چطوری میتونم پی سی رو با کابل hdmiبه تی وی وصل کنم؟
ایا باید کارت گرافیک با خروجی hdmiداشته باشم یا راه دیگری هم هست؟
متشکرم
Printable View
چطوری میتونم پی سی رو با کابل hdmiبه تی وی وصل کنم؟
ایا باید کارت گرافیک با خروجی hdmiداشته باشم یا راه دیگری هم هست؟
متشکرم
سه تا ره دارینقل قول:
1-dlna لینک سوم امضا من
2- خروجی تصویر و صدابا اچ دی ام آی (شما رو ی خروجی کارت گرافیک هم باید حتما داشته باشی(پشت کیس روی کارت گرافیک)
3 خروجی تصویر vga با کابل صدای aux
شما USB رو به رسی ور وصل میکنی بنابراین رسی ور شما توانایی نمایش زیرنویس فارسی رو نداره و ارتباطی به تی وی نداره!نقل قول:
همونطور که hovo جان در بند 2 توضیحاتشون فرمودن، کارت گرافیک کامپیوتر شما باید خروجی HDMI داشته باشه!(اکثر کارت های جدید دارن!)نقل قول:
درود
دوستان برای امتحان تصویر nx720 من کارهای زیر رو انجام دادم اما نمیدونم چه مشکلی داره
با کابل HDMI تصویر رو انتقال دادم و با WD HD PLAYER یه مستند 3D رو پخش کردم.اورجینال نبود از همین دانلودی ها.بعد تنظیمات 3D LED رو روشن کردم.هم Side BY Sideرو امتحان کردم هم زیر-رو تصویر بهم میریزه یعنی Side by Side میشه اما عینک رو روشن میکنم و میزنم هیچ تغییری نمی بینم!!
حالا چکار باید کرد؟نظیمات تخصصی داره؟آخه توی قسمت 3D سه تا گزینه بیشتر نداره. یکی نوع 3D یکی عمق یکی هم مربوط به عینک میشد.تنظیم دیگه ای من ندیدم.حالا موندم با این چکار باید بکنم
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
شما دی وی دی پلیر 11 رو امتحان کن
یه حالت 3 دی داره اون رو فعال کن
ورژن کابلت چنده؟
ورژن کابل که 1.3 هست.کامپیوتر بهش وصل نکردم.WD HD Player یه دستگاه هست برای پخش انواع فرمت ها
اما هر کاری کردم نتونستم با عینک 3d ببینم
WD HD Player این دستگاه قابلیت پخش 3d رو نداره شما باید یا بلوری داشته باشی یا کنسول بازی x boxنقل قول:
خیر Xbox فعلا قابلیت پخش 3D رو نداره . PS3 شاید منظورتونه !نقل قول:
مشکل از کابل هم هست
حتما 1.4 به بالا نیاز داره
از آت پوت کارت گرافیک هم میتونی استفاده کنی نرم افزار هم برای پلی دی وی دی پلیر11