نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم . من شدیدن تو کف w950 بودم و هستم . اما با این قیمت راستش یه خورده زورم میاد .
ترجیح دادم P1 بگیرم .
فقط میخوام اینو بدونم . من شاید 50 درصد استفادم از گوشی به عنوان موزیک پلیر باشه . یعنی خیلی خیلی برام مهمه . البته خوب ترجیحا اسمارت فونی که واکمن باشه . حالا که نشد و w960 هم که حالا حالاها سراغشو نگیریم بهتره .
میخواستم بدونم کیفیت صدا تو هندز فری در مقایسه با دبلیو 950 چطوره ؟
کسی تاحالا با هندزفری سری دبلیو با P1 آهنگ گوش داده ؟؟
تورو خدا دقیق بهم جواب بدین . با مدرک . چون دیگه نمیخوام گوشیمو عوض کنم .
راستی الان تو بازار قیمتش تا چه حدیه ؟؟؟
با گارانتی و بدون گارانتی ...............
شنیدم با گارانتی سیتادل شده 380 تومن درسته ؟؟؟؟ بدون گارانتیش چقدره ؟؟؟ و این قیمتها مال چه شهریه ؟؟؟
شرمنده با این همه سوال .
خواهشا راهنماییم کنید .
P1 بگیرم یا نه ؟؟؟؟ با چیزایی که گفتم .
صداش تو هندز فری خیلی برام مهمه .
منتظر جواباتون هستم ......لطفا هر کسی تجربه ای داشت تو این زمینه بهم بگه
مخلص همه .
سلام منم w950 داشتم فروختم که w960 اومد بگیرم خب الان که اومده و قیمتش هم نجومی هست بنا بر این رفتم n73 گرفتم الان هم دارم میفروشمش که یا p1 بگیرم یا w950 .
منم مثل خودت مونده بودم ولی تحقیق که کردم متوجه شدم که اسپیکر و هدفون p1 از w950 بهتره ولی p1کارایی های w950 رو تو موسیقی نداره نداره مثلا دستت تو البوم درست کردن مثل w950 باز نیست و افکت های نوری و نصویری رو نداری که خیلی زیباست شما میتونی برای هر اهنگی بهش امتیاز بدی و گوشی اهنگ هایی رو که امتیاز بالا دارن رو برات پخش کنه یا عکس خواننده رو بهش معرفی کنی و موقع پخش اهنگ کسی که اهنگ و خونده عکسش نمایش داده بشه در ضمن 4 گیگ حافظه با سرعت USB2 در اختیارت هست اگر یه چیز تاپ میخای w950 بگیر و یه هدفون سونی .که اخرین کارش یه مدل 40 تومنی داره و یه مدل 50 تومانی که تا 90 در صد نویز رو میگیره .
اگرم برات گرونه کریتیو بگیر 18 تومن عالیه .( در صورتی که با هدفون خودش حال نکردی)
مزایا نسبت به بقیه
1- دارای سیستم عامل حرفه ای
2-فینگر تاچ هست
3-قیمت مناسب
4-تو زیبایی از همه سر تره
5-اخرین ورزن پلیر روش هست (البته به غیر از w960 )
6- حافظه مناسب
7-اگر من جای تو بودم حداقل بین w910 و w950 شک میکردم .
سخن اخر یادمون نره کهp1 یه گوشی بیزینس کلاس فوق العاده هست.:11: