متاسفانه بابيد بگم نداره.نقل قول:
اين سايتا هم برا خودشون يه چيزي ميگند.
Printable View
متاسفانه بابيد بگم نداره.نقل قول:
اين سايتا هم برا خودشون يه چيزي ميگند.
سلام
منم خودم گوشیمم اپدیت کردم
اگه کسی خواست بگه من اموزشش بزارم .
من مشکل ساعت SMS ندارم با این حال که امروز 16 فروردین اپدیتش کردم ..... !!!!!!
ورژنم هم r9ec001 هست .
گه اموزش بزاري كه خوبه.يه چيزي به اطلاعاتمون اضافه ميشه.نقل قول:
با سئوس آپديت ميشه ...البته بهتره كه با خط پرسرعت باشه
آقا سلام این گوشی نمیشه یه کاری کر که اس ام اس فارسی بگیره یعنی نرم افزاری چیزی
بعد یه چنتا تم خف به سلیقه خودتون واسم میزارید ممنوووووووون
سلام..دوستان من تصميم نهاييمو واسه خريد m600 كرفته بودم كه شنيدم كوشيهاي صفحه لمسي(touch screen)خيلي زود اب و رطوبتو جذب ميكنن و بعد از يه مدت ال سي ديشون خراب ميشه.واسه همين من كلي مردد شدم و فعلا نخريدم..به نظر شما حقيقت داره؟ اكه اينطوريه و ال سي ديش انقدر حساسه من بي خيالش شم..لطفا با جوابتون كمك كنين.مرسي
مگه ميخواهي با گوشيد شنا كني؟نقل قول:
این نوع صفحه لمسی چون از دو لایه تشکیل شده ممکنه بین دو صفحه آب جمع بشه و تاچ اسکرین رو تعطیل کنه .نقل قول:
ولی اگه محل زندگیت جایی با رطوبت زیاد (مثل شمال) نیست مشکلی پیش نمیاد .
ما که آپدیت کردیم و ورژنشم همین شد ولی ساعت SMS درست نشد . ( ولی هر مشکلی هست از Time zone های گوشه).نقل قول:
سلام
من تصميم گرفتم ام600 بخرم . البته با گارانتي اصلي.ولي تو بازار پيدا نميشه .
كسي ميتونه به من كمك كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..منم همه علا الدينو جستجو كردم نبود..نميدونم از كجا بخرم..خودسيتادل ميفروشه؟ادرسشو ميدونين؟جون من كمك كنين
آقا Shopiran داره . من از همینجا خریدم ...نقل قول:
e-shopiran.com
نقل قول:
بیا اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بالاخره یه M60 کارکرده واسه ما پیدا نشد؟ از دوستان اگه کسی سراغ داره اعلام کنه ...plzzzzz
سلام
من هم براي خريد به علاءالدين رفتم ولي اين گوشي رو پيدا نكردم.
1- اولا از كجا مي تونم اين گوشي رو بخرم و قيمت فعليش با گارانتي اصلي چقدره؟
2- چطو مي شه فهميد كه گوشي چنج شده است؟
3- آيا اگه گوشي چنج شده باشه بعدا مي شه گوشي رو آپديت كرد يا نه؟و كلا چه مشكلاتي براي گوشي هاي چنج شده ميتونه بوجود بياد؟
لطفاَ يه نفر راهنمايي كنه.
اولا همه گوشي ها با گارانتي اصلي مثل سيتادل ريجيستر اصلي هستند و چنج نشده هستند.
بعد تو گوشي كد *#60# (از راست به چپ)را بزن.imei گوشي را بهت ميده بعد اونا با پشت باطري و روي كارتون مقايسه كن اگه يكي بود و گويشي هم شبكه را پيدا كرد گوشي ريجيستر قانوني هست.
اگه گوشي چنج شده باشه ممكنه تو اپديت كردن گوشي گوشي ديگه شبكه را نشناسه و بايد دو باره اونا دستي ريجيستر كني.
اخيرن هم مخابرات گفته گوشي هاي كه از يه Imei مشترك استفاده ميكنندا از شبكه خارج ميكنه.
1 - پست قبلیمو بخون نوشتم از کجا بخری.(فقط سری بجنبید که تموم میشه)نقل قول:
قيمت 3,650,000 ریال (سیتادل)
2 - اگه نو بخری , سیتادل هم باشه میتونی مطمئن باشی که چنج نشده . دسته دو رو هم باید بدی به استادش تا بفهمه .
3 - بعدا هم میتونی آپدیتش کنی ولی دیگه گوشیت کار نمیکه :38: . دوباره باید بدی برات چنج کنن تا روشن بشه .
یه سوال:
من تو سایت سونی قسمت M600 دیدم که علامت انحصاری Megabass ثبت شده ... منظورش رو درست متوجه نشدم... یعنی M600 مگابیس داره؟
نقل قول:
با سلام و تشکر. من با e-shopiran تماس گرفتم و گفتند که موجود ندارند و قیمت روهم نگفتند. اگه جایه دیگه ای سراغ دارید بگید.
نقل قول:
با سلام.
از راهنمایی شما متشکرم. فقط مشکل اینه که فعلا این گوشی تو بازار نیست:41:
منم میخواستم همینو بگم ...!!!نقل قول:
البته فروشنده ها برای اینکه مشتری شون رو از دست ندن همگی میگن که فردا براشون میرسه. اما ...نقل قول:
بعضی هاشون هم که ندارن میگن وایستا تا از انبار درخواست بدم بیارن... بعد با ترفند همکارش باهات گرم میگیره که از مغازه بیرون نری.. اما خبر ندارن که رفیقت دنبال یارو رفته و دیده که از همکار بقلیش میریه میگیره و 2 تومن میزاره روش !!!نقل قول:
کافیه یه رفیق تو بازار پیدا کنی تا هم گوشی کارکرده تو خوب قالب کنه هم گوشی آک واست پیدا کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به من بگه اینا چیه؟:worried:
پایینی که فکر کنم بند گردنیه ! ولی چرا پایین؟:blink:
ولی اون یکی رو نمیدونم چیه !:blush: :14:
اون بالایی پورت آنتن اکسترنال باید باشه و پایینی هم بند گردنی...نقل قول:
پایینی مثل w300 می مونه ... بند پایین باشه بهتره ... اینطوری راحت تر صحبت میکنی و بند مزاحمت نمیشه
آنتن اکسترنال رو هم اکثر گوشی های سونی دارن (میتونی با یه سوزن برش داری نگاش کنی )
من امروز علاءالدين بودم و گوشي آك سريال اصلي و بدون گارانتي مي دادن 355000 تومن .
اين امكان داره كه گوشي سريال اصلي باشه ولي بدون گارانتي . و آيا اين گوشي ها تو مخابرات رجيستر شدن يا نه؟ و بعداَ مشكلي پيش نمي ياد؟
بله m600 داراي ----- mega bass هست.:5:نقل قول:
m600 صداش توی هندز فری اندازه دبیلو 810 هستش یا کمتره
Silwestern جان , آنتن اکسترنال کجا بکار میاد و چه جوری میتونم ازش استفاده کنم؟
من دیروز گوشی رو با یه فایرم ور که ساخت همین 2 3 روز پیشه اپدیت کردم 11 اپریل حالا اگه گفتی چه تغییراتی کرده
اول از همه وقتی گوشی رو روشن میکنی پایین لوگوی سونی یه لودر ظاهر میشه و فقط 20 ثانیه طول میکشه تا کاملا روشن اما قبلا 1 دقیقه طول میکشید .
سرعت نگو ............. اقا این یه مورد بیخیال اصلا نمیگم چون تا خودت نبینی باورت نمیشه .
یه سری چیز میز جدیدم به کنترل پنل اظافه شده و ......
من 7 روز پیش به ورژن R9ec001 اپدیتش کردم
اما امروز به ورژن R9f011 تبدیلش کردم
یه عکس براتون میزارم از لودرش
راستی بیشتر مشکلاتش حل شده مثل ساعت اس ام اس
نحوه اپدیت این روش برای اخرین ورژن اپدیت سرویس هست . 3 ساعت هم طول میکشه به سرعت اینترنت بستگی داره
سوال منم هست . صدای م600 در مقایسه با سری های و خیلی پایین تره یا هم سطحه ؟نقل قول:
قیمت 600 نو و دست دوم اگر داردید بگید. ممنون
عزيزم معمولا 2 جا بكار ميادنقل قول:
اول در ماشين ( رو شيشه عقب اصولا نصب ميشه ) واسه اونايي كه عشق سفر دارن و ميخوان درهرجايي آنتن داشته باشن
جنس آنتن اكستر نال از نوعي ماده خاص به نام فرريت هستش كه براي ساخت ماهواره ها استفاده ميشه و باعث ميشه جذب فركانسهاي موبايل براي گوشي راحت تر بشه
يه آنتن فرريت معمولي 70 برابر ( نه 7 برابر !!! ) قدرت آنتن دهي گوشي رو افزايش ميده .
و دوم در مناطق مسكوني كه آنتن دهي اونجا كمه يا اصلا خيلي ناچيزه كه باهاش حال كنن
از نوع دوم رو كه به شكل T است رو با يه چسبونك به شيشه آشپزخونه يا هرجايي ديگه ميچسبونن و يه سيم هم داره كه به پشت گوشي متصل ميشه
البته من هنوز تو ايران اين آنتن رو نديدم ...:41:
ولي يكي از بچه ها از دبي خريده بود 40 تومن ... واسه ما كه توشهريم و سالي دو بار بيشتر مسافرت نميريم نيازي نيست
alil1369 دمت گرم که اطلاع دادی.:46:
منم آپدیت کردم .
سرعت کمی بیشتر شده مخصوصا موقع رفتن از یه منو به یه منوی دیگه . یه Loading بهش اضافه شده که خیلی عالیه .
ولی یه چیز بد:37: ......
دیگه وقتی با اسکرول از روی یه گزینه میری رو یکی دیگه بک گراندش حرکت نمیکنه بلکه میپره:41: .( امیدوارم متوجه شده باشین یعنی چی)
قبلیه خوشگل تر بود . :45:
نقل قول:
من مشکل شما رو تو ورژن قبل داشتم و الان ندارم
سلام
من تازه تو این فوروم عضو شدم.
میخواستم ببینم این گوشی ها ساخت کجا هستند
چین-مالزی-ژاپن-فرانسه
ممنون میشم راهنمایی کنید.:20:
گوشی ها که خیلی زیادن .ولی m600i فقط فرانسه تولید میکنه.:3:نقل قول:
کسی اگه تو کار سیم کارت هست و تخصص داره من رو تو این بحث یاری کنه:
شاد باشید