قیمتش به دلار تو دبی 820 دلار بود
شما از کجا 700 تومن گرفتی ؟
Printable View
قیمتش به دلار تو دبی 820 دلار بود
شما از کجا 700 تومن گرفتی ؟
شرمنده من خودم 2.5 ماه پيش 1030000 تومن گرفتم. شما بدون گارانتيشو تو جمهوري فكر كنم بتوني بين 700 تا 750 بگيري.نقل قول:
من فکر نمیکنمنقل قول:
اینقیمت اصلا بتونی گیر بیاری
مگه بعد از عید
من که زیر 820 هیچ جا ندیدم !!
ولی باورکنید ارزششو داره
خیلی گوشی عالیه هستش
بجرعت میگم که تا به حال گوشی ندیدم که به گرد پاش برسه
راستی
الان میکرو اس دی ها 8 گیگ هم اومدن و میتونین بندازین رو گوشی که در اون صورت با ان 95 8 گیگ چندادن فرق نخواهد کرد
من شنيدم تا 2 گيگ بيشتر ساپورت نميكنه. الان هم يه 2 گيگ اندختم روش.هيچ مشكلي هم نداره. شما از كجا مي دونيد كه تا 8 گيگ رو ساپورت مي كنه؟نقل قول:
بابای منم این و گرفته.e90 رو.عجب گوشی.آدم لذت میبره فقط دستش بگیره:31:.چه برسه باهاش کار کنه.به نظر من به این میگن گوشی.نه به اسباب بازی های 600 هزار تومانی مثل ...
در مورد قیمتش هم دبی گرفت.2400 درهم.یعنی تقریبا 600 تومان.(البته آشنا داشته.ارزون تر بهش دادن)
شما اگه رم هم بندازی روش تا 8گیگ باز کابل tv نداره...
be nazare man moghayese e90 ba N95 maskharast.ke adam bege in felan chi ro dare.oon nadare
Sharmande doostan ke english type kardam.akhe daram ba e90 postam ro minevisam.keyborde farsi nadare.khastam ye post ham ba in gooshi dadeh basham:D
Vali kar kardane ba net ba mobile haye touch ye chize digast.kheili rahat tare.kash inam touch bood...
ٍنقل قول:
گوشي E90 اي كه من دارم زبان فارسي رو به صورت كامل ساپورت مي كنه. وقتي تو setting ميري واسه انتخاب زبان فارسي رو هم داره و گوشي به صورت كامل فارسي ميشه حتي Help اون هم فارسي ميشه. رو كيبورد داخليش هم حروف فارسي رو داره.
نقل قول:
راستش این و 1 هفته بیشتر نیست که بابام گرفته.ولی نه کیبورد فارسی داره.نه زبان فارسی
راستی مال تو عربی هم داره؟
کسی نمیدونه آخرین فریمور E90 زبان عربی داره یا نه؟بابام میگه با عربی راحت ترم