در قسمت کریر مود ، من در لیگ برتر انگلیس اول شدم و 25 میلیون بهم داد.
حالا می خواستم بدونم این مبلغ در لیگ همه کشورها ثابته یا فقط انگلیسه؟
و هم اینکه این مبلغ با توجه به درجه سختی فرق میکنه؟ چون در حالت پروفشنال بازی میکنم.
:11:
Printable View
در قسمت کریر مود ، من در لیگ برتر انگلیس اول شدم و 25 میلیون بهم داد.
حالا می خواستم بدونم این مبلغ در لیگ همه کشورها ثابته یا فقط انگلیسه؟
و هم اینکه این مبلغ با توجه به درجه سختی فرق میکنه؟ چون در حالت پروفشنال بازی میکنم.
:11:
درجه سختی بازی هیچ ارتباطی با پول نداره
board difficulty مهمه که مسلما هرچی اسونتر باشه پول بیشتری میده و بازیکنها راحتر جابجا میشن پیشنهاد من برای درجه این قسمت، لجندری هست چون واقعیتره
فقط هم در شروع میشه عوضش کرد
بعضی تیم ها که در دنیای واقعی هم مدیر پولدارتری (غارتگرتری) دارند تو فیفا 12 هم باشگاهشون پولدارتره مثلا ویگان حدودا 300 ملیون دلار در سال بودجه میده و اتلتیکو بیلبائو 100 ملیون و غیره ...
اگر باسیتسم مربی گری بری . مبلغی که بهت میده از آماتور و لجندری خیلی فرق میکنه . وقتی لجندری رو انتخاب کنی پول کمتری بهت میده و وقتی آماتور پول بیشتری گیرت میاد واسه خرید بازیکن .نقل قول:
بچه ها جایی رو سراغ دارین واسه گرفتن پچ فیفا 2012 ؟ یا فیفا معمولا پچ نمی فرسته ؟
سلام دوستان
یه مشکل نادر و جدید پیدا کردم تو نسخه 360
وقتی میرم یه بازی دوستانه انجام بدم ترکیب و همه چی رو درست میکنم ولی وقتی میرم تو زمین فقط 7 یا 8 تا بازیکن از 11 نفر تو میدونن . تو بخش Career هم این اتفاق افتاده ولی اون اصلا نمیذاره ترکیب رو درست کنم و وقتی میرم تو ترکیب جای دوتا بازیکن خالیه وقتی روشون کلیک میکنم فریز میشه
دوستان راه حلی دارین؟
من این مشکل رو pc داشتم مثلا تو کریر تا یه جایی رفته بودم و بازی کرده بودم بعد یکبار تو بازی که رفتم بازکنا جلوی اسمشون خالی بود و ارور میداد و میپرید بیرن بازی . بعد فایل هایی که save کردم رو پاک کردم مشکل حل شد . نمیدونم داخل 360 چجوریه ولی این مشکل تو pc هم هست .نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط arashpr9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه مشکل نادر و جدید پیدا کردم تو نسخه 360
وقتی میرم یه بازی دوستانه انجام بدم ترکیب و همه چی رو درست میکنم ولی وقتی میرم تو زمین فقط 7 یا 8 تا بازیکن از 11 نفر تو میدونن . تو بخش Career هم این اتفاق افتاده ولی اون اصلا نمیذاره ترکیب رو درست کنم و وقتی میرم تو ترکیب جای دوتا بازیکن خالیه وقتی روشون کلیک میکنم فریز میشه
دوستان راه حلی دارین؟
من این مشکل رو pc داشتم مثلا تو کریر تا یه جایی رفته بودم و بازی کرده بودم بعد یکبار تو بازی که رفتم بازکنا جلوی اسمشون خالی بود و ارور میداد و میپرید بیرن بازی . بعد فایل هایی که save کردم رو پاک کردم مشکل حل شد . نمیدونم داخل 360 چجوریه ولی این مشکل تو pc هم هست .
حرف دوستمون SanAndres درسته منم تو PC اين مشكل رو داشتم وقتي پوشه save رو پاك كردو و دوباره از بكاپم استفاده كردم مشكلم حل شد .
نقل قول:
شما بايد يك فصل رو تمام كرده باشي و مقام اولي تا سومي رو كسب كني تا بتو ني تو ليگ اروپا شركت كني.
من یه بازیکن را اورالشو ادیت کردم و تغییر دادم ، حالا می خواستم بدونم جایی یا قسمتی هست که کلا ریست کنه و به حالت دیفالت اولیه برگردونه؟
سلام من اگه بخوام لیگ بازی کنم مثلا لیگ برتر انگلیس باید کدوم قسمت برم؟
سلام دوستای گل.
اقا امروز 2تا چیزه توپ می خوام بهتون نشون بدم از خنده رودبور شین
اقا این عکسو نگا کن فقط بخند. من که مردم. دروازه بان و کارول محاجم لیورپول
:31::31:کد:http://www.4shared.com/photo/fbRu_Z5W/bsi1qtu180y81dzfdrrk.html?
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
اقا این کلیپم خیلی باحاله. توو بازی منچستر. محاجم حریف قاتی می کنه یه یاتا پرنده می زنه دهنه همرو سرویس می کنه
:31::31:کد:http://www.4shared.com/video/avO1udcM/Video0018.html?
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
نظر یادت نره عزیز ضمنن
یادت نره تیم فقط ناپولی. بای :31:
من یک سوال در مورد اچیومنت های Virtual Pro دارم
اون اچیومنت هایی که یکسری خوشحالی های جدید بعد از گل رو باز میکنه الان چندتاش برای من باز شده اما فقط میشه با همون بازیکن ساختگی زد
نمیشه کاری کرد که با همه بازیکن ها بشه زد ؟
سلام
من حدود سه دفعه تو کریر مود نتوسنتم نانی رو ازدست ندم واقعا نمیدونم چشه وقتی میره فصل نقل و انتقالات یهو تو برد یه مسیج میاره مبنی برا ینکه نانی فوخته شده به این قیمت حالا بگذریم بجاش یه بازیکن خریدم ولی الان ترسم از اینه در اخر فصل هم بازیکنان دیگه هم برن خودم ندونم و اخر سر لیگ هم هیچ اگه تنظیماتی داره غیرفعال بشه لطف کنید
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
تنطیمی به اون خصوص وجود نداره اما تو برای نگه داشتن بازیکنانت باید ببینی اون تیمی که داره مثلا واسه نانی پیشنهاد میده ببینی چقدر داره بت پیشنهاد می ده تو بیشتر به تازیکنت بده تا بتونی نگهش داری. توو قسمت تنظیمات تیم یجا هست نوشته Contract (اگه اشتباه نکرد باشم) اونجا که بری همه ی بازیکنانت مشخصاته قرار دادشون رو نوشته. مثلا چند سال قراردادشون مونده، چقد می گیرنو .... حالا مثلا نانی, برو توو نانی بعد قراردادشو از اون تیمی که بهت پیشنهاد می ده بیشتر کن. راستی , سعی کن اگه می خوای بازیکنت بمونه مقدار پول هفتگیشو بیشتر کنی تا قراردادش. توو همونجا نوشته Player Salery, اونو زیاد کن تا بمونه.
بعدشم اخه نانی یم شد بازیکن اخه.:31: باز کاوانیی , لاوزیی , همسیکی :31:
اگر با تیم های بزرگ مثل منچستر به لیگ اروپا یا جام قهرمانان نرسید هیچ بازیکنی با قابلیت های بالا مثل نانی رو اگر به پایان قرارداشون رسیده باشند رو به هیچ وجه با هیچ مبلغی نمیتونید نگه دارید خودشون تو ایمیل میگن که افر دارند و از باشگاه جدا خواهند شد. حالا اگر رتبه ی خوبی اورده باشید براحتی میتونید با اضافه کردن 10 ..20 هزار دلار بیشتر قرارداد رو تمدید کنیدنقل قول:
بهرحال بازیکنی رو که قراردادش تموم شده حتما باید تمدید کنید دیگه مثل فیفا11 نیست که خودش تمدید کنه! اگر تمدید نکنید بازیکنتون میپره!
البته روی بورد لجندری منظورم هست بقیه لول هارو تست نگردم
دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم ( به خاطر قراردادی که مسی با EA بسته ! ) ، مشکل من تنظیم کنترلر ها هست ، چون تو تنظیمات مثلا عوض کردن بازیکن رو روی LB می ذارم ولی باز تو بازی همون LT هست ! کسی می دونه مشکل از چیه و چطوری باید دسته ها رو تنظیم کرد ؟
البته از دوسته عزیزمون AlirezaLamLam ممنونیم بخاطر توضیحشون :20:نقل قول:
عزیز نظر من اینه که سرور قحطی اومده که تو 4shared آپ میکنی ؟:31:نقل قول:
خیلی زشته که در فیفای کبیر دست دروازه بان از دیرک دروازه رد میشه و توپ رو میگیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up4.--------.com/images/fpp8hlv6vag0bfn2gbg7.jpg
اینم فیلم چند ثانیه ای از حرکت بس بسیار بدون شرح!!:
با حجم بسیار کم و بدون کیفیت
800kb
اگر دوس میداشتید این فاجعه ی بزرگ رو از زوایای مختلف و با کیفیت بیشتری اپلود کنم :31:کد:http://www.mediafire.com/?chktuqfgl55vcsm
دیگه داداش ما نمک خورده 4shareریم. شرمنده :31::31::31:نقل قول:
وای زبونم لال مگه میشه فوتبالیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
رفتم تو همون contract جلوی نانی نوشته بود required for transfer برای همین نتونستم قرارداد تازه ببندم باهاشنقل قول:
دوستان راهی هست رپلی ها بازی رو تبدیل کرد؟
اگه PC داری با FRAPS رکورد کن اگه نه کنسولی هستی واس آپلود کنینقل قول:
بعدا میشه یه کارایی کرد:27:
دوستان کسی سایت یا منبعی برای آموزش های بازی داره ؟ من تازه از PES به FIFA مهاجرت کردم ! ولی نسبت به PES خیلی سختتر هست کنترل بازیکن ها ، کسی راه حلی سراغ داره ؟
آره واقعا سخت شده و البته اعصاب خورد کن !نقل قول:
بهترین کار اینه که درجه سختی رو به مراتب ببری بالا !
عزیز با چلسی افتادین حواستون جمع باشه :دینقل قول:
ناپولی 4 چلسی 0
همسیک , کاوانی , لاوزی به دنیا نشون بدین چقد غولین
مونیخ داریم میایم
سلام دوستان.من تازه فیفا 12 را گرفتم(نسخه pc)و دارم بازی می کنم.ولی به یه مشکل برخوردم اونم اینکه هنگام زدن پنالتی اگر بخوام سمت چپ یا راست بزنم جهت هر سمتی را که می گیرم توپ می ره بیرون!!!!!!!!حتی با کمترین قدرت شوت!!!!حالا باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه؟من با دسته بازی می کنم و در فیفا 11 این مشکل نبود.لطفا کمک کنید که چطوری میشه این مشکل را حل کرد.ممنون می شم.
با اجازه بزرگترهانقل قول:
وقنی میخوای ضربه بزنی اون پایین یه صفحه هست که روش یه چیزی شبیه فلش حرکت میکنه وقتی رسید روی سبز شوت رو بزن بعد جهت بده هرچی از سبز دورتر باشه احتمال خطای ضربه بیشتره
pc دارم .frasps چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی(نحوه کار)ممنوننقل قول:
با سلام خدمت دوستان تو فيفا دروازبان براي پنالتي چطوري ميپره اصلا نحوه گرفتن پنالتي چجوريه؟ ممنون
دوست عزيز با آنالوگ سمت راست ميتوني دروازه بان رو حركت بدينقل قول:
اینجا تایپیک بازی کامپیوتری فیفا 12 هست
درسته من و دیگران از تیم مورد علاقمون در جام باشگاههای اروپا تو تایپیک فیفا12 حمایت کنیم و کل کل کنیم؟
فکر کن طرفدار چلسی هم اینجا باشه و ناراحت بشه از اینکه گفتی میترکونیش!
تایپیک فوتبال خارجی:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=400
نقل قول:ی چیز خیلی خوبه:27:نقل قول:
یه نرم افزاره حدود یک گیگابایت:18::27:
محتوای مخفی: ...
سرچ کن
نصب کن
سوال داشتی
پی ام بده فقط:46:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
حق با تویه. من واقعا ازت معذرت می خوام. از همه بچه هام معذرت می خوام. شما راست میگی اینجا بحث فیفا12 هست من نباید حرفه دیگه ای می زدم. ببخشید
الان میشه فیفا 12 با ایکس باکس و آخرین آبدیت داشبورد و درایو فعلی لایو بازی کرد؟
امسال اصلا فیفا به دلم ننشسته
حتی یه بازی 90 دقیقش رو کامل بازی نکردم
من سال قبل 11 رو روزی دوسه تا بازی باهاش میکردم
امروز هم دموی 11 رو دان کردم و دارم بازی میکنم
واقعا خیلی زیباست
اگه کسی لینکی از نسخه کامل 11 (کنسول) داشت لطفا پ.خ کنه
هیچ جا پیداش نمیکنم...
سرچ کردمنقل قول:
نصب کردم
سوال ندارم
باهاش کارم کردم
اما چیزی من میخام این نیست.نرم افزاری می خام که فایل های سیو شده با بازی رو تبدیل کنه.سراغ داری؟:21:
باید آخرین آپدیت داشبرد،LT +2،کد مخصوص بازی آنلاین فیفا و آخرین تایتل آپدیت مخصوص بازی خودتون رو داشته باشید...................نقل قول:
همچنین Ping زیر 150 هستش،چون سرورهای فیفا خیلی شلوغ است............
سلام
فیفا توی بخش کریر لایسنس لیگ قهرمانان رو داره؟
از کوپا دل ری که خبری نیست
مشکلRSبا دسته ایکس باکس حل میشه؟
ممنون