:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:نقل قول:
Printable View
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:نقل قول:
زیاد تیکه می پرونی . حذفت میکنم :biggrin:نقل قول:
بهتر نبود قرعه کشی شه؟!نقل قول:
یا خداقل در مرحله بعد بشه
یا حداقل در مرحله بعدترش؟;)
شوخی کردم هر جور راحتی
چون از دو گروه از مسابقات 3 تیم بالا میاد قرعه کشی اون یه کمی سخته.ولی برای این که کدوم تیم در دور اول میزبان باشه قرعه کشی میشه.نقل قول:
بازی Play-off شماره 1
چلسی صعود کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی Play-off شماره 2
Manchester(nemanaldin) حذف شد
چون دو تیم منچستر بودند بازی توی اولدترافورد برگزار شد
دوست عزیز nemanaldin از این که توی این مسابقات شرکت کردید متشکرم.متاسفانه خیلی زود از دور مسابقات کنار رفتید که فکر کنم اون هم بیشتر بخاطر بدشناسی بود مثل توی همین بازی که گری نویل با یه خطای بی خود که نیاز هم نداشت اخراج شد.موفق باشید.
برنامه بازی برای تعیین تیم سوم گروه 3
شنبه ساعت 16
Manchester(s2005 -Inter(amiratefi
نتیجه بین دو نیمه بازی در صورت کانکت بودن دوستان در سایت قرار داده میشه تا اگه خواستند تغییرات رو اعمال کنند.
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :rolleye: :rolleye: :santa: :santa: :santa: :santa: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :happy: :happy: :happy: :cool: دیگه جنگولک بازی دیگه ای ندارم.نقل قول:
آیا حق من برد نبوده ؟ بیشتر بازی که دست من بوده و بیشتره شوت هارو هم من زدم تازه بهترین بازیکن میدان رو هم اضافه کنین.
البته قبول دارم که شانس هم باهام یار بوده اما آیا بازم شانس میارم ؟!
ما با این پیروزی به خودمون مغرور نمیشیم چون هنوز راه درازی در پیش داریم پس بنا براین از فردا که هیچ یه روز برن کیف و حال(به عنوان جایزه). ولی از پس فردا سه وعده در روز تمرین خواهیم داشت میدونیم که قهرمان شدن سخته ولی ما میخوایم دوم شیم :blink: پس لازم نیست زیاد تمرین کنیم و همون دو جلسه کافیه:laughing:
ترکیب ما برای بازی بعدی هم همون قبلیه. چون من اهل ریسک نیستم. ولی صبر میکنم اول حریفم مشخص بشه بعد اونوقت تصمیم نهایی رو میگیرم. دم همه گرم مخصوصا ..... تا بعد.
پیام من به حریفهای بعدی :
نقل قول:
خودتو برای بازی با تیم من آماده کن چون احتمالا میخورم بهت.ما پیروزیم:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
با ترکیب قبلی بازی می کنم،فقط لارسن به جای ساها
بازی پلی آف گروه 3 برای مقام سومی
منچستر سوم شد و به احتمال زیاد صعود میکند
من ممكنه يه چند روزي نباشم چون امتحانات هست ولي تركيبو جامو نگه دار بعد ميام ميبرم .كدوم تيم تيم به اندازه من اقتدار داره.
برای تیم سوم که صعود می کنه،شما چه جوری حساب کتاب می کنید که من صعود نمی کنم؟من الان دو تا بازی پشت سر هم بردم اگه می خواستید امتیاز حساب کنید من الان دوم گروه بودم!اگه دارید این بازی ها را پلی آف حساب می کنید خب تیم من الان سوم دیگه پس صعود می کنه،نه؟نقل قول:
دوست عزیز درسته که دو برد کسب کردید ولی این بازیها امتیاز نداشته و فقط برای تعیین مقام هست.برای تعیین تیمهای سوم صعود کرده امتیازکسب شده از تیم اینتر در بازی گروهی از شما کسر میشه بعد امتیاز شما در 2 ضرب میشه و با دو تیم سوم دیگه مقایسه خواهد شد.نقل قول:
هفته 6
سه شنبه
گروه 1
Manchester(gorgnamaa - Inter Milan(vorojax
ساعت 15
Barcelona(mamali_ronaldinho - Real Madrid(Masoud_kp
ساعت 15:30
گروه 2
Manchester(Hamed723 - Chelsea(martin_superhuman
ساعت 16
Barcelona(ElmO - arsenal(saeed_cpu_full
ساعت 16:30
وای فکر کن با رئال بازی داریم
ترکوندیمش
سام فیشر راستی تو خجالت نمیکشی به روزنامه توهین میکنی
نترس
شوخی کردم
وی خیلی با حال بود
پس چی شد این بازی ما ؟
بابا عجله نکن جیگر
صبر کن الام نتایج میاد
شما به مرحله بعد صعود کرده اید.نقل قول:
خیلی می خوامت سوپر .;)نقل قول:
آقا ما چی
صعود کردیم
مارتین جان نتیجه چه شد
صعود کردم یا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید به سایت بالا نتایج هست
بازم سلام
من چند روز پیش اومدم و وبسایت رسمی pesliga رو تو ایران معرفی کردم . اما بعضی از دوستان مارو مورد محبت قرار دادن . دلیل اصلی معرفی این سایت این بود که به نظر من در بیشتر دنیا داره این مسابقات برگذار میشه حالا که در ایران یک کسایی این کارو انجام میدن چرا ما روشون صفحه درست کنیم که کلاهبردارنو .......
به نظر تمامی دوستان اینکه بشینی تو خونه صبر کنی تا نتایج بازیهای تو به وسیله کامپیوتر بیاد بهتر یا اینکه بری خودت تلاش کنی و هیجان این طور مسابقه هارو احساس کنی تازه جایزه فینالیستشم که نسبتآ کم نیست به خدا
کدوم از شما ها تاحالا رفتین گیم نت 3 یا 4 تومن دادین بازی کردین بعدش فلان قدر بردید . خداییشم بخاین حصاب کنیم میبینیم که خرج زیادی داره بر گذاری این تورنومنتا .من خودم عاشق اینم که با یک انسان واقعی مبارزه کنم نه با یه کامپیوتری که بعد از چند وقت بازی کردن باهاش راحت بهش گل میزنم . من خودم چند دفعه ایمیل براشون فرستادم که این ورودیه چیه نمیشه کمترش کرد در جوابم گفتن که احتمال زیادی داره کمتر بشه و بستگی به اسپانسرشون داره که مثل اینکه با sony یه صحبتایی کردن . حالا میدونم که باز میگید کلاهبرداریوو .........
از ما گفتن بود ما که عضو شدیم و منتظر شروع تورنومنتش هستیم البته اینم بگم که همین کار شماها هم ایول داره ولی بنظر من اگه خود آدم مبارزه کنه بهتر ازاین هست که بشینیو به نتایج نگاه کنی که ایول اون روز سیستم توپی ریختم کامپیوتر بازیمو برد..........
یا علی
با عرض پوزش من این مدت حسابی سرم شلوغه و مسابقات یه سه چهار روز دیگه انجام میشه
ایول سایت درستیه . ببین من حتما ثبت نام میکنم. میگم کارت دانشجویی رو به کی باید نشون بدیم. و چطوری یکی رو معرفی کنم و تخفیف بگیرم.نقل قول:
نقل قول:
مارتین جان اونجا میبینمت .;) میگم هر چه زودتر بازیهارو امجام بده می خوام روزنامه جدید رو نشون بدم.
بازم سلام
sam fisher 07 من خودم به همین مشکل برخوردم به خاطر همین یک ایمیل بهشون زدم و گفتم که چجوری باید کارت دانشجویی رو نشون بدم بعد از یه روز برام ایمیلی فرستادن که شما وردیه رو با تخفیف پر داخت کنید و در روز برگذاری کارت رو نشون بدین ولی در مورد معرفی نمیدونم چون باسه خودم اتفاق نیوفتاده
اقا میشه با dialup توی لیگ شرکت کرد اصلا چطوری online بازی میکنید تو را به خدا یه جواب کامل بدین
ببین دوست من باید یه اینترنت ماهواره ای داشته باشی. که اسم ماهوارشم باید P30world باشه چون با بقیه جواب نمیده .نقل قول:
ش.و.خ.ی کردم. نه آنلاین بازی میکنیم ونه .... همش سرکاریه .یه تیم میدی یه نفر که الان معلوم نیست کدوم .... هست بازی میکنه و به ماها که سرکاریم نتیجه هارو میگه . الانم وسط لیگه و دیگه تیمی پذیرفته نمیشه ان شاا... در فصل بعد شما هم بیا سر کار ;)
لطفا این نوشته رو دیگه پاک نکنید(هرچی نمک داشتم ریختم توش:biggrin: ) چون اطلاعات هم دادم. و کمی هم گفتیم فضا رو از خشکی دربیاریم پس لطفا پاکش نکنید
آقا من دوباره سوالمو تکرار می کنم و واقعا می خوام یاد بگیرم.
میشه با dial upلیگ راه انداخت سرور می خواد یا نه چطوری و کجا نتایج سیو می شه.چقدر پهنای باند می خواد. اصلاسرور اگهداره مثل کانتر استریک پچ داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟ممنون
سام فیشر حاشیه سازی نکن پسر
بزار آرام باشه لیگ
من که یکبار جوابت رو دادم :نقل قول:
بیا صفحه اول رو بخون ،تا روشن شی :نقل قول:
و اگه واقعا می خوای مسابقه بدی برو اینجا :
جدول نهایی گروه 1
متاسفانه باید با mamali , gorgnamaa خداحافظی کنیم.
جدول گلزنان گروه 1