سلام کسی میدونه خوابگاه توی دانشگاست یا بیرون دانشگاه؟؟؟؟
Printable View
سلام کسی میدونه خوابگاه توی دانشگاست یا بیرون دانشگاه؟؟؟؟
داخل دانشگاه است.
چی قبول شدین؟؟
نرم افزار شما هم دانش هستین دانشجو چی هستین؟
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
یک سوال من یک واحد دیفرانسیل را پاس نکردم میگن باید بهمن بیای راست میگن ممکنه دیگه راهم ندن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راهی هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟
میشه گفت دانشگاه آزاد نجف آباد بهترین دانشگاه آزاد توی ایرانه . امکاناتش که عالیه ... یعنی در کل دانشگاهه ها !!!! از خیلی از دانشگاه های تهران هم بهتره !:31:
اون طور که من شنیدم این دانشگاه تو چند ساله اخیر مرتبا داره رتبه ی اول دانشگاه های آزاده کل کشور را میگیره ...
اول که میخواستم برم فکر کردم توش از درس خوندن خبری نیست ... ولی حالا فهمیدم که نه ! باید درس بخونی ...
میشه واضح تر بگین ... من خودم اونجا نرم افزار میخونم . دیفرانسیل که 3 واحده ، مگه چند ساله دانشگاهی ؟نقل قول:
:11:کد:http://www.forum.p30world.ir/group.php?groupid=1565
دانشگاه خیلی خوبی هستش توی ایران،نه توی دنیا دوستمون مثل اینکه از بهترین دانشگاههای دنیا اطلاع نداره
من که ترم یک این دانشگاه میرم افتضاحه .
دوره کاردانی دولتی تو اصفهان درس خوندم . چیزایی که اینجا درس میدن حتی کمتر از دوره کاردانی اونجاست . هیچ استاد خوبی هم تو برق نداره . به نوعی همشون تازه کار هستن .
فقط از نظر ساختمان و فضا خوبه .
کسایی که میگن داف و اینا که والا حتی مسیر پیاده روی پسر و دخترا جداست چه برسه به ...........
یه سوال داشتم به نظرتون دانشگاه خمینی شهر از نظر استاد بهتره یا نجف آباد ؟
به نظر من وکلی از بچه های دیگه فقط اون افرادی که ترم اول هستن واسه اینکه دهن خودشون رو شیرین کنند از این دانشگاه تعریف میکنند
من ترم 3 نرم افزار هستم مدتی هم رفتم دانشگاه رشت
بزارین خوب براتون توضیح بدم تا بقه بخونند و نرند به این دانگاه و ترمی 1 تومن بریزند تو حلق اینا و دست اخرم منت بزارن رو سرشون
:4:
این دانشگاه یکی از مزخرف ترین سلف هارو داره و بدترین غذاهارو سرو میکنه فقط ظهر ها غذا میده اونم یه غذا در صورتی که در دانشگاه رشت (دولتی )صبح و ظهر شب غذا میدن اونم دو نمونه غذا در روز سرو میشه روی میز ها صفره پلاستیکی در زیر و سفره نخی در رو و خیلی تمیز وشیک و صندلی های خیلی تمیز ولی صندلی هیا دانشگاه نجف اباد یک متر چرک نشسته بهشون عکس میزام تا باورتون بشه
:18:
واسه ثبت نام تو دانشگاه رشت روز اول از تمامی پدر و مادرهایی که از راه دور اومده بودن غذا دادن و کلی بهشون رسیدن ولی توی دانشگاه نجف اباد توی گرما بیچاره شدیم کوفت هم گیر نمی یومد بخوریم تازه تا رفتیم دانشگاه چند روزی بهمون غذا ندادند
:42:
تو دانشگاه رشت یه کافه داره ادم حال میکنه بره توش ولی دانشگاه نجف اباد یه بوفه نه یا اسطبل گاو داره مال 30 سال پیشه خیلی شخمی ادم اصلا دلش نمیاد بره اونجا غذا بخوره
و در رابطه با دخترا توی دانشگاه رشت دخترا روسری رنگی می نداختن و مانتوی تقریبا کوتا می پوشیدن ولی توی دانشگاه همه سیاه پوش و مانتو تا سر زانو البته بیرون دانشگاه از اون خبرا هست ولی چه فایده
واسه اینترنت 30 کیلوبایت بر ثانیه کلی پول میگیرند واسه اب خوردن از تون پول میگیرن تا پول ندی شخم هم دستت نمیدم
و در کل این تعریفایی که می کنن همش واسه اینکه ترم اولا و جو گیرن و تاحالا دانشگاه ندیدن که مقایسه کنن