امیر جان چرا نگفتی منو g10 با سامسونگ b650 چه فرقی داره ؟ چرا یادت میره بگی وایا سامسونگ پلاسما b650 هم واقعا 600 هرتز هستنقل قول:
Printable View
امیر جان چرا نگفتی منو g10 با سامسونگ b650 چه فرقی داره ؟ چرا یادت میره بگی وایا سامسونگ پلاسما b650 هم واقعا 600 هرتز هستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
وقتی من آفلاین بودم , مهدی جواب شما رو در این پست کاملا به طور شفاف و سریح و به درستی داد من دیگه چی بگم :31:
بله 600 هرتز .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4186591&postcount=55
این آقای یا خانوم kisiya نمیدونم خلاصه پدر منو درآوردی شما یه سوالو من جواب میدم دوباره دفه بعد یه جور دیگه میپرسی جوابتو تو پروفایل دادم برو اونجا ببین دیگه عزیز جان بعدش این سوالای مسخره چیه میپرسی آخه ده بار تاحالا فقط پرسیدی وزنش چقدره مگه میخوای بگیری رو کولت که حی میپرسی وزنش چقدره لطفا دیگه تو پیغام خصوصی اینقدر سوالای الکی از من نپرس
قیمت 46 یا 50 اینچ اش الان تو تهران چنده؟
اینجور که پیداست برند پاناسونیک انچنان طرفداری در بازار بانه نداره چون توی هیچ کدوم از مغازه ها هنوز این مدل رو ندارن!!!
واسه اینکه این مدل تازه اومده من تحقیق کردم بیشتر جنسایی که بانه هست مرجوعی کارخونه هاس یعنی جنسایی که از فابریکی ایراد دارن میبرن کارخونه rework میکنن میارن تو اینجور بازارا میفروشن.
نه داداش اشتباه میکنینقل قول:
واسه اینکه این مدل تازه اومده من تحقیق کردم بیشتر جنسایی که بانه هست مرجوعی کارخونه هاس یعنی جنسایی که از فابریکی ایراد دارن میبرن کارخونه rework میکنن میارن تو اینجور بازارا میفروشن.
نه این صحبت شما اشتباس . قیمت پایین بانه نبود پول گارانتی + هزینه گمرکی هست همین هزینه گمرکی حدود 30 درصد هست . این حرفا رو فروشنده های تهرانی و نمایندگی ها می زنند تا از خود نمایندگی بخری .نقل قول:
اتفاقا بیشتر ال جی و سامسونگ و سونی هایی که تو نمایندگی هست ساخت ایران هست made in lg mde in sony خورده باشه مونتاژ ایرانه .ولی اجناس بانه مستقیم از خارج کشور میاد مونتاژ کشور مادر یا بعضا تحت لیسانس هست هر چند ایرانم اخیر جزو لیسانس شده اما مونتاژ مالزی کجا ایران کجا.
من خودم از اونجا تی وی آوردم دوستان و فامیل هم اوردن تا به حا هیچ مشکلی نداشتن و کاملا راضی اند بی خودی 800 900 خرج اضافی نکردن .
فقط 42 دارهنقل قول:
کلا پلاسما به دلیل دید بد عموم از این تکنولوژِی برای خرید , فروش کمی داره بازار چندانی نداره چه در تهرانش چه در بانه . به همین دلیل فروشنده های بانه معمولا lcd led عرضه می کنند بیشترشون .
من با چشم خودم دیدم در بانه , حدود 7 ماه پیش طرف py800 رو معامله کرد و پول رو داد . بعد چشمش خورد به اسم پلاسما رو کارتن . جنس رو پس داد همون لحظه و پولش گرفت(فکر می کرد lcd هست ) ! .
البته بودن مغازه هایی که پلاسما داشتن ولی خوب انگشت شمار بودن شاید 4 مغازه نمیشد پلاسما پانا داشتن , باید بگردین تو مغازه ها .
جنس هایی که در بانه هست زود تر نمایندگی در اونجا موجوده .من یادمه اسکارلت 2 هنوز نمایندگی نیورده بود اونجا پیدا میشد , حدود 2 ماه بعد نمایندگی عرضه کرد . 2 ماه زود تر نماییندگی در بانه بود !
خلاصه g10 در بانه هست v10 هم شاید اومده باشه .
امیر جان ودوستان دیگه من دوستم پلاسمای 42 داره البته مدلشو نگفت ولی میگه گاهی تصویر مپره وگفتند از تیونرشه جریان چیه ؟ تصویر ملرزه ایا تو مدلهای g10 اینطوریه 6 ماه پیش خریده
یکی از دوستهام دیروز تو بانه بود ..بهش گفته بودم g10 رو بپرسه..ولی زنگ زده میگه نیستش ..و بیشتر مدلهای قدیمی سامسونگ سری 5 و 6 هست.نقل قول: