با سلام و سپاس
ممکنه یه توضیحی بدید چطوری تی وی رو با گوشی کنترل کرد ؟ بلوتوث که اصلا گوشی رو نمیشناسه
درضمن این تکنولوژی هایی که گفتید رو از کجا میشه فهمید که لبتاپ داره یا نه ؟ فایلهای vob رو نمیخونه آپدیت کردید تست میکنید میخونه یا نه ؟
ممنون
Printable View
با سلام و سپاس
ممکنه یه توضیحی بدید چطوری تی وی رو با گوشی کنترل کرد ؟ بلوتوث که اصلا گوشی رو نمیشناسه
درضمن این تکنولوژی هایی که گفتید رو از کجا میشه فهمید که لبتاپ داره یا نه ؟ فایلهای vob رو نمیخونه آپدیت کردید تست میکنید میخونه یا نه ؟
ممنون
شما مدل لپ تاپ رو بمن بگید براتون چک میکنم که میخونه یا نه !
برای کنترل tv هم کافیه برنامه TVsideView یا MediaRemote رو برای گوشی یا تبلتتون دانلود کنید!
در ضمن بلوتث هم تست کردم ! مخصوص هندزفری های بلوتوث دار هست !
با سلام و سپاس
مدل لب تاپم asus x5mjl است
برنامه مدیا ریموت رو نصب کردم ولی tv رو نمیشناسه میشه یه مقدار توضیح بدید چطوریه ؟
ممنون
TvSideView یکم بهتر هست ! ببنید شما باید اول از همه تلویزیون رو به مودم وایرلستون وصل کنید ! بعد از اون گوشی خودتون رو هم وصل می کنید به وایرلس . سپس وارد نرم افزار که بشید اتوماتیک تلویزیون پیغام کدی نشونتون میده ! کد را در برنامه وارد میکنید بعدش می تونید راحت با گوشی کنترلش کنید !
بازم سعی میکنم تا آخر شب توضیح با عکس بزارم !
با سلام و سپاسنقل قول:
ممنون محبت کنید عکس بگذارید
مدل لب تاپ رو چک نکردید ؟
ممنون
دوستان یه سوال ؟
اگه من دستگاه زیرو بخرم میتونم mkv رو (3 بعدی و 2 بعدی ) با زیرنویس فارسی از روی هارد تو تلوزیون سونی W804 نگاه کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی جواب منو هم بدهنقل قول:
ممنون میشم
شما بهتره یا hd player بخری ویا گیرنده دیجیتال بگیری که پلیرش تمام فایلهای ویدیوی رو پخش میکنه . ولی بهتره اچ دی پلیر بگیری
یعنی این نشون نمیده ؟؟؟نقل قول:
چون من DVD پلیر ندارم
اگه این نشون میده هر 2 تا کارو برام میکنه
Up
:n18:
دوستان عزیز سلام
من تازه این فروم رو پیدا کردم و خیلی وقت نکردم همه مطالب رو چک کنم.
منم میخواستم 47 اینچ W804 بگیرم. یعنی بین سامسونگ 46 اینچ F8880 و سونی 47 اینچ W804 و سونی 46 اینچ W904 گیر کردم. هرچی بخرم حتما از نماینده رسمی و با گارانتی معتبر میگیرم ولی خب قیمت و ارزش تلوزیون در مقابل پول پرداختی هم مهمه. در ضمن کیفیت تصویر تلوزیون و طول عمرش برام مهمه نه بازی و اینترنت و ...، چون با وصل کردن لپ تاپ و کامپیوتر با HDMI همه این مشکلات ریز حل میشه و بازم مهم بودن کیفیت تصویر خودشو ثابت میکنه
لطفا راهنمایی کنید که همین روزا تا بازار تخفیف نوروزی داغه اقدام کنم :laughing::12:
راستی سونی W804 47 اینچ که بیشتر مد نظرم هست برا خرید و خروجی ویدئو داره، میشه مثلا دو تا دوربین مدار بسته خیلی ساده در حد وب کم رو بهش وصل کرد و تصویرش رو از تی وی روی فلش یا هارد اکسترنال ضبط کرد؟ :n13:
نقل قول:
دوست خوبم
میتونی ۲ تا دوربین رو بهش وصل کنی ولی امکان ضبط نداره و این نکته رو هم باید بگم که w804 سایز ۴۷ هستش نه ۴۶
با سلام و سپاسنقل قول:
من حدود یک ماهه که این مدل رو خریدم تجربه استفاده توی این یکماه برای خرید بهتر شما :
تصویر خیلی خوب 2d ,3d
دیزاین و طراحی خوب
صدای خوب
امکانات کم و بد
عدم ساپورت بعضی فرمتهای رایج وعدم زیرنویس فارسی به هیچ عنوان با هیچ برنامه ای
اگر از تلویزیون فقط استفاده کانالهای تلویزیونی رو دارید خوبه ولی اگر امکانات بیشتری میخواهید به هیچ عنوان توصیه نمیشه
ممنون
فقط از خود تی وی و تصویرش میخوام استفاده کنم. با وصل کردی PC یا لپ تاپ امکان استفاذه از تصویر بزرگ و با کیفیت و استفاده از چند برابر امکانات جانبی همه اسمارت تی وی ها ممکنه دیگه :n02: نه؟نقل قول:
آهاننقل قول:
پس این خروجی ویدئو به چه درد میخوره؟
تلوزیونی هست که بشه اینکارو کرد(مثلا سامسونگ F8880 یا سونی W904)؟
هیچکدوم از تلویزیونهای سونی امکان ضبط را ندارند ولی الجی از سری ۶۶۰۰۰ به بالا این امکان براشون وجود دارهنقل قول:
با سلام و سپاس
دوستان در صورت امکان کمک بفرمایید
بعد از آپدیت به ورژن بالاتر رنگ ال ای دی های زیر آرم سونی که آبی کم رنگ بود قرمز کم رنگ شده میدونید دلیلش چیه ؟ امکان برگشت بعد از آپدیت وجود داره ؟ با منوی سرویس چطور ؟ میشه درستش کرد ؟
امروز بعد از وصل آنتن برای اولین بار تصاویر تلویزیون رو دیدم که به لحاظ کیفیت افتضاح بود مثال ساده چهره افراد معلومه ولی تار و بی کیفیت میتونه از آنتن باشه ؟
ممنون و سپاس
دوست عزیز برای مشکل پشتیبانی فرمت و زیرنویس کافیست برنامه meezmo رو دانلود کنی !نقل قول:
بالاخره اپدیت کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکنم بشه اپدیت پایین تر رو ریخت و حالا یه تستی بکن
اون رنگ قرمز که مشکلی نیست و ابی بوده حالا برا تنوع شده قرمز و منو چه جوری شده و نمیتونی عکس بگیری بزاری و در مورد انتن هم شاید تنظیمات تصویر بهم ریخته بعد از اپدیت و یه دستی بهش بکش ولی من همچنان از خود تی وی با اینکه اینترنت بهش میرسه میگه اپدیت جدیدی نیست(البته ممکنه لینک اپدیتش فی.لتر باشه طبق معمول)
مشکله دیگه ای به وجود نیومده؟
امکانات مثل ساپورت زیرنویس پارسی یا برنامه جدید یا چیزه دیگه ای ندیدی؟
با سلام و سپاس
با آپدیت خیلی تغییر نکرده البته وبگردی روانتر و با سرعت بهتر انجام میشه بعضی از فرمتها رو نمیخوند که الان میخونه اون رنگ هم درست شد ولی اگر آپدیت کردید حتما ورژن 7 فوریه باشه که جدیدترینش هست
منوها تغییری نکرده در کل فعلا"خداراشکرخوبه
من از سایت سونی مالزی آپدیت جدید رو گرفتم
ممنون
مرسی منم اپدیت 7 فوریه رو ریختم و مشکلی پیش نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام و سپاسنقل قول:
این برنامه رو دانلود کردم برنامه خوبیه ولی زیرنویس حل نمیشه یا لااقل من بلد نیستم میشه یه راهنمایی بفرمایید
ممنون
باید زبان زیرنویس رو فارسی بزاری.نقل قول:
از قسمت Tools برنامه Options رو انتخاب کن و مثل عکس زیر دو قسمت فوق رو بزار رو فارسی و انگلیسی هم حذف کن و اگه تنظیمی مثل رنگ زیرنویس یا فونت هم هست همون قسمت تنظیم کن و بعد یه ریستارت هم برنامه رو بکن.
با سلام و سپاس
این لوگوی سونی که زیرtv هست جدا میشه ؟ تو سایت دیجی کالا نوشته جدا میشه
جدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام و سپاس
ظاهرا" جدا میشه توی تبلیغاتش هم هست چطور نمیدونم
آره منم دیجی کالارو خوندم
قشنگ گفته که جدا میشه!!! :n13:
سلام.
آیا راهی هست که تلویزیون را به حالت قبل آپدیت برگرداند؟
من به ورژن 4.201 آپدیت کردم. الان به نظرم تصویر خیلی بد شده ! فکر میکنم که بهترین ورژن 4.101 باشه.
اگر کسی میدونه راهنمایی بفرماید.
اگه مقدوره آدرس و شمره فروشنده رو برام بفرماید
ممنون
نقل قول:
با سلام و سپاس
دوستان کسی قابلیت mirror یا همون آینه ای که با میراکست کارمیکنه تست کرده ؟
ممنون
سلام
دوستان یه جایی نوشته بودند که عمق رنگ 804 خیلی خوبه ولی از مدل
w904
ضعیفتر هستش. بافعال کردن
advanced contrast enhancer
میتونید عمق مشگی را به
w904
برسونید
------
این گزینه advanced contrast enhancer
کجاس ؟؟؟؟
دوباره سلامنقل قول:
پیداش کردم تنظیمات پیشرفته قسمت تصویر هستش
فقط تنظیمات پیشرفته فقط در حالت استاندارد فعال هستش ؟؟؟
اگه اینطوره در حالت روشن دیگه دسترسی به تنظیمات پیشرفته ممکن نیس
کلا بهترین تنظیمات به نظرتون چیه؟؟
با سلام دوستان
من w804 را امروز گرفتم 42 اینچ ولی کیفیت تصویرش خیلی بد هست . حتی از ال سی دی که هفت سال قبل گرفتم کیفیتش پاینتره . البته از کابل 3 فیش استفاده کردم . شما از چه رسیوری استفاده کردید که میگید کیفیت تصویرش خوبه ؟
سلامنقل قول:
دوست خوبم حتما از ریسیور اچدی و کابل اچ دی ام آی ورژن 1.4 استفاده کنید و در ریسیورتون اگه ممکنه حالت رزولیشین رو روی اتو قرار بدید
.نقل قول:
با سلام و سپاس
با این تنظیمات بهتر میشه
ورودی مورد نظر -------------فعلی
حالت تصویر------------------روشن
نور ضمینه-------------------حداکثر
تصویر------------------------حداکثر
روشنایی------------------------50
رنگ------------------------------39
تمایل رنگ------------------------0
دمای رنگ--------------------سرد
وضوح-----------------------حداکثر
کاهش پارازریت----------اتوماتیک
کاهش نویز mpegا------اتوماتیک
کاهش صدای نقطه نقطه------اتوماتیک
خلق واقعیت---------------------اتوماتیک
ردیابی منطقه ودیو--------------خاموش
درجه بندی نرم------------------------کم
motion flow --------------------یکنواخت
سینما درایو----------------------خاموش
با سلام و سپاسنقل قول:
مبارکه من با کیفیت تصویر سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته با قیمت برابر مقایسه کردم سونی خیلی بهتر بود اگر منظورتونم از کیفیت پخش تصاویر SD شبکه های ایرانیه که هرچی بالاتر و بهتر هم بگیری همینه تو تصاویر فول اچ دی و اچ دی عالیه چند و ازکجا خریدید؟ مدل ال سی دی قبلی شما چی بود ؟
درودنقل قول:
ممنونم دوست عزیز
اما حتما شما رنگ رو در ریسیور یا هر چی که به تلویزیون وصل کردید زیاد گذاشتین که در تیوی 39 راضیتون کرده وگرنه در حالت معمولی رنگ 39 خیلی غیر طبیعی هستش
در مقایسه با vt30 پلاسمای پاناسونیک سایز 42 که دارم تصاویر کانالهای دیجیتال در w804 سونی بهتره.نقل قول:
اتفاقا رنگ طبیعی تصویر در همین حدوده و بین 40 تا 50 بستگی به سورس مورد استفاده و البته میزان رنگ کاملا به سلیقه افراد بستگی داره و یکی رنگ زیاد دوست داره و عادت کرده یکی هم با رنگ پایین.نقل قول:
با سلام و سپاس
با تشکر از نظرات دوستان
با راهنمایی یکی از دوستان به این تنظیمات رسیدم ریسیور ندارم برای کانالهای شبکه ایرانی به نظر من خیلی خوبه و همانطور که دوستان گفتند سلیقه ای است ولی در کل من راضی هستم
سلام دوستان.
برای دیدن شبکه های کیفیت پایین، تلویزیون سونی تان را به ورژن PKG4.101 GAA آپدیت کنید. بسیار عالی میشود.
برای دریافت فایل هم از سایت سونی مالزی استفاده کنید.
من ورژن 4.101 را استفاده میکردم که خیلی خوب بود. ولی حالا ورژن 4.201 را ریختم تصویر خوب نیست. لبه های تصاویر کیفیت پایین، دندونه اره ای شده و عمق رنگ سیاه هم زیاد شده
که باعث میشه جزییات تصویر دیده نشه.