تو ورژن 9.07 بازی مرحله ای هم اضافه میشه؟
بازی رو نگه داشتم شب بازی کنم. الان حال نمیده :دی
Printable View
تو ورژن 9.07 بازی مرحله ای هم اضافه میشه؟
بازی رو نگه داشتم شب بازی کنم. الان حال نمیده :دی
نقل قول:
در واقع در شب که هستید وقتی Slender ظاهر میشه ، شما میتونید با کلید F چراغ قوه تون رو خاموش کنید تا از ترس و . .. کم بشه .
کلن وقتی Slender به شما نزدیک بشه شما می بازید ، باید از دستش فرار کنید ، شما وقتی از 4 تا یادداشت به بعد رو که میخواید پیدا کنید
Slneder دیوونه تون می کنه حتی گاهی وقت ها شما رو به طور فجیعی غافل گیر می کنه ....
آواتارم که خوبه ! بهش عادت کن دیگه . اینجا تاپیک Slender هستش دیگه ترس همه جا حاکمه . .:sq_13:
هر دفعه که بازی می کنید ، غافل گیری های Slender تغییر می کنه !
نقل قول:
مرحله که نه بازی کامل تر میشه و ضعف های نسخه های قبلیش از بین می ره .
بعدشم فکر کنم الان وقت خوبی باشه واسه بازی کردن ......
شما صبح هم بازی کنی باز میترسی ....
SLender شب و روز نداره .............
( هدفون ، صدا بلند و پشت LCD ، اگه میخوای خودتو واقعا بکشی ، درها بسته چراغ ها خاموش )
Slender منتظر شماست ! :sq_24:
ای بابا بعد از پیدا کردن 6 یادداشت این slender همش دنبالته یادداشت 6-7 رو پیدا کنی داری میری یکدفعه دوربین خودش برمیگرده میبینی باختی
غافلگیری هاش از یادداشت اول شروع میشه داری از دستش در میری برمیگردی پشتتو نگا کنی ببینی رفته یکدفعه میبینی درست پشت سرته و بازی یه آهنگ میزنه 3 متر میپری هوا:31:
راستی هر بار بازی میکنی جای بعضی کاغذ ها عوض میشه نه؟
نقل قول:
بله هر دفعه جای کاغذ ها عوض خواهد شد ...... حتی ممکنه مثلا اگه یبار تو ماشین پیدا کردی دفعه دیگه اونجا نباشه یا ممکنه باشه ولی حاش عوض شده باشه .
به نظرم اصلا ربطی به تعداد تکرار بازی نداره ... مثلا بگی 100 بار بازی کردی دفعه 101 دیگه نمیترسی. ترس این بازی همیشه هست.
سلام
اولین پستمه
بزارید قضیه این بازی رو بگم
من خودم 14 سالمه و بیشتر بازی های ترستاک رو بازی کردم
خون و خونریزی هم دیدم
اول یه سوال دارم
اگه به این آقا نگاه کنیم چطوری ما رو میکشه؟
خوب حالا داستان امروزم
من اینو دانلود کردم
بعدش به دوستمم گفتم دانلود کنه
اون رفت دانلود کرد البته پس از سالیانی دراز:sq_2:
من بهش گفتم من نمیتونم بازی کنم
حالا چرا گفتم
به خاطر اینکه شما اینقدر گفتین مثبت 18 من مردم از ترس
خلاصه دوستم بازی کرد
برام تعریف کرد
گفت که اول یکم جلو رفتم
بعد رسیدم به کامیون یه نامه رو برداشتم(منظورش یادداشت بود)
بعدش گفترفتم پیش مامانم تا یه چی بهش بگم
بعد دوباره برگشتم
میگه:خودمو وقتی توی آیینه دیدم سکته زدم(نمیدونم چرا)
گفت وقتی رسیدم اون غوله رو دیدم
حالا بگین چیکار کرد؟
گفت دو تا پامو گذاشتم روی صندلی بعدش پریدم به سمت سالن!!!!
از ترس پریز رو هم کشید
این بود داستان
منم میخوام بازی کنم ولی از ترس نمیتونم
یکم اسکرین شات بیشتر بزارید
منم دانلود کردم و بازی کردم بازیه ترسناکیه ( نه تو اون حدی که دوستان بزرگش میکنن ) اولش نمیدونم چی شد 3 یا 4 تا نامه پیدا کرده بودم ولی هنوز از slender خبری نبود تا اینکه یه دفعه نمیدونم از کجا پیداش شد :sq_7: منم همینطور داشتم نگاش میکردم که .....
البته اگه سعی کنید تو بازی زیاد یه جا نمونین همیشه و در حال فرار باشین این جوری 5 درصد از ترس بازی کم میشه.:sq_25:
راستی قرار نیست نسخه بزرگ این بازی ارائه بشه؟ با گرافیک بالاتر و مراحل بیشتر و یه خط داستانی قوی البته ترسش در همین حدی که میگن باشه. و بیشتر.
آخه قیافه این آقا نشون نمیده ترسناک باشه کت پوشیده خیلی هم مودب ایستاده!!
هیشکی نمیگه چطوری ما رو میکشه؟