یه چیز شما فکر سرطان گرفتنشو نمیکنید گوشی یا این usb مودم ها هنگام اتصال امواج خیلی مضری دارن همون امواجیه که هنگام صحبت یا پیام دادن تولید میشه من چند ماه استفاده میکردم ولی دیگه نگرفتم.
Printable View
یه چیز شما فکر سرطان گرفتنشو نمیکنید گوشی یا این usb مودم ها هنگام اتصال امواج خیلی مضری دارن همون امواجیه که هنگام صحبت یا پیام دادن تولید میشه من چند ماه استفاده میکردم ولی دیگه نگرفتم.
بابا خوشبحالت مال من که به سختی میره رو E اولش کانکت میشه با edge کانکت میشه اما بعد چند دقیقه میره رو gprs نهایت سرعتشم 20 کیلو هست :( کاملآ مزخرف تازه فکر کنم گوشیمم کم کم داغون بشه اگه بخوام زیاد ازش استفاده کنم :(
جالبه
پینگ شاتل با فروم از ایرانسل زیاده
شاتل با فروم پینگ حدود 800 میده
در حالیکه ایرانسل 550 داده
ولی صبانتم با فروم پینگ 200 میده
و مکس نت هم با فروم پینگ 180
fanoostalaei جان یه دستی به سر مام بکش عزیز!!! شاید ایرانشل مام درس بشه :31::31:
یه چند وقتیه به غیر از سرعت افتضاحش قطعی هم زیاد داره !!!:41:
اخه اینترنت اصلیه من اینهنقل قول:
من از ایرانسل برای مواقعی که میرم بیرون استفاده میکنم
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
اینم مال شاتلمهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول من:21:
نقل قول:
من یه بار تست کردم واسه هفت پشتم بس بود
پینگ همش تایم اوت
سرعت دانلود تو حالت حداکثر 4 کیلو
جــــالبه این ایرانسل فصل به فصل حجمشو کم می کنه و جــــــالبتر اینکه همه بازم تمدید می کنن و از همه حیرت آور تر اینه بعضیا میرن واسش مودم هم میخرن
فصل دیگه یا اینکه 1 ماهشو می کنه 1/5 گیگ یا قیمتشو میبره بالاتر به همین ترتیب تا 3فصل دیگه نابود میشه :)))))
حالا باز تمدید کنید.
شاید فاصله شما زیاده! یا شاید انتن بی تی اسی که به شما سرویس میده تو مواقعی که تماس زیاد داره ( و اولویت با تماسه نه اینترنت ) شما رو میندازه رو gprs تا سلات هاشو خلوت کنه.نقل قول:
دوستان ایرانسل نمیخواد سرویس خوب بده چون خودش وایمکس داره درضمن استفاده از بی تی اس برای تماس خیلی پر سوده ولی برای اینترنت خیلی کم سوده و اگه سرویس نده خیلی ها همراه اولی میشن
لطفا اونایی که میتونن از ایرانسل استفاده نکنند تا تحریمش کنیم
همرا اول خیلی جاها EDGE میده پس تو این شرایط بهتره این اواخر من با gprs همراه اول سرعتم بیشتر از EDGE ایرانسل بود
دوستانی که محل زندگیشون ای اس پی adsl نداره یا پورت خالی ندارن حتما برن مخابراط سیریش شن شاید خود مخابرات سرویس بده
سلام این سرعت حقیقی منه و بیشتر هم میشه
سرعت میانگین شما حدود 70 تاسنقل قول:
در ضمن این سرعت رو ایرانسل داره میده(با وایمکس یا..........؟؟؟؟؟؟)
عزیز کم تر توهم بزننقل قول:
تکنولوژی اج در بهترین حالت 45 46 کیلوبایت هست اونم در شرایط آزمایشگاهی اون وقت جنابعالی داری با 90 کیلوبایت دانلود میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطف کنن این جا واقعیت ها رو بنویسن نه توهمات و ساخته های ذهنشون رو
جدیدا این پینگ هر چقدر بیشتر باشه اتفاقا بهتره:34::31:نقل قول:
خسته نباشی! شما دو برابر قدرت بهترین گوشی تو این زمینه داری از گوشیت کار میکشی!!!!!!:27:نقل قول:
متوجه نشدم:31::31::31::31::10::10:نقل قول:
باورش برای هر کی که نت کار میکنه سخته این سرعت سیم کارت ایرانسل هست:27: ولی به قول یکی از دوستام بیا علمی بیندیش میشه کی گفته نمیشه توهم نزدم شما توهم زدی باور نمیکنی:13: نکنه میخوای بگی فتوشاپه :31:
دوست عزیز میشه یه فیلم یه دقیقه ای از دانلودتون بذارید؟؟؟؟؟:10::10:نقل قول:
تو اينجاها هم نوشته كه سرعت EDGE از همون ٤٠ ٤٥ نمي تونه بالاتر باشه
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/General_Packet_Radio_Service
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Enhanced_Data_Rates_for_GSM_Evolution
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_device_bandwidths
از كجا معلوم ايشون با همون EDGE ايرانسل دارن دانلود مي كنن؟نقل قول:
اره اشتباه از من بود
باید میگفتم که از اسم ISP و سرعت دانلودشون با همون ISP فیلم بگیرن
که من ناقص اشاره کردم
سلام من يه ADSL خريدم بعضي وقتا چراغ مودمLINK روشن نميشه بعد كانكت هم نميشه ارور 691 ميده يعني يوزر نيم و پسورد اشتباست درصورتي كه درست هست چيكار كنم تورو خدا كمك؟
بهتره که زنگ بزنی به پشتیانی همون شرکتی که ازش اشتراک گرفتینقل قول:
بزودی فیلمشو هم میزارم میخوام بهون اثبات بشه حالا اصلا من دروغ میگم چه بهم میرسه مگه پولی میاد تو جیبم :27::27::27::27::27:نقل قول:
با سلام
یه سوال داشت از دوستان آیا با تعرفه های جدید ایا ارزششو داره باز اشتراک بگیریم ؟ گزینه مناسب وجود نداره ؟
تعرفه جدید رو بیخال
سرعت جدید رو بچسب ......
بعد از ظهرها گوگل هم باز نمی شه:2:
گزینه مناسب هم adsl هست
دوست عزیز من یه جا نیستم تا از خط تلفن استفاده کنم و adsl بگیرم
سلام
چند مدته سرویس EDGE ایرانسل و همراه اول خیلی افت کرده
و گاها به قول دوستمون حتی گوگل رو هم باز نمیکنه
ADSL هم چندان کیفیت مناسبی نداره!
داداشم تو مخابرات کار میکنه (بخش موبایل و BTS)
فردا ازش در مورد وضعیت اینترنت اپراتور ها سوال میکنم و خبرش رو بهتون میدم
با وضعیتت (ثابت نبودن) این خوبه وایمکس هم هست که از نظر پوشش و قیمت به خوبی این نیستنقل قول:
کلن انتخاب بد و بدتره و مجبوریه منم ای دی اس ال نمیتونم بگیرم و الان با همین وصلم
سرعت تو روزا هم تعصیله خیلی کمه ولی در حد کارای سبک راه میندازه ایمیل و چت و سایتای سبک
من الانم یعنی 5 صب سرعتم 10 تاست پریشب 25 تا بود کلن نوسان زیاد داره
به نظرم بهترین گزینه برای شما اینه که از وایمکس مبین نت استفاده کنینقل قول:
مبین نت از ایرانسل بهتره و تعرفه هاش هم خوبه
ولی تعرفه های ایرانسل گرونه:10::10:
اگه adsl نداره تنها راههه همرا اول رو یه تست کن شاید بهتر باشهنقل قول:
با سلام
من جایی هستم که نه میتونم از دایال آپ استفاده کنم و یا از ADSL
قصد خرید یک موردم edge( مودم usb) را دارم تا بتوانم از اینترنت ایرانسل و یا همراه اول استفاده کنم
اما قبل از آن میخواهم تحقیق کنم که آیا
1- سرعتش در چه حد هست مخصوصا در روز ؟(همراه اول و یارانسل)
2- آیا در شهر گرگان edge هم هست؟(ایرانسل-همراه اول. متاسفانه سایت ایرانسل را نمیتونم باز کنم همش ارور میده)
3- پیشنهاد میکنید از اج استفاده کنم یا وایمکس؟سرعت وایمکس چطوره و از ایرانسل استفاده کنم یا مبین؟
هزینش چقدر میشه؟ممنون
دوستانی که میگن همراه اول تست کنید همراه اول فقط در مراکز برخی استانها سرعتش خوبه واگرنه در شهرهای دیگه دقیقا همون دایال اپه و هیچ فرقی هم باهاش نداره درسته که همراه اول قیمت و حجمو دست نزده ولی برای افرادی مثل من که تا قبل از این ماهی 20-30 تومن فقط هزینه تلفن-اشغال کردن و سرعت پایین بود همین ایرانسل با این شرایط هم نعمتیه پس اینقدر نگین تحریم کنیم.اونهایی که ای دی اس ال دارن راحتن ولی ماهایی که هنوز نداریم مجبور به استفاده از این سرویس هستیم.
وایمکس مبین نت هم همچین اش دهن سوزی نیست که به همه دارین توصیه میکنید برید تو فروم مبین نت وضع بچه هایی که سرویس گرفتنو ببینید بعد به بقیه توصیه کنید.
اما جواب دوست عزیز zimka:
1-ایرانسل جدیدا قطعی هاش خیلی زیاده و وصل هم که میشه به زور سایتی رو بالا میاره مخصوصا اخر هفته ها اصلا نمیشه روش حساب باز کرد.همراه اولم که شما باید با یک گوشی تست کنید بعد در صورتیکه به صرفه بود ازش استفاده کنید.
2-در مورد ایرانسلم قبل تهیه مودم حتما یه تست با گوشی بکنید در صورتیکه با لای انتن E نوشته شد پشتیبانی میکنه.اگه توی شهر باشید معمولا پشتیبانی میکنه
3-هزینه ادج کمتر-پایدارتر-به صرفه تر هست مبین نت نگیر که اصلا پشتیبانی نداره جوابتم نمیدن کلا یه مشت بی سوادن که سرویس میدن
هزینه ادج در هر ماه 10000 تومنه که با حجم 2 گیگ(قبلا 2.5 گیگ بود)
هزینه وایمکس ایرانسل و مبین نت در کمترین پلانش فکر کنم 20000 تومن بود(قیمت جدید ندارم)
مودم هم اگه میخوای بگیری مارک خوب بگیر چینی نگیر-اگه مارک معتبر میخوای دی لینک رو که میشناسی؟جدیدا مودم داده بیرون خودم دارم استفاده میکنم کارش خیلی خوبه
جنابworldm من که نمی تونم ای دی اس ال داشته باشم ایا وامکس برایم مناسب نیست؟ الان از جی پی ار اس ایرانسل استفاده می کنم که بعضی موقع ها اعصاب خورد می کنه!!!!!!:41:
اگر همون موقع که ایرانسل سرویس نامحدودش رو برداشت فقط 1 ماه ازش سرویس جدید نمیگرفتیم اونوقت حساب کار دستش میومد نه اینکه 2.5 گیگ رو بکنه 2 گیگ . حالا هی شما بگو تحریم نکنیم . من نمیدونم به چی این سرویس دل خوش کردید در کل پیشنهاد میکنم اول دوستان تنهای اول رو امتحان کنن اگه سرعت دانلودش در حد 14 باشه به این ایرانسل دزد می ارزه .نقل قول:
حداقل سرویس مبین نت این بازیهایی که ایرانسل در اورده تا به حال در نیاورده و در مورد کیفیت سرویس هم من ازش راضیم . کیفیت سرویس DSL در اینجا بستگی مستقیم به ترافیک منطقه داره جتما قبل از تهیه هر سرویسی تحقیق کامل باید صورت بگیره.
دوست عزیزم مطمئن باشید منم هیچ دلخوشی از ایرانسل ندارم دزدتر از ایرانسل باز خودشون هستن :21:برای منی که در عرض دوماه استفاده از اینترنت هوشمند قبض تلفنم میاد 200 هزارتومن باید به من و خیلی از کاربران دیگه حق بدین که به محض اومدن سرویس جدید به سمتش بریم و ازش استفاده کنیم (قضیه اون قبض 200 تومنی مربوط به 4 سال پیشه:46:!)
من قضیه مبین نت رو از تایپیکش دنیال میکنم و بیشتر کاربران باهاشون مشکل دارن و خیلی هم خوشحالم که شما لااقل هیچ مشکلی باهاش نداشتید راستشو بخواید منم میخواستم مبین نت بگیرم ولی مثل همیشه از منطقه ما پشتیبانی نمی کرد.:19:
خدا رو شکر فکرکنم از دست ایرانسل همین روزها خلاص بشم چونکه امروز شنیدم که مخابرات محلمون بالاخره بعد 7 سال خودش ای دی اس ال میده منم امروز یه مودم ای دی اس ال گرفتم تا سه شنبه برای ثبت نام برم و بگیرم و از دست همه این سرویس دهنده ها خلاص بشم و گرفتار مخابرات بدتر از همه شون بشم!:31::41:
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
کاملا درکتون میکنم :31: وایمکس ایرانسل یا مبین نت میخواین بگیرین؟نقل قول:
اگه ایرانسل داره چونکه پوشش شبکه بهتری داره و قدرت و مودم ارزان تر و بهینه تر و جدیدتری داره پیشنهادم باز ایرانسله:31:
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
مثل اینکه اج ایرانسل در گرگن ساپورت نمیشه
شاید برم سراغ وایمکس
از هر شرکتی میخواین سرویس بگیرید تحقیق یادتون نره.به خصوص در مورد ایرانسل اگه در اعیاد خاصی سرویس بگیرید تخفیف خوبی هم میگیرید.
موفق باشید