بهترین توصیه از طرف کسی که با نوع نسبتا شدید روبرو بوده
رفتن پیش دکتر خوب نه معمولی ( بپرس ار همشهریا و ..)
گرفتن کتابهای خوب
انجام کارهای شادی اور و ساده مثل قدم زدن _ دوش آب سرد
افزایش ارتباطات و دوستی
معنویت
بهترین توصیه از طرف کسی که با نوع نسبتا شدید روبرو بوده
رفتن پیش دکتر خوب نه معمولی ( بپرس ار همشهریا و ..)
گرفتن کتابهای خوب
انجام کارهای شادی اور و ساده مثل قدم زدن _ دوش آب سرد
افزایش ارتباطات و دوستی
معنویت
مهمترین دلیلش به نظرم عدم داشتن هدف تو زندگیه
با خودت کنار بیا، ببین از زندگی چی میخوای؛ اگر واقعا چیزی رو بخوای مطمئن باش افسردگیت هم رفع میشه
غیر از اون مشکلات خانوادگی و شاید مشکلات شخصی و شخصیتی میتونه باشه و شایدم بخاطر گذشتت باشه یا کمبود اعتماد به نفس برای زندگی و اینده
دلایل خیلی زیاده
ولی دکتر رفتن رو نمیدونم واقعا میتونه در حدی که خودت میتونی بهت کمک کنه یا نه
تقویت ایمان و اعتقادنقل قول:
کم ضرر ترین و سریع ترین روش برای درمان افسردگی
می دونم که حتما یک شکستی توزندگی خوردی که به من مربوط نمی شه!
بشین روی اون موضوع فکر کن ببین واقعا کار درستی هست چند روز عصبی باشی؟
نقل قول:
دقیقا منم مثل تو هستم یعنی در موقع افسردگی و ناراحتی گاهی وقتا نا خودآگاه شوخی می کنم, بیشتر وقت ها در محل کارم شوخی می کنم
به نظر من ابتدا نصیحتش کن اما اگه تو کتش نرفت , باهاش مثل خودش رفتار کن , یعنی تو هم باهاش مزه بپرون و تحقیرش کن و وقتی ناراحت شد بهش بگو هااا ببین خوبه ببین خوبه که دیگران رو مسخره می کنی پس بخور و از این جور حرفا.....نقل قول:
مثل شما میمونم با این تفافت که اگه کسی زیاد تاراحتم کنه برای همیشه از دلم میندازمش دور.مثل برادرم!!! زیاد تو جمع شوخی میکرد و منم چند بار گفتم که از این کارش بدم میاد و اونم رعایت نکرد.الان 4 سال باهاش حرف نمیزنم انگار که برادری ندارم
من نمیگم شما هم همین کاری رو که من کردم رو انجام بده.راه های دیگری هم هست.اگه اون شخص با همه شوخی میکنه شما میتونید این قضیه رو با دیگران در میون بزارید و به شکل گروهی بهش بفهمونید که کارش زشته.این جور مواقه اتحاد کار بهتریه
خوب تو این دور و زمونه همه مشکل دارن و اونم مشکلات بزرگ.یه کم مشکلات خودتو با دیگران مقایسه کن بعدش قول میدن تا صبح بخندی!!!نقل قول:
اره دیگه مشکلم همون نا امیدیه . از درون خیلی داغونم . اما الکی میخندم و شوخی میکنم و آدمها خیال مبکنند من خیلی بی خیال و خوشم
دوستان حالاتی مثل افکار ناراحت کننده که به هیچ وجه نشه ازشون خلاص شد ناگهانی سراغتون نیومده طوری که تپش قلبتون بره بالا وبدنتون داغ شه و بعد چند دقیقه حالتون خوب شه؟
برای من همچین موضوعی پیش اموده.مخص.صا نصف شبها.زمانی که ناخوداگاه از خواب بلند میشم و افکار وحشتناکی به سراغم میاد که البته با یاد خدا و صلوات فرستادن درست میهش
من فقط دلیلشو نمیدونم
در مورد این بیماری توضیحات کامل میخواستم شنیدم موثر ترین راه فلوکستین با دوره درمان طولانیه و هنوز درمان کاملی براش نیومده درسته؟