پارس بهتر شده .. خیلی...........
Printable View
پارس بهتر شده .. خیلی...........
تایید میشه . پارس مثل اینکه به خودش اومده . سرعت دانلود شبانه خیلی بهتر شده دیشب دوباره 1 GB گرفتم . خدا کنه همین طوری بمونه .
ولی هنوز با دانلود سنتر ها مشکل دارم.
سلام دوستان
این تست هم ماله منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره؟
سرویس من 128 هستش!
من از عید تا حالا دارمش و در اوایل عید (حدود 2هفته ) سرعتش حدود 150 بود و حتی تا 1 مگ هم میرفت ولی الان سرعت زیر 60 و با نوسان هم 15 میشه و شبه باسرعت 10 تا 30 هم تا 400 مگ تونستم دانلود کنم و الان هم کمی خوبه ولی ابتدا میره روی 80 و بعد با نوسان شدید و ضعیف می ره می رسه به 15
سلام . من که سپنتا دارم هیچ !! مدرسه ما در جمهوری است . پارس آنلاین داره .
1 سایت . مدیر . کتابخانه استفاده می کنند باور کنید از دایلاپ کمتر هست.
هه هه
در کل نسبت به چند هفته پیش بهتر شده........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من باور میکنم ودر تایید فرمایشات حضرت جنابعالی اقرار میکنم که این مقدار مصرفی که ملاحظه میفرمایید توسط دایال آپ ببخشید ADSL سپنتا نماینده دایمی و غیر قابل تعویض کویر یزد بدست آمده.
ایضا این جمله شمس تبریزی مصداق حال سپنتا و پیشگامان کویر یزدی هست که میفرماید: دیو خود چه باشد که خیال دیو.
متاسفا من که حسابی ازخدمات پارسانلاین راضی بودم و حتی راه نفوذ به شبکه پارس انلاین برای تغییر پهنای باند رو بلدم بایدبگم ازدو - سه هفته پیش دچار مشکلات زیادی با پارس شدم که ممکنه دیگه اشتراک نگیرم.................
شاید خدا حافظ پارس............:41:
اصلا متوجه منظور و صحبت های شما نشدم . :41:نقل قول:
منظور نظرم این بود که چیکار داری به این پارس آنلاینی های بیچاره که دایال دارن فکر میکنن ADSL هست همه که نمیتونن مثل شما و من سپنتای کویر یزد داشته باشن بذار دلشون خوش باشه:31:نقل قول: