کسانی که کلاس میرین اگه کنارش خودآموزی نداشته باشن هیچ نتیجه ای براشون نخواهد داشت
حتی نوشتن work book و تکالیف کلاس زبان هم نوعی خودآموزیه چون خودت مینویسی و یاد میگیری کلاس فقط بهت یاد میدن
خودآموزی پیوسته خیلی مهمه
Printable View
کسانی که کلاس میرین اگه کنارش خودآموزی نداشته باشن هیچ نتیجه ای براشون نخواهد داشت
حتی نوشتن work book و تکالیف کلاس زبان هم نوعی خودآموزیه چون خودت مینویسی و یاد میگیری کلاس فقط بهت یاد میدن
خودآموزی پیوسته خیلی مهمه
سلام دوستان عزیز
منو یک نمو راهنمایی کنید فقط خواهشا راهی رو که خودتون رفتید و موفق شدید رو ذکر کنید (یعنی میخوام تجربه خودتون رو بدونم چه مفید بوده چه ضرر کردید از این راه)
من الان e2 موسسه کیش هستم (تو تعیین سطح هرچی پرسید جواب دادم فقط نکات گرامری رو تو جمله سازی اشتباه کردم همچنین تکه تکه جواب دادم )ترم قبل استادمون عالی بود یعنی هرچی می پرسیدی چه فارسی چه انگلیسی جواب میداد و رفع اشکال میکرد هر جلسه هم 5 تا جمله میساختیم مه خیلی کمک میکرد
ولی این ترم یک استاد (یکم از سطح من بالاتر)آوردن فقط بلده با دیکشنریش بهمون جواب بده هر چی هم میپرسی میگه دیکشنریت رو بررسی کن تا جواب رو پیدا کنی )
خلاصه اینکه هم کلاس وقتم رو میگره و هم با این ترم دارم از زبان زده میشم
ولی خودم تو خونه به طور خود آمور از صبح تا شب هم انگلسی یخونم خسته نمیشم
الان کتابهای new bridging gap /504 رو دارم میونم هم چنین فرومهای خارجی نصف بیشتر ر متنا رو میفهمم
همچنین مجموعه eng for you رو گرفتم میخوام یکم وقتم آزاد شد هر روز یک درسش رو بخونم
همچنین خوئم میتونم با خودم مکالمه کنم ولی با طرف مقابل حتی جملات ساده و ابتدایی رو قاطی میکنم ؟؟؟
نسخه واسه ما چی تجویز میکنید
به نظر من شما به خوندن خودتون ادامه بدید و هیچ شکی هم نیست که موثرترین روش یادگیری هست -
اما کلاس رو هم از دست ندید - نکات مثبتی در این کلاس رفتنا هست که نمیشه به راحتی ازشون گذشت - شما نباید فقط به این دلیل که معلم این ترمتون مورد رضایتتون نبوده همه چی رو قطع کنی - مطالعه و کلاس مکمل هم دیگه هستن - هر کدوم رو که حذف کنی یه جای کار اشکال پیدا میکنه - تمام مهارتهای زبانی در جمع و گفتگو در جمع رشد میکنن - این مهم ترین دلیل کلاس رفتن هست - همونجور که خودت هم گفتی - خودت با خوت میتونی صحبت کنی و مشکلی نداری ولی وقتی با یه شخص واقعی میخوای صحبت کنی نمیتونی حتی یه جمله ساده هم بگی - این خودش یه دلیل مهم برای کلاس رفتن و در جمع اموختن هست -
شما میتونی کلاست رو عوض کنی - به یه شعبه دیگه بری - درخواست بدی معلم رو عوض کنن ( حتما نارضایتی خودت از معلم رو به مدیریت اعلام کن) - اما اینکه کلاس رفتن رو ترک کنی - با این کار به خودت صدمه میزنی -
پس مطالعاتت رو ادامه بده - اما در کنار کلاس ی
یاد گرفتن ( حفظ کردن) اسون هست - اما کار اصلی که به کار گیری اموخته ها هست در جمع و کلاس صورت میگیره
سعی کن هرچی که یاد میگیری و مطالعه میکنی در کلاس و در جمع به کار بگیر ی یعنی یهترین فرصت هست که اموخته های خودت رو در جمع به کار بگیری و اونهارو به اصطلاح internalize کنی -
سجاد جان میخوام یک راهنمایی کنی
قبلا شرایطم رو گفتم گرامر (نوشتاری ) و لغاتم سطحش خوبه و میتونم اکثر متنا رو بفهمم
فقط مشکلم تو اسپیکینگه نظرت چیه یک دوره فشرده مکالمه کار کنم
کدوم آموزشاه ها سطح اموزشیشون خوبه ؟؟؟
یا اینکه همین روال عادی کیش رو طی کنم (خیلی کسل کنندست هر روز یک صفحه .. که خودمم میتونم بخونم تو خونه ) این اسپیکینگ و لیسینیگم فقط افتصاح هستش
من توی این زمینه یک سری تجربیات دارم که بد نیست برای شما هم بگم .
2 سال خودم زبان رو کار کردم ، کتابهای vocabulary in use , 504 رو کامل و با جعبه لایتنر کار کردم . حتی تا حدی هم کتاب تافل لانگمن رو کار کردم .
بعد تصمیم گرفتم برم کلاس . رفتم امتحان ورودی دادم ولی چون گرامر یاد نداشتم سطح المنتری افتادم .
و الان هم سطح upper intermediate هستم .
باور کنید اثری که کلاس داره ، خوداموزی نداره . ادم صحبت میکنه ، چیزهای تازه یاد میگیره و ...
پس کلاس رو دست کم نگیرید .
البته کلاس داریم تا کلاس . مثلا پس از 2 سال رفتن کلاس ،سطح موسسه کیش که الان پاراکس شده پایین اومده و تعداد دانش اموزان زیاد شده
کاملا با شما موافقم.نقل قول:
کلاس رفتن منافعی داره که داخل خونه بودن نداره..
اولا اینکه شما وقتی خونه هستی معمولا تنها با خودت و هدست و یه سری فیلم و جزوه هستی
میای فیلم نیگا میکنی ، اما خودت توی اون موقعیت واقعی نیستی. داخل کلاس به صورت Real time
به ازای هرچیزی ناخوانده ای که پیش میاد باید بتونی واکنش نشون بدی، این خیلی موثر هستش.
به عنوان مثال یکباره استاد ازت یک سوالی میپرسه و باید فکر کنی و جواب بدی ، چون خودت داخل موقعیت واقعی هستی
داری لکچر برگزار میکنی ، یکباره دانش آموزی ازت سوال میپرسه و باید فکر کنی و جواب بدی
وقتی داری لکچر میدی باید تعادلی از ترکیبهای "لهجه + دایره لغات برتر + ارتباط چشمی + تمرکز برای از یادنبردن بیان بخشهای مهم مطلب " رو بر قرار کنی.
این خیلی مهمه. توی آموزشگاهی که من زبان خوندم هر هفته لکچر درباره ی موضوعی برگزار میشد ، هر لکچر حداقل 45 دقیقه باید مطلب بگی موشکافی کنی در پایان نتیجه گیری کنی.. فقط و فقط هم خودت نه جزوه ای و ... این به تمرکز خیلی زیادی نیاز داشت.
اما صرف نظر از همه ی سوتی هایی که میدادم هربار تجربم بیشتر میشد ، مثلا گاهی مطلب از دستم در میرفت ، توی این مدت یک سوال از کسی میپرسیدم و میخواستم که جواب بده و این خودش کلی مطلب رو برای من باز میکرد و میتونستم لکچر رو بیشتر ادامه بدم
یا اینکه مثلا استاد یا دوستان ازم ایراد میگرفتن میگفتن اونجا اشتباه داری یا داشتی ، این خیلی به من کمک میکرد، این یه جو دوستانه بود که همه به هم کمک میکردیم تا پیشرفت داشته باشیم.
این درست همون چیزیه که توی خونه ازش محروم میشین.
برای Listening داخل کلاس زبان ما مجبور میشدیم کلی تمرکز کنیم تا مطلب رو از داخل اسپیکرهای داغون آموزشگاهمون که صدا رو دگرگون میکردند : دی متوجه بشیم که واقعا همیشه روی اعصاب بود، هرباری هم که انتقاد کردیم گفتیم اسپیکر ها جالب نیست کسی توجه نکرد ، ولی درعوض تمرکز ما زیادتر شد ، من خودم گوش دادن با هدست رو قبول ندارم، چرا که خیلی آسون میشه ، ولی وقتی از اسپیکر پخش میشه نزدیک به طبیعی میشه و کمی سختتر و این در جهت پیشرفت شما هست.
استادمون میگفت که اگه در حال یادگیری زبان هستین از منبعی و احساس میکنید همه چیزش رو میدونید ارزشی برای شما نداره.
مثلا دارین کتاب داستان میخونید و کل لغاتش رو بلدین ، خب این ارزشی نداره و در واقع اتلاف وقت هست. باید کتابی بخونیم که توی هر دوخط یک چیزی جدید یاد بگیریم.
یا مثلا میریم Listening های کتابهای اصلی آموزشی Interchange رو گوش میکنیم که میبینیم خیلی آسونه و میشه کلمات رو به راحتی فهمید. حتی اگه معنیش رو هم ندونیم !
ولی میایم اخبار Voa رو گوش میکنیم که سی دی هاش هم موجوده ، طرف اینقدر تند صحبت میکنه که اینگار قصدش اینه که کسی نتونه متوجه بشه این ارزشمند هستش.
وقتی میری امتحان TOEFL بدی ، معلوم نیست که کجا صندلیت باشه ، ممکنه نزدیک اسپیکر باشی ممکنه کلی دور باشی، و معمولا هم موضوعات ساده ای رو نمیزارن
من یکی که شعارم اینه که یادگیری زبان " شرکت مستمر و جدی در کلاسها + کار کردن در منزل شامل دیدن فیلم سینمایی ، شنیدن اخبار ، گوش کردن موزیک که خیلی خیلی من بهش اعتقاد دارم حالا چراشو میگم ، خوندن کتاب داستان ،
مطالعه ی آزاد دیکشنری پیشرفته به صورت ورق زدن و خوندن کلمات ، تشکیل دادن دفتری برای خود و نوشتن کلماتی که یاد میگیری و مرور هفتگی اونها و ..."
دیدن فیلم بکی از مهمترین کمکهاش اینه که لهجه ی شما رو تشکیل میده، اگه میرین کلاس زبان میبینین که یکسری افراد اصلا لهجه ای ندارن، شک نکنید که فیلم تماشا نمیکنن، به طور ناخوداگاه وقتی فیلم تماشا میکنی لهجت از طریق اون فیلمها شکل میگیره ،
مثلا من خودم به شخصه همیشه فیلمهایی که Russell Brand بازی یا دوبلاژ میکنه رو دنبال میکنم ، اون لهجه ی بریتیش خاص و منحصر به فردش الان لهجه ی منم دگرگون کرده.
شنیدن اخبار و موزیک باعث میشه تا زیاد کلیشه ای مانند فیلمها نشیم و فرهنگ و اصول واقعی رو هم یاد بگیریم ، شنیدن موزیک برای تقویت Listening تاثیر زیادی داره ، خواننده ها وقتی میخوان متنی که میخونن رو با ریتم آهنگ مچ کنن
مجبور میشن کلمات رو یکجور دیگه بیان کنن که این کمی فهم کلمات رو دشوار میکنه ، که باز میگم ارزشمنده ، شما وقتی موزیک مخصوصا رپ گوش میکنین مثلا رپهای Marshall Bruce رو گوش میکنین گوشتون تیز میشه ، و دیگه فیلم و اینا رو
مث آب خوردن متوجه میشین. اینو فقط امتحان کنید!
با آرزوی بهترینها..
میشه بگین کدوم کلاس اموزش زبان میرفتین ؟نقل قول:
شهر اراک، آموزشگاه زبان ایران. خ ملکنقل قول:
دوستان بنظرتون کدوم سری کتابا و متد واسه آموزش مفید تر و سریع تر و جذاب تره؟؟؟
top notch-------------------total eng-----------------------interchange...
با سلام
دوستان میخواستم بپرسم نظرتون در مورد یاد گیری زبان خارج از کشور چیه ؟
توی یک کشوری مثل مالزی خوبه برای یاد گرفتن زبان ؟
شما موسسه یا دانشگاهی که برای یاد گیری زبان تو مالزی باشه میشناید و از هزینه هاش مطلع هستید ؟
با تشکر