نقل قول:
شما عرض کردید که شوهر شما 8 خواهر و برادر دارند ،
چرا هر کدومتون به صورت ماهیانه از مادر شوهرتون پذیرایی نمیکنید ؟ اینجوری هر 8 ماه نوبتِ شما میشه و خیلی کار شما سبک میشه ! میتونید بهونه هایی نظیر اینکه مادر شوهرتون دوست داره هر ماه توی خونه ی یکی باشه و هر ماه با یک فرزند باشه تا تنوع ایجاد بشه استفاده کنید تا کسی ناراحت نشه .
البته این چیزی که شما میگید ، واقعا ظلم هست ! من هیچوقت توی همچین موقعیتی نبودم و دوست هم ندارم توی همچین موقعیتی باشم ! واقعا سخت که آدم نه تنها حریم خصوصی نداشته باشه ، بلکه دم به دم هم مزاحم داشته باشه ! اما ، اگه راهِ چاره ای نیست ، شما مجبور هستید به قول معروف جدی ترین حرف ها رو در شوخی هاتون بزنید ، مثلا با لبخند به صورتی غیر مستقیم به طرفِ مقابل تفهیم کنید که فقط 5 شنبه و جمعه ها میتونن بیان خونه ی شما ، به هر حال اونها هم دوست دارند مادرشون رو ببینند .
امیدوارم موفق بشید ...
ممنون نه ایشون از همون اول قرار شد با ما زندگی کنه و من نه تنها مشکلی باهاش ندارم بلکه خیلی هم دوستش دارم (این قضیه بحثش جداست بحث فقط سر راهکارهای مختلف هستش که چطور با این مهمونا برخورد خوب و منطقی بشه که دوستان راههای خوبی رو پیشنهاد کردند)
نقل قول:
البته دوست عزیز بهتر راه اینکه اول به یه مشاوره خانواده مراجعه کنید و مشکلات رو باهاشون درمیون بزارید
بعد از دوستان و آشنایان قابل اعتماد که مشکل مشابه شما دارن مشورت بگیرید
با شوهرتون درباره رفت و آمد زیاد خانوادشون صحبت کنید و بگید که از این وضع رنج میبرید
رفت و آمد با خونواده خودتون چطوره.یعنی پدر و مادر و برادر و خواهراتون زیاد مهمونی میان خونتون یا اینکه رفت و آمدتون کمه؟
تازه ازدواج کردید؟کلا تو خانواده شوهرتون رفت و آمد زیاده یا اینکه خونه شما زیاد میان؟
ممنون میدونم که راهنمایی دوستان کافی خواهد بود