با ترکیه شروع کن و با همه تو Peace باش در هیچ شرایتی نرو تو جنگ و برو ایران رو تسخیر کن بعد بزن کناریاتو نسبت به شرایت له کننقل قول:
Printable View
با ترکیه شروع کن و با همه تو Peace باش در هیچ شرایتی نرو تو جنگ و برو ایران رو تسخیر کن بعد بزن کناریاتو نسبت به شرایت له کننقل قول:
خیلی بازیش سخته!
یوهو سپاه فرار میکنه!! D-:
من گذاشتم این بازی رو سر فرصت بازی کنم. خیلی پیچیده هست.
مال من که دوتا دی وی دی بیشتر نیست!نقل قول:
سچه ها کسی میدونه از سایتچطوری میشه تراینر دانلود کردکد:http://www.cheathappens.com
من الان عضو شدم ولی بازم نتونستم
کلآ مگه بازی در 3dvd عرضه نشده؟نقل قول:
مال من که دوتا دی وی دی بیشتر نیست!
مال من هم 3 تا هست.
احتمالا اون 2 تایی ها 2 نصبیه.
یک بار extract میکنه 1 بار هم نصب.
نه برا ما غلته من که به دی وی دی هام نگاه کردم دیدم می شه توی 2 تا دی وی دی جاش کرد و کلی دی وی دی ها جای خالی دارن بیچاره اونی که با 4 تا دی وی دی بهش انداختن!به ما که 3 تاست باید 2 تا باشه اون دیگه چیه!!:دی
نقل قول:
برو بابا توام دلت خوشه من کلن عرب خوشم نمی آد اگه قرار بود عرب بردارم که ایران خودمونو بر می داشتم!!!:27::21:
نقل قول:
شما باید Ultimate Member باشی که این کار خرخ داره...
وقتی میخوای عضو شی خودش این گزینه رو گذاشته و هزینه اش هم تعیین کرده.
در ضمن این ترینری رو که میگی من خودم هم میخواستم دانلودش کنم. قابلیت هاش خیلی زیاده...
آره داداش، همینطوری بودنقل قول:
زرشک! مگه ما عربیم؟:13::19::19:نقل قول:
مال من هم 3تایی و فقط Extract میکنه! نصب دومی نداره!!نقل قول:
مال من هم 3 تا هست.
احتمالا اون 2 تایی ها 2 نصبیه.
یک بار extract میکنه 1 بار هم نصب.
من نسبت به شرایط گفتم من با ترکیه بیشتر نصف ورلد رو گرفتم و البته زیادم وقت ندارم در ضمن ترکیه یی هایی که شما اینطور در رابطوشن صحبت میکنید اگه بدونید ما رو به چشم چی نگاه میکنن این حرف رو نمیزدی به هر حال ترکیه یی ها هم ذهن بسته زیاد دارن.نقل قول:
چاکرتیم فقط راهنمایی برای گرفتن ورلد بود.
زرشک! مگه ما عربیم؟:13::19::19:[/quote]
تو این بازی اره یه چیز تو همون مایه ها که هستیم
نقل قول:
نه دیگه جو گرفتتم!دیگه نمی ریزم که بخوام بازی کنم جواب سوال اگه بدونم می دم:31::27::11::46:
دوست من h_r_v جان من گفتم 2 تا dvd ها 2 نصبیه نه 3تایی ها.
اون extract ها با هم فرق داره.
نقل قول:
درسته موافقم البته درسته که بازی رو می شه در دو دی وی دی جا داد اما بهتره که همون 3 تا باشه چون ممکنه از سریه چیزایی بگذرن!:13:
سلام دوستان. این فایل d3dx9_40.dll که توی صفحه 11 گذاشتید دانلود نمیشه
ممنون میشم یه حالی بدید
و خداوند سرچ و گوگل را افرید.......................
سرچ کردم ولی نمیدونم کجا باید برم
حالا شما کوتاه بیا و کمکمون کن!
مرسی
شايد بخريم
خریدن=دانلود 700 مگ! از الان بگم برا صدای شمشیر باید 700 مگ دانلود کنی:دی البته صدای دموشم قطعو وصل می شه
اوه پسر.........700 مگو دانلود کردم یکی و نصفیش مونده فقط امید وارم درست باشه وگرنه خود کشی می کنم:دی
ایول از صدا خوشم اومد درست بود:دی ولی تمام اون سیوای فکشن ها همش از دم خراب بودن......
آقا با اینکه یکی از دوستان آدرس داد گفت برو فلان جا ولی باز مشکل من حل نشدنقل قول:
خواهش میکنم اگر راه حلی هست که حتما باید باشه یکی بگه. مردم دیگه:41:
منم همون مشکلو دارم در قسمت گراند کمپین من 4 تا از لینکارو دانلود کردم همه خراب بودن
من وقتی توی سایت توتال وار رفتم گفته شده بود که کرک ریزور رو دانلود کنید من اونو داشتم رفتم جلوتر نوشته بود این مشکل به بعضی ها می خوره به بعضی ها نه این یعنی بد بختیم:37::45::thumbsdow
سلام
میخواستم بپرسم که اون گوشه ی بازی عکس یه ساعت هست اون برای چیه؟
2:برای بدست آوردن این تکنولوژی که باید برای بعضی هاشون یه 13 ساعت و 4 ساعت وقت بزاری؟؟؟
اگه میشه یه توضیحی در مورد اینها بدین /
ممنون
نقل قول:
1:اون ساعت تایمرتون هست یعنی شما می تونید اگه کار دیگه ای در امپراطوریتون نداشته باشید بزنیدش تا بره تارن(راند) بعدی
2:اون ها ساعت نیست بلکه تارن یا همون راند هست می گه که در عرض این مثلن 4 راند این تکلونوژی انجام می شه و دلیلش مهم بودنشه دیگه یکمی ضایعست اگه برای همش یه دونه باشه دیگه....:27:
منظورتون را از راند نمیفهمم ؟؟؟
آیا من اون ساعت را بزنم اشکالی داره؟؟؟
من همش برای تکنولوژی به دونه بیشتر که نمیشه انتخاب کرد نمیشه 2 تا تکنولوژی را در دست ساخت داد؟
اون وقت سایر تجهیزات جنگی را چه جوری میشه درست کرد؟؟
نقل قول:
1:تارن یا راند در این بازی یک زمان 6 ماهه است شما مثلن پولتون تموم میشه و می خواهید برید به دفعه ی بعد تا از مالیات مردم پول بدست بیارید اونو که بزنید این اتفاق می افته یا مثلن سربازاتون حرکاتشون رو میکنن و دیگه نمی تونن تکون بخورن می زنید تارن بعدی تا این مشکل حل بشه
2:دلیل یه دونه بیشترش تعداد مدرسه هاست هر مدرسه یک تکنولوژی رو انجام می ده وقتی هم که می خواهید برای مدرسه ی دوم بزنید یه چیز دیگه باید روش اول بزنید بعد انتخاب کنید(لازم به ذکر است که وجود معلم ها یا جنتلمن های معلم که عکسشون با یک پرگار کنارشونه یا سطح لول بالای مدرسه در سریع تر انجام شدن تأثیر به سزایی دارد
3:نمی گیرم:31:اگه منظورتون از این اون تکلونوژی هایی هست که بستست که باید اول یه سری دیگه انجام بدی تا اونا باز شه و می تونید سطح چیزاتون رو اگه مخصوص اون بوده بالا ببرید:27:
برای ساخت مدرسه ی دوم باید چه کار کرد؟؟؟ تا بشه یه مدرسه دیگه ساخت باید کدام گزینه را زد؟
منظور من اینه که مثلا ن برای ساخت تفنگ و شمشیر و از این جور چیا...باید چه کار کرد؟؟؟
یه چیز دیگه ایم مردم و سرباز ها کجا هستند همش 2,3 تا سرباز که بیشتر نیست؟؟؟؟؟؟.
من با اسپانیا یه جنگی کردم/ ولی حالا افرادم کم شدم چه جوری باید دوباره سرباز ساخت؟
ترو خدا یکی به این سوال های من جواب بده/نقل قول:
نقل قول:
1:بعضی اوقات محله یا شهری به وجود میاد که بعد از تارن معلوم می شه و باید اونو پیدا کنی و 4 تا گزینه داره که باید سکولو بسازی
2:در شهرتون که بزنید یه قسمت داره به اسم RE اولش اینه چون بازی نمی کنم یادم نیست می ری توش و بر اساس قدرتش و پول خودت بسته به شرایت می خری که مثلن می نویسه 1 یعنی 1 تارن تارن بعدی که بیای خودش عکسشو برات می کشه برای بهتر بودنش باید بارراکس(سربازخونه)رو ارتقاع بدی اولا می شه اما بعدش
ریسرچ می خواد که باید یه چیزی رو (عکسشو کشیده)توی سکول ریسرچ کنی تا بتونی ارتقاع بدی
3:ها ؟مردم که وجود ندارن فقط می تونی تعدادشون رو بفهمی و سربازام که یارو نمی تونسته توی یه نقشه 200 تا سرباز بزاره اون نقشه ی استراتیجیکته و برای جنگ وقتی روی دشمن می زنی و بهش نزدیک می شه به جای اون که عکس کامپیوتر(اتوماتیک وار) هست رو بزنی خودت بزن بجنگی تا بعد از لودینگ تعداد واقعی سربازاتو بفهمی
:31::10:نقل قول:
ببخشید من دستگاهم هی خراب می شه طول می کشه اما جواب می دم
سلام رفیق من آخر نفهمیدم که چه جوی باید مدرسه دوم را ساخت. اگه میشه یه توضیح واضح در این مورد بده. اون وقت چه جوری باید کشتی ساخت؟
خیلی ممنون
نقل قول:
اگر اون عینکتو برداری می بینی یک شهر خود به خود به وجود میاد و تو اونو مدرسه می کنی
کشتی هم لنگرگاه می خواد که فقط در بعضی سرزمین هاست
دوست من ببخشید من خیلی سوال میکنم/
ولی یه سوال دیگه ذهنم را درگیر کرده؟ اونم اینه که لنگر گاه میشه ساخت؟
خیلی ممنون
عزیزان، مال من وقتی می خواد دموی انقلاب (پادشاهی به جمهوری) رو نشون بده از بازی می پره بیرون، راه حلش همون 700 مگه؟ یا مشکل از کرکه؟
نقل قول:
700 مگه برای صداست کرکم داده شده اونرو دانلود کن درست می شه:10: