نقل قول:
نه منظورم اون کیبرد که برای شماره گیری در صفحه اول هست.:31:
Printable View
نقل قول:
نه منظورم اون کیبرد که برای شماره گیری در صفحه اول هست.:31:
اهان خوب زودتر میگفتی . جان نه نداره اصلا نیازی نداره اما باید برنامشو بریزی من نصب کردم خیلی از اون چیزی که توی p990 هست خوشگل تره با شکل apple iphon :31:نقل قول:
می تونید لینک برنامشو بزارین؟؟؟؟؟؟؟
این مطلبو دیدم گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید ببینید:
اگه متن رو خوندید:کد:http://www.writeage.com/touch_screen_technology_tutorial.html
به نظر شما پی1 از کدام دسته است؟
سلام رضا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا بودی؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می تونید لینک برنامشو بزارین؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://mob4u.ir/archive/2008/04/-uiq3.php#more
مرسی.جالب بود.نقل قول:
این مطلبو دیدم گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید ببینید:
سلام داشی :11: تصادف کردم دست چپم شکست خدا رحم کرد بهم که الان اینجام , الانم دارم 1 دسته تایپ میکنم ...نقل قول:
eeeee.جدا,آخ.دیدم یه مدت خبری ازت نیست.گفتم شاید امتحان داشتی.
الان که شکر خدا بهتری.خدا رو شکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این power movie فرمت avi هم باز می کنه؟
لینک دانلودش با کرکش رو دارین؟
راستی وقتی داریم sms می سازیم اون پایین میشه آهنگم براش گذاشت اما برای من آهنگ های chimes high , low , chord high, low باز نمیشه , erro میده برای شما ها هم همینطور هست؟
contact list را چطوری میشه ازش یک کپی روی هارد گرفت؟
وقتی گوشی را update کنیم چه چیزهایی تغییر می کنه؟اگر کسی تا حالا گوشیشو update کرده لطفا" یکم ازش تعریف کنه به چه شکل هست
سلام بالاخره کسی نگفت دو تا دکمه بالای کیبورد مجازی مال چیه؟
یه سئوال دیگه توی inbox من معلوم نیست کدوم پیام جدیده و خونده نشده و کدوم خونده شده فقط میگه مثلا سه تا پیام جدید داری به نظر شما چیکار کنم ؟
قبلا ممنون
وقتی میرم تو دوربین گوشی و روشنش میکنم یه لحظه اون شماره گیری مجازیه میاد و می ره؟؟!!!!نقل قول:
اهان خوب زودتر میگفتی . جان نه نداره اصلا نیازی نداره اما باید برنامشو بریزی من نصب کردم خیلی از اون چیزی که توی p990 هست خوشگل تره با شکل apple iphon
فکر کنم یه جوری بتونم بازش کنم اما نمی دونم از کجا. در حال تحقیقم.شما نظری ندارین؟
خوب یه لینک دانلود smart movie یا power movie رو بزارین .اما لطفن قبلش امتحانش کنید.نقل قول:
ولی به نظر من power movie بهتره.خیلی نرم و روان اجرا میکنه.
خودم یه smart movie گرفتم اما تو گوشیم یه ارور میده:
the package uses a protected uid.
که به علت فایلشه.
ببخشید با چی تبدیلش میکنی؟نقل قول:
من با Dr Divx به divx تبدیل میکنم و با Power movie میبینم ولی صداش پس و پیش میشه. مال شما صداش سینک هست؟(صدا با لبها میخونه؟ )
آره از منم اررور میدهنقل قول:
مثلا کیفیت دوربینش و صداش بهتر میشن
نقل قول:
آره همین طوره برای منم پیش میاد و این باگیه که توش وجود داره فکر کنم و بهتره دنبالش دوست گلم نگردی چون من زیاد گشتم به قول معروف گشتم نبود نگرد نیست!!:31:
توروخدا کمک کنید.اس ام اس هام قاطی پاتی میاد.عصابمو بهم ریخته...یه راهه حل...
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی تو یه فایل text مشخصات cda رو نوشته.
و یا با swiss mgr تو قسمت IMEI مشخصات firmware revision رو نوشته.
که تو گوشی من 3 هستش.
لطفا یکی که آپدیت کرده بگه تو گوشی اون چنده؟
سلام دوستان
من هم 3 روزي هست كه p1 خريدم. ولي متاسفانه يك مشكلاتي داره...
بهتره اول بگم كه :
CDA: 162022 – 9R6G02
Phone Software : CXC162037 R9K009
من توي همون سايتي كه معرفي كرده بوديد براي دانلود Firmware گشتم و فكر كنم آخرين ورژنش هست. نيست؟
من با اين گوشي مشكل آنتن دهي دارم. در يك جاي ثابت كه مي ايستم نمايشگر آنتن كم و زياد ميشه. ولي نمي دونم واقعا كيفيت آنتن دهي اون پايينه يا الكي نشون ميده. آخه اين فريم وير كه نبايد با آنتن دهي مشكل داشته باشه. چرا اين جوريه؟
در ضمن ساعت رسيدن SMS ها هم مشكل داره . تمام ساعات موجود در setting را هم به ساعت ايران تغيير دادم ولي بازم مشكل داره. مثل اينكه بقيه هم اين مشكل را دارند.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
از من که مشکل آنتن نداره اما نسبت به k750 قدرت آنتن دهیش کمتره
در مورد ساعت sms هات یه نرم افزار توی قسمت uiq هست بریز رو گوشیت درست میشه
اینم لینکش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=241669
سلام ...نقل قول:
ببخشید با چی تبدیلش میکنی؟
من با Dr Divx به divx تبدیل میکنم و با Power movie میبینم ولی صداش پس و پیش میشه. مال شما صداش سینک هست؟(صدا با لبها میخونه؟ )
با Ultra Mobile 3gp Video Converter
برای من هم احدود وسط های فیلم صدا پس و پیش میشه . صدا جلوتر.
دنبال راهی براش هستم .
این از لینک power movie:
فکر کنمavi رو هم ساپورت میکنه.آره.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=249790
این مشکل زمان کانورت پیش میاد.ربطی به پلیر نداره.نقل قول:
گفتم که همه رو پاک کنید توی inbox .اس ام اس های جدید درست میاد.نقل قول:
توروخدا کمک کنید.اس ام اس هام قاطی پاتی میاد.عصابمو بهم ریخته...یه راهه حل...
باید آپدیت کنی.آموزشش توی صفحات قبل هست.نقل قول:
من توي همون سايتي كه معرفي كرده بوديد براي دانلود Firmware گشتم و فكر كنم آخرين ورژنش هست. نيست؟
من با اين گوشي مشكل آنتن دهي دارم. در يك جاي ثابت كه مي ايستم نمايشگر آنتن كم و زياد ميشه. ولي نمي دونم واقعا كيفيت آنتن دهي اون پايينه يا الكي نشون ميده. آخه اين فريم وير كه نبايد با آنتن دهي مشكل داشته باشه. چرا اين جوريه؟
باید آنلاین هم انجام بشه.برنامه نیست که دانلود کنید و بعد بریزی.
سلام حامد خان...نقل قول:
اون هکه یه مقداری مشکل داره.اینقدر به بقیه پیشنهادش نده.
موفق باشی.
من کی گفتم هک؟
من اتفاقا مخالف هک هستم.
من گفتم تمام sms های توی inbox رو پاک کن تا درست بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تازه گوشي سوني اريكسون p1 خريدم راستش منو خيلي پيچيده اي داره يه مشكلي دارم اگه كسي ميدونه لطفا بهم كمك كنه وقتي كه يه اس ام اس ارسال ميكنم در ارسال اس ام اس بعدي اسم آخرين نفرات بصورت ليست ديده مي شه مي خوام اين ليست رو يا پاك كنم يا اينكه اسم كساني كه براشون مسيج دادم رو اصلا ذخيره نكنه .نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه اگه كسي متوجه شد لطفا به من كمك كنه برام خيلي مهمه
مبارکه بهترین انتخاب کردی.. بله منظورتون کاملا شفاف گفتید دوست عزیز اون قابلیت گذاشتن برای اینکه به کسانی که شما زیاد اس ام اس میدین اسمش ذخیره بشه که برای دفعه بعد شما زحمت نکشید و داخل دفترچه یا Contacts برین پس شما به هرکی اس ام اس میدی اسم اون طرف میره صدر اون لیست متوجه منظورم شدی؟ یعنی اگه میخوای اسم کسی پاک بشه 3.4 بار برای خودت اس ام اس بفرستنقل قول:
اگه دوستان و اساتید محترم راه بهتری میدونن ما خشحال میشیم استفاده کنیم :31:
و اگه منظورتون توی Forward باشه که بحثش فرق فکوله
(حال کنین 1 دسته چه قدر تایپ کردم خدا بگم اون رانندرو که دست مارو شکوند... )
ممنون عزیزم ; آره می دونم که کمپانی سازنده گوشی می خواسته حال بده که این قابلیت جالب رو برای کاربراش گذاشته ,دقیقا منظورم همون چیزی هست که شما لطف کردید و توضیح دادید ولی بعضی وقتا این قابلیت باعث دردسر می شه منظورم رو که می گیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما مطمئن هستید که توی تنظیمات این گوشی جائی برای غیر فعال یا فعال کردن این قابلیت نیست ؟
سلامنقل قول:
اتفاقا سازنده اين گوشي يعني p1 فكري به حال شما هم كرده:31: وبا يك ايده مشكل شما رو حل كرده فقط بايد دقت كنيد وقتي مي خواين اون ليست كه بيشترين sms رو به اونا ميدين ظاهر بشه بايد روي همون to لمس كنيد اما اگه مي خوان اون ليست ظاهر نشه بايد شما كمي ان طرف تر از to را لمس كنيد وروي حرف to را با مداد لمس نكيد منظورم رو فهميديد؟؟؟:10:
آقا این قابلیت خیلی با حالیه که نخوای 2 ساعت بگردی . تا اونجا که میدونم توی تمام گوشیهای سونی اریکسون هستش
دوستان گل.
کسی میتونه مقایسه ای بین پی 1 و گوشیهای Htc داشته باشه؟
چه جوری به اینترنت وصل بشم(با ایرانسل)؟
خوب اصولا نباید مقایسه کنیم.چون گوشیهای htc ویندوز موبایل دارن ولی p1 سیمبین uiqنقل قول:
میدونم :31: شما هم فکر کنم قاطی مرغ ها شدینو ازین حرفا دیگه:27: من زیاد گشتم نبود اما نه مطمئن نیستم دوست دارم خودتم بگردی تا خیالت راحت بشه الان من بگم نیست شاید دیگه دنبالش نرید.... :10:نقل قول:
من گیریم بگم p1 بهتره ازHTC یا بر عکس شما باور میکنی؟! اینجا کلوپ گوشیمه یعنی p1 همه اینجا طرفدارشن:5: چون نکات خوبی داشته که بدردشون می خورده و رفتن خریداریش کردن و 10 سالم بگذره باز هم ازش راضینو قدیمی نمیشه براشون ... و شما هم دوست عزیزم اگه میخواین مقایسه کنید config این 2 تا گوشی با هم , سایت های زیادی این کارو براتون انجام میدن مثل GsM :46:نقل قول:
من 2بار ریست کردم بازم درست نشده .تمام اینباکس رو هم پاک کردم اما انگار شانسه منه.............نقل قول:
حامد جان ميشه بگين به چه ورژني بايد Update بشه ؟ مگه جديدتر از اين هم هست؟ آخرين تاريخ كه ماله همينه كه من دارم كه : CXC162037 R9K009نقل قول:
ميدونم كه توي تمام گوشي هاي سوني اريكسون اين قابليت وجود داره ولي توي اونا اين ليست قابل حذف شدن هست ولي توي p1 قابل حذف نيست .من مي خوام كلا اين ليست يا ذخيره نشه يا پاك بشه نه اينكه اگه كنار to رو لمس كنيم ديگه ليست ظاهر نميشه .شرمنده كه من اينقدر روي اين قضيه اسرار دارم همين يه مشكل كوچولو استفاده از p1 رو برام سخت كرده.
فكر كنم مجبور بشم گوشي رو عوض كنم !!!!!؟؟؟؟؟
CDA Version رو بنویس.نقل قول:
حامد جان ميشه بگين به چه ورژني بايد Update بشه ؟ مگه جديدتر از اين هم هست؟ آخرين تاريخ كه ماله همينه كه من دارم كه : CXC162037 R9K009
نا امید نشو شاید بتونی گوشی رو هک کنی؟نقل قول:
فكر كنم مجبور بشم گوشي رو عوض كنم !!!!!؟؟؟؟؟
باید تو connection توی internet accounts قسمت more رو بزنینقل قول:
چه جوری به اینترنت وصل بشم(با ایرانسل)؟
بعد new account بعد group account .
یه group account بساز بعد هم یه account data بساز.تمومه.
یکی هم لطفا جواب مارو بده:
با swiss mgr تو قسمت system تو IMEI قسمت firmware revision رو یکی آپدیت کرده
بگه نوشته چند؟
تو گوشی من 3 هستش.
آقا مار و هم دریابید یه راهنمایی چیزی ...نقل قول:
چون نکات خوبی داشته که بدردشون می خورده و رفتن خریداریش کردن و 10 سالم بگذره باز هم ازش راضینو قدیمی نمیشه براشون ... >
بهتره بگین عاشقشن :)ONLy P1iحتی گوشیهای جدید تر مثل G900 هم نتونستن ذره ای از مهر ما به P1 کم کنن :)
سلامنقل قول:
دوست عزیز رفتم و تو حالت ترنسفر نگاه کردم همچین فولدری بانام private ندیدم که بتونم چیزی آنی استال کرده یا پاک کنم.
یه فولدر به نام آنی استال تو فولدر سیس مموری دیدم که اونم یه فایل بود که تکست بود و چیزی برا آنی استال کردن وجود نداشت.
از دوستان اگه میشه راهنمایی کنن تا مسئله حل بشه اینم مشکل من :
ممنومکد:من يه سري فايل (بازي) رو كه تونسته بودم نصب كنم رو از روگوشي پاك كردم (فايلي رو كه از اينترنت گرفته بودم)
بعد از اينكه كه اومدم اونا رو آني استال كردم رفتم ديدم تو menu>tools ميبينم آيكون برنامه اي كه آني استالش كرده بودم هنوز هستش و هيچ راهي برا ديليت كردنش وجود نداره .( يا حتي برا كامل آني استال شدن اون فايل)
اگه ميشه راهنمايي كنيد تا اين مشكل برطرف بشه .
ممنونم.
یا علی مدد.