راستی این بازی ترینر نداره؟
Printable View
راستی این بازی ترینر نداره؟
دوست عزیز! در صورتی که Dial UP باشید حدودا 5 ساعت دریافت پچ بازی طول میکشه نه 5 سال.نقل قول:
این آدرس که ذکر کردم یکی از بهترین جاها برای دریافت پچ بازی هست... آدرس کرک هم بهترین مسیره.
تاپیک درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها به این آدرس:نقل قول:
موفق باشید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
بازم متشکرم. شما این بازی رو تموم کردین؟
بله... این بازی رو تموم کرده ام و اگه مشکلی در این مورد دارین خوشحالم که به شما کمک کنم.نقل قول:
سعی کنید سوالاتتون رو طوری مطرح کنید که اینجا حالت چت رووم به خودش نگیره ... یعنی سوالاتتون رو کامل و دقیق مطرح کنین... ممنون میشم.
پیشنهاد می کنم ترینر نزنید ...
چون مرحله هاش کمه ....
مزه بازیش خیلی کم می شه ...
یه بار بدون رمز برید بعدا دفعه ی دوم با ترینر برید این جوری بهتره....
چشم وحیدخان. این بازی چند تا مرحله داره؟ اسماشون چیه؟ و اینکه چرا نمیشه مثل بازی C&c خودمون نقشه انتخاب کنیم و بعد بازی کنیم؟
داستان تک نفره بازی شامل 14 ماموریت هست:نقل قول:
ماموریت 1 - Invasion
ماموریت 2 - Reunion
ماموریت 3 - Battle for Pine Valley
ماموریت 4 - Into the Mountains
ماموریت 5 - Last Stand
ماموریت 6 - Seeing the Elevator
ماموریت 7 - Deep Strike
ماموریت 8 - Beyond the Iron Curtain
ماموریت 9 - Lair of the Bear
ماموریت 10 - Liberty Lost
ماموریت 11 - Aftermath
ماموریت 12 - Once More Unto The Breach
ماموریت 13 - Before the Storm
ماموریت 14 - One Last Fight
اگه منظور شما بازی Command & Conquer 3: Tiberium Wars هست باید بگم این بازی هم مانند World in Conflict روند بازی خطی داره یعنی انتخاب مرحله برای شما وجود نداره. در بازیهای Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade و Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm داستان بازی به صورت غیر خطی طراحی شده و با کمک نقشه در انتخاب مرحله بعدی آزاد هستید.نقل قول:
منظورم custom play هستش. راستی من تو مرحله ای 8 آخر این قسمت گیر کردم بعد از اینکه تانک ها رو میبرم بین آپارتمان ها یک دقیقه بعدش میبازم! چیکار کنم؟
درود. من این بازی رو داشتم ولی الان نصب نیست. خیلی قشنگ بود. ولی چند مرحله بیشتر نرفتم جلو سیستمم وبروس گرفت و بازی هم پاک کردم. دوستان مطمئنید بمب هسته ای در بازی هست؟
دوست عزیز! دز این قسمت شماباید 2 کار انجام بدید. هم باید از ایستگاه راه آهن دفاع کنید (نیروهای پیاده ضد تانک رو در بین درختها در کنار ایستگاه راه آهن قرار دهید.) و هم با گروه های دیگه همه آپارتمانها رو یکی یکی چک کنید.نقل قول:
بله ... در حالت تکنفره فقط یک بار از بمب هسته ای در پایان ماموریت پنجم استفاده میشه.نقل قول: