فروم mtnclub.ir رفت رو هوا :21:
اینم لینک عکس که خودم شخصا گرفتم
خاک تو سرشون که soon رو soin نوشتن :31:کد:http://up.--------.com/Files/e791cc9e28fe4cab80c9.JPG
اینم یه عکس دیگه
کد:http://up.--------.com/Files/bfde8012ee3f4a88953d.JPG
Printable View
فروم mtnclub.ir رفت رو هوا :21:
اینم لینک عکس که خودم شخصا گرفتم
خاک تو سرشون که soon رو soin نوشتن :31:کد:http://up.--------.com/Files/e791cc9e28fe4cab80c9.JPG
اینم یه عکس دیگه
کد:http://up.--------.com/Files/bfde8012ee3f4a88953d.JPG
اون فقط برای گوشیهنقل قول:
برای دانگل چیزی داری?؟
حالا اینکار چند درصد تآثیر داره?؟
فکر نمیکنی اگه شخص حرکت کنه یا در حال حرکت باشه اینکار وضع را بدتر میکنه?؟
چون رو یه دکل دیگه فوکوس کرده در حالیکه ممکنه به یه دکل دیگه نزدیک شه
من از دیروز نمیتونم وصل بشم ... همش این ارور رو میده :
Failed to connect to the network ! One touch access could not connect to the selected device.
مشکل از ایرانسله یا گوشی من ؟!
سلام من گوشی سونی اریکسون t715 دارم که وقتی اطلاعاتشا در اوردم متوجه شدم edge class 10و gprs class 10را پشتیبانی می کنه اما سرعت دانلود من به طور متوسط 6کیلوبایت هست،صفحه اول این تاپیک را خوندم و برنامهfield test 9.2 به همراه اموزش را هم دانلود کردم اما حالا من نمی دونم اصلا چه طور وارد این برنامه بشم؟!! چون اصلا این فایل فایل اجرایی نیست و فرمتSISXداره حالا من چه طور باید ازش استفاده کنم اونا باید کجا بریزم رو گوشی ازش استفاده کنم یا نه روی کامپیوتر؟! یه سری سرچ کردم و چیزایی راجب به ساین کردن این نوع فایل ها پیدا کردم اما چیزی متوجه نشدم خواهشا کمکم کنید،تو اون راهنمایی که دانلود کردم عکسهایی از برنامه به همراه توضیح هست اما مشکل من اینه که چه طور به اون صفحات برنامه برسم
با توجه با توضیحاتی که دادم و مدل گوشیم به نظر شما این گوشی از لحاظ استفاده از ادگ چه طور هست خوبه یا نه؟حد اکثر سرعتی که می تونم بگیرم چنده؟
گوشی هایی که ادگ با کلاس 32دارن اونا حداکثر سرعت دانلودشون چنده؟
شاید در 24 ساعت حدود 6-7ساعت از گوشی واسه اتصال به نت استفاده کنم هر دفعه هم که کانکت شم یکی دو ساعت استفاده می کنم ...... وقتی مثلا 1ساعت گوشی به کام وصل باشه یکم گوشی داغ می کنه البته ناگفته نماند که وقتی به یو اس پی وصل می کنم خود به خود شروع به شارژ شدن هم می کنه که شاید به خاطر این باشه که باتری داغ می کنه و گوشی هم یکم داغ می شه به هر حال می خواستم ببینم با توجه به توضیحاتی که دادم اگه بخوام از بسته های ماهانه ایرانسل واسه اینترنت استفاده کنم(الان یک ماهانه فعال کردم)ایا گوشی دچار مشکل می شه؟
با تشکر
ببین علامت e هست ؟نقل قول:
توی دیوایس مینجر نگاه کن ببین گوشی رو به عنوان مودم یمشناسه یا نه
یک کانکشن جدید بساز
اول از همه اینکه احتمالش اینکه EDGE در منطقه شما باشه بعیده و خوب وقتی eDGE نباشه از GPRs استفاده میکنه که سرعتش همونیه که گفتینقل قول:
اون برنامه هم باری گوشی شمنا ساخته نشده
گوشی شما جاوا هست و اون فایل مخصوص گوشی سیمبین هستش پس نمستونی ازش استفاده کنی
فقط یه راه داری صبر کنی این سرویس فعال بشه
در مورد داغ کردن باطری هم مفصل توضیح دادیم
چیزیش نیمشه ولی در بعضی وموارد ترکیده
موفق باشی
سلام دوستان . واقعاً خیلی فروم باحالی دارین . من کل اینترنت رو گشتم تا این مطلب رو پیدا کنم البته قبل از خوندن این مطلب خودم این کارو کردم فقط یه مشکلی دارم :
من وقتی یه حجم خاصی (حدود 2.5 گیگ) دانلود میکنم اینترنتم از کار میوفته . در حالی که ایرانسل گفته این بسته ها نامحدوده. ( من از نامحدود شبانه استفاده میکنم) راستش دوبار این مشکل برام پیش اومد. کسی هست که این مشکل منو داشته باشه؟
اره اين مشكل وجود داره درستهنقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
راستي سرعت من با گوشي چيني K900 همين تلويزيون دارا ممكنه اسمش بعضا چيزه ديگه باشه ولي به 9 ميرسه حتي چند شب پيش عدد 27 رو هم ديدم يعني چي ؟ يعني اين گوشي EDGE داره ؟ آخه روش فقط آرم G هست
بعد يه چيزي با سرعت 9 متوسط نميدونم چرا صفحه خيلي بد باز ميشه
يادمه دايال آپ چند سال پيش داشتم سرعتش به 4 حداكثر ميرسد الانو نميدونم دايال چطوره وضعش ولي اين ايرانسلا خوبه
حالا چرا صفحه اينقدر بد باز ميشه ولي سرعت دانلودش خوبه ؟ اينم بگم دانلودو متوقف ميكنمم باز صفحه بد باز ميشه
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
راستي سرعت من با گوشي چيني K900 همين تلويزيون دارا ممكنه اسمش بعضا چيزه ديگه باشه ولي به 9 ميرسه حتي چند شب پيش عدد 27 رو هم ديدم يعني چي ؟ يعني اين گوشي EDGE داره ؟ آخه روش فقط آرم G هست
بعد يه چيزي با سرعت 9 متوسط نميدونم چرا صفحه خيلي بد باز ميشه
يادمه دايال آپ چند سال پيش داشتم سرعتش به 4 حداكثر ميرسد الانو نميدونم دايال چطوره وضعش ولي اين ايرانسلا خوبه
حالا چرا صفحه اينقدر بد باز ميشه ولي سرعت دانلودش خوبه ؟ اينم بگم دانلودو متوقف ميكنمم باز صفحه بد باز ميشه
سلام
من خمینی شهر اصفهان هستم کنار خط چینهای انتن من علامتEرا دارم خوب این نشون می ده که من ارم ازedgeاستفاده می کنم:
1-حالا شما راهی را بگین که بتونن سرعتم را بیشتر کنم برنامه یا چیزی که بتونم انتن ها را تغییر بدم یا هر کاری که کمک کنه؟
همراه اول چه طوره از لحاظ سرعت ممکن با همراه اول سرعت بیشتر داشته باشم؟
2-gsmچیه؟
3-من وقتی می رم تو جدول مشخصات گوشیم یه مورد هست به نام"اینترنت بی سیم(wi-fi)" که نوشته ندارد این قابلیت چیه؟
4-می شه ادرس تاپیکی که در مورد تریکیدن گوشی توضیح داده شده بدین؟
5-شنیدم استفاده از gprsتششعاتی داره که برای سلامتی مضر هست ایا این فقط در مورد همراه اول هست یا برای ایرانسل هم صدق می کنه؟و ایا وایمکس هم این مشکل را داره؟
چند نفر هم اومدن اینو گفتند ولی ما که ندیدیمنقل قول:
بچه های اینجا همچین چیزی رو نگفتن ولی بعضا دیده شده چند نفر گفتند که عضو ثابت این تاپیک هم نیستند
پس نمیتونم تایید کنم چون برای من همچین مشکلی یپش نیومده بود.
برو سایت gsmarena.com چک کن ببین eDGE داره یا نه اگه داشت که هیچی اگه هم نداشت که دیگه سونی اریکسون شرمنده !! :20:نقل قول:
صفحات با دانلود فایلها فرق دارند
اون فایله این وب سایته از زمین تا اسمون فرق دارند
صفحات در مروگر ترجمه میشوند ولی فایلها بصورت مستقیم دانلود میشوند
یه مقدار زمان برای این تغییرات لازم هست
1- در پست اول همه چی هستنقل قول:
2- یه استاندارده که شکور به کشور فرق میکنه
3-اینترنت وای فای هستش بصورت وایرلس میتوین به یک شبکه وایرلس مثل مودم وایرلس دار وصل بشی و از اینتتش استفاده کنی
4- توی همین تاپیک بگردی 2 مورد اشاره شده
5-زر مفت فرمودن . فقط یه استاندارد sar هست که نباید از یه مقدار بیشتر باشه و در دفترچه همراه گوشی شما در این مورد به اون شااره شده
کلیه گوشی های ساخت ده سال قبل به این ور این استاندارد رو مجبورند رعای کنند تادر بازارهای جهنی عرضه شوند.
تموم شد و رفت
بابا چيني هست اين سايت كه چيزي نميده در موردشنقل قول:
منظورم از روي سرعتي كه نشون ميده ميشه گفت EDGE داره ؟ چون ميگم سرعتم متوسط روي 9 هست ولي گاهي 12 رو ميبينيم چند شب پيش هم چند ثانيه 27 ميديدم