نه نیست همین که < > " " ' ' & و .. تبدیل به معادلهاشون بشن کافیه !نقل قول:
1. اون کدی که قبل از کد های صفحه قرار میدادیم که مرورگر اونها رو اجرا نکنه و به صورته نوشته معمولی نشون بده چی بوود؟
Printable View
نه نیست همین که < > " " ' ' & و .. تبدیل به معادلهاشون بشن کافیه !نقل قول:
1. اون کدی که قبل از کد های صفحه قرار میدادیم که مرورگر اونها رو اجرا نکنه و به صورته نوشته معمولی نشون بده چی بوود؟
هان؟نقل قول:
چی میگی پسر! ترجمه کن ببینم! احتمالا جوابه یه سواله دیگم این نبود؟
نکنه منظورت اینه که تبدیل به &nsbp; و این چیزا بشن؟:20:
آره چرا به فکره خودم نرشیده بود
آفنر! ولی حالا کی دونه دونه میشینه اینا رو تبدیل میکنه؟
قرار نیست که یکی بیاد تک تک این ها رو به معادلشون تبدیل کنه !
شما یه تابع می نویسی و وقتی که می خواهی داده ها رو ذخیره کنید ابتدا داده ها رو به تابع می فرستی و در تابع تمام تغییرات اعمال می شه و بعد خروجی رو در بانک ذخیره می کنی به همین سادگی !
مرسی as جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه روز تموم پیزرم در اومد قالب رو برای ورد پرس کامل طراحی کردم و ورد پرس رو فارسی کردم و همینطور کلی پلاگین اینا رو هم نصبیدم و سارزگار کردم!!! آخرش این IE ذلیل مرده همه ی قالب رو در هم بر هم نون میده ولی بقیه خوبن
فک کنم باید دوباره طراحی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فرونت پیج اکسپرشن یا هر ادیتوری تایپ کنی خودش تبدیل میشه تا حالا ندیده بودی ؟ :31:نقل قول:
آفنر! ولی حالا کی دونه دونه میشینه اینا رو تبدیل میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه من موندم شما چه رفیق های حرفه ای ای هستید؟
به داده من برسید دیگه 2 هفتس همچینم --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خجالت نمیکشید؟
این ورد پرس منو پیر کرد یا به عبارته بهتر این IE ذلیل مرده من الان دو هفتس قالبم آمادس و تمامیه صفحاته دیگش رو هم طراحی کردم فقط مشکل اینجاس که IE قاطی پاتی نشون میده ولی FF و Opera و Chrome و .... مشکلی ندارن بزاردی از اول بگم روشن شید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کنید اگه با ورد پرس کار کرده باشید این ور میداره مثلا یه صفحه ی index.php رو که برای قالبش هست به 4 تا صفحه جدا تقسیم میکنه که هم حجم رو میاره پایین اینطوری هم راحت تر میشه costumize کرد البته خودش که بوقه شما باید انجام بدید
من index.php م قبل از اینکه تیکه تیکه کنمش هیچ مشکلی نداره و تو تمامی مرورگر ها بی مشکل نشون داده میشه این رو ور میدارم به این 4 تا صفحه تجزیه میکنم
header.php
sidebar.php
index.php
footer.php
اینا صفحه های اصلی هستن و بیشتره عملیات مربوط به نشون دادنه پست ها و .... تو index.php نشون داده میشه خوب اینا که مشکلی ندارن
کد همون کده اصلیه index.php هست که تیکه تیکه میشه و میره تو این 4 صفحه حالا مشکله من اینجاس که وقتی موتوره wordpress اطلاعات رو render »یکنه و نشون میده تو ie به مشکل میخوره
نمیدونم مشکلش کجاس
صفحه ی IE رو باز کردم سورسش رو میگه یه div بسته نشده ولی هر چی میگردم نمیدونم کجاس به نظرتون چی کار کنم!
سره همین موضوعه کشکی یه هفتس الافم اگه اینطوری راهی نداشته باشه مجبودم تک تک برای هر صفحه full source درست کنم که 100 درصد توی plugin ها به مشکل میخوره چون هر کدوم توی صفحاته پیش فرضه خودش تغییر میده و اینطوری اون صفحات خیلی فرق میکنن و کدهای دیگه ای دارن
ثواب زیادی داره اگه راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه آی ای نفهمه :27: باید بگردی همون div رو بیابی تا کارت راه بیافته. شاید validator.w3.org کمک کنه البته اونم احتمال داره دقیق نتونه مشکل رو ردیابی کنه.
------------------------
یادم رفت بگم. اگه سورس اون صفحه قاطی پاتی رو بدی احتمالاً میشه جای اون div مفقود شده رو پیدا کرد.
مرسی:40:نقل قول:
والا پیدا کردنه اون div که نباید خیلی مشکل باشه
با همون Microsoft Expression Web 2 میشه
فقط مشکلی که هست اینه که بنده سورسم کامل و بدونه نقصه
این div مفقود از کجا اومده ندانم
کده کدوم صفحه رو دوست داری بزارم؟ صفحه ای که IE نشون میده یا ....؟
اصلی که تقریبا مشابهه همون قالبه فعلی هست فقط مقادیری گرافیک ها و فایله css تغییر کرده
سورس همون صفحه ای که تو آی ای قاط میزنه! یعنی یک ویو سورس ازش بگیر ببینیم IE چی تو صفحه میبینه که بهش نمیسازه :دینقل قول:
کده کدوم صفحه رو دوست داری بزارم؟
احتمالاً تو تقسیم سورس اصلی بین اون چهار تا قسمت یه div جابجا شده شایدم اصلاً قضیه div نباشه و مثلاً اشتباه تایپی یا همچین چیزی تو تگها باشه
مرسی :31:نقل قول:
فهمیدم
فقط یه نمه وقت بده خودم یه احتمالی میدم
شاید از loop پست ها هست که یه div تو اونا باز میشه ولی بسته نمیشه
ولی بازم آخه این FF معمولا بیشتر حساسه رو این چیزا نه IE
سورسه اینم میزارم
فقط عکسها و css رو چی کار کنم؟
css رو هم بزارم خوبه؟