آره همش با هم تو یه وسیله باشه بهتر از اینه که 2-3 تا وسیله با هم حمل کنیم
Printable View
آره همش با هم تو یه وسیله باشه بهتر از اینه که 2-3 تا وسیله با هم حمل کنیم
من با اين كه جوي استيك يا ديپد نداره مشكل دارم. مثلا براي بازي شما مشكل نداري؟ كاملا راحتي با توجه كه دكمه ها هم سه كاره س ؟
پی 1...............
فک کنم سخت باشه بازی کردن.نقل قول:
دوست عزیز اون دوربین کانن که به شما معرفی کردم میتونه با فرمت Avi فیلم برداری هم بکنه. یخورده تو اینترنت سرچنقل قول:
کنید هم نمونه عکس هاش و هم نمونه فیلم برداریش رو میتونید پیدا کنید.
در ضمن من نگفتم که موبایل خوب نیست یا نخر... به حرف های من بیشتر دقت کنید. من گفتم که با باقیمانده پولی که
قراره بابت ان95 بدید میتونید یک گوشی خوب هم باهاش بخرید.
یعنی تا اینجا هم گوشی خوبی دارید که دوربینش 3.2 مگاپیکسل هست و هم یک دوربین عکاسی و فیلم برداری
مجزا که این دوربینتون هم 7.1 مگاپیکسل است.
البته خودتون میدونید..قبلا هم گفتم این فقط نظر من بود. تصمیم با خودتونه که فقط یدونه گوشی رو انتخاب کنید و
یا اینکه هم دوربین و هم گوشی.
موفق باشید.
edit توسط خودم ...
بعد از کمی گشتن تو اینترنت یدونه رویو کامل از این دوربین پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نمونه فیلم برداری توسط این دوربین.
برای دیدن رویو های کامل در مورد این دوربین هم میتونید به سایت های زیر برید.کد:http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_sd1000-review/MVI_0048.AVI
کد:http://www.digicamreview.com/canon_digital_ixus_70_sd1000_review.htm
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_sd1000-review/index.shtml
برای دیدن نمونه عکس هاش هم سایت زیر.
http://www.digicamreview.com/photos/gallery/canon_digital_ixus_70_sd1000
این دکمه ها بستگی به نوع برنامه حالت هاشون تغییر پیدا میکنه. مثلا در موقع بازی کردن 1 کاره میشه مانند گوشینقل قول:
های دیگه. موقع تایپ دوباره 3 کاره میشه. موقع عکس گرفتن یا فیلم گرفتن هم 1 کاره میشه و فقط اون 5/6 تا دکمه اش
فعاله که برای تنظیمات دوربین هست.
یعنی با گوشی های دیگه نه تنها فرقی نداره بلکه خیلی هم سرتره چون بستگی به کارتون خودش رو تطبیق با شرایط
میکنه.
سلام
اول حرف های دوست خوبمون persian boy
حرف شما کاملا درست و منطقی.شما اگه دوربین گوشی هارو باز کنید(مثل یه تعمیرکار!) و از نزدیک سیستم و
اندازش رو ببینید خندتون میگیره که چقدر بحث سر کیفیت و به عبارتی کل کل بین دوربین گوشی ها هست!اصلا
دوربینموبایل قابل مقایسه با دوربین های دیجیتال کامپکت نیست چون دوربین های دیجیتال فقط کارشون عکس
هست و وقتیشما یه لنز با پهنای زیاد و نورگیری خوب و سرعت شاتر بالا و حساسیت بالا و ......مسلما بهتر نتیجه
میگیرید تا یه دوربین موبایل.در مورد دوربین فیلم برداری هم باز همینه.مسلما یه دوربین فیلم برداری سونی که الان از
یک کف دست کوچکتر شده خیلی بهتر میتونه فیلم بگیره تا موبایل.همچنین خوبم عکس میگیره ولی نه به اندازه ی
دوربین دیجیتال هم مگا پیکسل خودش.همون طوری که دوربین دیجیتال هر چقدرم خوب باشه نمیتونه مثل هندی کم
فیلم بگیره.
ولی خب خودتون بهتر میدونین فرهنگ مردم ما با اروپا و امریکای شمالی فرق داره.اکثر ما موبایل رو در وحله ی اول یا
برای دوربینش میگیریم یا mp3 پلیرش یا تاچ بودنش یا....حالا در وحله اخر یه زنگی هم باهاش میزنیم!!!!
اما نباید این باشه.مسلما هیچ وقت سری w جای ipod رو نمیده.سری k جای دوربین دیجیتال رو نمیده.سری p
اونچنان که باید جای pda رو نمیده.اما بسته به نیاز ممکنه کسی بخوتد همش رو تو یکی داشته باشه.یا نخواد حرفه
ای از هر کدوم جداگانه استفاده کنه.این مونده به فرهنگ مردم و جامعه و البته سطح اقتصادی مردم.
در مورد قیمت n95.بر فرض مثال شما این گوشی رو 600$ در نظر بگیرید.
dsc-s800 sony=270$
k810=320$
خب هر عقلی که iq>50 داشته باشه میفهمه که کیفیت کار کدوم بیشتره!!اما میگم مونده به سلیقه ی شخصی
استفاده کننده.مثلا k850 هیچ تغییری نداده مگه دوربینش رو.حتی یه سیستم عامل هم نزاشته.خب اگه کسی
دوربین داشته باشه چرا بره اینو بگیره؟؟؟مگه اینکه فقط بخواد از دوربین موبایل استفاده کنه.
در هر حال با نظر شما کاملا موافقم اما همه یه جور فکر نمیکنن!!!راستی گوشیتونم مبارک!!ایشالا (مخفف
انشاا..!)خبرای خوب باهاش بشنوین.
شما blaster عزیز
از نظر شما حمل دوربین کاری مسخره میاد:2:.منم اگه همون دوربین موبایل کارم رو راه بندازه همین حرفو میزنم.اما
اینم در نظر میگیرم که از این دوربین نمیتونم انتظار عکس های خوب از طبیعت و مهمونی و ...اونطور که یه دوربین
دیجیتال بهم میده داشته باشم.اما برای یه وکیل که صبح میره دادگاه شب برمیگرده و شاید روزی 1 عکس از یه خانوم
خوشگل بندازه همون w810 هم زیاده!!(مثال بود فقط!)منظور دوستمون persian boy هم این بود که نرین برای دو مگا
پیکسل بیشتر اونم تو موبایل کلی پول گوشی ای رو بدین که فقط میخواین از دوربینش استفاده کنین.
ممنون از همتون
عزيز من ما كه نميخوام كار حرفه اي بتركونيم يا روزي 500 تا عكس بگيريم. ما فقط براي مواقع ضروري ميخوايم. همه دنيا هم همينطوره چرا هي گير ميدي كه ما فلانيم ما چنانيم.نقل قول:
ولی خب خودتون بهتر میدونین فرهنگ مردم ما با اروپا و امریکای شمالی فرق داره.اکثر ما موبایل رو در وحله ی اول یا
برای دوربینش میگیریم یا mp3 پلیرش یا تاچ بودنش یا....حالا در وحله اخر یه زنگی هم باهاش میزنیم!!!!
يه چيز ديگه. تو جيب كه ميذاري رو صفحه ش خش نميفته ؟ ميدونم يه پاكتي داره ولي خب هميشه كه نميشه اونتو بذاري.
سلام.عزیز من شما نمیخوای دلیل نمیشه بقیه هم نخوان!نقل قول:
عزيز من ما كه نميخوام كار حرفه اي بتركونيم يا روزي 500 تا عكس بگيري
آی آی آی!!!!باز که زود قضاوت کردی!نقل قول:
همه دنيا هم همينطوره چرا هي گير ميدي كه ما فلانيم ما چنانيم.
نه عزیز مگه اینکه بخوای مثلا کلید بزاری تو جیبت که اونوقت بله خط میندازه.ولی مهم لنز دوربین هست نه صفحش!!نقل قول:
يه چيز ديگه. تو جيب كه ميذاري رو صفحه ش خش نميفته ؟ ميدونم يه پاكتي داره ولي خب هميشه كه نميشه اونتو بذاري
به حرفام دقت نکردی.احساس میکنم یه ذره که خوندی سریع تصمیم گرفتی منو معدوم کنی!!!!
حالا یه بار دیگه به چند تیکه از حرفام که نقل قول کردم توجه کن.
نقل قول:
نرین برای دو مگا
پیکسل بیشتر اونم تو موبایل کلی پول گوشی ای رو بدین که فقط میخواین از دوربینش استفاده کنین.
نقل قول:
اما بسته به نیاز ممکنه کسی بخواد همش رو تو یکی داشته باشه.یا نخواد حرفه
ای از هر کدوم جداگانه استفاده کنه.
نقل قول:
اما میگم مونده به سلیقه ی شخصی
استفاده کننده.
من الانشم که میخوام گوشی بگیرم بعد از انتن دهی و راحتی کار با دکمه ها و خوش دست بودن!دوربین و صدای هدفون برام مهمه.کسی هم منکرش نیست.همه ی ما دوست داریم موبایلی که میخریم همه کار بکنه تا ادم کمتر وسیله با خودش اینور اونور ببره.نقل قول:
از نظر شما حمل دوربین کاری مسخره میاد.منم اگه همون دوربین موبایل کارم رو راه بندازه همین حرفو میزنم
اما میگم برا کسی که میخواد بره عکاسی.....اصلا یه مثال عینی بزنم:
یکی از دوستان تو دانشگاه که سال سه معماری هست میخواست دوربین بخره.گوشیش هم N70 بود.گفت میخوام n95
بخرم که همیشه همرام باشه تا بتونم تند تند از بناها عکس بندازم.خب از یه جهت راست میگه اما با این پولی که بابت
n95 داد(منهای ضرر رو n70 که 3 ماه نیست خریده)میتونست یه دوربین 8 مگاپیکسل بخره و لذت ببره.اونم که همیشه
میره بیرون برای گرفتن عکس باید دوربین همراش باشه.جا هم زیاد نمیگرفت ازش.باهاش صحبت کردم میگفت هیچ
استفاده ای هم غیر از دوربین نمیخواست از گوشی بکنه.
ببین این حماقت هاست که باعث میشه ادم درجا بزنه.
><><><><><><<<<<<><><><><><><><><><
><><><><><><><><><><><><><><><><><>
موفق باشی
(راستی بهتره این بحث همین جا تموم شه.راستی دوستان k810 رو تایید میکنن؟؟)
ازين جهت كاملا باهات موافقم. كسيكه كارش عكاسيه و كيفيت براش واقعا مهمه خيلي اشتباه ميكنه اگه بخواد از گوشيش تو كار استفاده كنه. بهر حال اميدوارم از لحن من ناراحت نشده باشي. ما چاكريم.نقل قول:
اما میگم برا کسی که میخواد بره عکاسی.....اصلا یه مثال عینی بزنم:
یکی از دوستان تو دانشگاه که سال سه معماری هست میخواست دوربین بخره.گوشیش هم N70 بود.گفت میخوام .............................................. درجا بزنه.
اينكه خيلي ناجوره. اگه قرار به خط افتادن باشه پس بعد يه مدتي در هر حال روش خط مي افته ديگه نه؟ يكي ميگفت همون قسمت روش عوض ميشه. آيا واقعا ميشه اگه خش افتاد عوضش كرد و اگه ميشه چقدر خرج داره؟نقل قول:
نه عزیز مگه اینکه بخوای مثلا کلید بزاری تو جیبت که اونوقت بله خط میندازه.ولی مهم لنز دوربین هست نه صفحش!!
سلام.عزیز ما اینجا هستیم تا بحث کنیم و نظراتمون رو بگیم و به نتیجه برسیم.نه تنها شما بلکه همه دوستان من هستن و من از هیچ کدوم از دوستان نااحت نمیشم.شما هم نظرت رو گفتی و کاملا هم منطقی هست.ما مخلصیم!نقل قول:
بهر حال اميدوارم از لحن من ناراحت نشده باشي. ما چاكريم.
اگه بزاری تو جیب داخلی کت,مشکلی پیش نمیاد.اگرم میزاری تو کیفی بهتره بزارین تو اون پوشش مخملیش یا بزاریننقل قول:
اينكه خيلي ناجوره. اگه قرار به خط افتادن باشه پس بعد يه مدتي در هر حال روش خط مي افته ديگه نه؟ يكي ميگفت همون قسمت روش عوض ميشه. آيا واقعا ميشه اگه خش افتاد عوضش كرد و اگه ميشه چقدر خرج داره؟
تو خود کیف یه جای جدا از بقیه وسایل.
در مورد خط افتادن ال سی دی و عوض کردنش به احتمال زیاد میشه عوض کرد ولی چرا یه کاری کنیم خط بیوفته بعد هم دوربینمون توسط تعمیرکار دستکاری بشه؟!؟!؟!؟!
در اون مورد هم که گفتم فرهنگمون قصدم پایین اوردن خودمون نیست منظورم اینه که ما به هم میگیم فلان مدل Se رو دیدی؟؟صداش خداس!!در حالی که اصلا الویت برامون انتن دهی گوشی نیست!!!!
ورد 2007 رو كسي تست كرده رو اين گوشي ؟
سلام.من چند صفحه ای از این تاپیک را خوندم اما بیشتر گیچ شدم!! آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810 ممنون میشم راهنمایی کنید
قبلا تست کردم و نتیجه ها رو همراه با توصیحات در صفحات قبل گذاشتم.نقل قول:
صفحه 4 به بعد رو مرور کنید.
فرق چندانی نداره ولی در کل کا810 بهتره به خاطر فلاش و اینکه به نظرم گزینه هاش بیشتر باشه ولی تفاوت زیادی نداره ولی اگه برای عکاسی میخوای همون کا خوبه :10:نقل قول:
سلام.k810 تنظیمات زیادی برای عکس داره و یکم حرفه ای تره اما پی 1 لنز بزرگتری داره در نتیجه نورگیری بیشتری داره.نقل قول:
آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810
ولی از نظر من k810 همچین بگی نگی یکم بهتره ولی نه اونقدر که.....
دقیقا منم این ترکیب ها رو بیشتر میپسندم تا اینکه هزینه اضافی بابت 2 مگاپیکسل بیشتر بدم. من خودم براینقل قول:
عکس های خانوادگی و کلا عکس هایی که میدونم با ارزشند از دوربین نیکون دی 50 استفاده میکنم. اما برای
عکس های ضروری مانند عکس گرفتن از سوالات امتحانی و یا عکس گرفتن از اتفاقات غیر منتظره از موبایل استفاده
میکنم. همونطور که خودتونم اشاره کردید هیچ کسی در این دنیا وجود نداره که نخواد موبایلش همه کاره باشه و کار
یک دوربین حرفه ای رو بکنه تا از حمل وسائل اضافی جلوگیری بشه. اما فعلا تا تکنولوژی به جایی برسه که موبایل
در حد دوربین های حرفه ای امروزی ( نه دوربین های آینده ) بشند خیلی مونده. و تا زمانی که تلفن های همراه
تکنولوژی شون رو پیشرفت بدن دوربین های حرفه ای هم مسلما بیکار نمیشینند نگاه کنند که یک نوکیای فسقلی
بیاد و ازشون بزنه جلو. حتما اونها هم هر روز تکنیک و تجهیزاتشون رو پیشرفته تر میکنند تا از پیشرفت تکنولوژی
عقب نمونند.
کلا به این نتیجه میرسیم که دوربین تلفن های همراه راه خیلی سختی رو در پیش دارند تا بتونند با دوربین های
حرفه ای رقابت کنند. البته هیچ چیزی غیر ممکن نیست اما روزی که خبرنگار ها و روزنامه نگارها برای مصاحبه ها
شون موبایل ها رو برای عکس گرفتن در میارن روز جالبی خواهد بود. تا اینکه یک دوربین با لنز نیم متری رو دستشون
بگیرند. :31::31:
در ضمن ممنون بابت تبریکتون . راستش اگه درست گفته باشم حدود 1 ماهی میشه این گوشی رو گرفتم و ازشم
راضیم. اون کارها و نیاز هایی رو که از یک گوشی انتظار دارم رو به نحو احسنت برام انجام میده. تنها گوشی که
میتونم با پی از نظر امکانات مقایسه بکنم بغیر از پاکت پس سی ها w960 سونی اریکسونه. چون دقیقا همه
چی شون مثل همه. بغیر از حافضه و موزیک پلیر.
من الان تم دبلیو 960 رو بر روی پی1 استفاده میکنم و انگاری که همون دبلیو 960 رو دستم گرفتم. هیچ فرقی از نظر
منوها با هم ندارند.
موفق و پیروز باشید.
فعلا تا بعد ...
ممنونم دوست عزيز از وقتي كه براي همكاري ميذاري. در مورد اون فيلم هم دانلودش كردم ولي خب انتظار بيشتري داشتم. توي فيلم شما فقط يه فاصله دور رو ميگيريد و بعد مكررا از يه گوشي ديگه. البته خوب بود و اگه يه مقدار تو نور كم ترم ميرفتي يا هي تغيير نور ميدادي بسا بهتر ميشد.نقل قول:
(ويرايش شده)
من تازه اين گوشي رو گرفتم،
1.ميشه بگين چطور ( دقيقا با چه تنظيماتي) ميشه به يه access point وصل شد؟ (با wlan )
هر كار ميكنم آخرش مينويسه connection failed و وصل نميشه؟
2.وقتي يه شماره رو تو contacts ميخايم سيو كنيم چطور ميشه auto save to SIM بشه؟
3.توي كل صفحات قبل به طور كامل از ساپورت فارسي اين گوشي صحبت شد، حالا ميشه بگين براي اين گوشي كيبورد فارسي هم هست يا نه؟ (منظور كيبورد مجازي فارسيه)
اصلا اين گوشي قسمت writing language داره كه بهشه زبون نوشتنو تغيير داد؟
ضمنا ممنون persian_boy جان، p1i دقيقا همونه كه گفتي. (كل اين تاپيكو خوندمو رفتم خريدم!)
سلام بر دوستان
من چند تا سوال دارم که اگر کسی بتونه به اونها جواب بده دیگه در خریدن p1 تردید نمیکنم.
1-اول اینکه در شرکتی که کار میکنم امکان اینترنت wifi وجود دارد، حالامیخوام ببینم که در این گوشی امکان چت کردن با msn messenger و یا yahoo messenger وجود داره یا خیر؟ اگه وجود داره آیا میتوانم از دوربین جلوی دستگاه به عنوان وب کم استفاده کنم یا نه؟
2-در شبکه wifi شرکت ما یک پرینتر داریم که share شده است . آیا میتوانم با این دستگاه فرمان پرینت بفرستم یا نه؟
3-چه جور برنامه هایی روی این دستگاه قابل نصب است ؟ آیا برنامه های متنوعی داره یا نه ؟
4-آیا میتونم از فایلهایی که همکارانم در شبکه share کردن استفاده کنم یا نه ؟ ( اکثراً فرمت آفیس دارن) .
5-آیا برنامه ای وجود دارد که بتوان از این دستگاه به عنوان یک fax برای ارسال و یا دریافت استفاده کرد؟
6-برنامه googlr earth برای اون وجود داره یا نه؟
در کل میخواستم نظرتون رو درمورد پاکت پی سی هم بدونم(مخصوصاً htc tytn II ) هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت.
در ضمن یه مطلبی را بگم که اطلاعات من در مورد سیستم عامل و برنامه های این گوشیها ضعیفه و اگه سوالام یه کم عجیب و مبتدیانه اومد به بزرگی خودتان ببخشید!
در تمام گوشی ها میشه. درصورتی که قابل اتصال به اینترنت باشن.نقل قول:
1-اول اینکه در شرکتی که کار میکنم امکان اینترنت wifi وجود دارد، حالامیخوام ببینم که در این گوشی امکان چت کردن با msn messenger و یا yahoo messenger وجود داره یا خیر؟
ببین اگر قابلیت Picture bridge داره میتونه.نقل قول:
-در شبکه wifi شرکت ما یک پرینتر داریم که share شده است . آیا میتوانم با این دستگاه فرمان پرینت بفرستم یا نه؟
تمامی برنامه هایی که برای symbian UIQ3 هست روش نصب میشه.تقریبا برنامه های خوبی براش اومده.نقل قول:
-چه جور برنامه هایی روی این دستگاه قابل نصب است ؟ آیا برنامه های متنوعی داره یا نه ؟
احتمالا میشه.نقل قول:
آیا برنامه ای وجود دارد که بتوان از این دستگاه به عنوان یک fax برای ارسال و یا دریافت استفاده کرد؟
خیر.چون فایل exe اجرا نمیکنه.نقل قول:
برنامه googlr earth برای اون وجود داره یا نه؟
کلا پاکت پیسی کاملتر هست و برنامه های بیشتری رو هم میشه روش اجرا کرد.نقل قول:
در کل میخواستم نظرتون رو درمورد پاکت پی سی هم بدونم(مخصوصاً htc tytn II ) هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت.
ولی قیمتشون بالا هست..
هم قیمت و هم کیفیتشون بالاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستت درد نکنه از مطالبت استفاده کردم.
یه سوالی برام پیش اومده سرعت شاتر دوربین پ1 چه قدره؟
میشه بگی مثلا سرعتش از کا800 بیشتر هست یا نه؟
راستی پرشین جون میشه روی پی1 نرم افزار واکمن 3 یا 2 رو نصب کرد؟
نقل قول:
برنامه ی نصب روی پی 1
واکمن سری 2 است
و در صورتی که این برنامه رو گیر بیاری (واکمن 3)
میشه رو پی 1 نصب کرد
چون نسخه ی سیمبین و سی پی یو یکسانی دارند
سلام دوست عزیز.نقل قول:
راستش من تا حالا نه K800 داشتم و نه تا حالا باهاش کار کردم تا بتونم با پی1 مقایسه بکنم و نظرم رو بگم. اما در مورد
سرعت شاترش میتونم بگم سرعت خوبی داره. خودم دبلیو 810 داشتم و یک سال باهاش کار کردم و اگر این 2 تا رو
با هم مقایسه بکنم میتونم بگم پی1 بهتره.
بزار یک مثال بزنم. من الان گوشیم رو آپدیت کردم و دارای آخرین نسخه Frimware است. البته تا به امروز ...
زمانی که من انگشتم رو فشار میدم تا بر روی چیزی فوکوس بکنه بستگی به فاصله ای که با اون جسم تعیین شده داره
مدت زمان فوکوسش هم متغیره. اما میانگین فوکوسش حدود 2 تا 3 ثانیه طول میکشه.
بعد از فوکوس و قفل کردن لنز بر روی نقطه تعیین شده زمانی که من انگشتم رو برای عکس گرفتن نهایی فشار میدم
حدود 1 ثانیه طول میکشه تا عکس رو بگیره و 1 ثانیه هم طول میکشه که عکس رو در ال سی دی نشون بده.
پس با این حساب اگر فوکوسش رو برداریم و حساب نکنیم کلا 2 ثانیه میتونه عکس رو تحویل بده. اما اگر با فوکوس
بخوای حسابش کنی حدود 5 ثانیه رو در نظر داشته باش.
بله شما واکمن 3 رو گیر بیاد خیلی راحت روی پی1 نصب میشه. خیالت راحت. اما گیر آوردن این واکمن 3 که خودشنقل قول:
راستی پرشین جون میشه روی پی1 نرم افزار واکمن 3 یا 2 رو نصب کرد؟
جزو سیستم عامله مکافاته.
سلام
از راهنماییتون خیلی متشکرم.
پرشین بی به نظرت وقتش نشده یه کلوپ برای پی1 بذاری یا اینکه مدیران کاری بکنن که نام این تاپیک عوض بشه چون از حالت نظر سنجی خارج شده - این رو برای این میگم که مطالب جمع و جور بشه -
نام تاپیک عوض بشه بهتره.
همچنین پستای اول پاک بشه
دادا پرشين بوينقل قول:
سلام دوست عزیز.
راستش من تا حالا نه K800 داشتم و نه تا حالا باهاش کار کردم تا بتونم با پی1 مقایسه بکنم و نظرم رو بگم. اما در مورد
سرعت شاترش میتونم بگم سرعت خوبی داره. خودم دبلیو 810 داشتم و یک سال باهاش کار کردم و اگر این 2 تا رو
با هم مقایسه بکنم میتونم بگم پی1 بهتره.
بزار یک مثال بزنم. من الان گوشیم رو آپدیت کردم و دارای آخرین نسخه Frimware است. البته تا به امروز ...
زمانی که من انگشتم رو فشار میدم تا بر روی چیزی فوکوس بکنه بستگی به فاصله ای که با اون جسم تعیین شده داره
مدت زمان فوکوسش هم متغیره. اما میانگین فوکوسش حدود 2 تا 3 ثانیه طول میکشه.
بعد از فوکوس و قفل کردن لنز بر روی نقطه تعیین شده زمانی که من انگشتم رو برای عکس گرفتن نهایی فشار میدم
حدود 1 ثانیه طول میکشه تا عکس رو بگیره و 1 ثانیه هم طول میکشه که عکس رو در ال سی دی نشون بده.
پس با این حساب اگر فوکوسش رو برداریم و حساب نکنیم کلا 2 ثانیه میتونه عکس رو تحویل بده. اما اگر با فوکوس
بخوای حسابش کنی حدود 5 ثانیه رو در نظر داشته باش.
فكر نكنم منظورش از سرعت شاتر ايني كه گفتي نبوده باشه
فك كنم منظورش اينه كه اگه از يه جسم در حال حركت با سي عت بالا عكس بگيري عكس چجوري ميشه
مثلآ تو ك800 به دليل وجود فلاش زنون سرعت شاتر واقعآ زياده (به اين عكسا نگاه كن خودم گرفتم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهراد اینارو خودت گرفتی؟ ناکس نکنه با یه دوربین Slr گرفتی یا تو زیادی حرفه ای هستی
آره خودم گرفتم
البته بگم كه ك800 دسته كمي از SLR نداره
راحت ميشه اينطور عكس گرفت . فقط كافيه فلاش زنون ك800 عزيز رو روشن كني و يكم سرعتت زياد باشه
Persian.BoyوR@R#M@Nخیلی ممنون.منطور من جوابی بود که R@R#M@N بهم داد.
به همین دلیل با ک800 مقایسش کردم.شما اگر سرعت شاترش را با همون و810 هم مقایسه کنید ممنون میشم.اگر چند عکس هم از زیر دوش(منظورم اینه که دوش را باز کنید و با فاصله ازش عکس بگیرید)بگیرید خیلی خیلی ممنون میشم.
بازم ممنون از اینکه برای خرید گوشی بهتر به بقیه کمک می کنید
دست اون کسی که اسم این تاپیکو عوض کرد درد نکنه
آره واقعا دستش درد نکنه. اینجوری بهتر شد. کلا تایپک اتوماتیک به کلوپ پی1 تبدیل شده بود و بایدم اسمشنقل قول:
عوض میشد.
اتوماتیک که عوض نمیشه...دیدم الکس دوباره داره فعالیت میکنه..مثل قدیم ها...مطمئنا کار اونه...
ممنون از پرشین بوی عزیز..جز چند صفحه که با جر و بحث همراه بود..بقیه صفحات پر شده از مطالب اموزنده...
منم خریدم. عالیه فقط به نظرم کیفیت بلندگوی پخش موسیقی اون خوب نیست. یعنی هم 1ذره کمه هم 1ذره خش خش می کنه
هندزفری بلوتوث استریو ds970 هم باش خریدم عجب چیز باهالیه.
هم کیفیتش خوبه هم lcd داره مشخصات آهنگ را می نویسه هرکس هم زنگ بزنه اسمش را می نویسه
ورژن نرم افزارشم اینا هست آیا باید update بشه؟؟؟؟؟
phone:CXC 162037 R9G007
BLUETOOTH: CXC 162143 R1C
ORGANISER: CXC 162108 R6D23
CDA: CDA 162024/66 R2A
صداش در حد چه گوشی هست؟نقل قول:
هندزفری بلوتوث که باید تو خودش باشه بهت ندادن؟نقل قول:
مشخصات آهنگ و اسم کسیو که زنگ میزنرو که همه گوشیا میزنن:31:
با سلام گوشیت خیلی مبارک من گوشی رو تو دستم گرفتم. تادست نگیری نمیدونی چقدر خوش دسته اما اون موقع 600بود الان 420تومن هم هست چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی چون من این گوشی رو میخواهم بگیرم 100درصد میخوام بلای 950سرم نیادش
1-کیفیت صفحه نمایش
2-صدای گوشی رو با یه مدلی برامون مثال بزن و از کیفیتش بگو
3- اس ام اس فارسی رو مثل بقیه مدلهای pمربع مربع نشون میده یا اس ام اس فارسی رو میشناسه
4-کیفش میگن خیلی ضایعس
5-بازم از صداش بگو که مثل p990/w950/k800 نباشه