وحید حالا اگه جرات داری بیا از بازی دفاع کن :دي
مو لای درز پیش بینی های من نمیره :دی
Printable View
مو لای درز پیش بینی های من نمیره :دی
یعنی حتی قابل دفاع هم نیست؟نقل قول:
معلوم نیست بیوار چه گندی زده که اکثراً اینجوری میگید.
خیلی خلاصه اگه بخوام بگم ، bioware سعی کرده بازی رو شبیه مس افکت بکنه تا کاربرهای بیشتری رو جذب کنه .
در مورد داستان من هنوز هیچی نمیدونم چون 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم ولی مطمئنا به خوبی 1 نیست .
گرافیکش ولی خداوکیلی خیلی بهتر شده ، فقط کافیه آتیشها رو تو حالت high ببینین . من خودم تو ویندوز 7 تست کردم ولی directx ام 10.1 هست .
در مورد دوربین ولی باید بگم بایوویر بزرگترین اشتباه تاریخش رو کرده . من خودم ایزومتریک استفاده نمیکنم ولی مگه میمردن ایزومتریک هم برای کاربرای قدیمی بذارن . در مجموع من فکر کنم دراگون ایج دیگه به یه محصول صرفا تجاری داره نبدیل میشه و امسال ویچر 2 ، دراگون رو شکست خواهد داد .
سلام :31:
می بینم که علی داره از آب گل آلود ماهی می گیره :21: :31:
من نتم یکی دو روز قطع بود و دقت کنید کلا آن نبودم وگرنه مطمئنا جواب می دادم و از این خبرا نیست که همین جوری نظاره گر باشم! :31:
امروز بازی رو گرفتم یکی دو ساعت هم بازی کردم. فعلا که نقد نمی تونم بکنم ایشالا یکی دو هفته دیگه این کارو می کنم
ولی با توجه به این چند ساعتی که بازی کردم و اطلاعاتی که در مورد بازی از نقد ها و مطالب مختلف دارم فعلا یه سری توضیح کوچیک میدم:
- بازی نسبت به قبل خیلی ساده تر شد و دیگه زیاد برای inventory و level up شدن لازم نیست وقت گذشت که البته این خوب نیست مخصوصا حذف skill های شماره قبل مثل درست کردن تله و زهر و .... زیاد جالب نیست و نکته منفیه
- از open world بودن بازی کمی کمتر شده و محیط ها هم نسبت به شماره قبلی کوچیکترن و اینجوری نیست که بتونید دائما توی نقشه به جاهای مختلف سفر کنید. کلا بازی داستانش در شهر Kirkwall و دورو بر اون در جریانه...
- دوربین زیاد برای پی سی باز ها جالب نیست مخصوصا نبود دوربین ایزومتریک یکمی ناجوره ولی اون قدر هم بد نیست و قابل تحمله و اون قدر که بعضی ها بزرگش می کنن هم دیگه نیست! بعضی ها تو پی سی دیگه خیلی داره احساسی رفتار می کنن کافیه فقط امتیاز یوزر های گیم اسپات توی پی سی رو با کنسول مقایسه کنید واقعا عجیبه! فقط می تونم واژه احساسی تصمیم گرفتن رو برای این حرکت به کار ببرم....
- صدا و موزیک بازی که مثل بازی های دیگه بایوور فوق العاده ست و بعید می دونم نمره کامل رو نتونه بگیره....
- مکالمات یکمی ساختارش تغییر کرده. به مس افکت خیلی نزدیک شده با کمی تغییر در یه سری جاها. به نظر بازم از این نظر بازی خوب ارزیابی میشه و اون که می گفتین شیر تو شیر میشه بری جلو اصلا اینطور نیست و اگه اینو بگید معلومه که یکمی توهم زدید! :31:
- گرافیک بازی پیشرفت خیلی زیادی نداشته و با توجه به اینکه حداکثر 2 سال برای ساخت بازی زمان بوده طبیعیه ولی در کل خیلی خوبه و همه رو راضی می کنه
- داستان به نظر می رسه در سطح شماره قبلی نباشه. یعنی شماره قبلی اگه در حد 10 بود این شماره شاید بین 8 تا 9 باشه ولی اینو الان نمی تونم دقیقا در موردش بگم و بعدا توی نقدم حتما اشاره خواهم کرد....
- من با rogue شروع کردم و کلا توی دمو هم جرکات اونو دیده بودم خیلی خوشم اومد و کلا کلاس خیلی خوبیه و من برعکس شماره 1 که با warrior زیاد می رفتم این شماره rogue رو شاید بیشتر برم. بعد نکته جالب بازی اینه که کلاس ها دیگه نزدیک بهم شده و اینجوری نیست که mage نسبت به بقیه کلاس ها خیلی قوی تر باشه!
- جالبه موقع import کردن سیوی رو که اوردم 83 ساعت بود! :31: این شماره فکر کنم برای من بین 40 تا 50 ساعت طول بکشه. در ضمن این import کردن رو نباید توقع داشته باشد که خیلی زیاد تاثیر داشته باشه و خیلی حساس نباشید. یه چیزی شبیه مس افکته....
- در کل بازی برای من راضی کننده بود ولی مطمئنا نسبت به ریشه ها بهتر نیست و احتمالا در آخر امتیازی پایینتری نسبت به اون میدم و به قول گیم اسپات که میگه: در ابتدا این سوال پیش میاد که بازی نسبت به شماره قبلی بهتره یا نه؟ جواب نه هستش ولی بازی هنوز بزرگه.....
امتیاز هم الان میانگینش رو دیدم توی پی سی 8.4 بود و همین قدر بمونه نسبتا خوبه
بازم میگم همین آلن ویک هم که بعضی از اساتید این سایت بالای 9 بهش میدن میانگینش 8.3 هست! :31:
علیرضا جان ایرادت به دوربین ایزومتریک وارده ولی CRPG بودن فقط به دوربین ایزومتریک نیستنقل قول:
ضد حال ... ضد حال ... ضد حال ...
اه ... اصلا حال نمیده، عصبی کرده منو .
چقدر منتظر این بازی بودم ....!
زرت و زرت لودینگ داره - داستانش مثل قبلی جالب نیست - کنترلش اصلا حال نمیده ( آخه کدوم احمقی این دوربین ایزومتریک رو برداشته؟) - نبردهاش یه جوریه، نمیچسبه ، من عادت دارم این نوع نقش آفرینی رو از بالا کنترل کنم اونم روی کامپیوتر نه ایکس باکس 360 .
بابا اسمش روشه ... CRPG نه XRPG یا PRPG یا هر چیز دیگه ای. آخه این چه وضعشه ؟
نظرت قابل احترامه ولی اونجوری که تو میگی اصلا همه بازیو کلا بی خیالش بشن و یه بازی معمولیه! در صورتی که خود من به عنوان یه طرفدار بازی های CRPG حداقلش می دونم برای بازی 100 ساعت وقت می ذارم
من چون دمو رو رفتم به بازی عادت کردم فکر کنم بقیه یکمی برن عادت کنن....
به به خوش اومدی به دنیای این بازی :31:نقل قول:
امروز دمو رو بازی کردم نسخه ی 360 واقعا فوق العاده بود . گیم پلی بازی واقعا جذاب بود بسیار خوشم اومد میشه گفت یه ME به سبک شمشیری ( : دی ) برای من هستش . خیلی چسبید البته نسخه ی قبل رو بازی نکردم و احتمالا هم بازی نمیکنم چون دیگه وقتش نیست همین 2 رو بازی میکنم قبلی رو هم داستانش رو میخونم دستم بیاد چی به چیه . ولی کلا خیلی حال کردم باهاش . گرافیک بازی هم خوب بود به نظرم برای این بازی . طراحی صورت کاراکترها خیلی خوب بود . شخصیت های بازی رو خیلی خوب طراحی کردن ماشاالله یکی از یکی قشنگتر : دی کلا همه چیز در این دمو منو کاملا جذب کرد و حتما میگیرمش
پیش بینی می کردم یه سری که شماره یک رو بازی نکردن به این شماره جذب بشن....
احتمالا برای تو که عشق دارکسایدری بازی خیلی بیشتر از ما باید جذاب باشه! :31:
در مورد داستان شماره یک هم خواستی در خدمتیم
در ضمن همین نوید خان به دو تا بازی یعنی آلن ویک و دارکسایدر امتیاز خیلی بالا یعنی حدود 9.5 داده :31: که امتیازی شبیه همین da2 گرفته بودن پس امتیاز همیشه مهم نیست و مهم لذت بردنه که من بعید می دونم از بازی لذت نبرم و سعی می کنم احساسی نظر ندم! :31:
البته قبول دارم که دیگه بازی بهترین نقش آفرینی سال از نگاه منتقدان نمیشه....
آره احتمالش هست ولی احتمال این که از origins هم بهتر باشه کمهنقل قول:
مجموع من فکر کنم دراگون ایج دیگه به یه محصول صرفا تجاری داره نبدیل میشه و امسال ویچر 2 ، دراگون رو شکست خواهد داد .
با این اوصاف اگه دیابلو 3 بیاد برای بهترین نقش آفرینی سال کار خیلی سختی پیشرو نداره
البته به نظرم این بحث ها رو بی خیال بشیم و فعلا بچسبین به این بازی :31:....
edge هم به بازي 6 داد!
با توجه به اينكه به origins پنج داده بود،امتياز خوبيه!:31:
Dragon Age 2 6/10
Dragon Age:Origins 5/10
از اين سيستم لول آپش رو با توجه به اينكه تازگي ها Origins رو تموم كردم خوشم نيومد،به نظرم همون سيستم لول آپ قبلي خيلي بهتر بود...نقل قول:
دیگه زیاد برای inventory و level up شدن لازم نیست
مسير ها و محيط هاي بازي هم خيلي بيشتر خطي شدن،مثل توي Origins مكان هاي زيادي وجود داشت مثل اون جنگله يا اون كوهي كه توش يه اژدها بود،توي اين شماره توي اكثر محيط ها يه مسير خطي رو دنبال ميكنيم...نقل قول:
- از open world بودن بازی کمی کمتر شده و محیط ها هم نسبت به شماره قبلی کوچیکترن و اینجوری نیست که بتونید دائما توی نقشه به جاهای مختلف سفر کنید. کلا بازی داستانش در شهر Kirkwall و دورو بر اون در جریانه...
در كل به نظرم يه سري تغييرات بازي مناسب بودن ولي يه سري از ويژگي هايي كه حذف شدن بهتر بود باقي ميموندن....
منم چند ساعتی بازی کردم ..........نکات مثبت و منفی که خودم دیدم رو میگم(البته تقریبا همشو وحید جان گفتن):
نکات + :
- موزیک و صدا گذاری ها محشرن..... .
- مبارزات به نظرم بهتر شده..احساس جنگیدن به آدم دست میده..... (شاید اندکی آسونتر و غیر تکنیکی شده ولی برایندش خوبه)
- بازی خیلی کشش داره...غرق شدن تو دنیای بازی باحال .
- گرافیک درسته خیلی عالی نیس ولی تغییرات مثبت و راضی کننده ای داره(مخصوصا نمای شهر که خیلی خوب بود)
نکات - :
- داستان.......داستان......داستان نجات دنیا در شماره 1 (اونم با چند شروع مختلف) تبدیل شده به داستان زنده موندن یه خانواده بیکار. .:13:
- بازی ساده سازی شده.....از خرید و فروش بگیر تا عظمت بازی(البته بعضی از ساده سازیها خوبن ولی برایندش بد)
- دیالوگا..........از نظر دیالوگ بازی خوبه یعنی تقریبا مثه شماره قبل.......ولی اونم یه جورایی ساده شده(اون علایمی که کنار هر انتخاب دیالوگ میده بدک نیس خوبه ولی ......)
در کل اونجورایی هم که میگن بد شده و فلان درس نیس به نظرم.........مشکل اصلی در اینجاس که اونقدر شماره 1 قوی و جالب بود که انتظارات شدیدا از این شماره بالا رفته بود و اینا هم به جای تکرار همون فرمول موفق اومدن تغییرات بی موردی دادن.
اگه میانیگن شماره یک رو 90 در نظر بگیریم واسه این بازی 80 تا 85 خوبه........ .
راستی بازی شایستگی GOTY شدن رو نداره.(اگه GOTY بشه من خودمو از پنجره پرت می کنم تو خیابون:31:)
.
.
.
یعنی الان من ازین بازی خوشم اومده مشکل دارم و NooB تشریف دارم دیگه ؟ : دی
مرد حسابی دیگه چی ازین بهتر ؟ : دینقل قول:
# بازی خیلی کشش داره...غرق شدن تو دنیای بازی باحال .
مهمترین چیز در یک بازی همینه دیگه . جذبت کنه کشش داشته باشه خسته کننده نباشه برات .
در زمینه ی بازی های نقش آفرینی شما Noob هستی عزیزم :دینقل قول:
یعنی الان من ازین بازی خوشم اومده مشکل دارم و NooB تشریف دارم دیگه ؟ : دی
دوستان من امشب نتونستم بازی رو بگیرم فردا هم که تعطیله میره واسه شنبه...
اما یک چیزی : بازی اون حالت کلاسیکه خودشو حفظ کرده؟
تا الان که بزرگترین مشکل واسه من کم شدن مبارزاته تاکتیکی هست و داستان. چون من ایزومتریک کلا استفاده نمیکنم و خوشم هم نمیاد از این مدل دوربین. اما اگه از اون حالت حماسی بیرون کشیده شده باشه واقعا افسوس یکی از بهترین بازی هایه R.P.G عمرم رو میخورم ( بعد از Fallout 3 بهترین بازیه R.P.G عمرم بود Origins )
آیتم بندی ها چجوری شده؟ کلا Set ها و ... چیزی اضافه نشده به قسمت لباس؟
شخصیت ها چجورین؟ با اینکه تقریبا مطمئنم هیچ شخصیتی جایه Morrigen رو نمیگیره و هیچ شخصیتی به خوشگلیه اونم نمیشه تویه این بازی :دی اما میخواستم بدونم شخصیت ها Special اند؟ یعنی اینکه یک شخصیت رفتار خاصه خودشو داشته باشه. ( یادمه Morrigen اگه بهش میگفتی تو کارت درسته تو عالی ای و ... Romance منفی بهت میداد :دی کلا شخصیت از اون قشنگ تر تابحال ندیده بودم )
با این نمراتی که منتقد ها دادند احتمالا امسال یا Diablo 3 بهترین میشه یا Skyrim چون The Witcher که فکر نمیکنم پتانسیلش رو داشته باشه ( یعنی سازندش در حدی نیست که بتونه GOTY R.P.G بده بیرون ، هرچند که پیش بینی هایه امسالم همه غلط از آب در اومدن :دی )
نقل قول:
خیلی خلاصه اگه بخوام بگم ، bioware سعی کرده بازی رو شبیه مس افکت بکنه تا کاربرهای بیشتری رو جذب کنه .
این بدترین کاره
هیچ وقت موفق نمیشه...
راستش با این تعریف ها موندم بازی رو بگیرم یا برم 1 رو بازی کنم...
به نظر من هر جفتشو به ترتیب بازی کن . در کل شماره ی ۲ هم هنوز یه بازی بزرگ هست ولی ما موقعی که نقد میکنیم باید ضعف ها رو بگیم دیگه .نقل قول:
- Incredible storytelling
- Great symphonic soundtrack
این دو موردی بود که منو جذب ریشه ها کرد با اینکه کلا اهل نقش آفرینی نیستم فقط چندتا اکشن RPG بازی کرده بودم چه برسه به این سبک که کلاسیکه.با این حال یکی از بهترین بازیهایی بود که تجربه کردم.
شماره دومشو فعلا نگرفتم چون هنوز ریشه ها رو کامل تموم نکردم.مثل اینکه داستان به زیبایی ریشه ها نیست ولی خوب نمیشه به هیچ عنوان از این شاهکار گذشت.
Kevin VanOrd:x
Nevertheless, Dragon Age II makes a strong impression, pulling you through with the promise of another fun quest, another character to meet, and another beast to slay
به به می بینم که بازار این تاپیکه داغه :31:
کسایی که توی pc میرن دکمه راست موس رو نگه دارن و بعدش می تونن دوربین رو به دلخواه حرکت بدن و از این بابت مشکلی نیست
من فقط از یه چیزی خیلی بدم میاد اینکه مثلا یه نفر میاد می بینه بازی دوربین ایزومتریک نداره بعد میگه : پس کلا به درد نمی خوره پس به خاطر همین بیاین برای اینکه دور هم باشیم امتیاز 1 یا 2 به بازی بدیم :18: الان اینو منظورم به کسی در اینجا نیست و منظورم بیشتر به یوزرهای سایت مختلف مثل گیم اسپاته که به بازی همچین امتیاز هایی میدن و من مطمئنم حتی بازی رو چند ساعت بازی نکردن چه برسه به اینکه تمومش کنن! با این حساب دیگه بقیه ماجرا رو خودتون می دونید چیه! ....
راستی GameTrailers هم به pc و 360 امتیاز 9.2 داد و Xbox360Achievements هم به 360 امتیاز 9.4
+
قبل اینکه چند تا پستو نقل قول کنم لازم می دونم یه چیزایی رو هم بگم
توی این حدود 5 ساعت که من رفتم بازی بسیار خوب بود و کاملا منو جذب کردش و واقعا لذت بردم
بازم میگم از نظر صداگذاری و موسیقی فوق العاده فوق العاده ست! از این نظر حتی از شماره یک هم بهتره خیلی خیلی بعید می دونم بشه بهش 10 نداد!
دوربین ایزومتریک بازی نداره ولی تقریبا به صورت نیمه ایزومتریک میشه اونو رفت و کلا با توجه به نوع بازی مثلا دوربین ایزومتریک بود چه فایده ای داشت؟! اصلا الان ساختار بازی با دوربین ایزومتریک جور در نمیاد! مبارزات هم در کل خیلی خوبه و باز هم تاکتیکی هست و باید از pause استفاده بهینه کرد
در آخر باید بگم که تا به الان از بین شخصیت ها از مریل بیشتر از بقیه خوشم اومده واقعا هم از نظر قدرت و هم از نظر شخصیتی بسیار خوبه و ازش بسی خوشم اومد :31: کلا همون طوری که پیش بینی می کردم از کار در اومد. فکر کنم بعدا برای رومنس ببین مریل و ایزابلا برام سخت باشه کدومو انتخاب کنم :31:
جالبه مریل به نظر می رسه شخصیت مثبت و کلا خجالتی هستش و ایزابلا هم تقریبا برعکس اونه!
اینو نمی دونستم!نقل قول:
edge هم به بازي 6 داد!
با توجه به اينكه به origins پنج داده بود،امتياز خوبيه!
Dragon Age 2 6/10
Dragon Age:Origins 5/10
این سایت به لیست سیاه ما اضافه شد :31: واقعا خدا همه رو شفای عاجل بده! :31:
نقل قول:
از اين سيستم لول آپش رو با توجه به اينكه تازگي ها Origins رو تموم كردم خوشم نيومد،به نظرم همون سيستم لول آپ قبلي خيلي بهتر بود...
اینارو موافقمنقل قول:
مسير ها و محيط هاي بازي هم خيلي بيشتر خطي شدن،مثل توي Origins مكان هاي زيادي وجود داشت مثل اون جنگله يا اون كوهي كه توش يه اژدها بود،توي اين شماره توي اكثر محيط ها يه مسير خطي رو دنبال ميكنيم...
مورد 1 و 2 تایید میشهنقل قول:
1. داستان.......داستان......داستان نجات دنیا در شماره 1 (اونم با چند شروع مختلف) تبدیل شده به داستان زنده موندن یه خانواده بیکار. .
2. بازی ساده سازی شده.....از خرید و فروش بگیر تا عظمت بازی(البته بعضی از ساده سازیها خوبن ولی برایندش بد)
3. دیالوگا..........از نظر دیالوگ بازی خوبه یعنی تقریبا مثه شماره قبل.......ولی اونم یه جورایی ساده شده(اون علایمی که کنار هر انتخاب دیالوگ میده بدک نیس خوبه ولی ......)
البته در مورد داستانش تردید دارم و فکر نکنم سطحش پایین باشه فقط شاید نسبت به Origins پایینتر باشه
در مورد مورد 3 هم درست میگی ولی کلا مشکل خاصی نیست و اگه دقت کنی عین مس افکته فقط یه سری علائم بهش اضافه شده و در کل مکالمات به اون صورتی که بعضی ها می گفتن شیر تو شیر فقط گزینه 1 رو می زنی میری جلو اصلا نیست!!!!
شماره یک چی اون که داشت نه؟ :31:نقل قول:
راستی بازی شایستگی GOTY شدن رو نداره.(اگه GOTY بشه من خودمو از پنجره پرت می کنم تو خیابون)
آره قبول دارم تو همچین سال رنگو با رنگی دیگه همچین عنوانی رو نمی تونه بگیره
در مورد کلاسیک و اینا یکمی توضیح دادم ولی در کل من که میگم چند درصد ازش کم شده ولی باز بازی CRPG حساب میشهنقل قول:
دوستان من امشب نتونستم بازی رو بگیرم فردا هم که تعطیله میره واسه شنبه...
اما یک چیزی : بازی اون حالت کلاسیکه خودشو حفظ کرده؟
تا الان که بزرگترین مشکل واسه من کم شدن مبارزاته تاکتیکی هست و داستان. چون من ایزومتریک کلا استفاده نمیکنم و خوشم هم نمیاد از این مدل دوربین. اما اگه از اون حالت حماسی بیرون کشیده شده باشه واقعا افسوس یکی از بهترین بازی هایه R.P.G عمرم رو میخورم ( بعد از Fallout 3 بهترین بازیه R.P.G عمرم بود Origins )
اگه توجه کنید Fallout و Elder Scrolls هم سبکشون CRPG هستش و این ربطی به دوربین ایزومتریک و نوع خاص مبارزات نداره!
مثلا دیابلو دوربین درسته کلاسیکه ولی با وجود دوربین ایزومتریک سبک اون اکشن نقش آفرینی حساب میشه!
البته در کل به نظرم Bioware یه IP دیگه باید بسازه که کاملا کلاسیک خالص باشه یعنی مثل BA ( که فقط به درد pc می خوره) و یه IP هم مثل همین بازی هم اکشن هم کلاسیک که البته می تونه در مورد اون مورد اولی خود همین DA رو به این صورت ادامه بدن...
مثل موریگان شاید توی بازی نباشه ولی در کل تا اینجا که من رفتم کارکتر ها خیلی خوب بودننقل قول:
شخصیت ها چجورین؟ با اینکه تقریبا مطمئنم هیچ شخصیتی جایه Morrigen رو نمیگیره و هیچ شخصیتی به خوشگلیه اونم نمیشه تویه این بازی اما میخواستم بدونم شخصیت ها Special اند؟ یعنی اینکه یک شخصیت رفتار خاصه خودشو داشته باشه. ( یادمه Morrigen اگه بهش میگفتی تو کارت درسته تو عالی ای و ... Romance منفی بهت میداد کلا شخصیت از اون قشنگ تر تابحال ندیده بودم )
بعد رومنس هم دیگه توی کمپ انجام نمیشه چون کمپی وجود نداره و به جاش میری خونه طرف :31:
بعد جالبیش اینه که برعکس شماره قبلی هر شخصیت یه Specialization خاص خودشو داره که بازیو خیلی جالب می کنه!
مثلا از Specialization مریل خیلی خوشم اومد یعنی در کل این مریل جذبم کرد و امیدوارم تا آخر کار هم همین جوری باشه و رفیق نیمه راه نباشه :31:
اي بابا وحيد حرفاتو خلاصه كن بذار بتونم بخونم هفت هشت پست اخيرت رو نخوندم از بس زياد حرف زدي :31:
به نظر من فعلا بازیش نکنیم بهتره (یا حداقل تمومش نکنیم) آخه تا یه چند هفته دیگه Bioware اولین پچ بازی رو میده بیرون و خیلی از باگهای بازی درست میشن...کاشکی چند تا از امکانات خوبی رو که Origins داشتو به این اضافه کنه خیلی خوب میشه این طوری! :20:
تازه خلاصه می کنم اینقدر میشه :31:نقل قول:
اي بابا وحيد حرفاتو خلاصه كن بذار بتونم بخونم هفت هشت پست اخيرت رو نخوندم از بس زياد حرف زدي
عزیز من تو که نمی خوای فعلا اونو بازی کنی و چند ماه دیگه بازی می کنی اصلا نخونی شاید برات بهتر باشه من که این شرایط تو رو داشتم اصلا دووم نمیاوردم و قید کنکور رو می زدم :31:
خلاصه اون اینکه اگه من که به Origins امتیاز 9.5 یا یکمی بالاتر می دادم این شماره بین 0.5 تا 0.8 شاید بهش پایینتر بدم و فکر نکنم دیگه از این کمتر بهش بدم....
بستگی سلیقه شما دارهنقل قول:
راستش با این تعریف ها موندم بازی رو بگیرم یا برم 1 رو بازی کنم...
برای کسایی که کنسول دارن و شماره یک رو نرفتن و RPG باز نیستن که صد در صد این شماره رو توصیه میشه اول برن
از این دو تا دومی رو که حتی به شکل بهتر داره!نقل قول:
Incredible storytelling
Great symphonic soundtrack
این دو موردی بود که منو جذب ریشه ها کرد با اینکه کلا اهل نقش آفرینی نیستم فقط چندتا اکشن RPG بازی کرده بودم چه برسه به این سبک که کلاسیکه.با این حال یکی از بهترین بازیهایی بود که تجربه کردم.
شماره دومشو فعلا نگرفتم چون هنوز ریشه ها رو کامل تموم نکردم.مثل اینکه داستان به زیبایی ریشه ها نیست ولی خوب نمیشه به هیچ عنوان از این شاهکار گذشت.
فکر کنم در آخرسال توی جایزه هایی مثل بهترین صداگذاری و موسیقی صد در صد نامزد بشه
ولی همون طور که گفتم مورد اول هنوز جای تردید داره و مطمئنا دیگه در حد 10 نیست
Dragon Age 2 DLC : All DLC + Unlockers
دوستان از این آدرس می تونید تمامی DLC های این بازی باری PC رو دانلود کنید:
کد:http://www.irfree.com/dragon-age-2-dlc-all-dlc-unlockers-p2p/
این امکان درسته وجودش خیلی خوبه ولی نبودش عیب نیس .یعنی یه چیز مستحب.مخصوصا این شماره که نوع اکشناش مثه شماره 1 نیس که کند باشه..........تو چند ثانیه شاید آدم چندین نفرو از وسط با سرعت نصف کنه که خوب دیگه ایزومتریک نمیشه انجماش داد:31:البته از لحاظ برداشت وسایل و اینا آره ایزو بهتر بود.....نقل قول:
در کل این خودش خوبه ...فرق خاصی نداره.... .
شماره 1 آره خیلی بازی بزرگی بود..........نقل قول:
+
دیابلو که فکر نکنم واسه امسال برسه در نتیجه امسال تنها رقیب این بازی elderscroll هستش که البته اونم دچار ساده سازیهایی شده ولی خوب بازیهایی که bethseda می سازه هر کدومشون سبک نقش افرینی رو شدید تکون میدن........ .
(یاد فال اوت 3 و الدراسکرول قبلی به خیر.....زندگی کردیم باهاشون)
درسته نوید ولی میدونی چیه؟؟نقل قول:
هر سبک بازی باید یه نیازی رو ارضا کنه.........سبک نقش افرینی کلاسیک هم باید نیازهای خودشو واسه مخاطبش ارضا کنه.......درسته این بازی 85 درصد اون نیازا رو مرتفع می کنه ولی مشکل اینجاس که شماره 1 این بازی 100 درصد اون نیازا رو مرتفع میکرد....:31:
.
.
Dragon Age II
بالاخره بازی امروز به دست من رسید.بالاخره بعد از چند سال صبر بعد از ریلیز Dragon Age Origins، نسخه بعدی بازی با نام Dragon Age II ریلیز شد. از تریلر های قبل از بازی می شد فهمید که سیستم مبارزات بازی کلا تغییر کرده است. بازی با اولین نگاه خیلی جذاب به نظر می رسید ، ولی وقتی وارد جزئیات می شدیم واقعا نقاط ضعفی رو پیدا می کردیم. اولین نکته ضعف داستان بازی هست.بازی با نمایی سیاه و تصویری غیر واضح از مردی که توسط دو نگهبان حمل میشد شروع می شود. بعد از اون چهره ی زنی نمایش داده میشه که از او سوالاتی می پرسه. ( در جلوتر ، با این دو شخصیت کامل آشنا می شویم ) در کل این صحنه بهانه ای بود برای شروع داستان. بعد از این که مرد شروع به روایت داستان قهرمان kirkwall می کنه ، صحنه عوض میشه و به نبرد جنگ منتقل میشه. این قسمت بازی در واقع توتریال یا تمرین بازی برای آشنایی با دکمه های بازی می باشد . پس از یک نبرد صحنه هایی بین این نبرد با همان صحنه ی اول رد و بدل میشه که در آخر این صحنه ها بازی شروع میشه.
نبرد ابتدای بازی
همون طور که می بینید این داستان تنها بهانه ای برای شروع بازی می باشد و اصلا چنین شروعی برای بازی پیشبینی نمی شد ( البته تا قبل از نسخه دمو ) . دراگون ایج یک بازی CRPG بود و یک بازی به این سبک نیازمند داستانی قوی هست. ولی چنین شروعی اصلا برای این چنین بازی ای انتظار نمی رفت.گرافیک بازی چندان تغییری نسبت به نسخه ی قبل نکرده است ، گرافیک محیط بهتر شده ولی گرافیک شخصیت ها بیشتر تغییر کرده است. ولی باز هم به گفته ی bioware قرار بود که بهترین گرافیک آر پی جی هارو داشته باشه. ولی این چنین نبود. Bioware می تونست بیشتر روی گرافیک بازی کار کنه.
'گرافیک بازی نسبت به نسخه ی قبل تغییری نکرده است
نکته ی بزرگی که که ما متوجه می شیم دیالوگ ها هست. دیالوگ ها کاملا Mass Effect وارد شده اند. حتی شکل ظاهری و طبقه بندی آن ها نیز شبیه مس افکت شده است. این کار آنان صد در صد ، دو مسئله رو ایجاد می کنه :1- شخصیت اول داستان سخنگو میشه2- تعداد دیالوگ ها کم میشه.مورد اول به نظر بنده بسیار خوبه و اثر مثبتی داره ، ولی گزینه ی دوم برای چنین بازی ای که همیشه شامل 50 خط دیالوگ بود ، اصلا قابل فهم نیست. درسته کار سختیه که این گونه ، در صورتی که شخصیت اول داستان سخنگو هست ، دیالوگ هارو زیاد کرد ، ولی خب هیچ کس bioware رو مجبور نکرده که بازی رو شبیه مس افکت کنه. نکته منفی دیالوگ ها شکل ای هست که وسط پنل دیالوگ ظاهر میشه. که به اشکال شکش قرمز ، شکلک بدجنس به رنگ بنفش ، صورت انسان و... که نشان دهنده اثار هر دیالوگ است. همیشه یکی از لذت های بازی های نقش آفرینی ، این است که دیالوگ هارو طوری انتخاب می کنیم که نمی دونیم جواب چی میشه ، ولی این گونه دیالوگ خیلی خیلی روی بازی تاثیر می ذاره و باعث میشه که بازی باز اشتیاق کمتری نسبت به دیالوگ هاش داشته باشه. البته نکته مثبتی هم توی دیالوگ هاش داشت و اونم تنوع اونا بود. واقعا میشه دید که اگر یک جواب دیگر رو بدی چقدر روند دیالوگ تغییر می کنه.
دیالوگ های مس افکت وار !
صدا گذاری بازی نسبتا عالی بود و جدا مشکلی در این بخش ندیدم . صدا گذاری به موقع صحبت ها ، افکت زیبای شمشیر ها ، کمبو ها و اسپل ها خیلی های دیگر باعث زیبا تر شدن بازی میشه. همچنین موسیقی بعضی از صحنه ها بسیار حماسی و زیباست.گیم پلی بازی واقعا پیشرفته شده بود. درسته نکات منفی زیاد بود ، ولی نکات مثبت بازی هم کم نبود. به عنوان مثال ، نبرد های بازی بسیار طبیعی تر و قشنگ تر شده ، این که به کسی دستور بدیم که به کجا بره ، به پشت یکی بریم و شمشیر بزنیم ، به موقع از اسپل ها استفاده کنیم و ... همه به جذابیت فایتینگ بازی افزوده . و صد در صد نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده است.انیمیشن های میان بازی بسیار زیبا طراحی شده اند و مطمئنا bioware و EA در این راه ، از انیمیشن ساز های بزرگی استفاده کرده اند.فضای سازی بازی فوق العاده است ، گاهی اوقات آدم باید محو صحنه های زیبای طراحی شده بشود ، ولی بازی گاهی اوقات هم صحنه ها تکراری می شود ، که تعدادشان بسیار کمتر است.منو ها کاملا شبیه بازی قبلی بود ، ولی بعضی چیز ها بود که واقعا از Bioware بعید بود که این کارا رو کنه. به عنوان مثال خیلی از پوشن ها و تله گذاری و... از بازی حذف شده اند ! تعداد اسکیل ها کمتر شده و یا تغییری نکرده که این نکته ی بد بازی است.در کل بازی نسخه ی دوم خوبی نبود ، ولی باز هم قابل بازی کردن بود و می تونه بازی خوبی برای هر طرفدار این سبک بشن. احتمالا پچ ها و دی ال سی های بازی کم کم ظهور می کنند و بازی بهتر میشه.ممنونمبین شاکری20 اسفند 89
نمراتم به بازی :
گرافیک : 82 از 100
گیم پلی : 92 از 100
داستان : 89 از 100
صدا گذاری : 94 از 100
فضاسازی : 90 از 100
نو آوری نسبت به نسخه ی قبلی : 78 از 100
نمره کل : 87.5 از 100
87.5 %
سلام
اقا منم این بازی رو امروز خریدم برای ایکس باکس...
از دمویی که بازی کردم همچین نفهمیدم چی به چیه..قسمت اولشم بازی نکردم و با این که داستان قبل رو خوندم ولی باز نیاز داره یه بار دیگه بخونم پس واسه شروع این بازی عجله نمی کنم
دیگه بعد کیلزون همچین شارژم انگار یه بمب اتم گیم انداختم بالا واس همین باری درک خیلی خوب بازی های دیگه به زمان نیاز دارم.
در ضمن فک کنم دور شدن از اون سبک قدیمی برخی طرفدارانی مثل منو جذب و چه بسا برخی طرفداران محبوب سری قبل رو نتونه راضی کنه
بازی بینهایت سلیقه ای هستش.
نقل قول:
نقل قول:
بستگی سلیقه شما داره
برای کسایی که کنسول دارن و شماره یک رو نرفتن و RPG باز نیستن که صد در صد این شماره رو توصیه میشه اول برن
من 1 رو 3 بار تموم کردم
منظورم این بود که دوباره برم 1 بار دیگه بازی کنم:)
rpg باز هستم.pc دارم:)
پست زیر آپدیت شد، دوستانی که می خوان از DLC ها استفاده کنن به پست زیر بروید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5919166&postcount=201
به آخر پست نمرات بازی هم اضافه شد :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5925212&postcount=259
بازی چقدر آسون تر شده نسبت به قبلی. دراگون هاش آسون شدن ، نبرد هاش که اصلا سوپر ایسی شدن نسبت به قبلی.
درضمن وحید چرا تو گروه جواب سوالمو نمیدی؟ سوال به این مهمی :
راستی بچه ها. حالا که da II اومده ، لطف کنید توی گروه RPG باز ها عضو شین و فعالیت کنین. حال میده ها. همه بچه ها هم هستن. ممنوننقل قول:
استی وحید ، گفتی با کیا میشه رومنس داشت وقتی مرد باشی؟ با اون یارو الفه marvellin و isabella ؟ درسته؟ ( اگه این طور باشه من از الفه بیشتر خوشم میاد ، نازه ، کوچولوئه ، خوشگله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایسابلا خیلی لاته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
علی تو گروه پرسید که چطوری ایزابلا رو پیدا کنیم ، گفت این جا بگم بقیه هم استفاده کنن.
قبل از این که برید deep road برید Hanged Man Tavern ، اون وقت ایزابلا رو می تونین پیدا کنین.
آدرس URL گروه رو میدید؟ آخه منم میخوام عضو بشم. جست و جو که کردم پیدا نشد!نقل قول:
نقل قول:
آدرس URL گروه رو میدید؟ آخه منم میخوام عضو بشم. جست و جو که کردم پیدا نشد!
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1573
بفرمایید :نقل قول:
همزمان با علی پست رو زدم تکراری شد . دیگه نمیشه پاکشم کرد .کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1573
سلامنقل قول:
راستی بچه ها. حالا که da II اومده ، لطف کنید توی گروه RPG باز ها عضو شین و فعالیت کنین. حال میده ها. همه بچه ها هم هستن. ممنون
علی تو گروه پرسید که چطوری ایزابلا رو پیدا کنیم ، گفت این جا بگم بقیه هم استفاده کنن.
قبل از این که برید deep road برید Hanged Man Tavern ، اون وقت ایزابلا رو می تونین پیدا کنین.
به نظر من در مورد هر بازي تو تاپيكش بحث بشه بهتره مخصوصا صحبت هاي اينجوري، ولي شما نظرت اگه خلاف اينه چرا متن اونجا رو اينجا نقل قول ميكني مبين جان؟
در ضمن اينطور كه من ياد گرفتم اينا همشون بايد برن تو اسپولر
برا بررسی اینجا بهتره ولی برای بیان آزادتر نظرات ، حرفهای تفریحی و صحبت درباره ی مسائل بسیار حیاتی مثل رومنس ها :31: گروه بهتره و در ضمن تو گروه در مورد بازیهای دیگه ای که تاپیک نداره هم میشه بحث کرد .نقل قول:
ایمان جان! عملا خودتون دارین میگین " حرفهای تفریحی و صحبت درباره ی مسائل بسیار حیاتی مثل رومنس ها"... دیگه تا ته قضیه رو میشه فهمید چه خبره تو گروه!... نظرات آزادتر تر؟ تا چه حد؟ (البته صحبت در مورد رومنس رو تو تاپیک های Mass Effect داریم. تو Dragon age هم داشتیم. نداشتیم؟)نقل قول:
تمومی اون عناوینی که من دارم می بینم تو اون گروه, هر کدوم تاپیک بازیشون موجوده. اون "گفتگوی کلی" هم به احتمال بسیار زیاد صحبتی از بازی توش نیس!!
دیگه یه کمی انصاف هم داشته باشین . اونقدر هم گروه بی محتوا نیست و 99 درصد قوانین توش رعایت میشه .نقل قول:
فقط یه کمی محیط آزادتره . همین .
چه قدر بازی معتاد کننده ست هر چه قدر میری دوس داری هی ادامه بدی
از اون بازی هاست که به قول یه نفر صبح الطلوع میشینی پای اون بعد یه دفعه ساعت رو می بینی نصف شب شده! :31:
کلا ماموریت های فرعی رو خیلی خوب ساختن و از این نظر از شماره قبلی بهتره ولی ماموریت های اصلی نه....
بعدا توی نقدم به این کامل اشاره می کنم و الان نمی خوام وارد جزئیات بشم....
توقع داری وقتی آن نیستم هم به صورت آفلاین بیام جواب بدم؟ :31:نقل قول:
درضمن وحید چرا تو گروه جواب سوالمو نمیدی؟ سوال به این مهمی :
ببینید رومنس با 5 نفر میشه انجام داد:
مریل
ایزابلا
فنریس
آندرس
سباستین( باید یه dlc به نام The Exiled Prince رو نصب کرده باشین تا این کارکتر باز بشه که حجم اونم خیلی کمه)
برای 4 تای اولی با هر دو شخصیت زن و مرد میشه رومنس داشت و فرقی نداره....
اینو الان اصلاح می کنم چون قبلا فقط گفته بودم ایزابلا به این صورته که با توجه به تحقیقاتی که کردم صد در صد به همین صورتیه که الان میگم
سباستین هم فقط برای شخصیت زن رومنس براش در نظر گرفته شده
+
این مریل چه قدر عالیه!
فعلا توی همه جاها پای ثابت گروهم بوده و همیشه اونو انتخابش کردم
از نظر قدرت که خیلی خوبه و از نظر شخصیتی هم خیلی جالب و با مزه ست و از لهجش هم خیلی خوشم میاد
این البته سلیقه ایه و ممکنه یکی این نظر منو نداشته باشه ولی من احتمالا اولین رومنس رو با اون انجام میدم
+
بعدشم در مورد این که مثلا فلان شخص رو کجا میشه پیدا کرد من می تونم دقیقا هر کسی رو بگم کجا و در کدوم ماموریت میشه پیدا کرد و هم گروهی ما میشه ولی فکر کنم این برای همه جالب نباشه و توی اسپویلر گفته بشه بهتره
وحید جان لطف کن اینو دقیق توضیح بده، می خوام همه رو اضافه کنم حالشو ببرم! :31:نقل قول:
راستی من خیلی رفتم جلو، یعنی دیگه نمیشه سباستین رو پیدا کرد؟
دوستان این ایزابلا کیه؟؟؟ من چرا ندارمش؟! شخصیتهای زن گروه من مریل و اولاین و خواهرش (اسمش یادم نیست) هستن!! ایزابلا کی بید؟؟!!!
یه سوال دیگه هم داشتم، میشه یکی از دوستان در مورد انواع دسته ماموریتها و فرق بین اونها یه توضیحی بده؟ مثلا main quest و side quest و چند دسته ماموریت دیگه وجود داره، فرقشونو میشه بگید؟
ممنون
وووت !
عجب بازی جالبیه ! :دي
نمی تونم بی خیال بشم ! همش پای بازیم ! :دي
خیلی وقت بود این جووری بازی نکرده بودم !
یه چیز جالب خیلی خوشم اومد این بودش توی قسمت اکستراز ser isaac لباسش خیلی باحال بود ! :دي
خیلی دوست دارم ببینم چه جوری باز می شه وقتی لباسش رو بپوشه چه جوری می شه ! :دي
ولی نسخه ی یکش آهنگ های قشنگی داشت ! خیلی ادمو جذب می کرد ! مخصوصا اوولش که وارد بازی می شدی ! من OSD ش رو دانلود کردم این قدر باهاش حال کردم !
راستی کسی سیوهاش رو ایمپورت کرده ؟ من سیوام رو پاک کردم ! :(
منم موافقم ! :دينقل قول:
این مریل چه قدر عالیه!
فعلا توی همه جاها پای ثابت گروهم بوده و همیشه اونو انتخابش کردم
از نظر قدرت که خیلی خوبه و از نظر شخصیتی هم خیلی جالب و با مزه ست و از لهجش هم خیلی خوشم میاد
این البته سلیقه ایه و ممکنه یکی این نظر منو نداشته باشه ولی من احتمالا اولین رومنس رو با اون انجام میدم
من که 100 در 100 حداقل یه بار دیگه اینو تموم می کنم وقتی اینو برای اوولین بار تموم کردم ! البته من DAO رو 3 بار تموم کردم ! :دي
1 بارم نصفه رفتم ! :دي
در مورد سباستین دیگه فکر نکنم پیداش کنی ولی حالا اون جایی که گفتم رو برو ببین هست یا نهنقل قول:
وحید جان لطف کن اینو دقیق توضیح بده، می خوام همه رو اضافه کنم حالشو ببرم! :31:
راستی من خیلی رفتم جلو، یعنی دیگه نمیشه سباستین رو پیدا کرد؟
من که دفعه بعدی بخوام شروع کنم قبلش همه dlc ها رو می گیرم نصب می کنم بعدش شروع می کنم
در مورد این که شخصیت ها کجا هستن توی اسپویلر میگم که اونایی که نمی خوان نخونن:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
در مورد ایزابلا که گفتمنقل قول:
دوستان این ایزابلا کیه؟؟؟ من چرا ندارمش؟! شخصیتهای زن گروه من مریل و اولاین و خواهرش (اسمش یادم نیست) هستن!! ایزابلا کی بید؟؟!!!
یه سوال دیگه هم داشتم، میشه یکی از دوستان در مورد انواع دسته ماموریتها و فرق بین اونها یه توضیحی بده؟ مثلا main quest و side quest و چند دسته ماموریت دیگه وجود داره، فرقشونو میشه بگید؟
ممنون
در مورد ماموریت ها هم مشخصه دیگه main quest ماموریت های اصلیه و بقیه فرعین و یه سری ماموریت هم مخصوص یه کارکتر خاص گروهمون هستن که به نام companion طبقه بندی میشن
آره باید جالب باشهنقل قول:
یه چیز جالب خیلی خوشم اومد این بودش توی قسمت اکستراز ser isaac لباسش خیلی باحال بود ! :دي
خیلی دوست دارم ببینم چه جوری باز می شه وقتی لباسش رو بپوشه چه جوری می شه ! :دي
هر وقت dlc اون برای دانلود بیاد دیگه راحت می تونیم اونو داشته باشیم
آره من ایمپورت کردمنقل قول:
راستی کسی سیوهاش رو ایمپورت کرده ؟ من سیوام رو پاک کردم ! :(
اگه سیو ها رو جا به جا نکرده باشیم و همون جا باشه خودش اتوماتیک اونارو میاره و می تونیم انتخابشون کنیم
فعلا که چیز خاصی از شماره یک ندیدم ولی بعدا حتما یه چیزایی از اون منعکس میشه
با سلام دوستان میخواستم بدونم سبک بازیش چه جوریه؟ دقیقا چیکار باید بکنیم تو بازیش؟! مثل assassins creed یا cod یا جور دیگه ایه؟
دقیقا منم میخاستم این سوالو بپرسم. بازی تو چه مایه ای هستش؟فعلا که دمویی از بازی ندیدم ولی اینطور که میگن بازی فضایی هستنقل قول:
سبک نقش آفرینی یا همون RPG هستش مثل ماس افکت، فضایی هم نیست مبارزات شمشیر و جادو و اینجور چیزاست :)نقل قول:
با سلام دوستان میخواستم بدونم سبک بازیش چه جوریه؟ دقیقا چیکار باید بکنیم تو بازیش؟! مثل assassins creed یا cod یا جور دیگه ایه؟
بازی رو تموم کردم حدود ۳۲ ساعت در سختیهای متفاوت بازی کردم و بعضی مامویتهای فرعی رو انجام ندادم! دوباره تو عید با دانلود DLC ها میخوام بازی کنم ارزش تکرار داره بنظر من.
از صدا و قیافه پیش فرض شخصیت مرد بازی بدم میاد! صداش خوب نیست! شخصیت زن صدا و چهرهاش به مراتب بهتره!
داستان بازی به خوبی نسخه قبلی نیست، داستانهای مربوط به افراد گروه از نسخه قبلی بهتر کار شدن
اسپلها و اسکیلها خوب هستن، تو نسخه قبلی موقع بازی کاراکترها همش تو هم میرفتن و جلوی همو میگرفتن مخصوصا با Rogue بازی میکردید. تو این نسخه این مشکلات حل شده و از نظر گیم پلی بهتر شده
دوربین میتونست خیلی بهتر باشه حتی تو نسخه کنسول هم جالب نیست زیادی نزدیکه برای من!
موزیک و صداگذاری لایق گرفتن بالاترین امتیاز ممکنه است واقعا خوب کار کردن تو این بخش
محدود شدن دیالوگها خوب نیست، با اعضای گروه اینکه فقط تو موقعیتهای خاصی میشه حرف زد هم جالب نیست
محیطهای تکراری تو بازی خیلی زیاد هست البته برای یه RPG ایرادی محسوب نمیشه این
در مجموع من از بازی راضی بودم هرچند داستان و بعضی جزییات گیم پلی مثل بازی قبلی اگه بود بیشتر خوشم میومد ولی بازم بازی خوب و قابل قبولی هستش.
سلام دوستان.تو شهر ما هنوز بازی نیومده برای همین کنجکاوم چند تا سوال بپرسم ازتون.________________________1-عمق شخصیت پردازی کاراکترها نسبت به نسخه اول چطوره مثلا اینکه موریگان خیلی زیرک و فاقد عقاید و رفتارهای انسانی بود و به هیچ کس باج نمی داد یا اینکه لیلیانا نجیب و مذهبی و دوست داشتنی بود و اینکه همون قدر که روی موریگان کار کرده بودن روی شخصیت های این یکی هم زحمت کشیدن و میتونن جاشونو پر کنن یا نه؟ در کل یه نمره به کاراکترهای هر دو نسخه بدین و بگین کی جای کی میاد._________________________2-سوال بعدیم اینه که من با توجه به یه عکس از inventory بازی_ دیدم که همه چی سیاه وسفید شده مثلا شمشیر و دستکش و زره هایی که جمع میکنیم سیاه و سفیدن اینطوریه؟میشه یکم بگین چه تغییراتی کرده؟ بعد میخواستم بدونم مثل قبلی آیتم های مختلف تو مسیر جمع میکنیم مثلا یاقوت انواع لباسها زره ها شمشیر هاو ... _______________________3- یه سوال دیگه اینکه میخواستم بدونم تعداد این skill هاش مثل قبلی غنی هستن و اینکه تو عکسا دیدم از بغل هر کدوم چندتا شاخه میاد بیرون میشه یکم توضیح بدین بعد اینکه مثل قبلی تعداد اسکیل ها زیاد هست و چیزی جدید هم اضافه شده؟_______________________4- درباره مبارزات هم میخواستم بدونم اینکه میگن باید تند تند مثل پرنس ضربه بزنی درسته؟ اگه اینجوری باشه بدرد نمیخوره که! من همون قبلیه رو که تو تاکتیکش فناشو اولویت بندی میکردی بعد خودش میرفت همه رو درو میکرد و ما راحت چایی میخوردیم بیشتر دوست داشتم.__________________________5-درباره فضا سازی بازی و اماکن و قصرها یکم توضیح میدین آیا مثل قبلی محیط های متنوع و مسیر های دور و دراز داره؟بعد اینکه گرافیک داخل بازی همین گرافیک داخل عکس هاهست یا نه؟__________________________6-یه سوال هم داشتم درباره لول آپ شدن خودمون و تجهیزات مثل شمشیرو پوتین و سپر و... هنوز مثل قبلیه یا نه؟______________با تشکر.