آقا اگه اطلاعاتتون کمی کاملتر بود متوجه می شدید اون 3 گیگی که ویندوز برا شناخت حجم رم داره فقط در نسخه ی xp- ویندوز مجود داره و در ویستا و سون حجم رم کاملا شناخته می شه
آره الان رم 128 برا اکسر پاکت پی سی ها کافیه ولی 256 اکسپریا باعث می شه حساب ویژه ای برای اون باز کرد و برنامه نویسها با توجه به کارت گرافیک این گوشی قدرت بیشتری برا نوشتن برنامه و بازی های پر قدرت و با کیفیت دارند (کاربرد این دو قابلیت در آینده معلوم می شه)
من با کیبرد امنیا کار کردم با اکسپریا هم همینطور اگه شما می گین امنیا عالیه پس من این دوتا رو برابر با هم مقایسه می کنم........خوب کیبورد اکسپریا بهتره
بله تو کیفیت مانیتور فقط رزولویشن مهم نیست منم قبلا اینو گفته بودم در واقع 30 در صد ماجراست 40 در صد شدت کنتراسته که بازم اکسپریا دو برابر امنیاست 1به 200 امنیا 1به 400 اکسپریا
تو گوشی های سونی اریکسون کمتر از گوشی های دیگه برق استفاده می شه باسه همین در موارد مشابه استفاده ی بهتری از باطری می شه
موس هم رو اکسپریا با نصب نرم افزار قابل استفادست با اینم کار کردم اول کار با حاش جالب بود ولی بعد تر جیه دادم با دستم و تاچ صفحه اون کاری که می خواستم انجام بدم
اینم درسته
بله
بله حق با شماست
اینو شک ارم چون رو صفحه ی امنیا یه لایه ی ضد خش حست که کمی از حساسیت صفحه کم کرده
این منو ی تاچ فرندلی تر رو اکسپریا هم نصب می شه (کلا به نظر من این اکسپریا یه دزد شریره اول تاچ فلو رو کش رفت بعد منو ی آیفون و بعدش تاچ ویز امنیا بعدن نوبت کدوم بد بخته معلوم نیست) بعدم باید بگم یه تعداد از منو ها یا پنل هلی ی اکسپریا به شدت تاچ فرنلی هستن مثل spb یا مدیا اکسپرینس در سایر موارد که یکین چون هر دو ویندوز موبایلن
بله البته می شه با یکم خرج بیشتر تو اکسپریا خم داشت ولی خوب از اول بودنش خیلی بهتره
بله من با شمام
فکر می کنم رزولویشن دو برابر بتونه 0.2 اینچ کوچیک بودن صفحه رو جبران کنه
خیلی فرق نمی کنه هر دو شدید ضریفن حالا یکی بیشتر (شما اگه p990 داشتی چی کار می کردی؟)
بله ولی رو اکسپریا هم می تونی داشته باشی نرم افزارشم تو فرم اکسپریا هست
خیلی فرق نمی کنن 87 تا
بله ولی جاوا دیگه قدیمی شده من ویندوز موبایل می گیرم باسه نرم افزارای ویندوز نه جاوا
و...
به نظر من هم اکسپریا آینده ی پاکت پی سی یه و گوشی های اینگونه برا آینده مناسب ترند
با توجه به سخت افزاره اکسپریا حالا حالا ها می شه روش حساب کرد و جلوی پیشرفت فناوری کم نیاورد