در ضمن دوستان گوشی هر چی که باشه دل آدم میزنه - دیر یا زود داره ولی بالاخره دل میزنه
Printable View
در ضمن دوستان گوشی هر چی که باشه دل آدم میزنه - دیر یا زود داره ولی بالاخره دل میزنه
زیر مجموعه htc ؟ من چنین چیزی گفتم ؟ تحت لیسانس htc که اونم پارسال کلا ارتباطشون قطع شد و اگه دقت کنی میبینی حرف من درست بود که این دوتا اصلا ربطی به هم ندارن چون حالا دیگه کلا ارتباطشون قطع شده و دو تا شرکت مجزا هستن........................ به من میگه جالبه که میدونی.:31: ...نقل قول:
من دارم ازت سوال میکنم خنده داره ؟ تو میگی شاید هم خنده دار باشه ؟ بابا بی خیال در بست ......
مبارکت باشه انشالله ....
اون اولی یه گوشی دیگه بود این دومی یه گوشی دیگه .... تو حالت خوبه ؟نقل قول:
نقل قول:
به خاطر اين خندم گرفت ببخشيد ديگه
بابا بي خيال ما اومديم اينجا يه چيزي ياد بگيريم:10:
نقل قول:
من يه سوال از شما دارم
شما قبول داري كه وضوح صفحه ان95 از د73 بهتره يا نه؟
به به سلام خدمت مایه داران توپ توپ توپ تایپیک n95 ( دنپایی) :5: .
خدا وکیلی حیف اون w850 سونی نبود گذاشتن بقل دست این دنپایی :13: .
:31: :31: . از طرف ........ . :21:
تو که i-mate jamin داری... فردا اگه n95 بگیری شاید کیفیتش برات خیره کننده باشه اما کارایی گوشی قبلیتو نداره... البته اگه واقعا از ppc استفاده کرده باشی که بعید میدونم.نقل قول:
اولا كه درست بنويس دمپايي:laughing: دنپايي چيه ديگهنقل قول:
ثانيا كسي اينجا مايه دار نيست شايد هم باشه من نمي دونم..من خودم مايه دار نيستم ولي اگه شده از نون شبم هم مي گذرم و پول رو هم ميذارم تا اون چيزيو كه دوست دارم به دست بيارم:5:
ثالثا انگار تو هم بدت نمياد يه اخطار بگيريا:21:
نقل قول:
والله من كه به شما مي گم ايميت ها كه تو ايران يافت ميشه كلا دوربين خوبي ندارن و كيفيت صداشون هم تعريفي نيست و صفحه نمايش مناسبي هم ندارن(البته از لحاظ شفافيت و تعداد رنگ) ولي خوب صفحه لمسي و ويندوز موبايل يه چيز ديگست
البته من به سيمبيان بيشتر عادت كردم و سعي مي كنم زياد با ايميت ور نرم تا بهش وابسته نشم ...تا ان 95 برسه:46:
به اين(imate )مي گن كامپيوتر جيبي كه سيم كارت هم مي خوره
و به ان95 مي گن موبايلي كه بعضي خصوصيات يك كامپيوتر رو هم داره
اميدوارم منظورمو فهميده باشي
وضوح هر دو یکیه 320 * 240 و نوع صفحه نمایش هم هر دو TFT هستن فقط عمق رنگ N95 بیشتره 16 میلیون رنگ در برابر 256 هزار رنگ.....نقل قول: