نقل قول:
ببین انگلیس و فرانسه به سختی بورسیه می دهند مخصوصا به دانشجویان بین الملی .
شما رزومه چی داری
Printable View
نقل قول:
ببین انگلیس و فرانسه به سختی بورسیه می دهند مخصوصا به دانشجویان بین الملی .
شما رزومه چی داری
با سلامنقل قول:
cv :
1- دو اختراع ثبت شده
2- فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته سم شناسی دارویی
3- مولف 2 کتاب
4- 2 مقاله پژوهشی و 2 مقاله ISI و 2 مقاله علمی
5- رتبه 4 کنکور کارشناسی ارشد در ایران
6- دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس ( فارغ التحصیل همین دانشگاه )
7- مدرک زبان MCHE یا همون SMRT با نمره 82 از
رزومه خوبی داری . شما اول از دانشگاه های رتبه های بالا شروع کن /نقل قول:
تو این وضیعت اقتصادی نمیشه دقیق گفت کدام دانشگاه بورسیه زیاد می دهد ولی فکر کنم شما با این رزومه بتوانی بورسیه بگیری .
یک کاری بکن یک سابقه هم جور کن دیگه عالی می شود حداقل بشتر از 1 سال باشد.
ولی مطئمن نباش چون من بعضی ها را می شناسم بورسیه گرفتند ولی بعد به خاطر این اوضاع اقتصادی بورسیه ها را کنسل کردن
یکی میگفت اگر تو دانشگاه ایرام رتبه کنکور کارشناسی زیر 1000 و ارشد زیر 100 باشی به عنوان دانشجوی نحبه بورسیه میشی و امکانات زیاد ( آمریکا - ویرجینبا ) !نقل قول:
شما تایید میکنید ؟
یعنی از ایران بورسیه بشینقل قول:
یکی میگفت اگر تو دانشگاه ایرام رتبه کنکور کارشناسی زیر 1000 و ارشد زیر 100 باشی به عنوان دانشجوی نحبه بورسیه میشی و امکانات زیاد ( آمریکا - ویرجینبا ) !
شما تایید میکنید ؟
شاید ولی تا جای که می دانم رتبه های کنکور و دانشگاه های سراسری بورسیه می شوند برای خارج کشور.
اگر دانشگاه شما سراسری باشد از طرف وزرات علوم برای دانشگاه بخش نامه می آید که دانشجوهای برتر را معرفی کنند. و بعد از اشون امتحان میگرند.
برای بورسیه دولت ایران تو اخبار شنیدم .
1. کشور آمریکا بورسیه نمی دهد
2. کشور انگلیس بورسیه نمیدهد
3. یک کشور دیگه بود .
سلام
توی فامیل ما یکی از بچه ها داره کارشناسی ارشد رو توی شریف میخونه.
این بنده ی خدا چون داره ازدواج میکنه دیگه قید تحصیل توی دکترا در خارج از کشور رو زده.
سوال اینه با توجه به اینکه خانومش هم تحصیل کرده هست و در مقطع دکترا داره درس میخونه(توی شریف نیست و نمیدونم دقیقن کجا داره درس میخونه). ایا ممکنه که اگر از طرف دانشگاه های خارج از کشور براش دعوتنامه بیاد اون دانشگاه ها قبول کنند که خانومش هم باهاش بیاد؟
یا اگر کلن نشد که دکترا رو بره خارج ایا با دکترایی که از شریف میگیره میتونه به راحتی برای استخدام در دانشگاه ها یا کار در پروژه های تحققاتی بتونه به راحتی بره خارج از کشور.
در مورد سوابق کاریش زیاد اطلاع ندارم یعنی فرصت نشد. در هر صورت به عنوان یه دانشجوی خوب ! طرف رو در نظر بگیرید.
دوستان من امسال كنكور دادم (سال اول) و رتبه خوبي نگرفتم(4600)
معدل كتبي سال سوم ام 14.97 و معدل كل ديپلم ام 17.56 و معدل پيش دانشگاهي هم 16.52 استش!
نمره IELTS 6.5 دارم و 2 تا زبان آلمان و روسيه را هم تسلط دارم ولي ازشون مدركي ندارم!
پول زياد هم ندارم كه بخوام ترمي بالاي 3 ميليون هزينه كنم!
عاشق تحصيل در دانشگاه هاي خارجي هستم!
به نظرتون ميتونم يك بورسيه از دانشگاه اروپا يا آمريكا بگيريم؟
پس بورسیه ی فولبرایت چی هست؟نقل قول:
بعضی از بورسیه ها هستند که در terms of condition شون همراه بردن اعضای فامیل رو هم ( جدا از مسئله ی بورسیه و ادامه تحصیل) اجازه می دن.نقل قول:
یکی از دوستای من بود که شباهت زیادی به دوست شما داشت. با این تفاوت که اونا ازدواج کرده بودن. از طریق یه وب سایت به نام دی وی نمی دونم آمریکن گرین کارت ثبت نام کردن و چون هر دوشون فوق داشتن، خیلی زود قبول شدن!
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
راستی یه موضوع رو یادم رفت بگم، اگه در پایتخت هستین، در کمیته ی فرهنگی هر سفارت، در یه وقت معین در سال، بورسیه می دان که جدا از مسائل عادی هست. منظورم جدا از وزارت و دانشگاه خودتون و ...
میخواستم بدونم کشورهای خارجی از لحاظ هزینه و کیفیت برای مدرک کارشناسی بهتره ؟ (رشته IT)
معافیت تحصیلی برای مدرک کارشناسی میدن؟؟ که بره طرف خارج درس بخونه؟
مدرك دكتري دانشگاههاي انگليس تنها با داشتن كارشناسي ارشد ارزشيابي مي شود
تهران - مديركل امور دانش آموختگان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت:
مدرك دوره دكتري دانش آموختگان كشور انگلستان، در صورت نداشتن مدرك كارشناسي ارشد قابل بررسي و ارزشيابي نيست.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا از وزارت علوم، محمد حسين مجلس آرا در تشريح آخرين تغييرات مربوط به ارزشيابي مدارك دانش آموختگان دانشگاههاي انگلستان اظهار داشت: مدرك تحصيلي مقطع دكتري دانشگاههاي انگليس كه بدون گذراندن مقطع كارشناسي ارشد و پس از اتمام دوره كارشناسي اخذ شده باشد، درصورتيكه تاريخ شروع به تحصيل نيز بعد از سپتامبر ۲۰۱۰است قابل بررسي و ارزشيابي نيست.
وي در ادامه به ايجاد تسهيلاتي براي زمان اقامت جانبازان دانشجوي خارج از كشور اشاره كرد و گفت: براساس تسهيلات ايجاد شده، مدت زمان اقامت دانشجويان دوره دكتري كه جانباز ۵۰درصد به بالا هستند چنانچه تاريخ شروع به تحصيل آنان پس از اول ژانويه ۲۰۰۹باشد به مدت سه سال تعيين خواهد شد.
مجلس آرا يادآور شد: مدارك دكتري دانشجويان جانباز درصورت رعايت ساير ضوابط و مقررات، داشتن مقاله و ديگر موارد بررسيهاي كيفي و مشروط بر اينكه ثبت نام و نظام آموزشي تحصيلات خارجي تمام وقت و حضوري باشد، قابل ارزشيابي است.
وي تاكيد كرد: مدت اقامت دانشجويان جانباز ۵۰درصد به بالا براي تحصيل به صورت حضوري در دوره دكتري به مدت سه سال در كشور محل تحصيل، بايد به استناد گذراندن بيش از دو سوم طول اسمي دوره، برابر جدول مندرج در سايت وزارت علوم به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
به گفته مديركل امور دانش آموختگان وزارت علوم، مدت اقامت دانشجويان جانباز ۵۰درصد به بالا براي تحصيل به صورت نيمه حضوري در دوره دكتري به مدت سه سال در كشور محل تحصيل، بايد به استناد گذراندن بين يك سوم تا دو سوم طول اسمي دوره (به شرط داشتن استاد راهنماي داخلي و مقاله و بررسي كيفي برابر جدول مندرج در سايت وزارت علوم) باشد
خبرگزاري جمهوري اسلامي
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
دانشگاه آزاد دانشجويان ايراني در مالزي را در رشته هاي مورد نياز بورسيه مي کند
کوالالامپور- عبدالله جاسبي رييس دانشگاه آزاد اسلامي اعلام کرد که اين دانشگاه قصد دارد دانشجويان ايراني مشغول به تحصيل در دانشگاه هاي مالزي در مقطع دکترا را در رشته هايي که مورد نياز اين دانشگاه است، بورسيه کند.
به گزارش خبرنگار ايرنا از مالزي، وي که به منظور امضاي تفاهمنامه همکاري هاي علمي و پژوهشي با دانشگاه نيلاي مالزي به اين کشور سفر کرده است، در جمع دبيران انجمن هاي دانشجويان ايراني مقيم مالزي، افزود: دانشگاه آزاد به بسياري از اهداف دست يافته است، اما در بخش هيات علمي با مشکلاتي مواجه است و بر اين اساس قصد دارد نيروي متخصص خود را براي عضويت در هيات علمي تامين کند.
وي تصريح کرد: برنامه دانشگاه آزاد اين است که در سال 1404 اين دانشگاه 108 هزار عضو هيات علمي داشته باشد. اکنون 25 هزار هيات علمي داريم و سالانه نزديک به 7 هزار نفر بايد استخدام کنيم.
جاسبي همچنين گفت: آن دسته از دانشجويان ايراني دانشگاه هاي مالزي در مقطع دکترا که رشته هايشان مورد نياز دانشگاه آزاد است و مايلند با واحدهايي از دانشگاه آزاد که از سوي اين دانشگاه تعيين مي شود همکاري کنند، بدون هيچ محدوديتي بورسيه مي شوند.
در اين نشست عزيزالله معمارياني رايزن علمي و سرپرست دانشجويان ايراني در جنوب شرق آسيا نيز با ابراز خرسندي از اين اقدام، گفت: برقراري اين ارتباطات براي دانشجويان ايراني و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامي منافعي به همراه دارد.
وي در ادامه افزود: تاکيد اين است که اين موضوع در سيستم کاغذ بازي قرار نگيرد و خارج از تشريفات معمول اداري صورت گيرد تا هر چه زودتر به نتيجه اي مطلوب برسد.
معمارياني تاکيد کرد: در حال حاضر 2500 دانشجوي ايراني در مقطع دکترا در دانشگاه هاي مالزي مشغول به تحصيل هستند.
منبع:
کد:http://www.unp.ir/news_7893.htm
دوستان اینجا کسی تجربه ی تحصیل توی
(AUD)
american university of dubai
یا(CUD)
canadian university of dubai رو داره؟
سلام بچه ها
چطورین؟
من الان 18 سالمه و کنکوری سال 89 هستم.....سراسری که امیدی ندارم ولی آزاد مکانیک رو شاخشه....
من 3سال آلمان بودم......الانم تو فکره تحصیل در خارجم......
به دلیل جانبازب پدرم 3 ماه بیشتر سربازی ندارم.....یعنی برا رفتن به اونور مشکل سربازی صفر!
مشکل مالی هم ندارم خ.شبختانه.....حالا من شخصا بین این دو کشور مونده بودم.....از طرفی دلم برا آلمان تنگ شده و زبان آلمانیم فوله..... از طرفی هم عاشق vancover ام.....کانادا
کسی از دوستان هست که بتونه کمکم کنه، هم داخل انتخاب هم داخل چیزایی که برا رفتن به اون کشور نیاز دارم...
ممنون
کانادا بهتره
مخصوصا ونکور مونترال
آلمانیا نژاد پرستن کلا اروپائی ها اینجوریننننن
من یه مدت فرانسه بودم اونجا المانی هم میدیدم تو مدرسه مون هم داشتیم المانی
کانادا کشور مهاجراس از همه قشر و کشوری میان
و من حرف اون دوستی که تو اون تاپیک گفته بودن کانادائی ها به یه غریبه نگات میکنم و کاملا رد میکنم
اصلاااااا معلوم نیس خودشون اونجابودن و میگن؟؟؟؟؟
برای کانادا اقدام کنین
من یکی از دوستام 3 سال پیش رفت کانادا بعد از پیش دانشگاهی
تو رشته کامپیوتر الان داره تحصیل میکنه
اگه وضعیت مالی عالی دارین کانادا بهترین گزینه س
من خیلیا رو میبینم با اینکه میتونستن برن اروپا ولی رفن کانادا واسه تحصیل
دوستان برا كارشناسي شما كدوم كشور رو پيشنهاد مي كنيد كه خرجش برام كمتر باشه و بشه پذيرش و ايناش رو تو ايران گرفت؟ترجيحا مي خوام it بخونم.
اگه شما جاي من بوديد اول دنبال كدوم كشورا برا پذيرش مي رفتيد؟
مالزی
که اینروزا همه میرن اونجا
راحته
سلام خدمت شما!دانشگاه امیرکبیر یه قسمتی داشت بنام واحد بین الملل که تو ایران 3 سال و بیرمنگام انگلیس 2 سال رو تحصیل می شد کرد،می خواستم بدونم هنوز این قسمت وجود داره یا نه!؟
کارشناسی نیست
شاید ارشد باشه یا دکترا
چرا اتفاقا کارشناسی هست!مال برلین کارشناسی ارشد هست:27:نقل قول:
4600 که رتبه خوبیه. همینجا دانشگاه قبولی! بذار برای ارشد برو.نقل قول:
سلام ...
دوستان من سال آینده برای کاردانی شرکت میکنم و میخوام برای کارشناسی به یکی از دانشگاه های خارج از کشور برم !
من خودم خیلی دوست دارم در کشوری مثل آمریکا ادامه تحصیل بدم ...
ممنون میشم شرایط رو بهم بگید ، تا از همین الان شروع به سازندگی کنم ... !
ممنون ........... ! :11:
دوستان كسي از شرايط بورس رشته it تو كانادا برا مقطع ليسانس خبر داره؟
سلام دوستان
من 39 سال سن دارم ولي بزرگترين ارزوي زندگيم اينكه يه روزي توي امريكا يا اروپا هم زندگي كنم هم به درسم ادامه بدم فوق ديپلم كامپيوتر دارم و 18 سال هم سابقه كار در پتروشيمي ولي واقعا نميدونم چطوري بايد رفت خارج زندگي كرد خواهشا اگه كسي ميدونه كمكم كنه
شما اگه برای آلمان اقدام کنید کارتون از همه راحت تره.
درضمن قیمتاش از همه جای اروپا ارزونتره.
سلام
من تو هنرستان رشتم کامپیوتر بودش و با کنکور کاردانی تو یه دانشگاه(اموزشکده) دولتی قبول شدم و مدرک فوق دیپلم رو گرفتم بعد از اون تو کنکور کاردانی به کارشناسی یه دانشکده غیر انتفاعی قبول شدم و الان هم سال اخرمه و امسال انشاا... مدرکمو میگیرم(کارشناسی تکنولوژی نرم افزار)
حالا دلم میخواد برم فوق لیسانس یا همون کارشناسی ارشد رو هم بگیرم ولی دلم میخواد این امر در بیرون از کشور انجام بشه.
به نظر شما تو کدام کشور میشه راحت مدرک رو گرفت با کمترین هزینه؟
اصلا اونجا چه رشته ای بخونم(رشته کامپیوتر اونجا چه شاخه هایی داره)؟ یه چیز دیگه این رشته mba چیه و چه شاخه هایی داره و بازار کار خوبی داره یا خیر؟
شنیده ها حاکی از اینه که مالزی خوبه.نظر شما چیه؟ تا حد ممکن میخوام دوره رو زود تموم کنم یعنی
این نشه که برای کارشناسی ارشد مثلا 2 یا 3 سال وقتم بره.بهترین گزینه یه سال شامل دو ترم بعلاوه یه ترم تابستون (البته اگه اونحا همچین چیزی وجود داشته باشه؟)
یه چیز دیگه دانشگاهی هست که به دانشجوهاش کار بده تا هزینه های خودشون رو تامین کنند؟
به عنوان اخرین سوال به فرض با راهنمایی شما خوبان من اونجا مدرکمو بگیرم ایا اینجا (ایران خودمون ) مدرک من ارزشی خواهد داشت؟ بازار کار این مدرک را می پسندد.و مدرک خارج کشور در ایران دارای اولویت هست یا خیر>؟
شرمنده اگه سوالاتم زیاد شد.اگه میشه هر که هر نظری داره دریغ نکنه تا به یه جمع بندی کامل برسیم
ممنون
اینه که میگن داشته های شما آرزوهای دیگرنه هانقل قول:
من هنوز درسم تموم نشده ولی یکی از اهدافم کار در پتروشیمیه:10:
سلام دوستان من ميخوام برم آلمان درس بخونم و عموم كه اونجا زندگي ميكنه سايت دانشگاه رو فرستاده و تو سايت مدارك زير رو خواسته(عينا كپي كردم) ميشه بگيد چجوري ميتونم اين مدارك رو بگيرم
- شرایط ورود به کالج
الف) دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۲) یا دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۱) و مدرک پیش دانشگاهی ===>اينو دارم هم خودشو هم ترجمشو
ب) مدرک قبولی در کنکور سراسری ) کنکور دانشگاه آزاد قبول نیست):
- کارنامه نهایی داوطلبان آزمون سراسری سال ... ) کارت سبز قدیمی)
یا
- گواهی سازمان سنجش آزموزش کشور
واسه قسمت دوم مدارك بايد كجا برم و چيكار كنم لطف ميكنيد كمكم كنيد
کدوم کالج هست که از شما کارنامه قبولی کنکور خواسته ؟!!
نميدونم فقط عموم گفته برو تو سايتش مداركي رو كه ميخواد رو بگير و ترجمه كن و واسم بفرست
اصلا بايد اين زيري رو از كجا بگيرم؟
مدرک قبولی در کنکور سراسری ) کنکور دانشگاه آزاد قبول نیست):
- کارنامه نهایی داوطلبان آزمون سراسری سال ... ) کارت سبز قدیمی)
یا
- گواهی سازمان سنجش آزموزش کشور
واسه کسی که میخواد رشته موسیقی بخونه راهی برای ادامه تحصیل اروپا یاامریکا هست؟؟؟؟؟؟
آمریکا که برای مقطع لیسانس که بعید می دونم ...
برای اروپا ولی خب کیس های متفاوتی وجود داره . سرچ کنین ... اطلاعات خوبی به دست میارین .
راستش من اطرافیانم می شناسم کسی که موسیقی میخونه ( لندن ) ولی خب مادرش انگلیسی بوده و اهل اونجا !
سلام دوستان اگه میشه به من در اینجا کمک کنید ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450953
سلامنقل قول:
بله من پارسال اونجا تحصیل میکردم
چی میخواید بدونید؟
لطفا منو راهنمایی کنیدنقل قول:
لطفا در این مورد راهنمایی کنیننقل قول:
لطفا راهنماییم کنید متشکرم
بچه ها سلام. خیلی وقته اینجا تعطیله
یه کم راهنمایی میخوام
من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم با معدل زیر 12.9 سال 83 فارغ التحصیل شدم 29 سالمه و واسه ادامه تحصیل بلاد کفر رو انتخاب کردم و دوست دارم اروپا درس بخونم. 4ساله دارم تو پروژه های جنوب کارهای غیر مرتبط با رشته ام میکنم دارم زبان میخونم و میتونم 10 تومن هم هزینه کنم
میخواستم نظرتون رو درباره فرانسه بدونم. چون خانومم وکیله و فرانسه هم قانونش مثل ایرانه(نمی دونم از چه نظر) و اون اونجا میتونه واسه دکترا بخونه. لطفا این پیرمرد رو راهنمایی بفرمائید جوونا
کسی نیست؟:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
کلا اروپا برای تحصیل بهترین جا هست ، حالا شما میفرمایید فرانسه ، که خیلی عالیه ، همونطور که فرمودین ، قوانین فرانسه تقریبا به قوانین ایران شبیه هست ( چه آموزشی چه مدنی و ... )
میتونید هم با خیال راحت هم زود ، مدرک بگیرید
محتوای مخفی: راهنمای تحصیل در فرانسه
محتوای مخفی: دانلود راهنمایی های لازم برای تحصیل در فرانسه
موفق باشید
من میگم آمریکا بنا به هزاران دلیلی که هممون میدونیم.
خیلی لز موارد برای سطح علمیه و بسیاری از موارد سطح فرهنگ.
سلام
شرایط کنکور سراسری تجربی در خارج از کشور چیه؟
مثلا چندسال باید تو اون کشور ساکن باشی؟؟