دوستان کسی مارا راهنمایی نکرد ولی ما امروز دل به دریا زدیم و یک مدل vt20 خریدیم فردا برای نصب می آیند و نتیجه را به شما منتقل میکنم.
Printable View
دوستان کسی مارا راهنمایی نکرد ولی ما امروز دل به دریا زدیم و یک مدل vt20 خریدیم فردا برای نصب می آیند و نتیجه را به شما منتقل میکنم.
نقل قول:
سلام
مبارك باشه . ايشالا چرخش بچرخه :46:
منتظره تشريحاتت هستيم .
در یک کلام این تلویزیون لیاقت انتخاب شدن به عنوان بهترین تلویزیون سال 2010 را به حق کسب کرده است پلاسمای pv80 من در جلوی این تلویزیون حرفی برای گفتن ندارد و به راحتی سامسونگ c6960 ای را که من به تازگی خریده بودم با فاصله زیاد پشت سر میگذارد
سلامنقل قول:
مبارک باشه
شما از بانه خریدی یا با گارانتی؟
هدیه چی داشت؟
با تشکر
با گارانتی خریداری کردم
هدیه کارت دویست هزار تومانی داشت که از قیمت تلویزیون کم شد.
نقل قول:
سلام دو تا شماره از فروشنده های بانه دارم
1- آقای بائیزی(مثل پائیزی بخونید) 09183756416
2-آقای رستمی 09181742256
خودم هنوز دودلم که از بانه بگیرم یا از جمهوری:41:
با سلامنقل قول:
قیمتش در بانه 2.500 هست که علاوه بر این یک دستگاه بلوری پلیر هدیه میدند که قیمتش در تهران حدود 500 هزار تومن هست در حالی که قیمت VT20 با گارانتی در تهران 3.150 هست همراه با دویست تومن کارت هدیه .
یعننی اختلاف قیمت بانه ای با تهران میشه حدود 900 هزار تومن که به نظر من ارزش داره که بانه ایشو بخرید
خودم هم قصد دارم در چند روز آینده بخرم
یعنی در تهران میشه 2.950 ؟ این قیمتها را تازه گرفتید؟ با دو عینک؟نقل قول:
قیمت 50vt20 را در بانه همین هفته 2300 میگفتند . ما 42gt20p گرفتیم 1560 با یک عینک و بلوری.نمی دونم در مقابل vt20 می ارزه ؟
دوست عزیز لطف میکنی با ذکر منبع ، حمل ایستاده رو بیشتر توضیح بدی؟ آخه چرا؟نقل قول:
من امروز از بانه VT20p رو خریدم البته میخواستم سری B رو بخرم ولی p رو بهم قالب کردند الانم دارم دوره کالبیراسیون رو انجام میدم
فقط احساس میکنم پانلش چند دقیقه بعد روشن شدن گرم میشه یعنی تقریبا داغ میشه البته نه در حدی که دست رو بسوزونه به نظر شما این نرماله؟
چند وقت پیش که یکی از نمایندگیهای پانا تو جمهوری رفتم به من گفت یه دست یه پانلش بزن ببین چقدر داغه ولی سری اروپایی داغ نمیشه
به نظر شما این واقعیت داره؟
واسه منم داغ ميشه...نقل قول:
بعد چند ساعتم كه خاموش ميكنم يه صداهائي از توش مياد:13:
سلامنقل قول:
کسی از دوستان سری اروپایی(B) این تلویزیون رو داره یا اصلا تو ایران از نزدیک دیده؟
[QUOTE=karan1348;6236284]قیمت 50vt20 را در بانه همین هفته 2300 میگفتند . ما 42gt20p گرفتیم 1560 با یک عینک و بلوری.نمی دونم در مقابل vt20 می ارزه ؟[/QUOTE
لطفا در خصوص 42gt20 راهنمایی فرمایید. تنظیمات و هر چه می دانید. نحوه استفاده از عینک و اینکه طرز شارژ عینک چون شارژی کنار آن ندادند.مدل عینک TY-EW3D10 است.
و یک سوال دیگر اینکه کدام کانال در م.ا.ه.و.ا.ر.ه سه بعدی پخش می شود؟ چون ما هیچ سورس 3D نداریم.
ممنون می شم پاسخ دهید.
دوستان اينهم لينك 95 پرسش و پاسخ تلويزيون P50VT20 از سايت پاناسونيك
و همچنين در همان صفحه آموزش،ساختار كاركرد، خصوصيات تكنيكي و ... را مي تونيد دنبال كنيدکد:http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/Televisions/VIERA-Flat-Panel-HDTVs/FAQs/model.TC-P50VT20.F#ts
دوستان با عرض پوزش لينك بالا اصلاح شد
قیمت VT20 پنجاه اینچی با دو عینک و گارانتی شده 3.100 (3.200 میگند ولی شما 3.100 بخرید).:33:
ببخشید، من این پست را ندیده بودم.نقل قول:
روی جعبه اکثر پنل ها این موضوع (حمل ایستاده) ذکر شده. اینکه دلیلش دقیقا چیه را من نمی دونم. ولی ممکنه اینا باشه:
1- با توجه به بزرگی پنل و احتمال اینکه اگر به وسط جعبه فشار بیاد، این فشار به خود پنل منتقل میشه
2- یا اینکه اگر دو طرف پنل را بگیرند (مثل جابجا کردن یک تخت) ممکنه پنل به خم شدن تمایل پیدا کنه و در نتیجه آسیب ببینه.
سلام فروشنده احتمالا از مدلهای جدید بی خبر بوده. مدل iclass k9k9 full hd xvid خوبه مدل 2011 هست با اکانت شیرینگ رایگان می تونی بگیری که (قابلیت افزایش کیفیت در حالت pal) را دارد که همون sd هست و حتی شبکه های 3d هم پخش میکنه. روی lcd 42 panasonic test زدم شبکه های sd در حد خوب نشون میدهنقل قول:
حتی بعضی شبکه های sd رو در حد شبکه hd نشون می ده البته قبلش این کیفیت رو نداشتم ولی کالیبراسیون کردم تصویرخوب شدبا کابل hdmi وصل کن چون کامپوزیت خروجی آنالوگه کیفیتش پایینتره. موفق باشی
نه دوست عزیز دلیلش شاید این هم باشهنقل قول:
ولی در اصل این برای مسافت های زیاد گفته شده است نه چند متر
مثلا" برای مسافت طولانی مثل شهر به شهر
یکی از دوستان پرسیده اند:
""سلام دوست عزیز
در مورد این قسمت از فرمایشتون بیشتر توضیح میدین؟
" تجربه استفاده از VT20 را دارم، تنها نکته منفی که بنظر من میامد، حرکت Jerky در موقع Panning بود"
در مجموع از vt20 چه انتظاری نمیشه داشت؟ یا عیب اساسی vt20 در برابر led ها چیه؟ جریان صدای وزوزی و گرم کردن چیه؟
با سپاس""
سلام
والا من تجربه زیادی با بقیه پنلها ندارم ولی بطور کلی VT20 پنل بسیار خوبیه و من خیلی ازش راضیم. در مورد وز وز، من تا بحال عملا هرگز نشنیدم. نمی دونم اگر آدم بره گوشش را بچسبونه به پنل شاید بشنوه!! در مورد گرم کردن، خوب طبیعتش همین جوریه دیگه بالاخره این مصرف بالاتر برق در نهایت باید به حرارت تبدیل بشه دیگه. ولی از این نظر مشکل خاصی برای من پیش نیامده.
اینجور که من دیدم، خیلی از TVها موقع panning (یعنی حرکت افقی دوربین) حالت پرش های خیلی ریز در صفحه دارند. فکر می کنم علت این موضوع حجم عظیمی از پردازش است که به علت تغییر در تقریبا همه پیکسل ها رخ میدهد. در مورادی این وضع را با VT20 هم مشاهده کرده ام.
با سپاس از جناب اینجانب که سعی کردن به ابهام بنده پاسخی در خور بدن.
با توجه به اینکه خودشون هم فرمودند که با بقیه پنلها کار نکردند، منتظهر اظهار نظر عزیزانی که هم با پنلهای ال ای دی و هم با پلاسما کار کردن هستم و میخوام بدون تعصب و جانبداری عزیزان مطلع، دانسته ها و تجارب خودشون را به افراد کم اطلاعی نظیر خودم منتقل کنند. چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
بالاخره بحث کیفیت پایینتر سورس SD یا Phosphor trailing (که حتی در VT30 هم وجود داره) نسبت به مثلا سامسونگ ، چند جا اشاره شده و واقعیتیه واسه خودش. همونطور که در زمینه هایی سرآمده.
پس خواهش میکنم بدوم حب و بغض، واقعیت رو همونطوری که هست مطرح کنیم و از یه محصول که نقاط قوت و ضعف خاص خودش رو داره، بت نسازیم.
مشکل اصلی من و شاید خیلی از دوستان اینه که روی کاغذ شاید تموم بررسیها رو خوندیم ولی در عمل امکان مقایسه محصولات متناظر از ال ای دی و پلاسما رو نداریم . واسه همین از عزیزانی مثل جنابان الوکارد و تنهایم دعوت میکنم یه مقایسه عینی و عملی اگر انجام دادن ما رو در جریان نتایجش قرار بدن.
در همین راستا پیشنهادم اینه :
بر اساس کاربریهای مختلف، بهترین گزینه ها در دو تکنولوژی با هم مقایسه و برنده نهایی اعلام بشه. با این کار خیلی از کاربران مثل من از سردرگمی درمیان و بدون دغدغه بهترین کیس رو فارغ از برند یا تکنولوژی انتخاب میکنند.
مثلا:
بهترین تی وی واسه تماشای سورس SD
بهترین تی وی واسه تماشای سورس HD
بهترین تی وی واسه گیمرها
و ...
از همه عذرخواهی میکنم . میدونم ایجا چندان واسه طرح این موضوع مناسب نیست ولی چون دیدم یکی از فعالترین و پرطرفدارترین تاپیکهاست و پرشورترین هوادارارو داره. لطفا مدیران هر طور که صلاح دیدند اشتباه منو تصحیح کنند.
خیلی سوال راحتیه.نقل قول:
اگه همه موارد بالا رو در نظر بگیریم جوابش میشه پلاسما VT30 پاناسونیک
برای اطلاعات کامل به رویوهای سایتهای FlatpanelsHD و AVSForum مراجعه کنید.
ارزیابی VT30 توسط سایت AVSForum :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با بالاترین مدل LED سامسونگ یعنی D8000 مقایسه کنید:
نقل قول:دوست عزیز من صحبتهای شمارو تیکه تیکه نقل و قول میکنم و جواب خودم رو میدم:نقل قول:
بله متاسفانه بعضی از دوستان اینطوری هستن دوستانی هستن به من میگن که چرا من مثلا از پلاسماهای برند پاناسونیک "طرفداری" میکنم در جواب اولین چیزی که باید بگم این هست که من اصلا "طرفدار" پلاسماهای پاناسونیک نیستم ولی وقتی محصولی داره هر ساله از چندین چند منبع معتبر و ارگان و موسسه و رای گیری و .... جایزه دریافت میکنه 100% محصول بر جسته ای هست از اون گذشته خیلی از موارد هست که من بارها و بارها خودم تجربه کردم و خیلی دیگه از دوستان هم تجربه مشترک با من داشتن که خودشون در جاهای مختلف عنوان کردن....نقل قول:
چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
ولی وقتی یک عده از دوستان میان از برند یا مدل خاصی اسم میبرن که به قول معروف در هفت آسمون یک ستاره نداره اونوقت این مسئله جای شک داره.
در مورد اثر فسفر در پلاسماها این مسئله یک مسئله تجربی هست چشم خیلی از افراد متوجه این موضوع نمیشه از جمله من و خیلی خیلی دیگه از آدمها شما میتونید این مسئله رو با یک پلاسما تست کنید اگر متوجه رد سبز رنگ فسفر شدین یعنی اینکه چشم شما جزو چشمهای نادری هست که این پدیده رو مشاهده میکنه.نقل قول:
بالاخره بحث کیفیت پایینتر سورس SD یا Phosphor trailing (که حتی در VT30 هم وجود داره) نسبت به مثلا سامسونگ ، چند جا اشاره شده و واقعیتیه واسه خودش. همونطور که در زمینه هایی سرآمده.
پس نکته اول این شد که اگر شما جزو افراد نادری هستید که رد فسفر رو بر روی یک پلاسما میبینید این تکنولوژی مناسب شما نیست.
"راجع به کیفیت پائینتر سورس SD ", کیفیت سورس SD در هر پنلی تابع کیفیت تصویر اون پنل به صورت کلی هست مثلا وقتی پنلی کنتراست بالا و رنگهای دقیقی داره هر سورس تصویری چه HD چه SD از اون برتری ها بهره مند میشه ولی از اون جایی که هیچ محصولی Perfect نیست هر پنلی یکسری مشکلات داره مثلا پلاسماهای پاناسونیک روی سورسهای 50 هرتز باگ دارن که تصویر رو در برخی حرکتهای سریع با مشکل مواجه میکنه ولی به هیچ وجه مسئله استرس زایی نیست در مجموع کیفیت تصاویر SD روی پلاسماهای پاناسونیک از نظر خیلی از منابع بهترین هستن چون اولا حالت آور پروسس و دیجیتالی اکثر LED ـها رو ندارن در ثانی از برتریهای عمومی پلاسما مثل کنتراست و موشن هندلینگ و اشباع رنگ عالی بهره مند میشن پس شاید خطاهایی در پردازش سیگنالهای SD داشته باشن ولی شما باید همه چیز رو در مجموع نگاه کنید تجربه من با پلاسماها روی تصاویر SD عالی بوده تصویر کاملا نرم و طبیعی بوده و کنتراست عالی و اشباع رنگ خوبی هم داشته البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که درست Setup کردن پنل و فرستنده مسئله خیلی خیلی خیلی مهمی هست چون بعضی از دوستان خروجی های تصویر در ----- و یا فرستنده و گیرنده رو درست Setup نمیکنند و انتظار دارن تی ویشون معجزه کنه این بخشی از نوشته های ریویو سایت FlatpanelsHD هست در مورد کیفیت تصویر SD در پلاسمای پاناسونیک VT30:
نقل قول:
SD picture quality is impressive. I can honestly say that Panasonic still manages to squeeze out even small details from the softer SD pictures and I think that Panasonic’s plasma TVs are amongst the best TVs when it comes to SD
میبینید که اشاره کرده کیفیت تصویر SD از نظر اونها بهترین در بین TV ـها هست.
منبع:
یا گوشه ای از نقل و قول در ریویو LED D8000:
که به صراحت تصویر SD پلاسمای VT30 رو با LEDD8000 سامسونگ مقایسه کرده و گفته که برتری با VT30 هست.نقل قول:
SD picture quality on D8000 is generally good. The colors are accurate after calibration and SD pictures look detailed and crisp. I believe that Samsung has made some noticeable improvements in this area compared to last year’s C8000 model although I have to say that Panasonic VT30 still gave us more detailed and crisp SD picture quality.
یا بازهم گوشه ای از نقل و قول در مورد تصاویر SD در متن ریویو سونی HX929 / HX920
عنوان کرده که با وجود اینکه تصویر SD در LED سونی HX9 بهتر از خیلی از LED ـها هست و به قول منبع چندان حالت digital-looking که باعث میشه تصویر شطرنجی دیده بشه نداره ولی باز هم از نظر اونها از تصویر SD در پلاسماهای آخرین مدل یا حتی مدلهای متوسط ضعیفتر هست.نقل قول:
SD picture quality is good but not fantastic. I still feel that plasma TVs provide a better experience when watching low resolution content. LCD/LED models – even the high-end ones – tend to create somewhat digital-looking pictures. Don’t get me wrong, Sony HX929 is a top performer in this area when compared to the general LCD/LED market but compared to certain mid-end and high-end plasma TV from for example Samsung and Panasonic, HX929 is a few steps behind in my opinion.
با این وجود درست هست در پردازنده های بعضی HDTV ـها از جمله پلاسماهای پاناسونیک نواقصی در تصاویر SD وجود داره ولی باید دید تاثیر این نقص در مجموع روی کیفیت تصویر چقدر هست چون خیلی از نقصها قابل چشم پوشی هستن.
-------------
از همه این حرفها گذشته باز هم میگم هیچ محصولی کامل نیست پلاسماها در محیطهای پر نور تصویر زیبایی ندارن که چند دلیل داره:
اگر شما اکثر پلاسماها رو در محیطهای پرنور در کنار یک LED یا LCD زمانیکه خاموش هستن مقایسه کرده باشین متوجه میشین که رنگ روی صفحه LED یا LCD مشکی رنگ هستن ولی رنگ روی صفحه های اکثر پلاسماها رنگ مشکی نداره که دلیلش متریال به کار رفته در اونها هست همین مسئله باعث میشه که در محیطهای پر نور پلاسماها کنتراست واقعی خودشون رو نتونن نمایش بدن و تصویر کم رمق و بی حال به نظر بیاد.
به جز پایونیر Kuro و برخی پلاسماهای 2011 پاناسونیک که به فیلتر کنتراست مخصوص مکانهای پر نور مجهز هستن بقه پلاسماها در مکانهای پرنور تصویر بی رمق و کم کنتراستی دارن.
پس نکته دوم این شد که اگر محیط خونتون خیلی پر نور هست این تکنولوژی مناسب شما نیست مگر اینکه بخواین پلاسمای پایونیر یا یکی از مدلهای 2011 پانی و یا High-end ـهای سامسونگ رو بخرین
مسئله بعدی در مورد پلاسماها مسئله IR یا احتباس موقتی تصویر هست وقتی یک تصویر در یک پلاسما برای مدت طولانی ثابت بمونه اثر اون تصویر به شکل یک هاله کم رنگ و محو برای مدتی رو.ی تصویر باقی میمونه و اگر این مسئله دوام داشته باشه ممکنه باعث سوختن پیکسلها در اون ناحیه بشه این مشکل مختص پلاسماها نیست و LED ـها و LCD ـها هم مشکلاتی از این دست دارن که به اونها Image sticking میگن تفاوت در این هست که با بالا رفتن عمر پنلهای پلاسماها و کارکرد بیشتر این مشکل در پلاسماها کمتر میشه ولی در LED ـها با بالا رفتن عمر پنل این پنلها مستعد تر میشن در پلاسماهای امروزی برای جلوگیری از این مشکلات قابلیتهایی مثل Pixel orbiter و Anti Burnin در پلاسماها تعبیه شده ولی با این وجود این پنلها مثل تکنولوژیهای دیگه تصویری مستعد بروز مشکل هستن البته شدت این مسئله در پلاسماها بیش از سایر تکنولوژیها هست.
پس نکته سوم این هست که اگر شما جزو افرادی هستین که برای مدت طولانی یک تصویر ثابت رو بر روی پنلتون پخش میکنید این تکنولوژی مناسب شما نیست.
مسئله بعدی در ارتباط با پلاسماها مسئله رفرش ریت هست که باعث میشه تصویر سوسو بزنه یا Flicker داشته باشه در بعضی از سورسها که رفرش ریت پائین هست به دلیل نوع ساختار تشکیل تصویر در پلاسماها ممکنه برخی افراد متوجه سوسو زدن تصویر در این پنلها بشن.
بنابراین نکته چهارم این میشه که اگر شما وقتی به تصویر یک پلاسما نگاه میکنید متوجه سوسو زدن تصویر میشین این پنلها مناسب شما نیستن.
سلام عزیز جان بنده به عنوان کسی که پلاسمای pv80 داشته ام و چندی پیش یک led سامسونگ c6960 خریدم این را به شما بگویم که اصلا هیچ led ای را با پلاسما مقایسه نکن در حال حاضر هم یک پلاسما vt20 خریداری کرده ام وقتی با led تصویر تماشا میکردم یک حالت مصنوعی دارد و روی بازیهای کامپیوتری گرافیک ps3 را تبدیل به ps2 میکرد و حالت کارتونی و کاغذی به بازیها میداد اگر هم کسی به شما میگوید من فلان led را دارم و تصویر فلان هست و چنان هست شما بگذار به حساب کسی که تا به حال سوار بنز آخرین مدل نشده است و دارد با سواری پراید خود حال میکند.نقل قول:
مقایسه ای از این فیلتر کنتراست مدلای 2011 با مدلای قبلی هست؟
یه تعدادی عکس برای مقایسه VT20 و VT30 تو تایپیک زیر هست.نقل قول:
کد:http://www.hdtv.com.pl/forum/panasonic/66918-panasonic-tx-p50vt30e.html
این هم مقایسه پلاسما VT30 پاناسونیک با
Sony Bravia KDL-52Z5500]
در تصاویر sd. بعضی مدلهای دیگه پاناسونیک و بعضی برندهای دیگه در این تستها برای sd تصاویرشون بهتر بوده ازپلاسما vt20 و vt30.
بالایی Z800 هست و پائینی ST30:نقل قول:
ایول . سایت جالبیه.نقل قول:
فقط من نمی دونم چرا با سورس 576p تصویر بعضی LED های ال جی و سامسونگ در مقایسه با VT30 ، کنتراست پلاسما کمتره؟ اصلا این سایت معتبره؟؟؟
من تو این سایته که تصویر و مشخصات رو مقایسه میکنه، خیلی چیزهای عجیب و غریبی پیدا کرده ام.
مثلا کنتراست و روشنایی V20 رو خیلی بیشتر از VT30 زده.:18: و... .
حالا این سایته معتبره یا نه؟کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=60&mo1=1177&p1=11093&ma2=60&mo2=987&p2=9507&ph=14
چه اطلاعات باور نکردنی تو این سایت هست. کنتراست VT20 رو سه برابر VT30 زده. یعنی 15054 در مقایسه با 4864:18:
نور VT20 هم خیلی بیشتر از VT30 است. نزدیک دو برابرشه:18:
دیگه دارم قاط میزنم:24:کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=60&mo1=1177&p1=11093&ma2=60&mo2=821&p2=8210&ph=14
زبونم مو در آورد. یکی بگه این سایته معتبره یا نه.
اگه معتبره که ما بریم VT20 رو بخریم تا مدلهای ضعیف 2011 نیومدن
در مورد بعضی مدلهای سونی و بعضی پلاسماهای ال جی و سامسونگ هم همینطور زده.سازمانهای جهانی برنامه ای داشتند که در چند سال آینده تمام شبکه ها HD شوند و SD هم سر جای خودش باقی خواهد ماند نمونش الان یه سری شبکه ها هست مثل شبکه های آنالوگ که شده دیجیتال و آنالوگ هم سر جای خودش مونده. فکر کنم بخواطر همین کمپانیها تلویزیون هاشون که تولید میکنند بعضی مدلها روی سورس SD تمرکز نمیکنند . ظاهرا سایت در جهان اول قرار دارد تا اطلاع ثانوی نمیشه بگیم معتبر هست نمیشه بگیم معتبر نیست .نقل قول:
من تو این سایته که تصویر و مشخصات رو مقایسه میکنه، خیلی چیزهای عجیب و غریبی پیدا کرده ام.
مثلا کنتراست و روشنایی V20 رو خیلی بیشتر از VT30 زده.:18: و...
احتمالا به خاطر اینکه روشنایی وکنتراستش زیاد بوده کمش کردند چون یکی از دوستان در تایپیک v20 اشاره کرده بود رو مد دینامیک چشمو درد میاره و خودت اونو کم می کنی .
دوستان، كانال TRT تركيه كه فول اچ دي و روي ماهواره EUTELSAT W3A , ضمنا رايگان هستش ديشب المپيك ورزشي جوانان اروپا را بصورت سه بعدي پخش كرد و احتمالا تا دو هفته آينده كل مسابقات را بصورت سه بعدي پخش مي كنه . دوستاني كه رسيور اچ دي و كانال مذكور را دارند مي تونن كيفيت پانل خود را در سه بعدي هم بيازمايند .
@poonel
این سایت قبلا راجع به بعضی عسکها در متن ریویوهاش توضیح داده بود که پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژیشون عکس انداختن ازشون سخت هست و بعضی عکسها با اون چیزی که در واقعیت دیده میشه تطابق نداره قبلا هم یکی از دوستان این متن رو از این سایت نقل و قول کرده ولینک داده بود که الان خاطرم نیست تو کدوم تاپیک بود ولی فکر میکنم تو یکی از همین تاپیکهای پاناسونیک بود , برای همین بهتره متن ریویوهاشون رو بخونید و فقط به عکسهاشون اکتفا نکنید.
در مورد کنتراست ظاهرا این سایت عمق رنگ مشکی , برایتنس و کنتراست رو بعد از کالیبره کردن پنلها اندازه گیری میکنن برای کالیبره کردن دو نوع فلسفه وجود داره بعضی برای دقت رنگ پنلها یک رنج خطا در نظر میگیرن و سعی میکنن تا زمانی که دقت رنگ به نقطه بحرانی نرسیده بالاترین کنتراست رو بگیرن ولی بعضی سایتها دقت رنگ روی گستره رنگهای استانداردو مهمترین فاکتور در نظر میگیرین و پارامترهای تصویری رو برای بدست آوردن بالاترین دقت رنگ تنظیم میکنن یکی دیگه از این سایتهایی که دقت رنگ رو برای کالیبره کردن مهترین مولفه در نظر میگیره سایت FlatpanelsHD هست.
ولی به صورت کلی پلاسماهای پاناسونیک به خصوص مدلهای 2011 از نظر دقت رنگ مطابق با گستره رنگ استاندارد D65 یا ITU709 روی برایتنسهای پائین کالیبره میشن دلیلش رو توی فروم highdefjunkies.com یکی از کالیبراتورهای حرفه ای نوشته بود که پاناسونیک برای دقت رنگ استاندارد مد THX رو در نظر میگیره ولی تمایل این پنلها روی مدلهای Pro بیشتر به سوی گستره رنگ غیر استانداردی هست که پاناسونیک بهش Digital Cinema Color میگه.
وچیز بدی هم نیست البته رنگها در این حالت کمی بیش اشباع هستن ولی حالت نئونی و غیر طبیعی ندارن اما مطابق با استاندارد D65 یا ITU709 نیستن که برای به دست آوردن اون استانداردها یا باید مد THX رو انتخاب کنید که برایتنس پائینی دارن و برای محیطهای کم نور ساخته شدن و یا اینکه روی مد حرفه ای پنل رو کالیبره کنن که روی این استاندارد رنگ با برایتنس پائین کالیبره میشه اگر مثلا به ریویو Flat panels HD دقت کرده باشید میبینید که پارامترهای تصویری بعد از کالیبره شدن تقریبا روی پائینترین حد ممکن تنظیم شدن.
Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
دوستانی که پلاسمای VT20 یا V20 دارید. آیا تو اتاق روشنی که نور CRT جواب میده، نور پلاسماها هم جواب میده؟ (چه سوال بیخودی:31:)
این اتاق من 40 متره . دو تا مهتابی 80 وات به سقفه و یه پنجره خیلی بزرگ هم داره که بخاطر سقف شیروونی دار آفتاب از توش به داخل نمی تابه.
در کل روشنه ولی نه خیلی روشن. CRT کاملا نورش کافیه.
حالا NEO PDP هم جواب میده؟
آیا نورش میتونه با حفظ کنتراست و شادابی رنگها حدود 20 - 30 درصد بهتر از آخرین مدلهای CRT باشه؟
همین که 20 -30 درصد نورش بهتر از CRT باشه برام کافیه.
ببخشید. میدونم سوالاتم خیلی بیخودی است. ولی چه کنم که پلاسمایی برای آزمایش ندارم.
با چه CRT ـی ای میخوای مقایسه کنی؟ خود CRT ها برایتنسهای مختلف دارن معمولا CRT ـهای High end سونی و پاناسونیک توی آخرین سریهایی که تولید میشدن برایتنسهای بالایی داشت یکی از دوستانی که V20 رو جانشین یک CRT نسبتا آخرین مدل کرده infernal_a هست اگه از ایشون سوال کنی فکر کنم بهتر بتونن جواب بدن ولی من فکر کنم اگر برای یه پلاسمای 2011 مثل سامسونگ D8000 یا پاناسونیک ST30 که فیلتر مخصوص برای اتاقهای پرنور دارن صبر کنی بهتر باشه.
من هم VT20 را جایگزین یک CRT پارس کردم. بنظرم حداقل در مود غیر داینامیک، برایتنسش کمتره و من معمولا پرده ها را می کشم.نقل قول:
خیلی ممنون:11:نقل قول:
اینو میگم Panasonic 29FG20R
نمی دونم اگه با VT20 یا VT30 جایگزین کنم از نظر روشنایی تصویر ضرر می کنم یا نه؟
لطفا دوستان پلاسما دار راهنمایی بفرمایید.
یعنی 24 ساعت سه بعدی پخش نمی کنه؟ بعضی برنامه ها سه بعدی پخش میکنه؟عمق سه بعدیش چطوره؟ و رو چه مدی پخش می کنه؟ ضمنا این شبکه 1080i هست و فول نیست فول می شه 1080P شبکه 1080p تا حالا ندیدم احتمالا هنوز افتتاح نشده.نقل قول: