کیا رو فروخته؟نقل قول:
حیفه که تراکتور رو خراب کنن.
Printable View
کیا رو فروخته؟نقل قول:
حیفه که تراکتور رو خراب کنن.
مهدی ثابتی شفیع نیا فرهاد خیر خواه فروخته شدند
بقیه هم اکثرا نه تمدید کردن نه قرار داد بستن کلا تیم رو هواست بیشتر تیمهای دیگه هم دنبال بازیکنانی مثل پیمنتا و اکرامی جلیلی و ... هستند خلاصه وضع خیلی خرابه
تراکتور فقط تا حالا اسدی ، کاپیتان صبای قم توی فصل گذشته رو خریده .
والله منم دارم کم کم ناامید میشم از یه طرف هم شفق میگه داریم خریدها رو در خفاء ! انجام میدیم که دلالا سروکلشون پیدا نشه و به زودی قراره بمبی چیزی بترکونه !
از یه طرف هم که شهرداری اومده لیگ برتر امکان داره که تراکتور رو تضعیف کنن تا سقوط کنه فصل بعدش هم شهرداری رو بفرستن لیگ یک تا جلوی طرفدارایی که توی ورزشگاه شعارهای هویت طلبانه میگن ، گرفته بشه و ....
خلعتبري و فرهادي با ذوب آهن تمديد كردند
دو بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان قراردادشان را با اين باشگاه تمديد كردند.
محمد رضا خلعتبري به مدت يك فصل ديگر قراردادش را با باشگاه ذوب آهن تمديد كرد. اين در حالي است كه خلعتبري در روزهاي گذشته اعلام كرده بود از تيمهاي اتريشي و اماراتي پيشنهاد دارد و پرسپوليس نيز خواهان او بود.
اسماعيل فرهادي نيز قراردادش را براي دو فصل ديگر با ذوب آهن تمديد كرد.
این خلعتبری همه رو سر کار گذاشته. امروز اول تو سایتها زدن که خلعتبری با قرارداد 1 میلیون دلاری رفت الاهلی بعد عصر تو سایتها نوشتن که رفت ذوب آهن.:2::2:نقل قول:
اميرى:استقلال ، هاشميان و حمودى را نمى خواهد
تهران IranSport.Net - على اميرى معاون باشگاه استقلال گفت: برخلاف برخى اخبار منتشره هاشميان و حمودى را نمى خواهيم.وى درباره اينكه گفته مى شود باشگاه استقلال به دنبال جذب وحيد هاشميان و على حمودى است، اظهار داشت: با توجه به شرايطى كه باشگاه از ابتداى فصل و نقل و انتقالات داشته، سعى مديران فعلى و سرمربى تيم بر اين است كه ابتدا بازيكنان خودى را حفظ و سپس بازيكنان مورد نياز آقاى مظلومى را جذب كنيم. او عنوان كرد: در فهرستى كه آقاى مظلومى در اختيار باشگاه گذاشته، نامى از وحيد هاشميان و على حمودى نيست. البته اين ،۲ از بازيكنان خوب كشورمان هستند اما استقلال براى خريد آنها برنامه اى ندارد. اميرى درباره روند مذاكرات با خسرو حيدرى گفت: روز گذشته مذاكراتى با اين بازيكن داشتيم و روند اين گفت و گوها نيز مثبت بود. به زودى استقلال با اين بازيكن قرارداد مى بندد.
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 08:00 AM ----------
محمود ياوري سرمربي تيم فوتبال صباي قم شد
محمود ياوري سرمربي فصل گذشته تيم شاهين بوشهر به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال صباي قم انتخاب شد. قائم مقام باشگاه صباي قم روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت:
در مذاكرات روز گذشته خود با ياوري به توافق نهايي دست پيدا كرديم و اين مربي در فصل آينده بر روي نيمكت صبا خواهد نشست.
عباس مرادي تصريح كرد كه ياوري از پنج روز آينده تمرينات تيم صبا را زير نظر خواهد گرفت.
ياوري كه تجربه كار در تيمهاي مختلف ليگ برتري را دارد فصل گذشته در نبرد بين تيمهاي پايين جدولي توانست تيم شاهين بوشهر را در ليگ برتر حفظ كند.
پيش از اين كه ياوري به عنوان سرمربي صباي قم انتخاب شود مسوولان اين باشگاه مذاكراتي را با رسول كربكندي سرمربي فصل گذشته صبا داشتند كه اين مربي به دليل جدا شدن بسياري از بازيكنان اصلي از اين باشگاه، از تمديد قرارداد خود امنتاع كرد
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
سيد جلال حسينى: با سپاهان به توافق رسيدم
تهران IranSport.Net - سيد جلال حسينى مدافع سپاهان گفت: با اين تيم به توافق نهايى رسيدم و به زودى قراردادم را امضا مى كنم.وى درباره اينكه از بين پرسپوليس و سپاهان كدام تيم را براى فصل آينده انتخاب كرده اظهار داشت: از همان ابتدا اولويتم سپاهان بود و مذاكراتم با اين تيم جدى تر بود و به همين دليل هم با سپاهان به توافق نهايى رسيدم. او افزود: مسائل كوچكى است كه براى تمديد قرارداد نهايى بايد حل شود اما در مورد اين مسائل فقط بايد با آقاى ساكت صحبت كنم. به اصفهان بازگردم، حتما اين موارد را مطرح مى كنم.حسينى در خصوص پرسپوليس و چگونگى روند مذاكراتش با اين تيم عنوان كرد: على دايى را خيلى دوست دارم. او مربى خوبى است و دوست خوب من هم هست اما يك بازيكن براى تصميم گيرى معيارهاى مختلفى دارد و به همين دليل سپاهان را انتخاب كردم. پرسپوليس چند فصل است كه با من صحبت مى كند اما صحبت ها جدى نمى شود.
سايت گل ـ در ادامه روزهاي كم خبر تراكتورسازي اين باشگاه چاره را در آن ديد تا با تنظيم يك نامه فدايت شوم خطاب به علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني از وي بخواهد فكر به حال وضعيت آشفته تيم در فصل نقل و انتقالات بنمايد.
تراكتورسازي برخلاف آنچه كه ناصر شفق وعده داده بود، شرايط نا بساماني در بازار نقل و انتقالات دارد و تعدادي از ستارههاي اين تيم لباس باشگاه را از تن درآورده و به تيم ديگري نقل مكان كردهاند، در عين حال شفق كه وعده داده بود چند بازيكن مهم را به تبريز ميآورد تنها با مرتضي اسدي بازيكن صبا به توافق رسيده است.
اين بيتحركي هيچ علتي ندارد جز اينكه خزانه تراكتورسازي خالي است و آنها پولي ندارند كه بخواهند با آن در فصل نقل و انتقالات حركتي انجام بدهند. خبرنگار سايت گل در تبريز امروز با نگراني از عدم توجه مسئولان به درخواستهاي مالي ناصر شفق گفته است؛ مديري كه بعد از يك فصل موفق همچنان در درآمدزايي ناكام است و نميتواند هزينه ميلياردي فصل نقل و انتقالات را تأمين كند.
امروز همچنين خبر ديگري هم به گوش رسيد مبني بر اينكه با وجود قرارداد 5 سالهاي كه شفق را به مالك باشگاه تراكتورسازي تبديل ميكند اين مدير پرسابقه در آستانه ترك تراكتورسازي قرار دارد.
براي اعلام خبر دقيق در اينباره بايد بيشتر صبر كنيد تا خورشيد كاملا از ابر بيرون بيايد. نكته مهم اما اين است كه پرتماشاگرترين تيم ليگ بعد از يك فصل رويايي به هيچ وجه آماده تكرار روزهاي خوش نيست.
رحمان رضایی می گوید که بابت طلبش از تیم فوتبال شاهین بوشهر به کمیته انضباطی فدراسیون شکایت می کند.
رحمان رضایی که فصل گذشته قراردادی به مدت ششماه را با تیم فوتبال شاهین بوشهر امضا کرد و اکنون به دلیل عدم وصول طلبش، قصد شکایت از این تیم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را دارد، در این مورد می گوید«: مبلغ قرارداد ششماهه من با تیم شاهین 130 میلیون تومان بود که 40 میلیون تومان را تاکنون گرفتهام و بابت مابقی قراردادم دو فقره چک 50 و 40 میلیون تومانی که تاریخ آن تا پایان لیگ نهم بود را از باشگاه دریافت کردم اما متاسفانه این چکها برگشت خورد و تاکنون هم وصول نشده است.»
وی ادامه داد«در این مدت مذاکراتی با باشگاه داشتم اما آنها دچار مشکلات مالی شدیدی هستند و میگویند بودجه نداشته و چندین میلیارد تومان هم بدهی داریم. در نهایت تصمیم گرفتم طی یکی دو روز آینده از باشگاه شاهین به کمیته انضباطی فدراسیون شکایت کنم.»
کد:http://khabaronline.ir/news-68843.aspx
آیا آن مهره کلیدی که قرار است به پرسپولیس بیاید محمد دادکان است؟
در حالی که بارها مسئولان ارشد سازمان تربیتبدنی و سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس اعلام کردهاند ظرف روزهای آینده اعضای هیأتمدیره این باشگاه مشخص خواهد شد اما با اتمام رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی هنوز خبری از معرفی اعضای هیأتمدیره پرسپولیس نیست.
در همین خصوص شنیدیم سعیدلو در صدد تهیه لیستی از پیشکسوتان و افراد زبده و تأثیرگذار برای عضویت در هیأتمدیره است تا به قول حجازی اعضای هیأتمدیره فقط برای صرف نهار و شام دور هم جمع نشوند بلکه کار به دست کاردان سپرده شود. در همین خصوص بعد از سپردن حکم سرپرستی استقلال به علی فتحا...زاده سعیدلو حالا قصد دارد هیأتمدیره پرسپولیس را نیز سر و شکل دهد. گفته میشود تمایل رئیس سازمان برای جذب دکتر دادکان از طریق نزدیکانش به ویژه فرخزادی ابراز شده و بعد از رفتن پروین به استیلآذین حالا سازمان میخواهد یک مهره کلیدی را به جای او در هیأتمدیره بگمارد تا با انتقادات کمتری رو به رو شود.
شنیدههای ما حاکی است ریاست هیأتمدیره پرسپولیس به دادکان پیشنهاد شده اما رئیس اسبق فدراسیون فوتبال هنوز به چراغ سبز سازمان پاسخی نشان نداده است ولی احتمال دارد در صورت نشست مشترک او با سعیدلو زمینه حضور دادکان در پرسپولیس فراهم شود.
کد:http://khabaronline.ir/news-68817.aspx
سرپرست باشگاه استقلال گفت: از فردا با چک شخصي براي جذب بازيکنان مختلف اقدام خواهم کرد.
علي فتحالله زاده پس از حضور در باشگاه استقلال اظهار کرد: بزودي کنفرانس خبري را خواهم داشت و از طريق رسانهها با هواداران استقلال صحبت ميکنم و سياستهاي باشگاه را در فصل جديد مشخص خواهيم کرد. در اين چند روز که بنده خارج از کشور بودم، نظري جويباري و اميري نهايت تلاششان را براي تيم استقلال به کار بستند. پرويز مظلومي سرمربي تيم استقلال ليستي از بازيکنان مختلف را به ما داد که سعي ميکنيم يکي يکي با تمام آنها مذاکره کرده و آنها را جذب کنيم.
وي ادامه داد: ما هميشه استقلالي هستيم و دوست داريم در اين تيم کار کنيم. ما دوست داريم در شرايط سخت استقلال را تحويل بگيريم. اکنون نيز همه بايد کمک کنيم تا تيم قدرتمندي در ليگ دهم داشته باشيم.
وي افزود: استقلال يک تيم مردمي و پرافتخار در آسياست. اميدوارم رسانهها نيز به ما کمک کنند و انشاءالله با حمايت هواداران و دعاي خير آنها امور را پيش ببريم.
فتح الله زاده درخصوص بازگرداندن بازيکنان جدا شده از استقلال به اين تيم اظهار کرد: احساس من اين است که ميتوانيم برخي از اين بازيکنان را به استقلال برگردانيم. در استقلال به روي همه استقلاليها باز است و اگر تواني براي جذب کردن آنها باشد حتما اين بازيکنان را به استقلال برميگردانيم. ما از مديران برخي باشگاهها که بازيکنان استقلال را به خدمت گرفتهاند ميخواهيم که در اين زمينه همکاري کنند و اگر خيلي به اين بازيکنان نياز ندارند نه به خاطر ما بلکه به خاطر مردم شرايطي را ايجاد کنند که اين نفرات به استقلال بازگردند.
فتحالله زاده گفت: در حال حاضر 14 بازيکنان ما قراردادشان تمام شده اما بيش از 6 بازيکن ليگ برتري نميتوانيم جذب کنيم. اين شرايط کار را سخت ميکند. از وقتي با دستور سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني به استقلال آمدم شبانهروزي براي آماده کردن اين تيم تلاش ميکنم.
وي اضافه کرد: برخي بازيکنان جدا شده استقلال که قراردادشان را با تيمهايي چون استيل آذين و سپاهان ثبت کردهاند، به سختي ميتوان به تيم سابقشان برگرداند چرا که ما بايد 50 درصد از مبلغ قراردادشان را بپردازيم تا بتوانيم آنها را برگردانيم اما با شناختي که از آقايان حسين هدايتي و محمدرضا ساکت، مديران اين دو باشگاه دارم، آنها رويشان نميشود از ما پولي بگيرند و بعيد ميدانم آن 50 درصد را طلب کنند. دوستان شرايط ما را درک کنند. اما در هر حال استقلال تيم بزرگي است و هيچ ترس و نگراني از آينده نخواهد داشت. استقلال آن قدر بزرگ هست که بتواند تا پاي جان تلاش کند و از حقش در ليگ برتر دفاع کند، ما تيم قدرتمندي خواهيم شد که هر حريفي در ليگ دهم مقابل استقلال تناش بلرزد.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا در بدو ورودتان به استقلال ميتوانيد قول قهرماني در ليگ برتر به هواداران اين تيم بدهيد، اظهار کرد: هواداران هر جا که من را ميديدند فقط ميگفتند حاجي به استقلال برگرد. آنها صحبتي از دادن قول قهرماني نميکردند، سخت است که در چنين شرايطي بتوان چنين قولي را داد چرا که ميدانند اگر من قولي بدهم حتما به آن عمل کرده و قهرماني را ميگيرم. هواداران استقلال من را ميشناسند و ميدانند از هيچ تلاشي براي موفقيت استقلال دريغ نميکنم. آنها ميگفتند ما قهرماني نميخواهيم فقط بازگشت تو را ميخواهيم، انشاءالله برنامه چند سالهاي براي موفقيت استقلال ترسيم ميکنيم. قول ميدهم که در اين چند سال بتوانيم چندين قهرماني هم به دست آوريم اما اختصاصا در ليگ دهم مطمئن هستم در جايگاه خوبي قرار خواهيم گرفت.
مديرعامل باشگاه استقلال درباره بودجه تعيين شده براي اين باشگاه از سوي رييس سازمان تربيت بدني تصريح کرد: سعيدلو در جلسهاي که با مديران دو باشگاه پرسپوليس و استقلال داشته، گفته است 40 درصد از هزينه اين فصلتان را سازمان تربيت بدني تقبل ميکند و 60 درصد را خودتان درآمدزايي کنيد که با رايزني مسوولان باشگاه پرسپوليس، اين رقم به 50 ، 50 رسيده است که طبعا اين 50 درصد براي استقلال هم صدق ميکند و رقم خوبي است. در دوره قبلي که به استقلال آمدم سازمان در ابتداي کار پولي نداشت به ما بدهد و از چکهاي شخصيام براي عقد قرارداد با بازيکنان استفاده کردم. من اين ريسک را به خاطر عشق به استقلال و هوادارانش انجام دادم و اکنون نيز چنين خواهم کرد و از فردا (سهشنبه) با دسته چک شخصي براي مذاکره با بازيکنان مختلف اقدام خواهم کرد. بازيکن نميتواند صبر کند تا بودجه باشگاه تامين شود، من اين ريسک را پذيرفتهام و عمل خواهم کرد.
وي ادامه داد: ما همچنين روي جذب سه بازيکن خارجي حساب ويژهاي باز کردهايم و تمرکزمان را معطوف کرديم تا بتوانيم بازيکنان خوبي بگيريم. اگر بشود ميخواهيم از بازيکنان برزيلي براي سهميه خارجيمان استفاده کنيم. در تلاش هستيم تا با مساعدت ساکت بتوانيم "جان واريو" را هم به استقلال بازگردانيم که بايد ببينيم چه ميشود
منبع : بیر شو..
آخرین فنون تیمداری. :دینقل قول:
وي افزود: استقلال يک تيم مردمي و پرافتخار در آسياست. اميدوارم رسانهها نيز به ما کمک کنند و انشاءالله با حمايت هواداران و دعاي خير آنها امور را پيش ببريم.
این رحمان رضایی روهم 4 تا بازی نکرد !نقل قول:
«: مبلغ قرارداد ششماهه من با تیم شاهین 130 میلیون تومان بود که 40 میلیون تومان را تاکنون گرفتهام و بابت مابقی قراردادم دو فقره چک 50 و 40 میلیون تومانی که تاریخ آن تا پایان لیگ نهم بود را از باشگاه دریافت کردم اما متاسفانه این چکها برگشت خورد و تاکنون هم وصول نشده است.»
خداییش خیلی پرووئه
عجب !
اولين نقل و انتقالات رسمي استقلال
سايت گل ـ استقلال امروز با جواد شيرزاد، عمادرضا و ميلاد ميداودي قرارداد خود را امضا ميكند، ضمن آنكه طي روزهاي گذشته هم با آرش برهاني و وحيد طالبلو به توافق رسيدهاند. بعد از حضور علي فتحاللهزاده در تهران و شروع كارش در باشگاه استقلال اين اولين عملكرد استقلال در بازار نقل و انتقال است.
تا قبل از اين شنيده ميشد كه استقلاليها با فرزاد آشوبي هم به توافق رسيدهاند، اما اين بازيكن در آخرين لحظات از تصميم خود پشيمان گشته و به سمت اصفهان پيچيد تا با ذوب آهن به توافق برسد و فصل آينده لباس اين تيم را بر تن كند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/06/14/1976555/%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%8A%D9%86-%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84
احتمال پیوستن رحمتی به پرسپولیس
سايت گل – ميثاق معمارزاده از باشگاه پرسپوليس درخواست 500 ميليوني داشت تا قرارداد خود را با اين تيم تمديد كند . رقمي كه مديران پرسپوليس را به شوكه انداخت و آنها به سرعت با اين پيشنهاد مخالفت كردند و حبيب كاشاني به فكر دروازه بان ديگري براي دروازه پرسپوليس بود .
او تصور كرد اگر بخواهد 500 ميليون به معمارزاده بدهد باكمي پول بيشتر مي تواند مهدي رحمتي را به پرسپوليس بياورد و دروازه اين تيم را تضمين كند . درخواست معمارزاده جرقه مذاكره با رحمتي شد و امروز مذاكراتي بين دو طرف صورت گرفت كه توافقاتي هم در اين مذاكرات حاصل شد .
قرار است ظرف روزهاي آينده كاشاني و رحمتي نشستي داشته باشند تا جلسه نهايي را براي عقد قرارداد انجام دهند . با خبر مذاكره رحمتي با پرسپوليس به طور حتم مديران سپاهان هم آرام نمي نشينند و پيشنهادات خود را به شماره يك ايران ارائه خواهند كرد و تمام تلاش خود را به كار مي گيرند تا اين بازيكن به پرسپوليس نرود زيرا امير قلعه نويي اعتقاد ويژه اي به اين دروازه بان دارد .
رحمتي فصل گذشته با انتقال به باشگاه سپاهان نام خود را به عنوان يكي از بازيكنان ليگ ايران مطرح كرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/06/14/1976306/%D8%B1%D8%AD%D9%85%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D8%AF
نقل قول:
این معمار زاده هم دلش خوشه ها... اگه این عزیزمحمدی آیکیو هویج ورود دروازه بان خارجی رو ممنوع نمیکرد، الان قیمت دروازه بانها نصف هم کمتر بود.
تو اخبار ورزشی که مثه اخبارای دیگه صدا و سیما چرت میگن. چند روز پیش گفت جباری با ذوب آهن ثبت کرد.:18:نقل قول:
ولی در مورد اون دو تا دیگه حق با تو نیست. هر 2 تو هیئت فوتبال ثبت کردن. حتی خبرشو تو اخبار ورزشی هم گفت.
بهت توصیه میکنم که هر از گاهی یه سر به سایتهای خبری بزنی. کار به شایعات ندارم، خبرهای بازیکنانی که با کدوم تیم ثبت کردن.
من با روزنامه گل خیلی بیشتر از سایت های خبری حال میکنم.
مستندات شما هم حتماَ موجوده و میخوای نشون بدی.:27:نقل قول:
به جای اینکه روی حدس و گمان حرف بزنی کمی مستند حرف بزن.
جـــــــــــــــون من به من اطلاعات بده.:19:نقل قول:
فعلا که شما به اطلاعات سرشارم نیازمندی
در ضمن حسین کاظمی تو فیس بوکش نوشته بود که میتونه برگرده.
نه اکبرپور نه کاظمی تسویه حساب نگرفتن و هنوز میتونن برگردن.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني صبح امروز پس از ديدار با علي فتح الله زاده و توافق با سرپرست باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر تمديد كرد.
به احتمال فراوان شماره 9 استقلال پنجشنبه هفته جاري قرارداد خود را با اين تيم ثبت مي كند.
برهاني از تيم استيلآذين هم پيشنهاد داشت.
برهاني درباره تمديد قرارداد با استقلال و پيشنهاد استيل آذين به خبرنگار فارس گفت: آقاي آجورلو كه در حال حاضر مديرعامل استيل آذين است به من پيشنهاد داده بودند و بايد بگويم ايشان تاثير زيادي در رشد فوتبال من داشتند اما مطمئن هستم او من را درك مي كند چون مي داند كه فضاي حرفه اي و دوستي متفاوت است. براي ايشان و استيل آذين آرزوي موفقيت مي كنم و مطمئن هستم تمديد قراردادم با استقلال خدشه اي در دوستي من با آقاي آجورلو وارد نمي كند.
نقل قول:
آره. حتما میتونن برگردن. اونم به شیوه فتح الله زاده.
وقتی میگم مستند حرف بزن یعنی بگو این چیزی که میگی رو از کدوم خبرگزاری شنیدی. تو اکثر حرفهات رو هوا هستن. چون خبر نداری که کی رفته میگی نرفته. منم نگفتم چون اخبار گفت فلانی رفته پس درسته. گفتم تو اینجا و اونجا و اخبار ورزشی گفت.
کار هم ندارم با کدوم روزنامه حال میکنی، بهم بگو که تو کدوم خبرگزاری خوندی که این دو تا میتونن برگردن.
آخه آیکیو صفحه فیس بوک هم شد منبع؟ صفحه رو خودش آپ میکنه یا یکی از هواداراش؟
من اون خبر رو تو خبرگزاری های مهر،خبر آنلاین و جهان نیوز(ورزشی) خونده بودم.
تو لابد منبعت سایت باشگاه استقلال و البته صفحه فیس بوک کاظمیه. سایت باشگاه استقلال که زیرنظر فتح الله زاده هستش که نباید انتظار حرف راست رو توش داشت. فتح الله زاده همیشه تو فصل ترانسفر سر و صدا درست میکنه و میخواد بمب بترکونه که همیشه هم به زور سیگارت از آب درمیاد.
ایشالا که برگردن. من که بخیل نیستم. ولی من وقتی از چند جای مختلف شنیدم که اینا نمیتونن برگردن خواستم بگم که بدونی. نمیدونم چرا اینقدر زورت گرفت که اونجوری حرف زدی.
سعی کن خودتو کنترل کنی.
در ضمن من هر جا که لازم بدونم و هر جا که عشقم بکشه نظرم و یا اطلاعاتم رو مینویسم. به کسی هم کار ندارم که خوشش میاد یا نه.
خبرگزاری مهر، ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
قرارداد اکبرپور و کاظمی با استیلآذین قانونی است
دبیر هیئت فوتبال استان تهران انتقال سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی به تیم فوتبال استیل آذین را قانونی دانست. به گزارش خبرنگار مهر، پس از انتخاب فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه استقلال و انتصاب پرویز مظلومی به عنوان سرمربی جدید این تیم تهران، اخباری در مورد بازگشت مجدد بازیکنان جدا شده به این تیم مطرح شد که این امر از سوی دبیر هیئت فوتبال استان تهران تکذیب شد.
مهدی انوری در این خصوص به سایت باشگاه استیل آذین گفت: زمانی که سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی با استیل آذین قرارداد بستند، باشگاه استقلال از لحاظ مدیریتی اوضاع روشن و مشخصی نداشت اما این دو بازیکن طبق مقررات فرم تعهد نامه مالیاتی شان را امضا کردند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: به علت اینکه تعهد نامهها در اختیار آنها قرار گرفته و این دو بازیکن متعهد به تکمیل و بازگرداندن این فرمها شده اند، قرارداد آنها به صورت رسمی در هیئت فوتبال ثبت شد و انتقال اکبرپور و کاظمی به استیل آذین رسمی و قانونی است.
دبیر هیئت فوتبال استان تهران در پایان گفت: قرارداد اکبرپور و کاظمی با تیم استیل آذین کاملا قانونی است و این دو بازیکن مشکلی برای همراهی این تیم در مسابقات فصل آینده ندارند.
لینک خبر:
کد:http://mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?pr=s&query=%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%20%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85%DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B4%20%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1%D9%BE%D9%88%D8%B1&NewsID=1099342
عماد رضا و میداوودی بیان استقلال خیلی عالی میشه . یه هافبک وسط هم بگره دیگه حله .
حیف که آشوبی رفت ذوب آهن !!
نقل قول:
5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.
خبرويژه:تمديد قرارداد ادينيو به شرط استخدام رفيق برزيلي اش!
با سفارش ادينيو باشگاه مس با مدافعي به نام فرناندس دياس قرارداد يكسالهاي به ارزش 300 ميليون تومان منعقد كرد. امضاي قرارداد با اين مدافع برزيلي شرط اصلي تمديد قرارداد ادينيو نيز بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - معضل اصلي فصل نقل و انتقالات فوتبال ايران، بازيكنان گرانقيمت خارجي نيست. امروز بعضي بازيكنان خارجي براي امضاي قرارداد با تيمهاي ليگ برتري، پيششرطهاي بيسابقهاي را مطرح ميكنند كه بدعتي تازه و نگرانكننده محسوب ميشود؛ مثلا اينكه يك بازيكن خارجي، دست بازيكني را بگيرد و به باشگاه ليگ برتري برود و بگويد، «اين بازيكن هم با من است» را چگونه ميتوان توجيه كرد؟
لوسيانو ادر ملقب به ادينيو يكي از معدود بازيكنان خارجي ليگ برتر است كه پس از نمايش قابل اعتنا در مس كرمان، اعتبار ويژهاي در فوتبال ايران كسب كرده. بازيكن برزيلي مس در اولين فصل حضورش در اين تيم حدود 90ميليون تومان براي يك فصل دريافت كرد. اليويرا نام فردي است كه خودش را مدير برنامههاي ادينيو معرفي ميكند و پس از آشنايي با زير و بم فوتبال ايران به محبوبيت و مقبوليت اين بازيكن در كرمان متوسل شده تا بازار كاري براي بازيكنان برزيلي تحت قراردادش دست و پا كند.
پس از پايان قرارداد ادينيو تعدادي از تيمهاي مطرح ليگ برتر مثل سپاهان و استقلال پيشنهادهايي ارائه كردند. در حاليكه تصور ميرفت اين بازيكن برزيلي پس از سه فصل حضور در كرمان، چالش تازهاي را در تيمهاي متمولتر تجربه كند، طرح يك پيشنهاد از سوي اين بازيكن و چراغ سبز مديران باشگاه مس، به تمام گمانهزنيها پايان داد. با سفارش ادينيو باشگاه مس با مدافعي به نام فرناندس دياس قرارداد يكسالهاي به ارزش 300 ميليون تومان منعقد كرد. امضاي قرارداد با اين مدافع برزيلي شرط اصلي تمديد قرارداد ادينيو نيز بود. چنانكه 48ساعت بعد خبر تمديد قرارداد ادينيو از سوي باشگاه مس تاييد شد.
با مرور سابقه فرناندس دياس در فوتبال برزيل، نقطه روشني به چشم نميخورد. اين بازيكن قبلا در ليگ ايالتي برزيل (كاريوكا) و با پيراهن تيم امريكانو ريودوژانيرو به ميدان رفته است. دياس در رديف بازيكنان گمنام ليگ ايالتي برزيل به شمار ميرود كه طي يك فصل تنها شش بار به ميدان رفته است.
ترکیب کادر فنی استقلال مشخص شد .
سايت گل- اعضاي کادر فني تيم استقلال تهران معرفي شدند. بر اساس اعلام باشگاه استقلال، پرويز مظلومي سرمربي تيم فوتبال استقلال بهتاش فريبا و محمود فکري را به عنوان دستياران خود انتخاب کرد. همچنين حسين ترابپور مربي دروازه بانها ، مرتضي محصص به عنوان مشاور فني، و بهزاد نوشادي به عنوان مربي بدنساز در تيم استقلال تهران فعاليت خواهند کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/06/16/1978491/%D9%81%DA%A9%D8%B1%D9%8A-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%85%D8%B8%D9%84%D9%88%D9%85%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84
روزنامه گل نسخه شماره 1245 - 1389/03/26:
دست رد استيلآذين به سينه حاجي
پيشنهاد فتحا...زاده: برهاني، دسوزا و پول به جاي سياوش و كاظمي :
فتحا...زاده در اولين حضورش در جمع خبرنگاران رسانههاي گروهي اعلام كرد كه براي بازگرداندن جانواريو از سپاهان و حسين كاظمي و سياوش اكبرپور از استيلآذين با مديران دو باشگاه مربوطه وارد مذاكره خواهد شد تا شايد بتواند ساكت و هدايتي را راضي به فسخ قرارداد اين سه بازيكن كند. روز گذشته از باشگاه استيلآذين خبر گرفتيم تا ببينيم آيا چنين اتفاقي از سوي باشگاه استقلال و شخص فتحا...زاده صورت گرفته يا نه!... كه البته خبردار شديم پيشنهاداتي هم از سوي باشگاه استقلال مطرح شده است. به اين شكل كه سرپرست باشگاه استقلال به باشگاه استيلآذين پيشنهاد داده در ازاي بازگشت حسين كاظمي و سياوش اكبرپور كه يك هافبك دفاعي و يك مهاجم هستند دسوزا برزيلي كه هافبك دفاعي است و آرش برهاني را به استيلآذين بدهد. البته علاوه بر اين دو بازيكن مابهالتفاوت مالي اين جابهجايي را هم به باشگاه استيلآذين پرداخت كند. پيشنهادي كه شايد در وهله اول نسبتا منصفانه به نظر نرسد، چرا كه اگر آرش و سياوش را در يك حد و اندازه بدانيم، قطعا دسوزا با حسين كاظمي قابل قياس نيست و همه ايران ميدانند كه هافبك دفاعي مثل حسين كاظمي در ايران شايد به اندازه انگشتان يك دست هم نباشد. از اينرو وقتي پيگير پاسخ و واكنش استيلها به اين پيشنهاد شديم، تقريبا همان جوابي كه در ذهن داشتيم دستگيرمان شد. ظاهرا استيلآذينيها پس از دريافت اين پيشنهاد در نخستين اقدام آن را رد كرده و با اشاره به اينكه فهرست نفراتشان را بستهاند و نه بازيكن ميگيرند، نه بازيكن پس ميدهند، به اين موضوع خاتمه دادهاند. از سوي ديگر پاسخ دوم استيلآذينيها به اين پيشنهاد به بخش دوم آن مربوط ميشد كه فتحا...زاده حاضر شده بود مابهالتفاوت مالي اين جابهجايي را هم نقدا بپردازد كه استيلها در پاسخ گفتهاند حسين هدايتي به اين پولها نياز ندارد كه به خاطرش تركيب تيمش را برهم بريزد.
لینک خبر:
کد:http://www.goaldaily.ir/Template1/Article.aspx?AID=6955#21355
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
روزنامه گل نسخه شماره 1245 - 1389/03/26:
اكبرپور هنوز بابت قرارداد دو فصل پيش ناراحت است
سياوش نميخواهد به استقلال برگردد
سياوش اكبرپور در جمع دوستان خيلي صميمياش دليل اصلي جدايياش از استقلال را نوع بسته شدن قراردادش با باشگاه استقلال در ابتداي فصل هشتم ليگبرتر عنوان كرده است. ظاهرا قرار بوده قرارداد سياوش يك ساله و با اين شرط بسته شود كه او بتواند هر زمان كه پيشنهاد خوب خارجي داشت از جمع آبيپوشان جدا شود. اين شرايط البته از طرف فتحا...زاده كه آن زمان همراه با قلعهنويي در حال بستن تيم بود پذيرفته شد، ولي قرار بود باز هم در اين باره صحبتي صورت بگيرد و طرفين درخصوص جزييات جدايي سياوش از استقلال بحث و تبادل نظر كنند تا در صورت رسيدن پيشنهاد هيچيك از طرفين بابت جدايي متضرر نشوند، اما...
اما عمر مديريت فتحا...زاده به واسطه كنار گذاشتهشدنش از مديريت باشگاه به اين موضوع قد نداد و وقتي زريبافان دوست صميمياش (واعظ) را به عنوان مديرعامل جديد جانشين فتحا...زاده كرد، قرارداد سياوش هم به همان شكل باقي ماند. پس از آن هم وقتي اكبرپور و مديربرنامههايش اين بحث را به اطلاع واعظ ميرساندند و از او ميخواستند شرايطي فراهم شود تا سياوش هر زمان كه خواست از استقلال جدا شود، مديرعامل بابت اين كار موافقت نميكرد. همين اتفاق به اضافه عدمدريافت بهموقع حق و حقوق از باشگاه و جريمههاي مكرر از سوي باشگاه استقلال در دوران مديريت قبلي باعث شد تا سياوش از اين تيم جدا شود. شنيديم مديربرنامههاي اين بازيكن هم روز گذشته در پاسخ به تماسهاي مكرر نزديكان باشگاه استقلال اعلام كرده كه سياوش به اين تيم بازنميگردد
لینک خبر:
کد:http://www.goaldaily.ir/Template1/Article.aspx?AID=6955#21357
نوشته شده توسط پویا نوایی سه شنبه 25 خرداد 1389 ساعت 17:06
گاف جدید سایت گل و شرکا!
مرجع خبری پرسپولیس : با وجود ادعای چند سایت خبری مبنی بر اینکه مسئولان پرسپولیس با سیدمهدی رحمتی برای فصل آینده مذاکره کردند، رحمتی به امارات رفته است.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ یکی از خبرگزاریها دیروز خبر از توافق رحمتی و پرسپولیسیها برای فصل آینده داده بود حتی این سایت نوشته بود که وقتی کاشانی در جلسه با معمارزاده متوجه شد که وی برای تمدید قراردادش خواهان 500 میلیون تومان شده با مهدی رحمتی تماس گرفته و به او گفته که 200 میلیون روی این پول میگذارند و به وی میدهند تا رحمتی با پرسپولیس قرارداد ببندد.
این صحبتها در صورتی در سایت مربوط آمده که مهدی رحمتی بعد از بازگشت از کربلا بلافاصله به امارات سفر کرده و هیچ شماره تلفنی هم ندارد تا کسی بخواهد با وی تماس بگیرد اما در مذاکراتی که چند وقت پیش با پرسپولیسیها داشته شاید در چند روز آینده و بعد از بازگشت رحمتی از امارات، وی پرسپولیسی شود.
گفتنی است شب گذشته بخش فارسی سایت گل، خبرگزاری فوتبال ایران و چند سایت غیر معتبر خبر از توافق مهدی رحمتی با پرسپولیس برای حضور در این تیم خبر داده بودند.
منبع: مرجع خبری باشگاه پرسپولیس
لینک خبر:
کد:http://www.perspolisnews.com/transfer/12750-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%AD%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87.html
باشه جناب mojtaba-civil من که نمیگم اینا برگشتن و یا می خوان برگردن گفتم می تونن برگردن.
من تو روزنامه گل و چند تا دیگه خوندم که می تونن برگردن.
پرسپوليس 89 استارت زد
سايت گل- تمرينات تيم پرسپوليس از ساعت 17 امروز در زمين شركت واحد با حضور 34 بازيكن كه 21 بازيكن اصلي و 13 نفر تستي بودند استارت خورد. بازيكنان اصلي در تمرين امروز محمد نوري، غلامرضا رضايي، حميد علي عسگر، محمد حسين نائيجي، سعيد حلافي، عليرضا محمد، محمد منصوري، رضا نور محمدي، ابراهيم شكوري، جلال اكبري، هادي نوروزي، مجتبي زارع، عادل كلاه كج، مازيار زارع، حسين بادامكي، عليرضا حقيقي، سامان آقا زماني، مهدي شيري، شيث رضايي، امير حسين فشنگچي و مهدي الهايي بودند. اميرحسين فشنگچي به دليل عمل جراحي روي پايش غايب تمرينات امروز بود. محمد پروين، محسن خليلي و كريم باقري غايبان سرشناس پرسپوليس در تمرين امروز بودند.
تمرين امروز پرسپوليس ساعت 18:20 به پايان رسيد و فردا صبح در آكادمي ملي المپيك پيگيري خواهد شد.
[PHP][/PHP]کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/06/16/1979765/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3-89-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B2%D8%AF
وقتي بعضي از بازيكن هاي ايراني مانند علي كريمي اين كار را مي كنند معلوم است كه خارجي ها هم از اين اوضاع سو استفاده مي كنند . وقتي بازيكن سالاري تا اين حد مد بشه عواقبش همينه ...نقل قول:
امروز بعضي بازيكنان خارجي براي امضاي قرارداد با تيمهاي ليگ برتري، پيششرطهاي بيسابقهاي را مطرح ميكنند كه بدعتي تازه و نگرانكننده محسوب ميشود؛ مثلا اينكه يك بازيكن خارجي، دست بازيكني را بگيرد و به باشگاه ليگ برتري برود و بگويد، «اين بازيكن هم با من است» را چگونه ميتوان توجيه كرد؟
اختصاصي/ آشوبي و عماد رضا در آستانه پيوستن به تيم فوتبال استقلال
مسئول جذب بازيكنان باشگاه استقلال گفت: طي چند روز گذشته مذاكراتي با فرزاد آشوبي هافبك فصل گذشته تيم مس و عماد رضا مهاجم سپاهان انجام داده ام و تا حدود زيادي با اين بازيكنان به توافق رسيده ايم. علي نظري جويباري روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: در چند روز اخير با بازيكنان مورد نظر پرويز مظلومي از جمله فرزاد آشوبي مذاكراتي انجام دادهايم و كار پيوستن وي به جمع آبي پوشان تا حدود زيادي نهايي شده است.
وي با تاييد مذاكرات اين باشگاه با عماد محمد رضا مهاجم تيم سپاهان نيز يادآور شد: اين بازيكن در كربلا به سر ميبرد، اما مذاكراتي با مدير برنامههاي او انجام شده و در صورتي كه مشكل خاصي پيش نيايد تا اواخر هفته جاري با اين بازيكن قرارداد امضا خواهيم كرد.
نظري جويباري در خصوص حفظ بازيكنان قديمي تيم استقلال خاطر نشان كرد: خسرو حيدري، وحيد طالب لو و مجتبي جباري از جمله بازيكنان فصل گذشته استقلال هستند كه تلفني با آنها صحبتهايي انجام داده ايم، اما هنوز جلسه حضوري با آنها برگزار نكرده ايم.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال جدايي اين بازيكنان از تيم استقلال تاكيد كرد: با توجه به اين كه فرصت چنداني براي شروع تمرينات باقي نمانده و زمان زيادي پيش از اين از دست رفته است، بعيد ميدانم بازيكنان فصل گذشته استقلال از اين تيم جدا شوند.
نظري جويباري يادآور شد: شنبه هفته آينده تمرينات آمادهسازي تيم استقلال آغاز ميشود و بايد قرارداد تمام بازيكنان مورد نظر تا روز جمعه با باشگاه به امضا برسد تا سرمربي تيم بدون مشكل خاصي تمرينات و برنامههاي مورد نظر خود را اجرا كند.
وي در پايان گفت: آرش برهاني مهاجم فصل گذشته استقلال نيز روز گذشته با حضور در باشگاه قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با ما تمديد كرد تا فصل آينده هم در جمع بازيكنان استقلال باقي بماند.
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:37 AM ----------
شكورى: اول تسويه حساب بعد تمديد قرارداد با استقلال
تهران IranSport.Net - هادى شكورى مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: هدف اولم اين است كه طلب سال گذشته ام را بگيرم و سپس براى تمديد قرارداد مذاكره كنم.وى درباره مذاكرات روز گذشته خود با مسئولان استقلال براى تمديد قرارداد اظهار داشت: جلسه خوبى با مسئولان استقلال داشتم اما هدف من اول اين است كه طلب سال گذشته را گرفته و تسويه كنم. وى افزود: قرار شد در جلسه بعدى حرف هايمان را بزنيم. بايد با كادرفنى هم صحبت كنم و بگويم كه از هفته پنجم به بعد مى توانم به ميدان بروم. البته باشگاه را در جريان اين موضوع گذاشتم. اين مدافع درباره شرايط استقلال عنوان كرد: اميدوارم هر چه زودتر مسئولان باشگاه با بازيكنان قرارداد تمام شده به توافق برسند و از سوى ديگر نيز بازيكنان خوبى را به خدمت بگيرند. اگر فردا اين تيم نتيجه نگيرد هواداران اولين كسانى كه مقصر مى دانند، بازيكنان هستند اماهواداران بدانند كه بازيكنان در به وجود آمدن چنين شرايطى براى استقلال نقشى نداشته اند. من دنبال مقصر نيستم اما نمى خواهم بازيكنان هم مقصر شناخته شوند. شكورى خاطرنشان كرد: باشگاه اگر بتواند بازيكنان قرارداد تمام شده را بار ديگر جذب كند هم در هزينه كردن صرفه جويى كرده و هم انسجام تيم حفظ مى شود. خيلى از بازيكنان هستند كه از تيم هاى ديگر پيشنهاد دارند اما جوابى به اين پيشنهادها نداده اند. وى در پاسخ به اين سئوال كه چه زمانى تكليف خود را با استقلال روشن مى كند، گفت: سعى مى كنم تا هفته آينده به نتيجه برسم. سفرى به تبريز و اصفهان دارم و بعد تصميم گيرى مى كنم.
---------- Post added at 07:38 AM ---------- Previous post was at 07:37 AM ----------
اظهار تمايل سياوش اكبرپور براى بازگشت به استقلال
تهران IranSport.Net - مدير روابط عمومى باشگاه استقلال از اظهار تمايل سياوش اكبرپور مهاجم تيم استيل آذين براى بازگشت به استقلال خبر داد.«محمد سررشته دارى» اظهار داشت: سياوش اكبرپور كه صبح ديروز براى دريافت برگه تسويه حساب مالى خود به باشگاه استقلال مراجعه كرده بود، براى بازگشت به جمع آبى پوشان اظهار تمايل كرد.وى با اشاره به ثبت قرارداد اكبرپور با باشگاه استيل آذين تاكيد كرد: هر چند احتمال حضور اين بازيكن در استقلال كم است، اما قرار شد سرپرست مدير عامل باشگاه استقلال در جلسه اى با حسين هدايتى مالك باشگاه استيل آذين در اين رابطه مذاكرات لازم را صورت دهد. مدير روابط عمومى باشگاه استقلال در خصوص تسويه حساب اكبرپور با باشگاه استقلال نيز خاطر نشان كرد: هماهنگى هاى لازم باشگاه با اكبرپور انجام شده و به زودى برگه تسويه حساب اين بازيكن را تحويل وى مى دهيم. وى با اشاره به جذب بازيكنان جديد تيم استقلال تصريح كرد: باشگاه علاوه بر تمايل ادامه همكارى با بازيكنان سابق همانند فرهاد مجيدى، وحيد طالب لو، خسرو حيدرى، مجتبى جبارى با ايمان مبعلى و فرزاد آشوبى مذاكراتى را انجام داده كه به زودى نتايج اين مذاكرات اعلام مى شود. وى در پايان از محل تمرين باشگاه استقلال با توجه به حضور باشگاه استيل آذين در ورزشگاه شهيد دستگردى اظهار بى اطلاعى كرد.
تیتر امروز صبح روزنامه ها در مورد قرارداد داخلی خسرو با سپاهان بود
این یعنی فاجعه
طالب لو با استقلال تمديد کردوحید طالبلو که تیمهای متعددی خواهان به خدمت گرفتنش در این فصل بودند با حضور در باشگاه استقلال و طی مذاکرهای با مسئولان این باشگاه با استقلال به مدت 2 سال با این باشگاه تمدید کرد تا فصل آینده هم در این تیم بازی کند.
ایول وحید با غیرت.نقل قول:
طالب لو با استقلال تمديد کرد
کذب محضه اگه درست بود اولین سایتی که این خبر رو روی خروجی خودش میزاشت این خبرگزاری فارس نیوز بود چون علاقه خاصی به گذاشتن خبرهای بد برای استقلال داره..:13:نقل قول:
چه استدلال باحالی کردی؟!!!:18:نقل قول:
فيروز بازيكنان داماش را دواند
در حال حاضر فيروز كريمي، فرهاد كاظمي و اكبر ميثاقيان و نادر دستنشان در ليگ دسته اول به كار مشغولند كه اتفاقا همه آنها با تيمهايشان نتايج خوبي كسب كردهاند اما با اينكه كوران بازيهاي ليگ دسته اول هنوز به پايان نرسيده اما آنها كه به تيمشان تعهد دارند
[
سايت گل ـ بعد از وقفههاي غيرقابل توجيه در مسابقات ليگ دسته اول بازيها در حساسترين روزها در شكلي بسيار غيرمنطقي در فواصل 4 روزه برگزار ميشود. اين در حالي است كه در حال حاضر در انتهاي فصل به سر ميبريم و تيمها از نظر قواي جسماني شرايط مناسبي ندارند.
ضمن اينكه گرماي هوا هم مزيد بر علت است. اما يك نكته مهم دلايل اين تأخير است كه با وجودي كه فدراسيون فوتبال آن را عدم حضور برخي از تيمها در برخي از هفتهها عنوان كرده و عقيده بر اين است كه بازيها بايد به صورت همزمان برگزار ميشده اما نظريهاي هم هست كه ميگويد دليل اصلي اين تأخيرها چيزي جز مخالفت سازمان ليگ با اشتغال احتمال مربيان شاغل در ليگ دسته اول نيست.
در حال حاضر فيروز كريمي، فرهاد كاظمي و اكبر ميثاقيان و نادر دستنشان در ليگ دسته اول به كار مشغولند كه اتفاقا همه آنها با تيمهايشان نتايج خوبي كسب كردهاند اما با اينكه كوران بازيهاي ليگ دسته اول هنوز به پايان نرسيده اما آنها كه به تيمشان تعهد دارند در بازار نقل و انتقالات ليگ برتر حضور ندارند و اين خود راه حلي هوشمندانه براي عدم درگيري سازمان ليگ و ستاد منشور اخلاقي است و جنجالهاي مشابه در سال گذشته است.
به هر حال در شرايطي كه 5 تيم مدعي صعود روزهاي دشواري را پشت سر ميگذرانند فيروز كريمي روز گذشته بعد از شكست مقابل شيرين فراز بازيكنان تيمش را دور زمين دواند كه اين مسأله همه به ياد حركت مشهور او در بازي مقابل استقلال انداخت. البته كريمي اين بار چارهاي جز اين كار نداشت و اين حركت را براي ريكاوري بازيكنان تيمش انجام داد.
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
مسابقه بزرگ - سفر مجانی به آفریقای جنوبی با هیوندای
این یک مسابقه متفاوت است؛اگر پیشگوی خوبی هستید در آن شرکت کنید...پیش بینی نتایج بازیها، پیش بینی تیم قهرمان، پیش بینی آقای گل جام نوزدهم و همچنین برگزاری مسابقه عکس
سایت گل ـ حتما ديگر از ديدن تبليغات متنوع ميادين ورزشي متعجب نميشويد، شركتهاي بزرگ جهان بخشي از جام جهاني هستند. آنها با حمايت مالي از بازيها امكان برگزار بهتر مسابقات را فراهم ميكنند و با برگزاري فسيتوالها و رويدادهاي مختلف، در بخشي از هيجان جام جهاني شريك ميشوند.
يكي از اين مسابقات گرم به پيشبيني نتايج بازيها برميگردد كه بازار بسيار گرمي در ايران دارد. اما اگر شما يك علاقمند جدي به فوتبال هستيد ما مسابقه متفاوت را به شما پيشنهاد ميكنيم. مسابقهاي كه پيروزي در آن به منزله يك سفر رويايي به آفريقاي جنوبي ميزبان مسابقات جام جهاني است.
شرکت آسان موتور، نماینده رسمی هیوندای کره جنوبی با هدف رشد و توسعه فوتبال در کشور اقدام به راه اندازی سایتی اینترنتی، ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با عنوان کلوب جام جهانی 2010 کرده است.
آسان موتور ي، جوايز بزرگ زير را براي اعضاي برتر اين كلوب در نظر گرفته است :سفر به آفريقاي جنوبي و يك هفته اقامت در كشور ميزبان، توپ اورجينال جام جهاني براي 10 نفر برتر به ترتيب رتبه، ده ها سكه طلا به قيد قرعه و 90 توپ ارجينال جام جهاني به همراه تي شرت ورزشي...
مهاجم تیم ملی مالت در تمرین پاس
سایت گل – چلسی قصد دارد با آرسنال و منچسترسیتی بر سر خرید مسعود اوزیل از وردربرمن رقابت کند. این بازیکن آلمانی 20 میلیون پوند قیمت دارد. او یکی از بااستعدادترین بازیکنان جوان دنیا به شمار می رود و آرسنال قصد دارد او را جانشین سسک فابرگاس کند.
سیتی نیز به دنبال اوزیل 21 ساله است. آنها پیشرفت او در سال گذشته را زیر نظر داشتهاند، اما چلسی قصد دارد با پیشنهاد خود همه رقبا را کنار بزند.
اوزیل که دو سال پیش از شالکه به وردر برمن پیوست، 12 ماه دیگر با باشگاه فعلیاش قرارداد دارد و پیشنهاد جدید برمن را نپذیرفته است.
چلسی از زمانی که او به برمن رفت خواهان او بود. آنها به دنبال جانشینی برای میشاییل بالاک هستند.
رحمتي با پرسپوليس به توافق رسيد
رحمتي هنوز با پرسپوليس قراردادي امضا نكرده است اما به توافق نهايي بسيار نزديك است
سايت گل – ميثاق معمارزاده از باشگاه پرسپوليس درخواست 500 ميليوني داشت تا قرارداد خود را با اين تيم تمديد كند . رقمي كه مديران پرسپوليس را به شوكه انداخت و آنها به سرعت با اين پيشنهاد مخالفت كردند و حبيب كاشاني به فكر دروازه بان ديگري براي دروازه پرسپوليس بود .
او تصور كرد اگر بخواهد 500 ميليون به معمارزاده بدهد باكمي پول بيشتر مي تواند مهدي رحمتي را به پرسپوليس بياورد و دروازه اين تيم را تضمين كند . درخواست معمارزاده جرقه مذاكره با رحمتي شد و مذاكراتي بين دو طرف صورت گرفت كه توافقاتي هم در اين مذاكرات حاصل شد .
قرار است ظرف روزهاي آينده كاشاني و رحمتي نشستي داشته باشند تا جلسه نهايي را براي عقد قرارداد انجام دهند . با خبر مذاكره رحمتي با پرسپوليس به طور حتم مديران سپاهان هم آرام نمي نشينند و پيشنهادات خود را به شماره يك ايران ارائه خواهند كرد و تمام تلاش خود را به كار مي گيرند تا اين بازيكن به پرسپوليس نرود زيرا امير قلعه نويي اعتقاد ويژه اي به اين دروازه بان دارد .
رحمتي فصل گذشته با انتقال به باشگاه سپاهان نام خود را به عنوان يكي از بازيكنان ليگ ايران مطرح كرد .
آشوبي به استقلال پيوست
فرزاد آشوبي به استقلال پيوست.به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فرزاد آشوبي كه فصل پيش در مسكرمان عضويت داشت امروز پس از توافق با باشگاه قراردادي را به امضا رساند.
ببخشید این عنوان خبر به متنش چه ارتباطی داره؟؟:19:نقل قول:
صادقي و اميرآبادي با استقلال تمديد كردند
مهدي اميرآبادي پس از جلسه با علي فتحاللهزاده قرارداد خود را به مدت يک فصل ديگر با استقلال تمديد کرد.
اميرحسين صادقي ديگر بازيکن اين تيم که سال گذشته قرارداد 2 سالهاي با استقلال امضا کرده بود پس از توافق مالي براي فصل دوم در ليگ دهم با پيراهن آبيپوشان پايتخت بازي خواهد کرد.