در كل به نظر من خیلی بد ساخت بود این بازی ، باگ هاش به كنار بعضی جاهاش واقعا از شدت مسخرگی میخواستم كوئیت كنم بیام بیرون از بازی
قبلا از اينكه از بدی های بازی بگم يكی به من بگه كه این اسلحه ها حالت دوم نداشت هيچكدوم ؟! لوله نارنجك انداز به اون بزرگی زير اسلحه بود ولی من كه كل تنظیمات رو زير رو كردم دكمه ای پيدا نكردم برای استفاده از حالت دوم.
خوب حالا بدی های بازی از نظر من :
1. همین پایان های متفاوت ، این كارا به كال آف نيومده رزیدنت اویل نیست كه !
2. هر بار تو بازی fail شدم یا جاهایی بود كه باید كار خاصی انجام میدادی مثل اون اولش كه باید بپری تو قایق از هلیكوپتر يا RPG بهم خورده ! جالب اينه كه تو مراحلی كه ربات داریم RPG ها من پياده رو می زنن به جای ربات ها واقعا هوش و زكاوت .... در كل فكر كنم 20 باری مردم كه 10 بارش نفهمیدم باید چيكار كنم يه 10 باری هم این RPGها منو زدن كه اگه اسنایپ حرارتی نداشته باشی هم كه تو فاصله شونصد كیلومتری فقط وقتی موشكش اومد طرفت می بینیش. خوب حالا این چه ایرادی داره ؟ اِیرادش اینه كه من اگه RPG بردارم باهاش یك نفر رو هم نمی تونم از اون فاصله بزنم ولی اونا میتونن و این يعنی رسما ر....
3. 99 درصد مواقع دشمن بقل هم تیمی منه و جالب اينكه اصلا به هم كاری ندارن حتی به هم گير هم میكنن موقع راه رفتن !
4. به جز RPG زن ها بقیه دشمن ها مخصوصا اسنایپرها كاملا هویچ مصنوعی هستن مهم نیست درجه سختی رو رو چی بذارین اسنایپرها رسما بی تاثیرن. دشمنهای عادی هم كه چی بگم ، بعضی وقتا يكیشون از قلم میفتاد میدیدی 10 تا چك پوینته داره پشت سرم می یاد كه با Melee atack بزنتم !
5. در طول بازی اگه به حرفای هم تیمی گوش میدادین 100 درصد می باختین مثلا موقع ماشین سواری 500 كیلومتر قبل بايد میپيچيدی به چپ تازه صداش در میاد میگه برو چپ درست جایی كه باید بری راست ! مشابهش در مورد انواع اقسام اتفاقات ، مثلا بعد از اينكه RPG زنهای رو سقف رو همه رو زدی تازه میگه RPG رو سقف هست!
6. واقعا نمیدونم وجود بعضی قسمتا چه دلیلی داشت ، مثلا اونجا كه Mason , Woods با هم میرن خونه McKnight كه كنترل woods هم دست كاربره !
و كلی عيب ديگه كه حال ندارم بگم.
در كل فقط از يه چيز بازی خوشم اومد اونهم مراحل استراتژيك مانندشه كه به نظرم باید به عنوان mini game اضافه می شد به بازی بعد از پايان
...
به امید بازی بهتر تو نسخه بعدی !
پ.ن : تو سایت IGN نوشته سه پايان با يك Bonus من هر 4 كلیپ رو دانلود كردم و اونی كه ديدم هيچكدوم از اينا نبود ! گفتن پايان خوب ظاهرا با اتمام همه مراحل استراتژيك مياد اونی كه من ديدم از اينا بهتر بود ! من تمامی كارهای بالا رو به جز اتمام يدونه از مراحل استراتژيك انجام دادم و پايانی كه ديدم اين بود :
اول كه منندز رو دستگیر میكنن بعد با Karma مصاحبه ميكنن تو تلوزيون و منندز هم كلشو ميكوبه تو تلوزيون زندان و داغون ميشه سرش بعد هم ميسون پسر ميره پيش وودز و ميبينه باباشم اونجاست و بعد وودز تعريف ميكنه كه تير رو به پای ميسون پدر زده و اون هنوز زندست. اين از هر 4 كليپ IGN پايان بهتريه !
فكر كنم يه If Else نوشتن با 20 تيكه فيلم پايان كه تو هر مرحله كاری كردی يكی رو نشون بده بعد آخرش همه رو ميچسبونه به هم و لزوما پايان با معنی حاصل نميشه !!! :sq_2: