برای منم اینطوریه.اصلا سرکاریه بازیش.نقل قول:
Printable View
برای منم اینطوریه.اصلا سرکاریه بازیش.نقل قول:
این چه اروری هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی دیگه هادی جان مثل اینکه cd key میخواد من سرور وصل میشم ds میکنه میگه cd key نداری !
خوب زننده تاپیک بیا به ما یه cd key بده :D
نه بابا ! جرا من بازي مي كنم همجين مشكل هايي رو ندارم ؟ البته من فقط ميرم هر كي رو ديدم تير بارونش مي كنم !!! ياروه مي نويسه نزن بابا من توي تيم تو هستم ! مي كم خب باشه ! بعدي !
کانتر رو هم همینطوری بازی میکنی؟:18::27:نقل قول:
من که میرم توی یه سرور dc که میشم هیچی.از بازی خارج که میشم میبینم اینترنتم هم قطع شده و باید مودم رو خاموش و روشن کنم.:18:نقل قول:
bersam اول باید بگی تو چیکار کردی
والا من یه عمره بازی انلاین کردن قاطی تر از این بازی ندیدم و نمیبینم !
سلام. هیچ cd key یا نظیر آن لازم نیست. نه موقع نصب و نه موقع بازی. بعضی از سرور ها علامت قفل جلشون هست. یعنی خصوصی هستند. پس بدون پسورد نمیتونین وارد بشین.نقل قول:
وقتی مپ جدیدی را دانلود کردین حتما یه بازی از سرور خارج بشید و دوباره وارد بشین
اگر با ارور dc شدن و امثال آن مواجه شدین تا 3 بار reconect را بزنین . اگر وصل نشد سرور را عوض کنین
در نتخاب سمت بازی توضیح دادن. اکثر سرور ها علامت ترازو دارن. یعنی بالانس را باید رعایت کنید. پس تیمی را انتخاب کنید که کمتره! صد بار هم بزنید نمیتوانید در تیم ی که نفرات بیشتری داره بازی کنید. مگر اینکه سرور نا متوازن باشه
در روز ها نعطیل مثا امروز یا جمعه ها چون سرعت اینترنت نزول پیدا میکنه دچار مشکل میشیم ما ایرانی ها. از بازی نیست! پینگ ما زیاد شده به دلیل افت سرعت. برای همین است که دچار مشکل می شید
دوستانی هم که اصلا نمی تونن بازی کنند باور کنند نه مشکل از سیستم شان است نه بازی. مشکل از اینترنت تار انکبوتی هست. به چراغ های مودم نگاه کنید. tx rx باید مداوم و سریع چشمک بزنه نه یه خط در میون
سرور پیشنهادی
BEGINNERS WORLDS XPS 4 EVER
هر چی بازی کنید بیشتر از تکنیک های بازی سر در می آرین
مثلا اگر تیر خوردی و روی زمین ولو شدین زود دکمه space bar را نزنین. اگر از محل شروع تیمتون دور بودین و دیدین امدادگر نزدیگ شما هست دکمه V21 را بزنین . یه علامت + رو سرتون می آید و امدادگر بکمک تون می آد و با آمپولش زندتون میکنه
اگر مهمات تموم کردی با چاقو نرین جلو. دکمه V22 را بزنین تا نزدیکترین FIELD OPS براتون مهمات بیاره:31:
قبلا هم گفتم. این بازی تداعی کنند جنگ جهانی دوم است بسیار هم خوب SIMULATE میکنه. باید تکنیکال بازی کنید. مثل کانتر نیست فقط راه بری بکشی! باید فکر کنی که الان چه نوع سربازی مورد نیاز هست برای تیم خودتون! کجا باید تمرکز آتش کنین! کجا باید مین گذاری کنین! کجا باید کمین بگیرین و ....نقل قول:
والا من یه عمره بازی انلاین کردن قاطی تر از این بازی ندیدم و نمیبینم !
حتما بگین چه ساعتی هستین تا با هم بازی کنیم
من توی بازی رو نمیگنم که این ds شناش !نقل قول:
قبلا هم گفتم. این بازی تداعی کنند جنگ جهانی دوم است بسیار هم خوب SIMULATE میکنه. باید تکنیکال بازی کنید. مثل کانتر نیست فقط راه بری بکشی! باید فکر کنی که الان چه نوع سربازی مورد نیاز هست برای تیم خودتون! کجا باید تمرکز آتش کنین! کجا باید مین گذاری کنین! کجا باید کمین بگیرین و ....
حتما بگین چه ساعتی هستین تا با هم بازی کنیم
من میخوام با شما بجنگم میشه بیای همین سرور
میشه ای پیش رو بدی ؟