اگه اینجوری باشه من الان 2 تا ای دی اس ال دارمنقل قول:
یکی 128 شاتل با سرعت دانلود 70<<<<<یک ماهه با 3 گیگ ترافیک 14 تومن>>>>>
و یکی 128 صبانت با سرعت دانلود میانگین 230(با پینگ کمتر از 190)<<<<<سه ماهه 128 با 5 گیگ ترافیک 28 تومن>>>>
Printable View
اگه اینجوری باشه من الان 2 تا ای دی اس ال دارمنقل قول:
یکی 128 شاتل با سرعت دانلود 70<<<<<یک ماهه با 3 گیگ ترافیک 14 تومن>>>>>
و یکی 128 صبانت با سرعت دانلود میانگین 230(با پینگ کمتر از 190)<<<<<سه ماهه 128 با 5 گیگ ترافیک 28 تومن>>>>
خوب منظورت اینه که دائم تو مسافرت و دور از خونه ای آره؟نقل قول:
بعدش ماهی 70 گیگ میتونی دان کنی؟
این صبانت میگن خیلی خوبه کاش رشت میومد.ولی فکر کنم حرص بعضیارو درآورده صبانت
تازه شبا سرعت میاد پایین پس سرعت بالای دانلود تو روز بی فایدست
در ضمن من از هر 3 تا استفاده میکنم
موقعی هم که بیرون میرم گردش
یه بسته یه روزه از ایرانسل میگیرم وبا بلوتوث تو 2 ثانیه کانکت میشم(یه بار رفته بودیم یه جایی که خیلی سرسبز بود بالای تپه هم انتن ایرانسل فول شد من هم فوری وصل کردم و تو اون سرسبزی حال کردم تا دلت بخواد)
در ضمن ایرانسل برای بسته یه روزه به من 3 روز مهلت استفاده میده
و اون کنترل حساب اینترنتی هم فوق العاده است
ولی تو خونه هم از ای دی اس ال استفاده میکنم
دوست عزیز من تا حالا مجبور بودم از ایرانسل استفاده کنم وگرنه هیچوقت طرفش نمیرفتم.نقل قول:
به خاطر همینه که میخوام ای دی اس ال بگیرم.
ایرانسل نمیخواد این طرح های مزخرفش رو نامحدود کنه؟
الان با این وضع همراه اول که خیلی به صرفه تر هست.
دوستان در جریان باشن که تو 48 ساعت اخیر اینترنت همراه اول کلا قطع بوده.امروز تازه وصل شده.
سلام يك سوال لب تاب من سيمكارت ميخوره ولي چطوري درايو برنامه براي كار كردنبا اون پيدا كنم
برای من که چند روزی میشه ایرانسل کلا قطعه!
نت بوک من هم سیم کارت می خوره ولی سیم کارت های فعلی ایران رو ساپورت نمی کنن مگه اینکه اپراتور سوم ساپورت کنه. واسه همین مجبور شدم 80 تومن بدم واسه مودم سیم کارت:41:نقل قول:
سایت ایرانسل باز نمیشه دلیلش چیه ؟
چرا لود نمیشه
برا من مشکلی نداره
منم میتونم بازش کنم مشکلی نیست
من این آدرس رو وارد میکنمکد:http://www.irancell.ir
خوب همینه دیگه
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
البته مال من ای دی اس اله:31:
جالبه سایت ایرانسل با اینترنتی که خودشون بهمون دادند باز نمیشه:31:
و البته این بار سومه که این پست رو دارم سعی میکنم بفرستم:2:
میشه یه تست بگیری بذاری
از speedtest.net
اگه می بینید طول کشید به خاطر این بود دو بار ارور داد ،یه خورده صبر کردم شد این نتیجه:نقل قول:
سرعت شما که نصف ایرانسل من نمیشه
چجوری با این کار میکنی؟
تست سرعت من
دانلود :0.23
اپلود:0.16
پینگ بین 350 تا 550
از قبل خریده بودم برای همین هم باید ازش استفاده کردنقل قول:
خوش به حالتون تست من که اینطوریه:41:
نه بابانقل قول:
من از ایرانسل بیرون و روی لب تاپ استفاده میکنم
تو خونه 2 تا ای دی اس ال دارم که سرعت یکیش چندین برابر ایرانسله
سرعت 230-260
این سرعت اکو 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل الان دیگه به درد خونه نمیخوره
ولی زمانی که نامحدود بود عالی بود
الان نه
سيمكارت عذاق ممكن جواب بده؟نقل قول:
نقل قول:این سرعت ای دی اس ال اولمه (128 صبانت):
نه بابا من به این اینترنت نمیگم
این هم همون پینگها با 128 شاتل:
سلام دوستان
من gprs ایرانسل گرفتم میخوام با وی #- پی# -ان## وصل شم میگن ایرانسل پورت pptp بسته و باید با پورت l2tp وصل شم میشه راهنماییم کنید در مورد تنظی ماتش تو ویندوز xp
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این وی پی ان برای جی پی ار اس مشکل داره همینطور هم یاهو مسنجرش بگیر نگیر داره در کل زیاد روی این موارد نباید حساب کنی
برای استفاده از L2tp اگه این راه رو نرفتی یه امتحان بکن شاید جواب بده:46:
کد:http://www.up.--------.com/images/443s25gkn07y9q4hkp1g.doc
نقل قول:
ايرانسل پورتهاي مربوط به وي-ان رو بسته و شما بايد از اوپن ويپي ان استفاده كنيد
سلام من بچه یکی از شهرستانای خوزستانم تو شهر ما (رامهرمز) ادی اس ال بود ولی اینطور که فروشنده میگه پورت خالی ندارن و همه فروش رفته پورت جدید کی میارن خدا میدونه؟!!!:41:
گوشی دارم ولی ادج نداره.حالا میخوام یه مودم یو اس بی ادج بگیرم
آیا ممکنه بدردنخوره لطفا راهنماییم کنید:11:
شما 75 تومن مي خواي بدي مودم؟؟؟؟؟؟؟
گوشيت رو بفروش بزار رو اين 75 تومن يه گوشي جديد بخر كه هم بهتر باشه و هم EDGE داشته باشه
اگه مي توني منتظر همون adsl بمون اگر هم نمي توني تنها در صورتي اين كار ارزشش رو داره كه با گوشي وصل شي و نه با مودم
44تومن
چه گوشي هايي EDGE دارن
تو mobile.ir مشخصات گوشي ها رو نوشته
برو اونجا و به مشخصات گوشي كه مي خواي بخري نگاه كن ببين EDGE داره يا نه
اصولا گوشي هاي نوكيا تو اينترنت از همه بهتر هستند(نظر شخصي)
سلام بچه ها من چند صفحه اولو خوندم فکر کنم اساسی گاف دادم آخه دیروز رفتم یه خط همراه اول خریدم و تعرفه 11شب تا 8 صیحش رو فعال کردم و وصل کردم به سیستم اول از همه که دیدم با G کانکت شده بعدشم سرعت دانلود در حد افتضاح 4 یا 5 کیلو بود پیج هم رو لپ تاپ باز نمیکرد خلاصه ضد حال حالا سوالات:
1. همراه اول EDGE نداره؟ اگه داره چکار کنم که با E کانکت بشه
2. چطوری سرعت دانلود و... رو بالا ببرم :(
در ضمن گوشی من LG km900 arena هست و EDGE رو ساپورت میکنه رفته بودم adsl گرفته بودم بهتر بود :( :( :(
اگر هم داشته باشه تو شهر شما وجود نداره
حداكثر سرعت gprs هم همون در حد ديال آپ هستش و امكان افزايش سرعت وجود نداره
ای تو روح اونی که گفت سرعتش در حد 256 adsl هست _ یکی از بچه های فامیلمون گفته بود _من خرم رفتم تحقیق نکرده خریدم من فعلآ یزدم نمیدونم اینجا EDGE داره یا نه اما توصیه میکنم کسی طرفش نره که اصلآ نمیارزه حتی یاهو مسنجرم باز نمیکنه :(
سلام من يه edge modem سفارش داده بود پست كه اومد يه 4 تومن گذاشتم كف دستش بسته رو برگردوند به همون جايي كه اوردش 64 تومن قيمتش بود شاخ در اوردم :18: با همين پول ميتونم يه ADSL 256 بخرم ما پورت خالي ADSL نداريم ولي ارزش اينو داره كه منتظر بمونم تا پورت جديد بياد:31:
پيشنهاد ميكنم سمت اين مودما نريد چون سرعتش تضميني نداره و بسته دو گيگ تو يه هفته هم تمام ميشه
پس به اميدي روزي كه پورت خالي بياد
كليد تشكر كجاست؟
کار خوبی کردی کلآ اینترنتش کاملآ بیخوده مگه اینکه وسط صحرای آفریقا باشین و مجبور باشین
حالا یه چیز جالب من که سیم کارتم همراه اوله وقتی اوالش کانکت میشه با edge کانکت میشه اما بعد 15 دقیقه میره رو gprs من سیستم گوشیم جاوا هست میخوام ببینم برنامه یا تنظیماتی هست که بتونم باهاش تعیین کنم که حتمآ رو edge بمونه و رو gprs نره؟
الان دیگه همه گوشی ها EDGE رو ساپورت میکنن ولی مزیت مودم usb به گوشی اینه که در کانکت شدن های طولانی باتری گوشی و خود گوشی سالم میمونه و ...نقل قول:
اما نکته اصلی اینجاست که با این سرعت افتضاح و قطعی های زیاد و نیز با کاهش حجم بسته ها ارزش نداره که این همه پول خرج مودم جدا کرد :41: