من توصیه میکنم یه گربه بی سرپرست خیابونی رو بیارید پرشین ها ارزش ندارن
همینا رو کمی برسید ببریدش دامپزشک واکسن بزنن از هزار تا پرشین با نمکترن من تا حالا 10 15 تا داشتم همشونم کلی باهام موندن
Printable View
من توصیه میکنم یه گربه بی سرپرست خیابونی رو بیارید پرشین ها ارزش ندارن
همینا رو کمی برسید ببریدش دامپزشک واکسن بزنن از هزار تا پرشین با نمکترن من تا حالا 10 15 تا داشتم همشونم کلی باهام موندن
منم موافقم گربه های خیابونی که بهشون برسی هر چقد زشت باشن بازم ناز میشننقل قول:
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
گربه من قهر کرده رفته چی کار کنم برگرده؟
اره شنيدم پرشين ها خيلي لوس ان و شيطون نيستن ! گربه بازيگوشش خوبه :31:
بعد زياد كثيف كاري نداره ؟ چون نميشه ٢٤ ساعته تو حياط نگه دارم اكثرا بايد تو اتاق باشه و چند وساعتم ببرم تو كوچه بگرده :دي
به نظر شما اگه بچه گربه باشه خوبه يا بزرگ باشه ؟! چند ماهه باشه خوبه ؟! ( خيلي كوچيك نميخوام كه سخت باشه نگه داريش در حدي كه رو پاي خودش باشه و مادر نخواد ديگه )
اول خواستم ايگوانا بگيرم اما ديدم خيلي سخته نگه داريش و يه جورايي ترسناكه ! :دي اما گربه خوبه !
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
بچه گربه های توی پارک رو اگه آدم به سرپرستی قبول کنه خیلی بهتره هم یه کار ثواب کرده هم گربه های بهتری از آب درمیان
پرشین ها بچه سوسول هستن اگخ ویتامین دی و کلیسیمشون رو ندی از بالای مبل بیافت رو فرش دست و پاشون میشکنه :39:
گربه های خوشگل ( مخصوصا رنگ سیاه و سفید ناحالص ) به شرط اینکه کم سن باشه بیارین و مرتب بهش برسین و تمیز نگش دارین مطمعن باشین خیلی از این نونور های پرشین بهتر هست
من از بدو تولد با گربه بزرگ شدم هیچ کدوم هم نه واکسن زده بودن نه چیزی بعضی وقتا از دیوار هم گربه میاد پایین تا حالا هم چیزی نشدم .نقل قول:
سلام
گربه خیابونی رو از کجا بگیرم ؟
تو خیابون که گربه سر جاش نمیشینه که من برم بگیرمش
گربه ای که میارین باید سنش پایین باشه سعی کنین فصل بهار برین جایی که گربه هاش زیاد هستن و یه لونه شناسایی کنین و یه بچه ازش کش برین :31: من بچه که بودم زیاد این کارو کردم :27:نقل قول:
فقط باید دستکش باغبانی دستت کنی که هم خودش و هم مادرش وحشی هستن در اینگونه موارد :21:
عمو محسن از شما انتظار نداشتم.:41:دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن:18:.اولا بچه ها تا زمانی که سیر میخورند نباید از مادر گرفته بشوند.دوما یه سری به انجمن های حمایت از حیوانات یا سایت های اونها بزنید اونجا هر شهری که باشید گربه واسه واگذاری هست.توی نت هم سرچ کنید گربه یا سگ یا ... واگذاری پیدا میشه
ملا جون اولا عرض کنم که بچه گربه هایی که توی ایجور آشیانه ها هستن 50%شون تلف میشن و اصلا بزرگ نمیشن
ثانیا کجاش نقض حقوق حیوانات هست وقتی گربه رو میبری تو ناز و نعمت بزرگش میکنی و همیشه هم با خودت میبریش توی پارک و خیابون .
چه اشکالی داره گربه به جای آشغال ها که اینروزا دیگه همشون الوده و شیمیایی هستن ؛ غذای مناسب بخوره و زمستون ها مشکل تغذیه نداشته باشه و از سرما هم تلف نشه ؟
نقل قول:
گربه ای که میارین باید سنش پایین باشه سعی کنین فصل بهار برین جایی که گربه هاش زیاد هستن و یه لونه شناسایی کنین و یه بچه ازش کش برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بچه که بودم زیاد این کارو کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید دستکش باغبانی دستت کنی که هم خودش و هم مادرش وحشی هستن در اینگونه موارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره که اگر می خواید همچین کاری کنید 1 ماه از سن بچه گذشته باشه - اینطوری میتونید خودتون هم بهش شیر بدید .نقل قول:
عمو محسن از شما انتظار نداشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اولا بچه ها تا زمانی که سیر میخورند نباید از مادر گرفته بشوند.دوما یه سری به انجمن های حمایت از حیوانات یا سایت های اونها بزنید اونجا هر شهری که باشید گربه واسه واگذاری هست.توی نت هم سرچ کنید گربه یا سگ یا ... واگذاری پیدا میشه
مشکل زیادی نداره فقط همین که شاید چند هفته بیشتر با مادرش باشه بعدش راهش رو جدا می کنه و میره پی زندگیش ولی اینکه خیلی زود بگیرید امکان زیاد مشکلاتی براش به وجود میاد.