نقل قول:
یک بار توی جاده بودم با ماکسیما دنده ای نمیدونم اون موقع کیلومتر ماشینم چیش شده بود که مثلا با دنده 1 هر چی گاز میدادی دور موتور روی 5 بود ولی سرعت 20تا!!!یعنی برا هر دنده 50 یا شایدم بیشتر از سرعت رو کمتر نشون میداد من همینطور داشتم میرفتم با دنده 3 بودم تازه متوجه این موضوع شدم
معکوس دادم به 2 دیدم در وضعیت خودش عادی ولی برا من نه!
همینطور دنده عوض میکردم دیدم نه خیر فرقی نمیکنه!دوباره سعی کردم ببینم چه مرگش هست؟
نگاهم فقط به کیلومتر شمار و دور موتور بود سرم پایین بود با دنده 5 داشتم میرفتم دور موتور روی 4 سرعت 145 رو نشون میداد!
فقط تنها چیزی که یادم میاد از آخرین صحنه صدای بوق یک عدد تریلی بود!!!!!!!!!!!
یک عدد تریلی اویکو با جاده صافم کرد!!!!!!!!!!!!!
ایربگ منو زنده نگه داشت!
صندلی راننده تا آخر خوابیده بود!!!
یک بار دیگه هم:
توی بلوار چمران ساعت 3 با یک پارس کورس گذاشته بودم حالا ماشین من بنز s350 بود نمیدونم طرف چه فکری کرده بود با من کورس گذاشته بود!
خیابان خلوت خلوت نبود ولی به یک قسمت رسیدم که خلوت بود بعد هوس دستی کشیدن خورد به سرم آخه آبجیتون استاد دستی کشیدنه!
با 180 دستی کشیدم خودمم نمیدونم چه فکری کردم با اون سرعت دستی کشیدم!ماشین خوب داشت از سمت راست میرفت بعنی سر میخورد دیوونه پارس رانندگی بلد نبود چسبیده بود به ماشین من فرمان رو هی اینطرف و اونطرف میکرد بعد خورد به گلگیر سمت چپ عقب!
فکر اینجا رو دیگه نکرده بودم به ماشین من هل داد بعد به یک سرعت گیر رسیدم سمت راست ماشین ثابت شد از سمت چپ نیرو بهش وارد شد کله کرد ماشین توی هوا 1 بار و نصفی دور خودش چرخید بعد یادم نیست من چه طوری زنده موندم!!!!!!
یه بار دیگه:
با پراید شب بود توی خیابان با سرعت 80 تا میرفتم یهو یک ماشین از طرف مقابل اومد کنار و داشتیم با هم تصادف میکردیم دستمو دادم به طرف پیاده رو هرچی ترمز رو گرفتم کاری نمیکرد خلاصه خوردم به آقاپایه(برق)وقتی خواستم پیاده بشم درو که باز کردم دیدم در عقب باز شد!!!!!
میگم وقت کردی یک عکس از خودت بگزار ببینیم الان تو چه وضعی هستی..!!