سلام. من میخوام یه مودم edge بخرم. کیفیت این مودمهای همراه چجوره؟ آیا الان 3g توی ایران ایرانسل ساپورت میکنه؟ در کل اینترنت همراه جای adsl رو میده؟ یا اینکه ضعیفه؟
Printable View
سلام. من میخوام یه مودم edge بخرم. کیفیت این مودمهای همراه چجوره؟ آیا الان 3g توی ایران ایرانسل ساپورت میکنه؟ در کل اینترنت همراه جای adsl رو میده؟ یا اینکه ضعیفه؟
نقل قول:
سلام
کیفیت هاشون بستگی به منطقه داره
خیر فعلا توی ایران 3G ساپورت نمیکنه
خیر اصلا جای ADSL رو نمیگیره ومن یه شما پیشنهاد میکنم که اگر منطقتون ADSL رو ساپورت میکنه حتما ADSL بگیرید
دوست عزیز مگه نمی بینی بر بچه ها به چه مشقتی یه یاهو باز میکنن (چیزی که تو dial up با ان کندیش مثل هولو باز میشه) چرا از این قوم EDGE ایرانسلی ما در نمیگیری حتما باید بلا بکشی :19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
ای بابا بازم یاهو مسنجر باز نمیشه!!!!!!آخه چه وضعشه:41:
اره مثل اينكه دوباره قاطي كرد امروز ظهر باز ميشد باز الان دوباره تركيد . اينم دردسري شد واسه ما :13:
من نمیدونم این کارا واسه چیه!!! از روی قصد یا مشکل از جای دیگه س!!!
مودم edge رو به منظور اینترنت همراه میخواستم تا بتونم تو دانشگاه و محل کارم به اینترنت وصل بشم. تو خونه adsl دارم. آیا وضع اینترنت همراه اول هم اینطوره؟نقل قول:
اولترا اگه داريد فعالش كنيد. ياهو مسنجر باز ميشه. بعد كه باز شد اولترا رو ببندين. :31:
الان زدم با ---باز شد خیلی راحت.بدون --- اصلا وا نمیشه تلاش بیهوده نکنین.:41:نقل قول:
پورتی داره که اسمش Gp2738 temp یا همچین جیزاییه این پورت رو احتمالا شیلتر کردن.
اگه برا دانلود میخای و توخونه استفاده میخای کنی ای دی اس ال بهتره!نقل قول:
نه مطمئنم که اشتباه وارد نمیکنم.نقل قول:
برای مثال همین الان سیم کارتم ده هزار و خورده ای تومن شارژ داره.
میخوام اشتراک نا محدود یه ماهه بخرم کدش هم از توی خود سایت برداشتم اینه :
irancel code: *140*3*7*2*3#
بازم همون پیغامو میده.
نمیدونم چرا..
یکی کمک کنه
میگم اون کد اشتباست دیگهنقل قول:
کدی که من گفتمو بزن
این کدی که زدی اصلا وجود نداره
ضمنا نامحدود نیست حجمش محدوده 2.5 گیگ هستش
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
3#*1*7*3*140*
یکماهه 2.5 گیگ
یا بقول شما نامحدود
عمرا بتونی تمومش کنی
نقل قول:
من 2 بار تموم کردم 2.5 گیگ رو هنوز 10 روزی هم تا سر ماه مونده بود:31::27:
ببین اون کد رو من از سایت خود ایرانسل نوشتم.نقل قول:
الان لینکشم میذارم ببینی.
رمز 2.5 گیگ این هستش
#3*1*7*3*140*
نقل قول:
خب دوست عزیز من الان مشکل شما رو خوندم شما وقتی کد رو وارد میکنی باید صبر کنی تا از ایرانسل یه پیغام مبنی بر اینکه سرویس فعال شده دریافت کنی
و بعد که شارژت رو نگاه کنی میبنی که به اندازه سرویسی که انتخاب کردی شارژت رو کم کردن ولی تا ایرانسل پیغام نده شارژت سر جاش میمونه
برای اینکه هم ببینی که سرویست فعال شده یا نه این کد رو بزن
#1*3*7*3*140*
موفق باشید:11:
سلام من شهر خواف میشینم ولی ایرانسل گفته تمام ایران پوشش edge مید ولی اینطور نیست حدود 10 بار هم ایمیل زدم به ایرانسل که سرویس رو برای ما فعال کنید ولی انگار نه انگار اینم محتویات ایمیل
"
با سلام و احتراممشترک گرامیدر حال حاضر سرویس EDGE فقط در مراکز استانها ارائه می شود و در صورتیکه گوشی مشترک قابلیت استفاده از این سرویس را داشته باشد در مناطق مذکور می توانید از این سرویس استفاده نمایید.باتشکرCustomer ServiceMTN IRANCELL
From: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [mailto:irancell@isiranit.com]
Sent: Wednesday, May 11, 2011 1:27 AM
To: Customer Service
Subject: IRANCELL.IR VISITOR FEEDBACK - PERSIAN
نام و نام خانوادگی:امیرانصاری
پست الکترونيک:admin@caspians.ir
موبایل:09378339620
پیشنهاد / نظر:سلام تقاضای ارتقای سرویس gprs به edge را در شهرستان خواف در استان خراسان رضوی دارم.
Email Disclaimer:
"کد:http://www.irancell.ir/en/Layer4/?id=293
من توی مشهد با مودم 3g خودم سرعت رو تست کردم ساعت های 6:30 7 بود سرعت روی 435kbps بود خیلی دلم سوخت من باید با سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم ولی دوستام تو مشهد باید با سرعت 30 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنند تازه حداقلشه.:41:
میگم نام پدر و شماره شناسنامت یادت رفت بزاری با محل تولد:31:نقل قول:
شوخی کردم
کاریش نمیشه کرد مجبوری
adsl هم حتما نداره اونجا اگه داره که بگیر
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
آره درسته.نقل قول:
من درست نوشته بودم ولی اومد اینجا قاطی شد یخورده
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
خوب سرعت منطقتون خوبه و شاید شب و روز میدانلودی:18:نقل قول:
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
من با adsl شبانه روز بالای 3.5 گیگ دانلود میکنم سرعتم 50 هستش دائم نامحدود
vp-n اینا درست نشد؟
میخوای چیکار؟!:31:نقل قول:
قطع کرده بودن اخه
من مدت هاس ایرانسلو گذاشتم کنار(20 روز) پس وی پی رو قط کرده بودن منظورتون همون وی پی های رایگان یا پولی ایناست دیگه نه؟نقل قول:
آخه چجوری قط میکنن؟ اگه اونطوری باشه مخابراتم باید بتونه واسه adsl رو قط کنه
من حدود 6 ماهه دارم استفاده میکنم تا حالا نشده که وی پی وصل نشه !نقل قول:
اگه وصل نشه فکر کنم مشکل از اونوره که با آی پی شما مشکل داره !
این چند روزه اخیر خیلی سرعتم کم شده به علاوه اینکه قطعی هم زیاد داره واسه شما هم همینطوره ؟
واسه من تو اين چند روز خيلي DC ميشه سرعت دانلود هم كه افتضاح به زور به 15 ميرسه .
سرعت 2، 3 روزه داغونه.دیشبم که کلا" قطع شد!
واسه من که تا شش عصر نسبتا خوبه. بعد از اون ساعت افتضاحی هست در حد دیال آپ.نقل قول:
بازم خوبه برا شما در حد دایالاپه برای من اصلان سند و ریسیو نداره !!!:41:نقل قول:
سرعت از ساعت 6 به بعد تا 10 11 حسابي مياد پايين من كه اصلا نميتونم كانكت شم كانكت هم ميشم بعد چند دقيقه ريسيو قطع ميشه عجب وضعيتي شد :13:
اپراتور سوم چن روز پیش سیمکارتای آزمایشیشو عرضه کرد
خبرای خوشی در راه هستش
خواهشن نگین اینم بدتر اوناست که رده.
چون این اومده واسه اینترنت!!!!
آره شاید اوایل آنتنش ضعیف باشه و ... ولی رقابت همشونو میسازه هم ایرانسلو هم همراه اولو هم تامین تلکامو
قرار بود خرداد ماه وارد بازار بشه اما فعلا که خبری نیستش.آخرین خبر رسمی مربوط به اپراتور سوم هم تو سایتش ماله 26/4/89 هستش.:9:نقل قول:
اینم سایت رسمیش: [HTML]www.tamintelecom.com[/HTML]
خبر جدیدی از جای دیگه پیدا کردین بذارین تو تاپیک.:11:
من مشکل سرعت ندارم دانلود هم مهم نیست با اپرا پیج خوب باز میشه فقط یه 2 روزیه dc زیاد میشم مخصوصا دیروز:10:
یکی از دوستان واسه اپراتور سوم که دیگه تقریبا آمدنش قطعی شده تاپیک بزنه کامل بررسیش کنیم
ولی در واقع قانون محدودیت 128 کیلوبیت را ایرانسل که سرعت 25 کیلوبایت یعنی 256 کیلووبیت را می ده نقض کرده و میشه امید داشت که اپراتور سوم 512 را بده وگرنه ادج ایرانسل همین حالا معادل سرعت 256 هست
فعلا زودهنقل قول:
محدودیت سرعت الکیه adsl ها که دارن با سرعت 1 مگابیت میدن به ملت
اگه اپراتور سوم فعال بشه سرعتش حدودا چند کیلو بیت میتونه باشه؟
محدودیت برای 128 غیر اشتراکی است یعنی چی ؟:46: اره بابا arashlolos راست میگه الان پارس ان لاین 128 سرعت دانلودش تو روز 120 میره یعنی 1مگ 256 که میدن (سخت نمیگیرن) 150تا 190 تا سرهت دانلودشه یعنی 1.5 مگ الان هر ISP سرعت بالا نده مشتری میپره:40:
dc شدن من واسه موبالمه bluetooth خرابه ایرانسل سالمه
:31:
غیراشتراکی که نه ، احتمالا منظور نامحدود هستنقل قول:
سرویس اختصاصی و غیراشتراکی فکر کنم بسیار گران می باشد
اینو کی گفته؟
کاش زودتر بیاد منم یه مودم سیمکارت 3g دارم!
مودمو که همه دارن الان واسه ایرانسل دارن استفاده میکنننقل قول:
اپراتور سوم هم سیمکارتای آزمایشیشو ارائه داده ولی به افراد خاص
به زودی میاد
خبر خوب: تامين تلكام سرعت 512 ميده رو سيم كارتهاي نسل سوم كه تا سرعت 8 مگ رو قابليت داره بده
خبر بد: اين سرعت 512 براي شبكه ملي يا همون اينترانت هستش و اصلاً اينترنتي نيست كه بتونيد سايتهاي خارج از كشور رو بازديد كنيد.