حالا من از تهران بلند شم برم رشت ؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت ولی اگه کسی برای گیلان رو میدونه کمک لطفا
Printable View
حالا من از تهران بلند شم برم رشت ؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت ولی اگه کسی برای گیلان رو میدونه کمک لطفا
البته من دوره شبانه قبول شدم ...
سلام .
من سوالات کنکور کاردانی کامپیوتر سال 1388 رو میخواستم از کجا میتونم همه رو یه جا دانلود کنم ؟
چیزی با سرچ پیدا نشد . خیلی لازمم هست کسی داره ؟ لطفاً یه جا آپلود کنید ورش دارم خیلی ممنون میشم:11::11::40::40::40::40:
سلام دوستان
یه سوالیه که چندوقتیه درگیرم کرده! فرق IT با مهندسی نرم افزار چیه؟
لطفاً به سوال من جواب بدین ممنون .
یک بار در بخش درخواست سوالات مطرح کردین کافی بودنقل قول:
یه کم صبر داشته باشین
تو همون بخش درخواست سوالات جوابتونو دادم ...
نرم افزار برنامه مینویسه نرم افزار می سازه...نقل قول:
سوالیه که چندوقتیه درگیرم کرده! فرق IT با مهندسی نرم افزار چیه؟
اما it کار کردن با هاشو یاد میگیره در کل نرم افزار بهتره..
قابل توجه دانشجویان علاقمند کاردانی به کارشناسی مهندسی نرم افزار: ضرایب دروس، منابع مذکور مربوط به دانشگاه دولتی، غیر انتفاعی و آزاد اسلامی است!
منابع پیشنهادی دروس تخصصی آزمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر
۱/ ذخیره وبازیابی اطلاعات(ضریب۵)
۲/ سیستم عامل(ضریب ۵)
۳/ ساختمان داده ها(ضریب ۵)
۴/ برنامه نویسی(ضریب ۴)
۵/ زبان تخصصی (ضریب ۱)
منابع پیشنهادی
۱) ۱۰۰۰مساله ذخیره وبازیابی اطلاعات آرمان مهربخش – محبوبه صادقی مقدس
۲) ذخیره وبازیابی اطلاعات محمدتقی روحانی رانکوهی
۳) مهندسی کامپیوتر – جلداول(آموزش وتست) آرمان مهربخش
۴) مهندسی کامپیوتر – جلددوم(آموزش وتست) فرشادصفایی
۵) مفاهیم سیستم عامل سی- جی- دیت
۶) کتابهای حمیدرضامقسمی(انتشارات گسترش علوم پایه) شامل:
ذخیره وبازیابی – سیستم عامل ( مفاهیمWindows 98 , XP -DOS -UNIX)- ساختمان داده ها–مدارمنطقی– برنامه نویسی به زبان C , PASCAL -ریاضی عمومی ۲جلدی– مجموعه سوالات کارشناسی کامپیوتر ۲جلدی – زبان تخصصی
دروس عمومی آزمون کاردانی به کارشناسی
۱/ ریاضی (ضریب ۳) ………………….بسیارمهم است
۲/ ادبیات
۳/ معارف
۴/ زبان انگلیسی
منابع پیشنهادی
۱) برگزیده متون فارسی مرکز نشردانشگاهی
۲) زبان و نگارش فارسی انتشارات سمت
۳) معارف اسلامی ۱(جلدصورتی) انتشارات نهاد مقام معظم رهبری
۴) زبان عمومی انتشارات سمت
۵) مجموعه سوالات دروس عمومی کاردانی به کارشناسی(۱۵۰۰تست) یدالله طالشی-علی رعدی-مهدی نجفی
محاسبات عددینقل قول:
انتقال داده
مهندسی اینترنت
همگی بعد از ترم ششم
سلام من اگه خدا بخاد،استاد راهنمای پروژمم همکاری کنه باهاش... دیگه دارم کاردانی نرم افزارم و میگیرم.
اما راستش یه کم تردید دارم تو ادامه دادن این رشته ... اینه که انگیزم نمیاد
آخه همه از یه دانشجوی کامپیوتر توقع دارن تو همه چی فول باشه،ماهم که تو دانشکده همچین بگی نگی چیزی به بار علمیمون افزوده نشد:41:
یکی بگه من چه کنم؟:42:
ادامه بدم؟ندم؟اگه میدم چی کار کنم که آخرش به جامعه ی مهندسین بی سواد اضافه نشم؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
[quote=Elham_saber;4415558]قابل توجه دانشجویان علاقمند کاردانی به کارشناسی مهندسی نرم افزار: ضرایب دروس، منابع مذکور مربوط به دانشگاه دولتی، غیر انتفاعی و آزاد اسلامی است!
منابع پیشنهادی دروس تخصصی آزمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر
۱/ ذخیره وبازیابی اطلاعات(ضریب۵)
۲/ سیستم عامل(ضریب ۵)
۳/ ساختمان داده ها(ضریب ۵)
۴/ برنامه نویسی(ضریب ۴)
۵/ زبان تخصصی (ضریب ۱)
[quote/]
برای ساختمان داده کتاب استاد مقصمی رو هم میتونی استفاده کنی خیلی کتاب خوبیه
سلام دوستان
میگم شماها که کامپیوتر نرم افزار در اومدین، چه درصد هایی داشتین؟ توی آزاد یا سراسری؟ و چه دانشگاهی؟
اگه نجف آباد باشه که چه بهتر.
خیلی ممنون میشم بگین :11:
سلام دوستان
اطلاعاتی می خواستم درباره رشته مهندسی سخت افزار بدونم!اصلا رشتش به این سخت افزارای کامپیوتر ربط داره!؟
بازار کارش چه جوریه!
سخت افزار رشته ی خوبیه که کاملا درباره ی سخت افزاره با داشتن درسهایی مثل ریزپردازنده و معماری و... و تقریبا اکثر درس های نرم افزارو داره که توی بازار کار تقریبا وضع خوبی داره چون تلفیقیه از الکترونیک و نرم افزار البته بازار کار مرتبط باهاش نداریم چون تو ایران تقریبا هیچ قطعه ی کامپیوتری تولید نمی شه و بیشتر می رن سراغ کار شبکه و...
رشته نرم افزار چه جوری هست!؟نقل قول:
ولی رشته سخت افزار بیشتر دوست دارم چون در مورد سخت افزارها و برد و... هست خیلی جالبه!
یعنی هیچ کاری برای رشته سخت افزار نیست! (بعد از لیسانس)
سخت افزاری ها راحت می تونند تو کارهایی که مربوط به برق(شاخه الکترونیک)و نرم افزار هست استخدام شن چون تقریبا همه ی درساشونو می خونن ولی طراحی قطعات کامپیوتر تو ایران صفره
نمیدونم جای درستی دارم پست میدم یا نه:43:
من میخوام شروع کنم از فردا صبح برا کارشناسی ناپیوسته ،نرم افزار کامپیوتر بخونم ،به نظرتون از چه درس یا در سایی شروع کنم؟
عمومی بخونم یا تخصصی؟ کلاً چطوری برنامه ریزی کنم؟
لطفاً جوابتونو یا اینجا یا از طریق پیام خصوصی بدین،ممنونم:20:
سلام
در کدام دانشگاه دولتی رشته ی مهندسی it هست؟
خیلی.... نمیشه گفت
یعنی دولتی خیلی کم داره؟
خب دفترچه انتخاب رشته امسالو نگاه کنید ببینید کدوم دانشگاه ها این رشته رو دارن:
کد:http://www6.sanjesh.org/download/sar88/daferm288.html
سلام ...... من می خواستم بدونم دانشگاه های فراگیر پیام نور یا علمی کاربردی رشته کاردانی به کارشناسی کامپیوتر سخت افزار دارن یا نه ؟
من کنکور کاردانی به کارشناسی سال 88 رو شرکت کردم و الان هم دارم تو یه دانشکده درس می خونم .... اگه الان انصراف بدم ، از شرکت در آزمون کدوم دانشگاه ها و تا چه مدت محروم هستم ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام نمی دونم تاپیک رو درست انتخاب کردم یا نه ولی من لیسانس کامپیوتر نرم افزار رو 82 از آزاد اراک گرفتم میخوام فوق شرکت کنم ولی هیچی از کتابا و درسا یادم نیست لطفا یکی منو راهنمایی کنه چکار کنم از کجا شروع کنم ؟کلاس برم یا نه ؟
با سلام
من دانشجوی سال سوم مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزارم در دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
معدلم حدود 17 ئه.
من می خوام تو کنکور ارشد تو یکی از دانشگاه های مطرح تهران مثل شریف، تهران، شهید بهشتی و ... قبول شم و همین رشته ی کامپیووترو ادامه بدم البته چه گرایشی رو هنوز نمی دونم
می خواستم ببینم از کی باید شروع کنم؟ چه قد باید بخونم؟ برنامه ی خوب از کجا پیدا کنم؟ کلاس لازمه؟ آزمون لازمه و ...
اگر کمک کنید ممنون میشم
اینم اضافه کنم که ترم 8ام چیزی حدود 10 واحدم می مونه تازه با حساب این که ترمی 16 واحد بردارم چون ترمای قبل زیاد پاس کردم وقتم از این ترم آزاد تر میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
جواب نمیدین دوستان؟
من دانشجوي كارشناسي كامپيوترم و بايد اين ترم پايان نامه بدم، ولي در مورد موضوعم مطمئن نيستم، فكر ميكنيد درباره ي چي تحقيق كنم، پردازش تصوير، ديتا سنتر ، يا ... هر چيزي كه شما فكر ميكنيد. ممنون
ببخشید متوحه نشدم منظورتون کارشناسی ارشد هستش دیگه؟نقل قول:
مثلا در مورد اینکه قطعات کامپیوتر چه جوری ساخته میشن.
یعنی چه جوری شن و ماسه تبدیل میشه به CPU !!!
در مورد شبكه هم اگه بتونين تحقيق كنين خوبه!
در مورد وايمكس مثلا. چون هنوز اطلاعات كمي در اختيار افراد هست در اين زمينه!!!
موفق باشيد.
با سلام خدمت دوستان
من دانشجو کاردانی نرم افزار ترم آخر دانشگاه جامع ههههه هستم که 18 /2 باید برم آش خوری درسم بد نیستا یه خورده بد شانسم یعد از انتقالی و بعد از گذروندن 3 پودمان دیگه واحد ندادن 8-9 ماه فقط کارم شده بود رفتن به جامع...... و خلاصه اگه بخوام کامل بگم همه میزنین زیره گریه بگذریم.
من تو همون 8-9 ماه فهمیدم این دانشگاه هیچی به ما یاد نداده !
جدی میگم من یه کتاب c++ گرفته بودم(انتشارات پارسه) تو اون 8-9 ماه خوندم(8 فصل) دیدم خوب هیچ کدوم رو تو دانشگاه نگفتن!
از این دانشگاه هم بگذریم چون خدایی جامع علمی کاربردی سره کاریه به خدا همه فقط واسه (....) میومدن :41:
جا نماز آب نمیکشم ها جدی میگم!
بعد از این ۲ ماه اگه همین تهران باشم می خوام خودمو واسه کارشناسی آماده کنم
از اساتید یه سوال دارم:
چه جوری می تونم خودمو آماده کنم(اینم بگم که دیپلم معماری دارم ولی هوشم خوبه یعنی چیزی رو که بخوام یاد میگیرم می خواد بیسیک باشه یا فیریک کوانتم!)
چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید
راستی اینم بگم که اعتقادی به کلاس ندارم (ما عادت کردیم به زور بالا سر تا درس بخونیم ولی تمام لذت مطالعه تو یادگیریشه نه خر خونیش)
با تشکر
:20:
دوستان کسی از تعداد شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد کامپیوتر (( دولتی و آزاد )) اطلاعی نداره...؟؟؟
سلام بچه ها:40: من مطلبی رو در رابطه با روشهای حل دستگاههای معادلات دیفرانسیل می خوام کسی میتونه کمکم کنه:46: اگه کسی در این رابطه مطلبی رو داره یا اطلاعی داره توی مطلبی رو که میاره اگه میتونه از در مورد هر روشی دو سه تا مثال هم بیار خیلی خوبه:11::11:
بازم ممنون میشم اگه کسی در این رابطه کمکمی کنه:40::10:
می خواستم درمورد یک موردی تحقیقاتی کنم . سه سوال داشتم و خوشحال می شم فارغ التحصیلان ارشد یا صاحبنظران راهنمایی کنند.
1- کسی که از کارشناسی ارشد کامپیوتر فارغ التحصیل می شه چه نوع کارهایی برایش پیدا می شه . من می خواهم بدانم فارغ التحصیل
کارشناسی ارشد کامپیوتر با چه تیپ مشاغلی سرو کار دارد؟
2- درصد واحتمال رسیدن به این مشاغل برای یک فارغ التحصیل کارشناسی ارشد چقدر است؟
3- محل فارغ التحصیلی ایا می تواند پارامتری باشد که دو سوال بالا را تحت تاثیر قراربده .مثلا دانشگاه های عالی کشورمان؟
خوش اومدی .نقل قول:
یه سری بزن :
کد:http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%AA+%D8%AF%DB%8C%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%84&SSOReturnPage=Check&Rand=0
سلام خسته نباشید
من انتخاب رشتمو انجام دادم و به زودی به جمع شما اضافه میشم کجاشو خدا داند
از الان میخواستم بدونم تو رشته نرم افزار یا it کارشناسی کدوم درسه که اسونه و از همه مهمتره که کتابشو بگیرم از الان بخونم تا یه اطلاعات اولیه ای تو تانستان بدست بیارم
سلام
یه سئوال داشتم خواهش میکنم دوستانی که اطلاعات کافی دارن جواب بدن
1.چه کتابهایی تو رشته مهندسی نرم افزار است که تو ITنیست؟
2.چه کتابهایی تو IT هست ولی تو نرم افزار نیست؟
شما برنامه نویسی به زبان c تالیف جعفر نژاد قمی رو بگیر اکثر استادا کتابشون اینه تو ترم های اول معمولا درسش میدن...نقل قول:
از الان میخواستم بدونم تو رشته نرم افزار یا it کارشناسی کدوم درسه که اسونه و از همه مهمتره که کتابشو بگیرم از الان بخونم تا یه اطلاعات اولیه ای تو تانستان بدست بیارم
به نظر من:شما تو تابستون برو ریاضی 1 یا فیزیک1 دانشگاه رو بخون تا در طول ترم بتونی تمرکز کنی رو برنامه نویسی اینجوری خیلی بهتره..
شما برو و یه کتاب با موضوع الگوریتم و فلوچارت بگیر و خوب رو یه اون کار کن تا دستت راه بیفته. خیالت راحت اگه تونستی الگوریتم نویس خوبی بشی ، هر زبون برنامه نویسی که بری دنبالش رو سریع یاد می گیری.نقل قول:
دوستان منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر رو در جریان هستند ؟!
ممنون
نقل قول:
راهنمای شرکت در کارشناسی ارشد کامپیوتر:::
مجموعه ایی از اطلاعات بسیار با ارزش از چهار گرایش کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر ( نرم افزار - هوش مصنوعی - الگوریتم و محاسبات - معماری کامپیوتر ) است. این اطلاعات شامل معرفی گرایش، مواد امتحانی، پذیرش و دانشگاهها، منابع درسی، سرفصلها و کارنامه قبول شدگان میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
» منابع پیشنهادی کنکور کارشناسی ارشد
1- ساختمان داده ها
» کتاب ارشد ساختمان داده و الگوریتم ها تالیف مهندس رهنمون - انتشارات پوران پژوهش
۲- نظریه زبان ها و ماشین ها
» کتاب ارشد نظریه زبان ها و ماشین ها تابف مهندس سهرابی و مهندس مقصودی - انتشارات پوران پژوهش
» مقدمه ای بر نظریه زبان ها و ماشین ها تالیف لینتز ترجمه دکتر صراف
۳- مدار های منطقی
» کتاب ارشد مدار منطقی - تالیف مهندس یوسفی -انتشارات پوران پژوهش
» کتاب طراحی دیجیتال - مولف مانو - (زبان اصلی)
» تحلیل و طراحی دیجیتالی - مولف نلسون - (زبان اصلی)
۴- معماری کامپیوتر
» کتاب ارشد معماری کامپیوتر - تالیف مهندس یوسفی - انتشارات پوران پژوهش
» معماری سیستم های کامپیوتری - تالیف مانو
۵- سیستم عامل
» کتاب ارشد سیستم عامل - تالیف دکتر ابراهیم مقدم - انتشارات پوران پژوهش
۶- ساختمان گسسته
» کتاب ارشد ساختمان گسسته - تالیف شهاب بهجتی
» ریاضیات گسسته و ترکیباتی از دیدگاه کاربری - تالیف گریمالدی - ترجمه عمیدی
۷- ریاضی مهندسی
» مجموعه تست های طبقه بندی شده ارشد - تالیف دکتر نیکوکار
» کتاب ارشد ریاضی مهندسی تالیف فرزین حاجی جمشیدی
۸- آمار و احتمالات
» کتاب آمار والد پول ترجمه دکتر وحیدی
۹- محاسبات عددی
» کتاب محاسبات عددی تالیف دکتر قلی زاده
» روش های محاسبات عددی ترجمه دکتر توتونیان
» آنالیز عددی و روش های کامپیوتری - ترجمه دکتر نیکخواه
۱۰-پایگاه داده
» کتاب ارشد پایگاه داده - تالیف مهندس سهرابی
۱۱-زبان های برنامه نویسی
» طراحی زبان های برنامه نویسی - تالیف پرت - (زبان اصلی)
۱۲-کامپایلر
» اصول طراحی کامپایلر ها - تالیف آهو
۱۳- طراحی الگوریتم ها
» کتاب طراحی الگوریتم ها - تالیف دکتر محمود نقیب زاده
۱۴- هوش مصنوعی
» کتاب هوش مصنوعی تالیف دکتر فهیمی
منابع پیشنهادی نفر اول المپیاد کامپیوتر :
گسسته: گريمالدي؛ یک کتاب دو جلدی هست که خوب نیست. یک کتاب چهار جلدي دارد (مؤسسه انتشارات فاطمي) و کتاب Rosen (ترجمه نشده) که من از انتشارات شریف دریافت کردم.
ساختمان داده ها: Data Structures in C++ ( Sahni,Horowitz)
مدار منطقي: نلسون ( ترجمه شده )
نظريه زبانها و ماشينها: دو کتاب فارسی مربوط به صراف زاده هست که خوب نیست. Peter Linz ( ساده ) که از انتشارات شریف تهیه کردم و Sipser , Hopcroft- Ulman( پيشرفته )
معماري كامپيوتر: برای کسانی که می خواهند مطلب را یاد بگیرند کتابPaterson کتاب خوبی است،کتاب Stallings هم خوب است ولی ترجمه نشده است.
براي تست كتاب آقاي يوسفي ( پوران پژوهش) کتاب مفیدی است.کتاب ترجمه شده مانو هست که کامل نیست.
سيستم عامل: Stallings ( ترجمه دكتر پدرام ) ، Tanenbam ( ترجمه دكتر حقيقت ) ، Silbershutz (زبان اصلي) ترجمه شده هست ولی خوب نیست.
محاسبات عددي: بوردن؛ ترجمه دكتر علي اكبر عالم زاده
پايگاه داده ها: C.J.Date ترجمه شده این کتاب هست ولی خیلی ناقص است. آقای Date پایه گذار این درس است که کتابش هم مرجع است ، کتاب آقای روحاني رانكوهي هم کتاب خوبی است اگر از اول تا آخر خوانده شود بسیار زیاد است.
كامپايلر: كتاب اي هو هست ولي نخوانند بهتر است. سعي كنند براي اين درس سركلاس يكي از اساتيد حاضر شوند. مثل دكتر يوسفي و دكتر قاسم خاني که استاد دانشگاه شریف هستند.
زبانهاي برنامه سازي: كتابي بود كه از انتشارات نصير تهيه كردم ولي نمي دانم مربوط به كجا مي شد. روي آن نوشته بود سنجش... . کتاب آقای جعفرنژاد قمی هست که ترجمه خوبی ندارد.
طراحي الگوريتم: Introduction to algorithms (معروف به CLRS که ابتدای نام چهار نویسنده آن است) این کتاب قطور است و جلد سبز و سفید دارد.
منبع : کارشناسی
موفق باشید