ديگه نا اميد شديم از ليگ .
Elmo جان
از بازي بعد گلب رو جايه روسيچكي بزار و والكوتو جايه ون پرسي و فلاميني سيسيلي رو هم جايه دفاع راستم دروازبانمم المونيا بزار.
مي خام بقيشو جونام بازي كنن
Printable View
ديگه نا اميد شديم از ليگ .
Elmo جان
از بازي بعد گلب رو جايه روسيچكي بزار و والكوتو جايه ون پرسي و فلاميني سيسيلي رو هم جايه دفاع راستم دروازبانمم المونيا بزار.
مي خام بقيشو جونام بازي كنن
خدائی دوباره بد شانسی آوردم
ولی حساسیت رو نگاه کن سه تیم 7 امتیازی
اوه اوه
vorojax جان ، چرا ناامید ؟نقل قول:
بابا فقط 3 امتیاز با تیم اول فاصله داری ها . یعنی اگه یه بازی رو ببری ، میشی دوم یا سوم .
هنوز اولشه . 10 تا بازی مونده . یعنی 30 امتیاز . فکر میکنم نباید از تیمت ناامید بشی .
بلکه به نظر من ، روی ترکیب تیمت کار کن . وحشتنـــــــاک اثر میذاره توی تیمت . باور کن .
حالا تا جمعه یه دستی بکش به ترکیبت . بعد هم واسه اینکه ببینی جواب میده یا نه ، بذار کامپیوتر با همون ترکیبی که چیدی ، با منچستر بازی کنه . بازیشو ببین ، هرجا اشکال داشت رفع کن . صد در صد موفق میشی . ;)
آره ;)نقل قول:
حساسیت گروه یک خیلی بالاست .
همه ی تیمها با هم میرن بالا ( چه تعاونی :) )
;)
رقابت ها چقدر تنگاتنگ هستش !
داره جالب میشه .
ايول 10 تا بازي ديگه مونده!نقل قول:
vorojax جان ، چرا ناامید ؟
بابا فقط 3 امتیاز با تیم اول فاصله داری ها . یعنی اگه یه بازی رو ببری ، میشی دوم یا سوم .
هنوز اولشه . 10 تا بازی مونده . یعنی 30 امتیاز . فکر میکنم نباید از تیمت ناامید بشی .
بلکه به نظر من ، روی ترکیب تیمت کار کن . وحشتنـــــــاک اثر میذاره توی تیمت . باور کن .
حالا تا جمعه یه دستی بکش به ترکیبت . بعد هم واسه اینکه ببینی جواب میده یا نه ، بذار کامپیوتر با همون ترکیبی که چیدی ، با منچستر بازی کنه . بازیشو ببین ، هرجا اشکال داشت رفع کن . صد در صد موفق میشی .
پس 100% يه تركيب جديد توپ به صورت عكس برات مي فرستم دمت گرم كه روحيه دادي
ایشالا موفق شی دوست من ;)نقل قول:
قربانت
یا حق
آقایون گروه 2 چرا بازیها اجرا نمیشه؟
یعنی چی این چه وضعشه؟
تیم من خیلی روحیه ی بالایی داره تازه قرار داد essien رو هم تمدید کردیم تیم توپه بعد شما حال مارو بگیرید.
سلامنقل قول:
faraz جان
قراره که اگه redspot تا امشب
ازش خبری نشد من بازی های
گروه 2 رو انجام بدم
ممنون رامیار جان .
نمیدونم شما ترکیب منو داری یا نه.
برای اطمینان من میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چند وقتی رفته بودم مسافرت امروز بازی های عقب مونده رو انجام میدم فردا عصر میزارمشون تو سایت:46: