اون حالتو برا اندروید مارکت استفاده میکنن که از رو سیم کارت نفهمه ایرانی هستیدنقل قول:
Printable View
اون حالتو برا اندروید مارکت استفاده میکنن که از رو سیم کارت نفهمه ایرانی هستیدنقل قول:
سلام بلاخره اين مودنم edge خوب هست يانه
ارزش نداره 60 تا 90 تومن بدی جنس چینی بخری که چی وقتی نتش نیست .نقل قول:
همراه اول که همون دیال - آپ هستش .
ایرانسلم که داره تبدیل میشه به دیال - آپ
قبلنا میصرفید اما الان نه . اگه چاره ای نداری می تونی خود گوشی رو به مودم تبدیل کنی تا پول هنگفت سر اینترنت دیال - آپ ندی و خط تلفن خونه اشغال نشه که از این نظر میصرفه .
ایرانسل حجمی شده ( 2 گیگ ) 10000 تومن -ماهانه. سرعتشم نسبت پارسال افت کرده و دانلودش شده در بهترین حالت 10 تا 15 کیلوبایت .
به نظر من مودم edge نگیر .موفق و موید باشی:5:
دیگه باید دست از سر GPRS بردارید! یا Wimax یا ADSL و یا Dial Up !!!:27:
مثل اینکه واقعا باید برگردیم به همون دیال آپ:41:
خب من الان چند ماهی است که مودم (D-Link DWM-652) گرفتم و ازش خیلی راضیم ولی مشکل از این ایرانسله که هر بار یه بامبولی در میاره:2:نقل قول:
با این مودم معمولا سرعت دانلودم بین 20 تا 30 است در حالی که با گوشی زیر 15 ولی سرعت وبگردی بسیار متغیره. بعضی وقتا گوگل رو هم باز نمیکنه:41:
به صحبتهای بنده توجه کرده باشین ، گفتم که نتش ( اینترنت ) نیست . هر روز یه مسخره بازی و بدتر شدن خدمات . سرعت هم تنها به مودم که برنمیگرده . مدل گوشی و اینکه edge داره یا نه و edge اون چه کلاسی هستش و از همه مهمتر فاصله ی شما تا دکل هم خیلی مهمه .:27:نقل قول:
راستی l2tp باز شده یا هنوز قطعه ؟:2:
موفق و موید باشید:31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
L2TP بازه و مشکلی نیست.
با تشکر
همه جا بسته شده L2TP شما میگی بازه !!!
متأسفانه پورت هر دو رو بستن.
فك كنم من چش زدم!! :|
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
همه چیز دست خودشون باشه ، همین میشه دیگه . سرعت فجیع کردن ، L2tp رو بستن . :2:هیچ رقیبی هم که ندارن تا با ارایه ی خدمات بهتر ، اینا رو به خاک سیاه بشونه .:2:
sstp چی؟:20:
اونهم مثل اینکه کار نمیکنه:2:
انگار پورتا باز شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان امتحان کردم هر دو پورت بسته بوذند شما چطور میگید باز شدند:13:نقل قول:
نه خیر من تست کردم پورتها باز نشده
اين دوستمون خيلي شاكيه ها. :41:
آقا باور كنيد من الان با وي پي ان اومدم.
pptp .
hkrw جان ، اشتباه اومدی عزیز .( بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت ایرانسل):13:
البته این فحش های خوشگلی که دادی به ایرانسلم می چسبه .:27:
کجا باز شده ! L2TP همچنان بسته هستش که برای گوشی مورد استفاده قرار میگیره و ارور 678 میده .:2:
اما PPTP بازه و میشه ازش استفاده کرد .
من تو ايفون از l2tp استفاده ميكنم اصلا مشكلي باهاش ندارم
البته اينم بگم كه از ٢ تا چيز پي ان l2tp فقط يكيش برام كار ميكنه و حرف رفيقمون حقيقت داره]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی pptp فقط روی آی پی 10.3 چیز پی ان کانکت میشه !
من تا دو روز پیش روی l2tp وصل میشدم ولی نامردا l2tp چیز پی انی که استفاده میکنم رو بستنش !:41:
اس اس تی پی رو جواز بستن اش رو ندارند! تنها مخابرات و سپاه جواز داره که چه خودش و چه اجازه بده به ای اس پی های دیگر که ای اس تی پی رو ببنده چون پورت سراسری هست که الان کل تبادلات بانکیو... توسط این پورت انجام میشهنقل قول:
برای وصل شدن به اس اس تی پی باید حتما سرتیفیکت سرور رو داشته باشید و الا وصل نمیشید
من ديروز وصل شدم الان وصل نميشه.نقل قول:
قضيه اين آي پي چيه ؟ :13:
وقتی که وصل میشید به اینترنت برید تو cmd و تایپ کنید ipconfigنقل قول:
شما آی پی خودتون رو به صورت زیر خواهید دید ...
حالا باید اونقدر قطع و وصل بشید تا آی پیتون به صورت زیر دربیاد ...کد:10.x.x.x
حالا چیز پی ان رو با پروتکل PPTP به راحتی وصل کنید!کد:10.3.x.x
مرسي دادا.
آي پي رو كه ميدونم چيه. :دي
ولي خوب پس بگو من چرا وصل ميشم بعضي وقتا يه وقتايي هم نميشم.
با آي پي 10.3 تست كردم اوكي شد.
دمت گرم.
من الان با دانلود منیجر نمیتونم فایل دانلود کنم اما با مرورگر میتونم
دلیلش رو میدونید (لازم به ذکر من چند تا دانلود منیجر رو تست کردم)
به نظرتون محدودیت اعمال نکرده؟
نه الان من با IDM تست کردم مشکلی نداشت ...نقل قول:
پیغام یا ارور خاصی میده دانلود منیجر ؟
نقل قول:نقل قول:
دو دوست عزیز ، سلام . مسایل مربو ط به هر بخش رو در انجمن اون مطرح کنید تا مثل بنده الکی اخطار دریافت نکنید .:11:
امروز با آي پي 10.3 وي پي ان اوكي نميشد.
به جاش با 10.0 امتحان كردم شد.
سلام دوستان
هر چی گشتم تعرفه های مربوط به EDGE ایرانسل رو ندیدم.
کسی می تونه تعرفه های ماهانه و ترافیک ژ اونها رو بهم بده.
راستی تصمیم گرفتم منم از این سرویس استفاده کنم میشه بگید سرعت در بهترین حالت و بدترین حالت چطوره؟
آیا مثل ADSL شبانش رایگانه و یا اقلا ارزونتره و چه روزایی ارزونتر میشه؟؟
میشه فقط سیم کارت رو شارژ کرد بعد از این سرویس استفاده کرد و یا حتما باید یکی از سرویس های ماهانش رو فعال کرد؟؟
کدوم مودم بهتره و از کجا بفهمم تو چه منطقه ای یه اینترنت دسترسی دارم؟؟
ممنون میشم جوابم رو بدید
تا 3 روز پیش از این روش ای پی 10.3 استفاده میکردم برا وصل شدن با pptp اما 3 روزه جواب نممیدهنقل قول:
1.تعرفه توسایتش هستنقل قول:
2.بهترین حالت 30 البته به ندرت،بدترین صفر!!
3.نه اگه از طرح استفاده کنین شبانه و روزانه نداره! رایگانم نداره!
4.میشه وصل شد ولی هزینه ش خداتومن میشه!
5.مودم زیاد فرقی نداره ولی جایی که وصل میشی پوشش اون مهمه
6.امکانش برات هس ADSL بهتره
ماهیانه 10000 تومان با حجم 2گیگنقل قول:
هفتگی 5000 تومتن با حجم 800مگ
روزانه 1000 تومان با حجم 120مگ
تصمیم اشتباهی گرفتید که می خواید از این سرویس استفاده کنید چون اکثر کسانی که از این سرویس استفاده می کنند ناراضی اندو فقط اونایی راضی اند که چاره ای جز این ندارند(یا به adsl دسترسی ندارند و یا مدام در حرکت اند.).
اگه تو هم یه وقت مجبور شدی از این سرویس استفاده کنی و اسفاده ات انقدر زیاد بود که بخوای مودم بگیری از این مودم های چینی بی نا و نشون نگیر. مارک های بدرد بخوری که من تو بازار دیدم D-link , TP Link , Huawei
دوست عزيز با آي پي 10.0 ميشه الان.نقل قول:
سلام دوستان به نظر من دایل آپ بهتر از اینترنت ایرانسل هست. اوایل چند ماه پیش خوب بود اما الان هیچ به درد نمیخوره
از من میشنوید اگه میتونید سراغش نرید. این تجربه حداقل 6 ماه استفاده از اینترنت edge ایرانسل هست.
با 10.0 الان وصل نمیشه آی پی جدید کسی می دونه؟
چرا وصل ميشه يكي دوبار تست كننقل قول:
دوستاني كه ويندوز سون يا ويستا دارن از sstp استفاده كنن
صرفا جهت تست :
دانلود كانكشنيوزر و پس : testکد:http://up5.--------.com/images/jqezac8a0lyqc8inqba.zip
دوست من وصل نشد, چند بار امتحان کردمنقل قول:
وقتي آي پي صفر رو مياري روي كانكشن وي پي n كليك كردي اگه وصل نشد يه چند لحظه صبر كن دو مرتبه كانكشن وي پي n رو اجرا كن بايد بشه ..نقل قول:
اگه ويندوز سون يا ويستا داري sstp رو رله كن
از همون چند روز پيش كه l2tp از كار افتاد به فاصله يك روز ipig هم از كار افتاد و فقط الان sstp هم كه كار ميده .كه از لحاظ امنيت هم قويترين نوع وي پي n هست .
از مسئولين ايرانسل علت قطع پورت l2tp رو سوال كردم در جواب گفتن:
""مشکل از اپراتور نیست، در راستای کنترل سازی فضای مجازی، کلا شبکه اپراتور های کشور NGN نیست و از آی پی مشترک استفاده می شود،
از آنجایی که شناسایی خطوط ایرانسل فقط با همکاری خود ایرانسل قابل انجام هست نیاز به حکم مراجع قضایی هست و ظاهرا برایشان(نهادهاي امنيتي) دردسر دارد.
به همین دلیل در حال طراحی و نصب رویه ای هستند که آی پی های ایرانسل قابل پیگیری بدون نیاز به اپراتور باشد.
بررسی این مشکل در حال انجام هست.""
ولي خودم شخصا بعيد ميدونم دوباره پورتها باز بشه !
نشد که نشد , به هر حال ممنوننقل قول: