خونتون کدوم منطقست؟؟؟ کدوم قسمت کدوم شهر؟؟نقل قول:
واسه من فروردین خوب بود ولی الان در حد 1 کیلو شده!!!!!!!!
Printable View
خونتون کدوم منطقست؟؟؟ کدوم قسمت کدوم شهر؟؟نقل قول:
واسه من فروردین خوب بود ولی الان در حد 1 کیلو شده!!!!!!!!
بچه ها آپلود شما چنده سرعت.. ماله من 5kb :13: ایرانسل
[QUOTE=Farshid9920062006;6023266]سلام دوستان من بالاخره بعد مدتها قصد استفاده از اینترنت پر سرعت رو دارم
اما حالا موندم که از edge استفاده کنم یا اینکه از adsl
می خواستم بدونم سرعت دانلود موثر کدومشون بیشتره
ممنون[/QUOTE
شک نکن که adsl بهتره به نظرم دیگه نپرس تحقیقم نکن اعصابت داقون میشه منم دقیقا مثل شما بودم
حتما adsl بگیر اگه پولش مثلا 5000 در ماه بیشتر از edge هستش عوضش میتونی تو هزینه های دیگه صرفه جویی کنی ولی adsl بگیری!
edge باید ماهانه 10000 بدی حجم 2.5 گیگ شبو روز و در مواقع مختلف ماه و سال سرعت و کیفیتش تغییر میکنه سرعتشم آخرش 30 کیلوبایته ولی adsl اگه حجم کمشو مثلا 3 گیگ بگیری آخرش 15000 یا 17000 تومن میشه محدودش سرعتش بالای 50 کیلو الی 128 کیلوبایته و نامحدودش کمو کم 30 کیلوبایت هستش و این خیلی بهتر از edge هستش یه مودم معمولی هم 22000 تومنه و ماهی هم 1000 تومن میدی مخابرات واسه فعال سازیشم 10000 یا 15000 تومن میدی ولی ما که ندادیم
اونایی که دایم با اینترنتند هم edge دارن واسه هم adsl مثل خودم:31:
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
واسه من که اصلا آپلود نمیکنه فایل کمتر از مثلا 30 کیلو باشه شاید آپ کنه بیشترو تا فردا صبح هم وایستی آپلود نمیکنه سرعت صفر میشه همینطوری میمونهنقل قول:
شما حجم فایلتون چقدره؟؟؟
[QUOTE=arashlolos;6024458]من با مرورگر اپرا کار می کنم شما هم..نقل قول:
30 40
نقل قول:
با ایرانسل که باید قید آپلود رو بزنی برای من از هر 10 تا عکس شاید 1 دونه رو اپلود کنه تازه اگه سرعت خوب باشه:13:
برا من كه سرعت اپلود خيلي خوبه فكر كنم 10 15 باشه دقيق نميدونم ولي خوبه :46:
نقل قول:
خیلی عالیه همیش همین سرعت رو داری برای آپلود؟:18:
خوشبحالت بابا حالی میکنی:31:
اره هميشه همينطورهنقل قول:
خیلی عالیه همیش همین سرعت رو داری برای آپلود؟
اون اوايل كه طرح محدود اومده بود سرعت اپلودم خيلي پايين بود ولي بعدش خيلي خوب شد .متوسط سرعت دانلودم هم 20 هست .
نقل قول:
خیلی پس سرعت اپلود و دانلودت خوبه تو
کدوم شهر هستی و کدوم منطقه؟
دو سه روزه سرعت افتضاح شده!، تازه داشتیم به قطع شدن هر یکی دو ساعت عادت می کردیم!!، الان هر بیست، سی دقیقه قطع میشه! :41:
داشتم فکر میکردم، سرویس از این ت*** تر هم وجود داره؟!!...مممم... نه! :2:
من که سیم کارت رو فقط برای اینترنتش گرفتم،در اولین فرصت که ADSL اینجا ردیف بشه، سیم کارت میره تو سطل زباله! جایی که واقعا لایقشه!! :27:
گرگان هستم . تو منطقه ما فکر نکنم کسی از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه یه کم منطقه محرومه : دینقل قول:
سلام
دوستان اینترنت ایرانسل از 14 فروردین تا حالا تو منطقه ما سرعتش افتضاح شده.من 13 فروردین با سرعت 25 تا 30 دانلود میکردم ولی تو این چند روز میانگین سرعتم به 3 کیلو بایت هم نمیرسه.:19:قبلا میانگین سرعتم 14-15 بود.:41:
من شیراز هستم میخواستم بدونم دوستان شیرازی و بقیه دوستان تو شهرهای دیگه هم سرعتشون اومده پایین یا ایراد از منطقه ماست؟؟
تا اون موقع تامین تلکام ایرانسلو مجبور میکنه مث اولش بلکه بهترم بشه edge تا 50 کیلو هم راه داره و بعد اینکه حدودا 1 الی 2 سال دیگه مجوز 3g رو به ایرانسل و همراه اول میدننقل قول:
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
نقل قول:بهتر نیست یکاری بکنیم همه هماهنگی کنیم میل بدیم به ایرانسل چه میدونم یه اعتراضی چیزینقل قول:
مگه نمیگن وقت طلاست پس چقد میخواین پشت pc بیکار بشینید؟
البته من امروز adsl رو میگیرم و از دست ایرانسل خلاص میشم سرعتم روزا 120 کیلو بایت(ایرانسل آخرش الان 5 کیلوبایت) و شب ها حداقل 50 کیلوبایت (ایرانسل نیم کیلوبایت)
فقط و فقط با 22000 تومن حجم 8 گیگ در ماه تازه شبا رایگانه کلا
سرعت تو شیراز چطوریه یعنی تو مناطق مختلف سرعت فرق می کنه ؟نقل قول:
من شیراز هستم میخواستم بدونم دوستان شیرازی و بقیه دوستان تو شهرهای دیگه هم سرعتشون اومده پایین یا ایراد از منطقه ماست؟؟
دوست عزیزم میبینید که همه مینالند از سرعت اخیر ایرانسل ولی تک و توک هستش که سرعتشون یا تغییر نکرده یا بشتر شده فک کنم سرعت مارو گرفتن دادن به اونا:31:نقل قول:
ای با با......،بعید نیست، خوش به حالشون! خدا بیشترش کنه :31:نقل قول:
به به، روز 120؟ شب 50؟ آفرین...،مبارک باشه، ما که باید بسوزیم و بسازیم! :13:
از دوستان کسی هست که بدونه چرا 3 نصفه شب که سرعت برا من تازه میشه 27، باز هم بعد از 20،30 دقیقه یه دفعه سرعتم روی 5 Kbps/ قفل میشه! از همون اولا اینجوری بود! واسه شماها اینطوری نمیشه؟
اگر تو روز هم سرعتم خوب و روی 15 الی 20 باشه بازم یه دفعه قفل میشه روی 5 kbps/ !!! باید یه بار DC کنم تا درست بشه!! دلیلشو کسی نمیدونه؟
با پرو** و وی پ**ن هم همین طوری میشه!!
خدا خیرتون بده، اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه :31:
فکر کنم از مودمتون باشه... با موبایلی یا از این مودم ها edge ....نقل قول:
روی یک سیستم دیگه تست باید کنی..!
edge مودم دارم، d-link DWM-156 ،روی Winxp 64bit،نقل قول:
آره! این کارو نکردم، باید یه تستی بزنم......
نقل قول:
بله دوست عزیز کلا سرعت توی همه شهر ها مزخرف شده توی کرج و تهران هم همینطوره:13::2:
سرعت من الان 24 هستش و آپلود هم 11
نقل قول:
این سرعت ها پایداره یا نه متغیره برای شما؟
کدوم شهر هستید و کدوم منطقه؟
اینم از شانس ماست دیگه.تازه 4 ماه بود داشتم از اینترنت نسبتا خوب استفاده میکردیم که اینم الان شده در حد دیال آپ.:41:نقل قول:
بله دوست عزیز کلا سرعت توی همه شهر ها مزخرف شده توی کرج و تهران هم همینطوره
من میخوام زنگ بزنم شرکتش مشکلمو بگم ولی شماره اپراتورش یادم نیست.باید از خط ایرانسل چه شماره ای رو بگیرم؟؟نقل قول:
بهتر نیست یکاری بکنیم همه هماهنگی کنیم میل بدیم به ایرانسل چه میدونم یه اعتراضی چیزی
مگه نمیگن وقت طلاست پس چقد میخواین پشت pc بیکار بشینید؟
البته من امروز adsl رو میگیرم و از دست ایرانسل خلاص میشم سرعتم روزا 120 کیلو بایت(ایرانسل آخرش الان 5 کیلوبایت) و شب ها حداقل 50 کیلوبایت (ایرانسل نیم کیلوبایت)
فقط و فقط با 22000 تومن حجم 8 گیگ در ماه تازه شبا رایگانه کلا
خوش به حالتون این مرکز مخابرات ما که 4 سال قراره adsl بده و هر چی زنگ میزنی میگی چی شد میگن چون پیش شمارتون خطش فیبر نوریه نمیتونیم adsl بدیم 2-3 ماه دیگه تماس بگیرین. این آخریا هم یه شرکتی پیدا شده بود میگفت میدیم پسر عموم رفت پول یک ماه 128 رو داد و یک مودمم ازشون خرید و بعد از 2 هفته گفتن شرمنده نمیتونیم بدیم.:41:
آخه من نمیدونم تو کل مرکز شیراز و جاهای بالاشو بگردی فیبر نوری پیدا نمیکنی چجوریه تو پایین ترین نقطه شیراز که تازه 5-6ساله اومده جزو نقشه شیراز اومدن فیبر نوری گذاشتن اونم 6-7 سال پیش؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:19:
بعید میدونم سرعت پایداری داشته باشن، چون مشکل قطعی وناپایداری کلی هستش و سرعت گاهی 25 گاهی 18 و 10 و بعضی اوقاتم صفره!!نقل قول:
این سرویس ها هنوز نا محدود هست یا واسه اینم محدودیت ترافیک دانلود گذاشتند ؟
نه محدوده روزانه 200 مگ هفته اي 800 مگ ماهانه 2.5 گيگ
نقل قول:
الان ایرانسل محدوده ولی همراه اول نامحدوده
با هر 1 کیلو بایت مصرفی از بسته های gprs ایرانسل چند ریال کم میشود؟
1 ریال کم می گرددنقل قول:
من همراه اول رو تست کردم خودشو بکوشه 22کیلوبایت برمی داره کمترینشم 4کیلو بایته
سرعت سرویس همراه اول همین قدره اگر توان گو شی یا مودم یو اس بی بیشتر باشه (که هستش) فایده ای نداره چون بیشتر از این زورش نمی رسه.
من یک ماهه همراه اول رو استفاده می کنیم . تو 3 ساعت حدود 200مگ با دانلود منیجر دانلود کردم...
خوبه دیگه 3ساعت 200مگ! بده مگه؟نقل قول:
زورش برسه یا نرسه ، من با ایرانسل که ادعای تجهیزات پیشرفته داره ، 100 مگ رو توی 2 ساعت میگیرمنقل قول:
سرعتش هم از 8 تا 25 متغیره
مثل اینکه دیگه همراه اول به صرفه تره چون ایرانسل دیگه گندشو در آورده 200مگی که قبلا تو پاییز که نامحدود بوده 2 ساعته با منیجر دانلود میکردم الان تبدیل شده به 6 ساعت...:41:
این مسایل از موقعی که طرح نا محدود رو ورداشتن داره میفته خیلی عجیبه.
خیر سرشون باید ترافیک کم شه و پهنای باند زیاد اما.
شرکت خصوصیه دیگه هر غلطی دلش بخواد داره میکنه و هیچکسم جوابگو نیس و نظارتی هم در کار نیست.:19:
سرعت من از موقعی که نامحدودشون رو ورداشتن به شدت افت کرده.
لعنت بهشون.:2:
دوستان کسي بسته هفتگي جديدا فعال کرده؟
مي خوام بدونم انقضاش چند روزه؟
آخه بسته 1 روزه که 3 روزه ، بسته يک ماه هم ميگن که 3 ماهه ،
بسته هفتگي هم 3 هفتست؟
یه روزه که 3 روز هست ولی یه ماهه رو کی گفته 3 ماهه؟!!!نقل قول:
راس میگین خیلی عجیبه که حجمو کردن 2.5 گیگ ولی سرعت افت کرده قبل اینکه اینکارو بکنند انتظار داشتم سرعت سر 30 کیلو بمونه و هیچ کم نشه ولی برعکس شده جریان چیه؟؟؟
ولی همون نظریه من فک کنم درست باشه:31: که فعلا هیچ کاری نمیکنه تا بتونه خرداد و تابستون و در کل آینده بتونه با تامین تلکام و همراه اول رقابت کنه
دوستان این طرحی رو که یه روز بوده کرده 3 روز با همون بسته (200mb ) ر3,وزه کرده یا بسته رو هم زیاد کرده مثلا 400 یا 500mb pr حق دانلود؟
آره داداشمنقل قول:
همون 200 مگ یا 800 مگ یا 2.5 گیگه.
فقط زمان استفادش زیاد میشه
تازه من مطمین نیستم که 1 روز 3 روز شده باشه
تو سایتش که همون 1 روز هستش و یک هفته و یک ماه نگفته 3 روز که.
نمیدونم واقعا جریان چیه اگه درست باشه چرا تو سایتش اعلام نمیکنن
بعدشم شاید یه حقه باشه واسه سود بیشتر(مثلا یکی کلی شارژ داشته باشه بعد فکر کنه 3 روزه با خیال راحت استفاده کنه بعدش شارژشو یهو خالی کنه
ایرانسلم جواب میده که من کی گفتم 3 روز استفاده کنی!!!
قبلا شنیده بودم ، یکی از بچه های فروم همسایه هم گفت ، البته خودم تا حالا یک ماهه فعال نکردم و توی پست قبلی هم گفتم که "می گن"نقل قول:
بستگی داره ، اگه الان بسته ای نداشته باشی و تاریخ امروز مثلا 1 اردیبهشت باشه ، ساعت 24 روز 3 اردیبهشت (یا ساعت 0 روز 4 اردیبهشت) انقضاشهنقل قول:
ولی اگه بسته داشته باشی و در همون حین کد رو بزنی ، 2 روز تمدید میشه نه 3 روز!
تاریخ انقضا که مشخصه و دقیقا تا ساعت 24 همون روز انقضا ، بسته معتبرهنقل قول:
حالا هر چند روز که می خواد باشه
قبلا هم گفتم كه بسته ي يه روز واسه من سه روزه هستش. واسه بقيه هم فك كنم همين جوري باشه.
راستي چند شب پيش اس ام اسا مجاني شده بود انگار؟ شما چيزي متوجه شدين؟
آره من چنتا sms دادم دیدم مجانی هست و بعد دیگه ندادم ترسیدم بعدن همه با هم کم بشه از شارژم :27::21:نقل قول:
جدیدان طرح های نامرای خوبی میده ایرانسل :31:!....
راستی کسی می دونه حد اکثر سرعت edge چقدر می تونه باشه ؟!