یعنی با این بازیهایی که واسه لایو اوکی هستند و البته اورجینال نیستند نمیشه؟! من که Fifa 10 رو آنلاین بازی میکردم خودش اتوماتیک ابدیت میکرد:13:نقل قول:
Printable View
یعنی با این بازیهایی که واسه لایو اوکی هستند و البته اورجینال نیستند نمیشه؟! من که Fifa 10 رو آنلاین بازی میکردم خودش اتوماتیک ابدیت میکرد:13:نقل قول:
دوستان عزیز نقل و انتقالات ماه ژانویه تازه شروع شده و با پایان یافتن آن آپدیت نقل و انتقالات هم میاد!
موفق باشید
تو career بازیکنا خدافظی کنن دیگه نمیان ؟
- برعکس واقعیت دروازه بان ها چقدر کم موقع کرنر میان بیرون تو فوتبال تمام توپ های هوایی شش قدم برای دروازه بانهاست
- ما که بالاخره نفهمیدیم تو فیفا یه بازیساز قهار مثل فابرگاس یا اینیستا چه فرقی دارن با یک هافبک دفاعی جنگنده مثل کامبیاسو خداقل تعداد پاس های درستشون باید خیلی فرق کنه پوزیشن شون که خیلی باید خوب باشه شاید چون دستی بازی نمیکنم فرق انچنانی نمیبینم
- بازیکنایی که خصوصیت اتک پوزیشنشون بالاست هیچ جایگیری درستی تو حمله ندارند هیچ فرقی احساس نمیکنم ولی تو دفاع این خصوصیت محسوسه
- فیفا چرا باز احمق بازی در اورد تو شروع مجدد از دروازه باز هم دروازه بان اشتباه میکنه و اگه بیای جلوی مدافع حریف بهت پاس میده! دقیقا تو این نسخه اینو درست کرده بودند ولی حتی با لجند هم اشتباه میکنه (عمدی) هر چندتا مسابقه البته فقط یکبار! اخه کجای فوتبال واقعی هر چند مسابقه این اشتباه پیش میاد؟
- دارم ایمان میارم به حرف دوستان که میگن لجند تقلب میکنه: دقت کردین نزدیک دروازه ی حریف (بیشتر تو محوطه و بیشتر اگر مدافع خیلی نزدیک باشه) دقیقا زمانی که میخواید بشوتید مدافع حریف یه دفعه میاد تو پاتون؟ یعنی همین که دکمه ی شوت رو زدین اون هم میاد تو پاتون البته بیشترشو اشتباه میکنه! این تقلب زمانی هم که با مدافعتون تکل میکنید تو پای حریف (البته فقط موقع فرار و در سرعت) مهاجم سریع مسیر رو عوض میکنه!
کاش این اشتباهات و مشکلات اونقد زیاد بود که ترک میکردیم این اعتیاد لعنتی به فیفارو
کجا بیان؟!نقل قول:
نه فیفا تو این مسائل شبیه ساز فوقالعاده خوبیه
مثلا زانتی تا 38 سالگی بازی میکنه و اوورالش پایین نمیاد چون زانتی در واقعیت هم همینطوره کم فراز و نشیب داره
اما خیلی از بازیکنا هستند مثلا از 85 میرسن به 79
بازیکنی مثل فرناندو لورنته در 32 سالگی پیشرفت هم میکنه!
بعضی بازیکنا رو اگه زیاد استفاده کنی دیرتر خداحافظی میکنن
ببخشید دوستان پچ واسه ایکس باکس نداریم
1.اره ولی واسه خود Cpu بیشتر میاد بیرون .نقل قول:
2.یه کم فرق دارن ولی خداییش من هم مثل تو فرقی تو پاس کاری و جایگیری درست ندیدم . کلا همش افتضاح جایگیری میکنن و پاس میدن . دستی هم اگه بری واقعا فرق میکنه . البته باز اونجا خطای خودت تو پاس دادن هم هست . من روی semi یه چندوقت رفتم از اخر فهمیدم که همون assisted بهتره .
3.اونا رو داره cpu کنترل میکنه . انتظار داری خوب جایگیری کنه واست که تیمش رو ببری ؟ :46:
4.من کم میبینم این اشتباه رو
5.به جمع ایمان اورندگان خوش امدی . لجند مثل فوتبال واقعی نیست . در واقع هیچ وقت cpu نمیتونه مثل واقعیت بازی کنه . میدونی چرا ؟ چون بازیش مصنوعیه . تمام قدرت Cpu به عکس العمل و دقت بالاشه و گرنه من که اصلا هیچ وقت توی بازی با Cpu هوش چندانی ندیدم . هر گلی میخورم از عکس العمل کندمه . هم تو دفاع هم تو حمله .
منظورم از دقت مثلا زدن توپ دقیقا زیر طاق دروازه یا پاس های زمینی و هوایی کاملا دقیق هستش.
بالا بری پایین بیای فیفا همینه . هیچی مثل لجندری لذت بخش نیست و هیچی هم مثل لجندری اعصاب خورد کن نیست .
سلام دوستان. میشه یکی توضیح بده بهترین راه تولید پول واسه التیمیت تیم چیه ؟
یکی یک توضیح بده التیمیت تیم چیه و چکار باید کرد ؟
Ultimate team در واقع نوع جدیدی از Career هست که به صورت انلاین انجام میشه و یک مود انلاین جدا به حساب میاد .نقل قول:
شما ابتدا یه تیم درجه پایین دارین . توی التیمیت تیم درجات ایتم ها به سه دسته برنزی و نقره ای و طلایی دسته بندی میشن که قیمتشون با افزایش درجه شون بالا میره .
کلی ایتم توی این مود بازی هست که میتونین بخرین . ایتم ها به صورت کارت هستن . در اختیار داشتن یک کارت یعنی سند استفاده از اون ایتم .
ایتمها رو بعدا میگم . واسه خریدشون هم دو راه دارید یا توی حراج که از دیگر بازیکنهای انلاین میتونید ایتم بخرید (همونطور هم میتونید بفروشید) یا از خود فروشگاه بازی یک پک با تخفیف میخرید که وقتی بازش میکنید به صورت رندم یه سری ایتم از هر نوع بهتون میده . پک ها به 4 دسته برنزی و نقره ای و طلایی و مخصوص تقسیم میشن که قیمتهاشون متفاوته .
خوب توی التیمیت تیم ، یه تیم مجازی دارید که اسمشو میتونین انتخاب کنین و میتونه متشکل از هر بازیکنی از هر تیم و ملیتی و لیگی باشه و شما در واقع میتونید تیم التیمیت خودتون یا تیم رویایی خودتون رو بسازید . خرید بازیکن جزو خرید ایتم هست .
تیم شما یک عامل داره به نام Chemistry . همون شیمیایی تیم (اسم مضخرفیه) . هر چقدر این عامل بالاتر باشه توی بازی ها به قدرت بازیکنهاتون اضافه میشه یا به عبارتی performance بیشتری خواهند داشت .
این عوامل هم که رو چمیستری اثر داره اینا هستن :
1. سیستم یا formation تیمتون : هر بازیکنی واسه خودش یه سیستم محبوب داره که یعنی اگه ترکیب اصلی تیمتون مناسب سیستم اون بازیکن باشه چمیستری تیمتون بالا میره . مثلا یه بازیکن سیستم 2-4-4 رو دوست داره . این عامل تنها عاملیه که روی مربی هم وجود داره . یعنی مربی هم یه سیستم دلخواه داره .
2. پست بازیکن یا Position : هر بازیکنی یه پست دلخواه داره که اگه اونو توی اون پست بزارید چمیستریش بالا میره .
واسه این دو مورد بالا اگه بازیکن اون عامل رو بپسنده علامت اون عامل برای اون بازیکن سبز پر نور میشه . اگه با اون عامل فقط بتونه کنار بیاد سبز تاریک میشه و اگه اصلا نتونه با اون عامل کنار بیاد رنگ اون عامل برای اون بازیکن قرمز میشه . این رنگ ها به ترتیب روی میزان کلی چمیستری تیم اثر میزاره .
3. Relation یا رابطه : این اسمش یادم نبود و از خودم گفتم . این عامل سوم هستش که توی چمیستری تاثیر میزاره . وقتی شما یه ترکیب معینی میچینید یه سری خطهایی از position ها به هم وصل هستن که معمولا بازیکنهای کنار هم رو شامل میشه . مثلا RB به CB و RM متصل هستش . اگه بازیکنهای همجوارتون با هم توی یک لیگ بازی کنن یا هم ملیتی باشن اون خط ارتباطشون سبز تاریک میشه و اگه با هم توی یک باشگاه باشن خطشون پر نور میشه .
این مقدمات رو فعلا گفتم . اگه خواستین بگین تا کاملش کنم . چون کمتر کسی اینجا انلاین میزنه .
ولی در کل مود خوبیه و خیلی حال میده و یه Career جداست واسه خودش . اگرم سوال داشتین بپرسین .
نقل قول:
================================
هیج جیزی کامل نیست....به هر حال حتی بهترین فیلم ها و اثار موسیقی و ماشین ها و هر چیزی که ساخت بشر هستش یه نقدهایی بهش وارده...این چیزایی که گفتی تو گیم پلی اصلی بازی((یعنی بازی کردن دو نفره دو یوزر با هم))اصلا تاثیر گذار نیست.....اینکه لجند تقلب می کنه رو متوجه نمی شم...به هر حال دفاع می کنه دیگه و راحتم گل میزنه....اینکه میگی بازیکن جنگنده مثل کامبیاسو چرا زیاد پاس میده به نظر تو چیز عجیبیه؟اتفاقا عین واقعیته...بازیکنی که توپ گیره و سعی می کنه با احتیار بازی کنه و حرکات خلاقانه انجام نمیده دم دستی ترین کاری که می تونه بکنه پاس دادن کوتاه و حداکثر 5 متر...خوب طبیعتا تعداد پاس ها زیاد میشه در این صورت...همونقدر که اینیستا و ژابی و فابرگاس هافبک های میانی رو به جلو هستن((تقریبا انیستا و سسک)) و در حد کلاس جهانین ....کامبیاسو هم هافبک دفاعی در حد کلاس جهانیه که قابلیت های هجومی اش هم اونقدر داغون نیست....در خصوص دروازبان و اینکه گاهی سوتی میده حرفت درست...:10:
نقل قول:
- در فوتبال واقعی جایگیری فابرگاس و اینیستا و اشنایدر رو نمیشه با جایگیری کامبیاسو و ماسکرانو اصلا قیاس کرد تو فوتبال تو هر نقطه ای بازی کنی پلی میکر تیمتو جلو چشمات میبینی منظور نزدیک بودن نیست منظور اینه که بهترین نقطه برای گرفتن پاسه اصلا مبنای بازیسازی همینه تو فیفا بازیکن های پلی میکر من میرن پشت بازیکنای مدافع حریف قایم میشن که نتونم بهشون پاس بدم :31:
- بازیکنای نوک حمله میخرم با اتک پوزیشن 99 به جای اینکه ریباندری کنن یا تو محوطه در دید باشن که پاس بدم میرن اون گوشه موشه ها
- هافبک دفاعیت رو بزار به جای بازیسازت ببین اصلا هیچ فرقی احساس میکنی؟
- هافبک دفاعی های من پاس های عمقی قشنگتری میدن، البته ناگفته نمونه بعضی بازیکن ها از این مسائلی که میگم مستثنی هستند مثل همسیک از فیفای چند سال پیش هم یادمه این همسیک هم بازیسازه هم شوتزنه اصلا پشت محوطه کارش درسته شاید بازیکنای دیگه هم باشند من خبر ندارم
- بعضی اوقات بازیسازها و یا بازیکن های نحیف و سرعتی مثل پیستون ها چنان توپهارو میگیرند که صدتا پیکه و هوملز و ساموئل و لوسیو هم نمیتونن بگیرند ...
- کاری نداشته باش که اوورال دروازه بانت چنده اگر صد هم باشه ولی کافیه فقط خصوصیت اکروباتیک داشته باشه مثل اب خوردن گل میخورند ولی اگر این خصوصیت رو نداشته باشن اوررالشون 50 هم باشه همه ی توپهارو اکروباتیکر میگیرند :31:
- از این دست تناقضات زیاده
- یه سری مثال زدی مثل فیلم و موزیک و ماشین، صنعت تمام این سه مثالی که زدی رو پیشرفته تر از صنعت گیم میدونم :31:
من خیلی حساسم به هوش مصنوعی توقعم بالا نیستا اما تولید هوش تمام بازی های روز دنیارو عقب مونده تر از اختیارات تکنولوژیک انسان در این دنیای دیجیتالیسم میبینم اما با اینحال فیفارو از این نظر نسبت به بازیهای دیگه خیلی بهتر میدونم شاید علاقه من به فوتبال باشه و ربطی به اندازه هوش فیفا نداشته باشه کلا معتقدم سال 2012ست دیگه یه جای عزاداری برای سازنده ی هوش مصنوعی باید شاهد تحول انقلابی عظیم در بازیها میبودیم و بازیها خیلی باید جلوتر میبودن که متاسفانه ...
- کلا فیفارو خیلی دوست دارم و
قصد من از این جواب در انکار و رد پست شما نیست فقط همراه شدن با بحث بود ...
بالاتر از 100 در 100 ، درصدی نیست وگرنه بیشتر از 100 در 100 باهات موافق بودم :31:نقل قول:
در مورد مشکلاتی که گفتی من خیلی وقت پیش تحقیق کرده بودم و از اخر توی چند تا سایتهایی که فیفا رو -- کرده بودن (منظورم همین کسایی که واسه فیفا پچ های مختلف غیر رسمی میدادن)
گفته بودن که به هیچ وجه هوش مصنوعی بازیکنهای تیم خودی با هوش مصنوعی تیم حریف کدش یکی نیست و کلا فرق میکنه . نه اینکه مثلا هوش مصنوعی تیم ما اماتور باشه یا ... کلا درجه نداره و همیشه یکسانه .
البته اونا که کدها رو کاملا نشکسته بودن (بنا هم نبوده که بشکنن) ولی از یه سری عوامل که خود EA اونا رو برای به قول معروف expand کردن و ایجاد پچ های متنوع باز گذاشته بوده این مطلب رو نوشته بودن و توی فرومشون گذاشته بودن .
منم دقیقا چیزی حالیم نشد از بقیه چیزایی که گفته بودن . مربوط به کد و هـــک و ... بود .
ولی مثلا نوشته بود حتی rating اخر بازی هم برای تیم user با cpu الگوریتمش متفاوته . البته من که تفاوتی چندانی ندیدم . ولی دیگه تا چه حد تقلب .
یه نکته ایی که خیلی ازارم میده راجع به بازی اینه که وقتی مهاجم نوک داری و یک بال راست و یه بال چب داری اکثر اوقاتو در حالی که استراتژی بازیت شناور نیست و بازیکنان به منطقه بازی خودشون بایبند هستند و به اصطلاح دیسیبلین دارن اینه که مهاجم نوک مثلا ژکو میره بال راست و یکی قد کوتاه مثل داوید سیلوا یا کون میره نوک وا میسته...خیلی عجیبه...نمیدونمن باگه یا نه....ما 99 درصد کاربردمون از فیفا بازیهای رو در رو با رفقاست...من جز تک و توک با سی بی یو بازی نمی کنم...یکی دیگه هم اینه وقتی از دوستت عقب باشی و بازیتونم در یک سطح باشه خیلی سخته برگردی به بازی
اقا یه سوال....من واسه دان یه بچ از فیفا تورنت رو دان کردم...بعدش دوستان گفتن باید یو تورنت هم نصب کنی واسه باز شدن تورنت...اما این کارا رو کردم و از اون زمان به بعدد همه چیز کند شده...هم دانلودم....و هم...
خدمت اون دوستی که گفته بود مشکل پوزیشنینگ دارم بگم که من لوکاس رو از سانتوس برزیل گرفتم به نظرم تا الان بهترین کسیه که جایگیری های خوبی داره.....پیشنهادم لوکاس هست،مث سگ هم برات بازی می کنه پشت سر هم....در مورد دروازه بان،لوریس و نویر رو گرفتم هیچکدوم اونطوری که میخواستم نبودن،با اینکه حدودا 160 میلیون دلار دادم پاشون.....دقت نکردم ببینم آکروباتن یا اون یکی فکر کنم کانتیننتال یا یه همچین چیزی بود،موقع خرید نویر که بعد از لوریس خریدم دقت کردم ها که ببینم نویر مث لوریس آکروبات نباشه،حالا یادم نیست کدوم آکروباتن و ......ولی در کل نویر یکم بهتر از لوریس بود......
دوستان یه لطف بکنید بگید بهترین دروازه بان،هافبک،دفاع و حمله ای که فیفا 12 باش کار کردید کی بوده؟؟؟
من فکر کنم چک خیلی خوب باشه گلریش،ولی من تا الان تو تیمم نگرفتمش ولی وقتی با چلسی بازی دارم اصلا نمی تونم بش گل بزنم...
بهترین دفاع چپم تا الان criscito با overall 88 بوده......
اقا شما وضعت خیلی خوبه انگارینقل قول:
لوکاس که 80 ملیونه البته زمانی که اورالش 88 هست
استقامتش (stamina) تو بازی خیلی پایینه زود خسته میشه البته من بالای 7 مین بازی میکنم دروازه باناتم همه گرونن با این وضع شما مثلا برای بازی با رفیقت باید منتخب جهان برداری اونم از نوع کلاسیک تا راضی شی :31:
من کلا علاقه دارم تیم های خیلی ضعیف رو بردارم و برسونم بالا اونم نیم ستاره از لیگ دسته 4 اننگلیس و بعد پیشنهادهای خوبی هم میگیرم که سریع تیممو عوض میکنم
از این ریتم خسته شده بودم چون پیشنهادها محدوده و تا سال 2022 هم دیدم اینتر پیشنهاد نداده
اما منجر اینتر هم برداشتم جدیدا و بازیکنای خوب رو همه رو دارم تست میکنم کم کم
Idriss Carlos Kameni رو خیلی خوب دیدم 17 بار دروازه رو بسته نگه داشت تو یه فصل ارزونم هست لوریس و نویرو تست نکردم کاسیاس تو بازیهای دو یوزره که فوق العاده ست اصلا نمیشه گل زد بهشنقل قول:
دفاع: حالت پیچیده ای داره مثلا شما پیکه رو میخری باید پویول رو هم بخری اصلا تک خوب نیستن نمیدونم هنوز مدافع عالی ندیدم ولی اگه با بارسا بازی کنم کمتر گل میخورم
بازیکن میانی: اصلا رونالدینیو توپ به پاش میچسبه و خیلی خوبه خیلی هم افت داره سالهای بعدی که فقط تا زمانی خوب دیدمش که اورالش بالای 84 هست همسیک هم خوبه لوکاس هم تست کردم زیاد راضی نبودم ولی بازی با پاش خیلی عالیه
هافبک دفاعی: willians مثل سگ اسپید داره اسپیده ش 99 هست مارکینگش 90 به بالا خیلی هم ارزونه اورالشم 83
بازیکنان هجومی: بهترین بازیکن برای شما فقط رونالدوست بازیکنی که 5 فصل پشت سرهم باهاش آقای گل شدم والان زده تو استتوسش که احساس بزرگ بودن میکنه برای تیم!
پدرو زمانی که اورالش 88 هست خیلی عالیه
رونی گل خوب میزنه و خسته هم نمیشه ولی به رونالدو نمیرسه
فورلان تمام شوت های بغل پاش از پشت محوطه گل میشه!
تو این پست خیلی بازیکن خوب هست ترکیب بالوتلی پاتو هم عالیه
مسی هم زیاد تست نکردم
کلا فیفا هیچوقت برای رونالدو کم نزاشته حتی سالهای پیش، این بازیکن خیلی تو فیفا کامله: گلزن، پوزیشن عالی، سرعت بالا، استقامت بالا، هیچوقت مصدوم نمیشه، بازی با پا عالی تکنیک عالی شوتزن اصلا فیفا غول درست کرده درست برعکس واقعیت که مسی برتری داره از رونالدو
تو فیفا12 تست نکردم اما تو 11 سوتی ترین دروازه بان بود مانداندا تو فیفا 12 افتضاحه به هیچ توپی نه نمیگه این بشر اصلا فکر کنم تمام بازیکنایی که نسبت به اورالشون ارزونتر باشن تو فیفا بد هستندنقل قول:
اقا جواب ما رو بدین دیگه راجع به سوالم...
من وقتی که میخام با دوستم بازیکنم مگه باید برم کریر؟:46:
نقل قول:اقا کریر معروفترین بخش فیفاست و کاملا هم مرتبطه با تایپیک (اگه منظورت این بود که در این مورد بحث نکنیم)نقل قول:
راجع به سوالت که اتفاقا مربوط نیست :31: متوجه نشدم دقیقا چی کند شده سرعت دانلودت یا سرعت بازیت؟ مگه چه پچی رو نصب کردی که بازیت کند شده سرعت دانلود که ربطی نداره به برنامه ی معروف یوتورنت پیشنهادم اینه که با نت لیمیتر چک کنی چه برنامه ای داره ترافیکتو میخوره
نقل قول:
============================
اون دوستمون گفت که مشکل پوزیشنیننگ رو برو با خرید فلان بازیکن حل کن...اصن یکی شاید نخواد کریر بره و با خرید بازیکنان ازمون و خطا کنه........دیگه ژگو با overall 86 فکر کنم اونقدر قوی باشه که بجای نوک گوشه و در جایگاه وینگر قرار نگیره....
ایول Empyrium :31:نقل قول:
نوکرتم :11:
اصلا این تغییر پوزیشن که میگی ربطی به اینا نداره . توی فیفا های قبلی پوزیشن ها ثابت بود ولی تو این فیفا به شکل نا مطلوبی اومدن مثلا بهترش کنن بدترش کردن .نقل قول:
مثلا مسی رو که من لازمش دارم بعضی مواقع میاد میره راست یا چپ وایمیسته . واقعا منم موندم چرا اینطوری میشه .
والا من نمی دونم چرا شما این مشکلات رو دارید و من ندارم،شاید من ترکیب و آرایش بهتری میچینم،یا شاید ....نقل قول:
نمی دونم،میگم از L1 که برا جلو بردن یارت استفاده نمی کنی؟!من چند بازی امتحان کردم اگه از این کلید استفاده نکنم بهتر بازیکنام همدیگرو پیدا می کنم،اما همچین چیزی که میگید من ندیدم،درضمن یه سری به ترکیب و قسمت Change Role بزنید اونا رو هم تنظیم کنید و اینکه تو خود بازی از گزینه ی Swap Wingers استفاده نکنید...باید اشکالتون از یه جایی باشه که اینجوری میشه...
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
شرمنده من فکر کردم مشکلتون تو کریر مود بود که گفتم فلانی رو بگیر،درموردش تو پست قبلی یه چیزایی گفتم ممکنه از اونا باشه.....نقل قول:
دوستان پچ برای اپدیت فیفا اومده مثل pes یه چیزایی رو تغیر بده؟
سلام.cm12رسید.www.fifa-master.com
چطوری میشه در حین بازی تغییر سیستم داد یعنی یک سیستم از قبل آماده کرده باشی؟
چطوری دفاع تو حملات شرکت میکنه؟
خب از قبل سیستم سیو میکنی عوض میکنی دیگهنقل قول:
از گزینه CB join to attack استفاده کن یه چیزی شبیه اینه:46:
سلام
آقا من با اینکه اسلایدر رو سرعت خودم رو 2 تا بردم بالا باز هم سی پی یو تو تمام استارتها از من جلو میزنه چکار کنم
سلام برو توو همون قسمتی که قدرتارو دستکاری می کنی بجای اینکه بری توو User برو توو CPU خوب نگاه کن ببین همه ی گذینه ها روو 50 درصد هست؟ اخه چون اونارو دستکاری می کنی قاتی می کنه. واسه منم اینجوری شدنقل قول:
فیفا که کلا تعطیله . اینو امروز کشف کردم .
بازی رو میزارم رو لجندری .
اگه امروز فیفا حالش خوش باشه عین بچه ادم بازی میکنه . عین یک فوتبال واقعی . توی پاس هاش پاس اشتباه هم داره . همین طور شوت اشتباه هم میزنه . نتیجه نهایی = فرقی نمیکنه هرچی باشه بازی قشنگ میشه .
ولی اگه حالش امروز خوش نباشه خودتو بکشی عمرا توپ رو بتونی ازشون بگیری . بازیکن 2 ستاره حرکات 5 ستاره ای میره . شوتهاشون همه تو چارچوب . پاس هاشون همه دقیق . حتی پاس های هوایی بدون درصدی خطا . بعد از هر تکل بازیکنت پرت میشه دومتر اونورتر که اگه یه وقت بازیکن اونا خورد زمین فرصت داشته باشه که توپ رو برداره . بعد از هر تکل تو بازیکنت توپ رو میگیره ولی میفته زمین که بازهم اگه بازیکن حریف خورد زمین توپ رو دوباره صاحاب بشه . شوت هامون همه یا توی دستهای دروازه بان یا دیگه اخرین شانس تیم حریف تیرکه که جلوی توپ رو میگیره . نتیجه نهایی = 5-0 به سود cpu .
بازی رو میزارم رو ورلد کلاس .
هیچ تفاوتی با حالت قبل ایجاد نمیشه و فقط مزایایی که در حالت لجندری برای تیم cpu در نظر گرفته میشه حذف میشه .اما همچنان user از بداقبالی رنج خواهد کشید .
اگر فیفا امروز رو حالش خوب باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع ما
اگر کلا امروز حالش بد باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع cpu
میزاریم رو پروفشنال .
باز هم همچنان مشکلات تیم خودی وجود داره . اما دیگر با یک تیم ساده لوح و فاقد هرگونه هوش مصنوعی مواجه هستیم که بدترین بازیکن فیفا هم باید این تیم رو ببره . اما ... تیم حریف یک تغییر کوچکی خواهد کرد . دروازه بان تیم حریف میشه یه پا پیتر چک .
اگه روز خوب فیفا باشه نتیجه نهایی = 5-0 یا 4-0 به نفع ما .
اما اگه روز بد فیفا باشه نتیجه دقیقا = 0-1 به سود Cpu و
در امار بازی میبینیم که 25 شوت زده و 15 شوت توی چارچوب برای ما . 1 شوت زده و 1 شوت توی چارچوب برای حریف .
بهترین بازیکن زمین = دروازه بان تیم حریف با rating : 9.5
یعنی دیگه موندم چه کنم این اعتیاد رو که از دست فیفا این حالتها بهم دست داده (به ترتیب) :18::13::41::45::37::19::34::22::24::42:
جسارته عزیز ولی مطمئنی حال خودت خوب بوده وقتی داشتی بازی میکردی ؟ :31:
بهترین سایت برای پیگیری اخبار فیفا 13کدومه؟
نمیخوام به قدرتت تو فیفا توهین کنم:31:نقل قول:
شاید هم تو خیلی مبالغه کردی ولی اینطوریام نیست
من رو لیجندری الکلاسیکو رو به زور با اختلاف یه گل میبرم و این خیلی حال میده که تا آخرش :34: اینجوری باشی بعدش اینجوری شی:24::26::42:
ولی من قبلا میگفتم بابا تقلب چیه ؟
مگه میشه؟
ولی الان بش ایمان آوردم و بازیرو با تقلب هاش پذیرفتم:27:
زدی تو هدف مثلا آبیدال یه دریبل زیدانی میزنه:31: بعدش یه الاستیکو :16:بعد یه پا دو پا :28:و .. یعنی اگه سیاه نبود میگفت مسی چه خوب بازی میکنه:31:نقل قول:
بازیکن 2 ستاره حرکات 5 ستاره ای میره .
بقیه حرفات هم قبول دارم
درست میشه اشالله 13:27:
در مورد اون شعار یا حسین بگم که منم شنیدم 2-3 روز پیش
البته اینجور نیست که کاملا واضح باشه
احتمالا همتون شنیدین اما چون وسط بازی هست و حواستون بیشتر به بازیه تا شعار تماشاگرا برای همین متوجه نشدین
به تیم باشگاهی هم مربوط نیست
من با Real Madrid داشتم بازی میکردم و حریف Manchester City بود . آنلاین بود تو قسمت Head To Head
تو کل بازی هم 5-6 بار این شعار تکرار شد
ولی نمیشه گفت حتما میگن یا حسین اما نوع گفتنش خیلی شبیه این جملست
[QUOTE=Kamyar_AnathemA;6770715]
تو کل بازی هم 5-6 بار این شعار تکرار شد
ولی نمیشه گفت حتما میگن یا حسین اما نوع گفتنش خیلی شبیه این جملست[/Qتو ماه محرم
تو ماه محرم و صفريم ديگه حتما فيفا هم براي اين روزها از تماشاگراي مسلمان وشيعه استفاده كرده! قراره احر بازي هم بازيكنان اچراي تعزيه روز عاشورا رو داشته باشند! تماشاگرا هم همزمان سينه و زنجير ميزنن!
از شوخي گذشته من تا حالا چنين چيزي نشنيدم و مهم اينه كه اصلا امكان نداره چنين چيزي تو بازي باشه پس بهتره بجثا رو به سمت حواشي اين چنيني نكشيد . بحث فني بكنيد تا همه از تجربه هاي هم استفاده كنيم براي بازي بهتر و لذت بيشتر
داداش این بحث تموم شد:5:نقل قول:
البته ممنون که اهمیت دادی:11:
دیگه کشش ندیم:11:
منم تو همونش موندم که شاید حال من فجیع بوده .نقل قول:
اخه ادم یه روز بیاد توی لجندری بزنی دهن cpu رو سرویس کنی مثلا به زور 4 تا بهش بزنی بعد یه روز دیگه بزاری رو پروفشنال 2-0 ازشون بخوری .
حالا نتیجه مهم نیست بازی غیر منطقی رو اعصابه . اگه درست بازی کنه و ببره که خود ادم از همون باختش هم لذت میبره . مثل بازی با بعضی بچه ها تو مود انلاین که واقعا لذت میبری با اینکه میبازی .
ولی نه وقتی cpu بیاد با کلک ازت ببره . کو لذت همچین بازی ای .
بحث لذت از بازی شد یه چیزی بگم . الان تقریبا دارم توی head to head seasons میرسم به لیگ دسته 3 . اگه ببینید چجوری بازی میکنن .
ما میگیم عربا وقت کشی میکنن . طرف تا یک گل میزنه میکشه عقب بین مدافعاش توپ رو نگه میداره یا میده دروازه بان یا سر موقع ضد حمله میزنه یا .... . میریـــنن تو بازی که فقط ببرن . البته کم نیستن از این ادما تو خود ما ایرانی ها که انلاین میزنیم .
مبالغه که اره مگه میشه مبالغه نکنی . ولی منظورم این بود که شده و اتفاق افتاده .نقل قول:
البته من توی کریرم و یه تیم نیم ستاره دارم . بعد اخر بازی میبینی 25 تا موقعی گل داری و طرف فقط یکی داشته همونم گل کرده و بازی رو میبره . ای میــــســــوزی:13:
سلام
دوستان یکی این سوالهای من رو جواب بده بی جواب نمونه:
لطفا
با تشکر
1- چطوری تو دفاع کامپیوتر وقتی به بازیکن حملتون پاس میدین از پشت بازیکن حمله شما میاد بیرون و توپ ربایی میکنه؟
2- این روش هد زدن تو دفاع و حمله با چیه هر چی هد اونا میزنن با ارتفاع بلند هم میپرن؟
3- اگر سرعت رفتن هم در موقع دفاع قلقی داره متشکر میشم بگید
4- چطوری کامپیوتر موقع حمله سریع 5 6 بازیکنش باهم جلو میان و بلعکس (ما باید موقع حمله حتما تند تن دبازیکن عوض کنیم ) یا روش دیگه ای داره؟
1- حرفه ایه دیگه!!!نه خارج از شوخی یکم تمرین کنید شما هم میتونید این کارو انجام بدید،منم که خیلی ادعام میشه دفاعم خوبه یه دفعه عالی می گیرم،یه دفعه 6 تا از من سیتی میخورم.....خدایی رونی و دارن بنت رو اصلا نمیشه گرفت تو دفاع،ولی برا خودت اگه همینا رو داشته باشی نمی تونی کامپیوتر رو دریبل بدی.....ولی همش تمرین بیشتر میطلبه.........نقل قول:
روش هد زدن رو بعد از مدت ها به خوبی کشفش کردم،آقا وقتی خودت سانتر می کنی یا تو دفاع هستی برات سانتر می کنن،دکمه ای که برای jockey تعیین کردی نگه دار به همراه فلشی یا جهتی که میخوای ضربه سر بزنی،بعد با توجه ب موقعیتت دکمه های پاس و شوت رو به قدرت لازم بزن.......متوجه شدید یا بهتر توضیح بدم؟؟!!
3-سرعت رفتن : کلا دفاع ها که نباید به اندازه ی یه وینگر سرعت داشته باشه و در فوتبال روز هم دیده میشه مهاجم ها یکم سرعتشون بالاتر از مدافع هست،اما به طور کلی نه قلق خاصی نداره،شما کلا نباید اصلا جا بمونید از مهاجم حریف که بخواید بدوید دنبالش،چون نمی گیریدش!پس اینم نیاز به تمرین بیشتر داره.....
4-شما از ultra attacking استفاده کن و یه سیستم خوب بچین حل میشه،از این روش با کیبرد وقتی داری بازی می کنی با دکمه های delete و page down میتونی میزان حمله ای بودن یا تدافعی بودن تیمو تعیین کنی......
موفق باشید
دوستان با اجازه من یه حرف هایی بزنم :
من تا چند سال پیش PEs بازی می کردم اما از نسخه 2006 به بعد افت شدیدی کرد ، نمیدونم چی شد همون سال fifa06 رو گرفتم و با تیم پیکان ( 06 لیگ برتر داشت با گزارش عادل ) یه گل از نزدیکای وسط زمین زدم و از اون موقع اومدم رو دور فیفا
در مورد Fifa 12 باید بگم برای من حداقل مثل نسخه pes 2012 نا امید کننده بود ( نمیگم بد بود ، نا امید کننده من یعنی انتضاراتم بر آورده نشد ) خودتون به موارد زیادی اشاره کردین مثل همین تقلب Cpu
ولی دوستان حرف اصلی من ایینه :
ما این مشکلات رو می بینیم ، اینجا در موردش بحث می کنیم ، اما فایده ای هم داره ؟ اینجا بحث کردن مشکلی رو حل نمی کنه
دوستان خواهشی که ازتون دارم اینه که یکی که به انگلیسی تسلط کامل داره ، به عنوان نماینده ای از گیمر های ایرانی که توی سایت p30world عضو هستند ، یک نامه به ea بدیم و مشکلات بازی رو بگیم ، درسته که ممکن دیگران تو خارج مشکلات زیادی رو شاید بیشتر از ما دیدن و گفتن ، اما خوبه که ea بدونه تو ایران طرفدارانی داره و خوبه بدونه ما وجود داریم تا حداقل به جای تیمی مثل فلان تیم کشوری ، ایران هم توی این لیست قرار بگیره ، نه فقط به خاطر وجود تیم ملی ایران می گم ها ... نه بیشتر می گم که چرا برای یه بار هم شده ما خودمون رو نشون ندیم ؟ چرا ...
اگه سرتون رو درد اوردم معذرت می خوام ولی این چیزا واقعا شده کمبود برای من آخه ایران ( توجه کنین که فقط ایران - مردم ایران ) می تونه بیشتر از این تو دنیا مطرح بشه ، ما مغز های زیادی داریم که واقعا اگه بزاریم این ها تلف بشه نه تنها به خودمون ظلم کردیم بلکه به بزرگانی همچون کوروش که این همه زحمت برای ما کشیدن هم ظلم کردیم
ممنونم که گوش دادین