در مورد فیرمویر منظورم اینه که قدیمیترها صداشون پایین بود ولی با update خیلی بهتر میشد. خوب هر چی قدیمیتر باشه بدتره دیگه. کیبردش فوقالعاده راحت و عالیه.
صداش توی هندزفری خیلی خوبه. من با مقایسه با mp3player ها و w800 میگم. خود نرم افزار player ش هم در حد سری واکمن هست.
قیمت نوش هم فک کنم حدود 270-280 باشه. من دقیق نمیدونم. دوستامونم که کمک نمیکنن. مسی که فقط من اینجا میام.
دکمه ی play نداره که مشکل ایجاد کنه. اصلا وقتی قفله هیچ دکمه ای کار نمیکنه. خیالت راحت.
cpu این گوشی با w950 یکی هست)216mhz(. فیلم رو هم خیلی قشنگ اجرا میکنه. من که تو گوشیم یه دونه 3gp پیدا نمیکنی . فقط mp4 اونم با رزولوشن 320x240 . خیلی حال میده.!! ولی مدتش از نیم ساعت بهتره بیشتر نباشه.
در مورد اون نوشته روی بدنه هم هیچ چیز خاصی نیست . رو اکثرا نوشته m600i ولی بعضیها نوشته sonyericsson فک کنم i ها رو مثل حالت اول مینویسن.
بین w950 و m600 هم یه امر سلیقه ای هست. من خودم m600 رو ترجیح میدم. چون با یه رم 2gb میشه یه جورایی گوشیو w950کرد. ولی کیبرد m600 رو هیچ گوشی جز p1 نداره.
به نظر من خیلی خوشکله. چون من ست تیره و ابی مایل به فیروزه ای رو خیلی میپسندم. واقعا شیکه.
من اگه از سالمیش مطمئن بودم 210 تومنو با کله میخریدم. من خوذم گوشیمو 380 خریدم. اونم بدون گارانتی.