی و باتکنیک و کسی که خط دفاع رو دور بزنه خوبه .. مثل بازیکنی مانند cerci که توی این پست عالیه و چپ پا هست ولی مناسب این پسته و البته فک کنم اورالش 77 ولی توی منیجر مود اگر بخرینش از فیورنتیا اگه اشتباه نکنم تا 86 هم فک کنم رشد کنه ...نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم 4 - 1 - 2 -1 - 2 در اصل مثله سیستم 4 - 4 - 2 لوزی شکلیه که تیم ملی انگلیس زیاد ازش استفاد میکرد .. این سیستم فوق العاده عالیه ... ولی عیبی که داره اینه که CM نداره .. هر تیمی به نظر من باید توی ترکیبش CM و CDM باشه .. این دو پست حیاتی هستن ...
+
این پست برای بارسا خیلی خوب نیست ... چون ژاوی و اینیستا RM و LM نیستند و این دو پست بیشتر برای بازیکن های کناریه .. و پست تخصصی این دو بازیکن حساب نمیشه .. البته ترکیب ها به توانایی خوده گیمر ها هم بستگی داره و سبک بازیکن یه گیمر ممکنه با این ترکیب راحت تر باشه و بیشتر بخوره و در کل هر ترکیبی که بیشتر باهاش راحتین رو بزارین که اگر ایرادی هم نداشته باشه و بازیکنا توی پست های تخصصیشون باشن خیلی بهتر و بازم به نظر من شیفت کردن بین دو ترکیب خیلی مهم تره ... من نمیدونم چرا فیفا قابلیتی رو نداره که بشه مثلا یک سوم بازی رو با یه ترکیب و بعدش با یه ترکیب دیگه بازی کنیم و سیستم خودش سویچ کنه ... یا مثلا امکانی داشته باشه که اگه تیم گل خورد به طور اتوماتیک ترکیب رو عوض کنه و موقع حمله و دفاع ارایش دفاعی تفاوت داشته باشه ... میدوارم این مشکل که به نظر من خیلی هم جدی هست رو برطرف کنن ..
دوستان تکنیک های کاربردی و دریبل های کاربردی رو توضیح بدن ممنون میشم.آخه حالا دفاعم بهتر شده بدتر نمیتونم گل بزنم!
اقا پچی رسمی یا غیر رسمی واسه بازی اومده؟ اگه آره لطفا لینک
هیچ گونه پچ رسمی برای بازی نخواهد امد . نقل و انتقالات جدید از توی بازی و خود بازی هم از طریق اریجین اپدیت میشه که تا حالا دو بار همون اولا اپدیت شد و کمی تغییر تو گیم پلی دیده شد .نقل قول:
خیلی ممنون . استفاده کردیم .نقل قول:
توی پستهای قبلی گفتی از 4-3-1-2 استفاده خوبی میشه بکنی .
یه چندتا بازی رو با این سیستم رفتم حس کردم بازیم بهتر شد . مخصوصا پاس کاریها . حتی با یک تیم درجه پایین هم خوب جواب داد .
ولی همون طور که گفتی از جناحین خیلی حمله میکنن . ولی مشکل ترکیبم اینجا نبود .
مشکل در واقع اینجا بود که بعضی مواقع هافبکها برای دفاع از جناحین میرفتن و وسط زمین خلأ ای دیده میشد که از اونجا نفوذ میکردن .
البته خوب میشد با کمی شانس دفاع کرد و بازی رو برد . واقعا پاس کاری بهتر میشد .
حالا بماند میخواستم ببینم نظرت واسه سیستم 4-3-3 چیه . نه اون همیشگی . منظورم این شکله .
البته تقریبی کشیدم ولی معلوم میشه . این تقریبا همون 4-3-1-2 هستش که CAM اومده در خط حمله و نوک واستاده . من معمولا جلوی 4-4-2 با این سیستم خوب نتیجه میگیرم.
ستاره ها رو پست بازیکنها در نظر بگیر .
....*
.................*.......*
.*
.............*...............*
.*
.................*.......*
....*
سلام
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی ممنون از جنابCATALONIAبه خاطر ترکیب خوبی که معرفی کردن.من که یه گیمر آماتورم تونستم با این ترکیب توی حالتPROFESSIONALچهار تا به مادرید بزنم.بدون هیچ تقلبی.از استراتژی COUNTER ATTACKاستفاده کردم.
از سمت راست:4-1-2-1-2
فقط شما فرمودین که این ترکیب روی کناره ها مشکل داره ولی تونستم حلش کنم:
اگه RSتون مشکل نداره به قسمتEDITدرFORMATIONتون برید.شما یه RCMدارید که همون ژاویه و یهLCMکه اینیستاست.یکیشون رو انتخاب کنید. و POSITIONINGتویDEFENCEرو به کناره ها انتقال بدید.
در کل ترکیب خیلی مناسبی برای بارساست.
بازم ممنون از کمکهاتون
4 - 3 - 1 - 2 به نظرم بهترین ترکیب برای بارساست ... نظر شخصی خوده من ترکیب 4 - 5 - 1 که خیلی ترکیب عالی هست ... ولی برای بارسا این بهترین ترکیب هست ...نقل قول:
اره .. مشکل این ترکیب نبود LM و RM توی بازیه .. والا این نکته که اشاره کردید من با گذاشتن ماسچرانو حلش کردم .. یعنی ترکیب رو یه جوری چیدم که ماسچرانو در مواقع دفاع یا ضد حمله حریف بیاد وسط و مداف مرکزی های برن عقب .. توی قسمت ادیت ترکیب یه قسمت داره که فلش دارن بازیکن ها ، اون قسمت فلش ماسچرانو رو بزارین عقب اینطوری برمیگرده عقب ...
این سیستم هم همون طور که گفتید یه تعمیمی از سیستم 4- 3 - 1 - 2 هست که البته هجومی تره ...
+
اینا دیگه فرق زیادی نداره ..
فقط با توجه به چند نکته باید ترکیب رو انتخاب کنید ..
1 ) با توجه به بازیکن هایی که دارید ( که البته توی منیجر مود اگه میرین برعکسه .. یعنی باید با توجه به ترکیبی که دارید بازیکن بخرید )
2 ) با توجه به تیمی که جلوی شما بازی میکنه
3 ) با توجه به نتیجه .. ( که این رو گفتم که هنوز فیفا این امکان رو نداره که به طور خودکار سویچ کنه و باید دستی این کار رو بکنید ... )
خواهش میکنم ...نقل قول:
من گفتم قسمت کناره های ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 مشکل داره نه این ترکیب 4-1-2-1-2
مشکل این ترکیب اینه که ژاوی و اینیستا توی پست تخصصیشون نیستن .. همین کاری هم که شما میگید اینه که بازیکن ها رو ببرید به کناره که در اصل یه بازیکنی مثل ژاوی یا اینیستا رو از جای اصلی که میتونه ثمر بخش باشه و بازیگردانی کنه دور میکنه و میکشه به قسمتی که بیشتر باید نفوذ کنه و دفاع رو دور بزنه . شاید خوب باهاشون بشه بازی کرد ، ولی بازیکن که توی پست تخصصی خودش باشه یه چیز دیگس !
نه
این سیستمی که من گفتم همون4-3-1-2هست فقط فرقش اینه که از این سه تا هافبک که جلوی مدافعا هستن،وسطی رو اوردم عقب تر تا توی دفاع به مشکل نخورم.به محل اون دو تای دیگه هم اصلا دست نزدم فقط یه جوری تنظیم کردم که موقعی که توپ میفته دست حریف توی کناره ها دفاع کنن ولی موقع حمله همونcmها باشن تا از اوورالشون بیشترین استفاده رو ببرن.اگه تونستم یه عکس براتون میذارم
ممنون
واقعا که خدا شانس بده:31:نقل قول:
سری گل های برتر + بدترین سوتی هفته 12 ام (هفته پیش)
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا سری 13 که گفته بودم با این گلها اینجوری میشین که چه حرکاتی تو فیفا هست و ما
سری گل های برتر هفته 13 ام (همین هفته)
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون کاتالونیا جان
میگم اواتارت فابرگاسه ولی هیچی از فابرگاس نگفتی . میگم به نظرت کدوم دو نفر زیر واسه هافبک خوبن
ژاوی ، اینیستا
ژاوی ، فابرگاس
فابرگاس ، اینیستا
این واقعا چیزیه که من موندم . معمولا با بودن ژاوی موافقم ولی بین اینیستا و فابرگاس موندم کدوم و بزارم . خداییش دو تاشون توانایی بالایی دارن تو اون پست . ولی حدسم اینه که اینیستا چون تکنیکی تره بهتر باشه . چی میگی ها ؟
الله اکبر...الله اکبر.......اینا دیگه چه گلایی بود...مگه ممکنه؟مگه میشه؟اخه چطوری میشه؟اصن میگیم تیم حریف داشت دفاع نمی کرد از قصد...همینجوری تو تمرین هم نمیشه این کار رو کرد.....
احتمالا
نه واقعا میشه گفت 100 درصد روی آماتور یا یه درجه بالاتره
همه مدافع ها مثل چوب خشکشون زده:27:
کلا فکر زدن یه سری ازین گل هارو از ذهنمون بیرون کنیم:20:
:27: مشکل ما هم همینه که تو کتمون نمیره همچین گلهایی بشه زد :27:نقل قول:
========================نقل قول:
امکان نداره...تو تکنیکی که توبو مهاجم از بشت سر خودش از مدافع روبرو رد میکنه و توبو از بالای سر مدافع هم رد میشه چجوری میشه زد؟
اون که خیلی حرکت گلابی هستش . من زیاد میزنم . البته تو درجه اسوننقل قول:
ولی اون گل اول که کریس رونالدو اون حرکت رو با پای راستش بعد پای چپش میره من اینجوری شدم :18:
گل بعدش هم که اون سیاهپوسته یه Diving head میاد بزنه ولی با پشت پا گل میزنه رو که دیدم اینجوری شدم :34:
یا خدا . . .
این پاریس سن ژرمن رو چه رویایی ساختن!
نه پاسکاریشون،نه پاس در عمقشون،نه سانترشون هیچکدوم طبیعی نیستن و بدون کمترین خطایی میرسن دست بازیکنشون
در عرض 3 دقیقه 2 گل بهم زدن
سلام... دیشب درصد اکامپلیشمنت هام به 99 درصد رسید کلا 3 کار مونده برای انجام یکیش عمومی هست اینکه در هر پستی که هستم 1200 تا تکل بزنم که تا به حال 320 تا تکل زدم (سر پایی یا زمینی فرقی نمی کنه)
2 تا دیگه هم برای دروازبانی هست: اینکه 10 تا پنالتی رو مهار کنم که تا حالا 2 تا رو مهار کردم و اینکه 150 تا بازی رو ببرم در حالیکه بازیکن پرو ام به عنوان دروازبان باشه...
اما خدمت سهیل جان بگم که حرکت های تکنیکی فیفا خیلی آسون هست شما برو ارنا کلی کار یاد می گیری... یه ویدیو گذاشتم که جیگرت حال بیاد...
اما بریم سراغ ویدیویی که دیشب سر دراگ بال اتفاق افتاد روی اکس باکس بازی می کنم واسه همین مجبورم آنسکرین با موبایلم فیلم بگیرم شرمنده بابت پائین بودن کیفیت فیلم ها
از اونجایی که ممکنه دانلود نکنید... یه اشاره به ویدیوی باگ بکنم که دراک بال شدنی از هر تیم یه بازیکن وایمیسته کنار داور ولی از تیم من پویول دنی آلوز و بوسکتز می خواستن پشت توپ باشن البته پویول و دنی آلوز 2 روحن در یک بدن که اون ابتدای ویدیو دنی الوز از پویول استخراج میشه و تعادلش هم به هم می خوره که نهایتا درگیری میشه بینشون و پویول کله پا میشه و مجبور میشه تلافی این کار ها رو سر بوسکتز در بیاره که این نتیجه اش چیزی نبود جز رو سفید کردن محمد نصرتی و شیث رضایی:31: دیگه ادامه ندم خودتون دانلود کنید ببینید ویدیو رو
این ویدئوی دراپ بال خیلی جالب بود:31:
انگار سه نفری دارن سر اینکه کی توپو بده به حریف با هم دعوا میکنن:دی
سلام
من میخوام fifa Cd Key بحرم ... راستش جای مطمئن میخوام بگیرم ..... در کل میخوام بدونم آنلاین فیفا چجوریه ؟! حال میده واقعا ؟!
aligame.irنقل قول:
کاملا خیالت راحت باشه.
ایول خیلی حال کردم :31:نقل قول:
فقط اون دراپ بال :31:
شهاب فکر کنم یه اشتباهی کردی.این سیستم دو شماره داره که توی پرانتز کنارش هست.من منظورم شماره 2 هست.این سیستم هم به جای RM و LM پست RCM و LCM داره که یکم هم جمع تره.نقل قول:
نظرتون درباره ی اینکه بعضی از بچه ها دریبل ها و حرکات تکنیکی رو آموزش بدن؟بعضی ها که اینترنت پر سرعت دارن میتونن یه کلیپ هم از تکنیک بزارن.
سلام
آموزش حرکات تیک نیکی(تکنیکی:31:)توی فیفا12.شاید به دردتون بخوره
فرمت:MP4
حجم:56مگابایت
فرمت:AVIکد:http://parsaspace.com/files/8437974884/Persian-Sport.com___FIFA_12_-New_Skills-_Tutorial.mp4.html
حجم:13مگابایت
فرمت:3GPکد:http://parsaspace.com/files/3297974884/Persian-Sport.com___FIFA_12_-New_Skills-_Tutorial.avi.html
حجم:2.2مگابایت
کد:http://parsaspace.com/files/6197974884/Persian-Sport.com___FIFA_12_-New_Skills-_Tutorial.3gp.html
سلام
دوستان من یه پیچ دانلود کردم این لیست توش بود
اما نمیدونم چیند یا چجوری میشه ازشون استفاده کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید
لیست:
Fifa 12 Chants for all English Premier League
FIFA 12 Empoli Kits Pack
FIFA 12 AS Bari Kits Pack
FIFA 12 Fast Start V.1.0
FIFA 12 Adidas MLS Works OM Ball
FIFA 12 ENB Series
FIFA 12 Mizuno Morelia Gold