یه نسخه repack شده هست. یعنی بازی نصب شده و بعد دوباره فشرده شده. بعد کرک و ... همه اعمال شده. فقط black box رو می دونم. اون کاری که می خوای رو انجام می ده یا نه من نمی دونم.نقل قول:
Printable View
یه نسخه repack شده هست. یعنی بازی نصب شده و بعد دوباره فشرده شده. بعد کرک و ... همه اعمال شده. فقط black box رو می دونم. اون کاری که می خوای رو انجام می ده یا نه من نمی دونم.نقل قول:
سلام ...
ممنون از جواب دوستان ... من الان تمام حركات رو روي حالتي دستي = Manuel قرار دادم ... فقط يه چيزي به نظرم خيلي درست نمياد و اون ارسال هاي كنار خط هستش براي روي دروازه ي حريف ... تو فيفا 11 اين كار خيلي سخت بود اما تو نسخه ي 12 خيلي لازم نيست جهت گيري دقيقي داشته باشي ... اين درسته يا من اشتباه ميكنم؟
error:could not init 3d system
shader model 2.0 is required
please install the latest video drivers
اگه کمک کنید ممنان میشم.منتظرم:11:
پچی واسه این بازی نیومده؟
کسی میتونه کمک کنه؟نقل قول:
من با کی بورد بازی میکنم ، وقتی که مایل حرکت میکنم ، یعنی مثلا دکمه جلو و بالا رو باهم میگرم ، دیگه نمیشه پاس داد یا شوت کرد فقط با یه دکمه رو گرفت و شوت زد
این مشکل رو هم شماها دارید؟ چی کار کنم؟
این مشکل رو با دسته ندارم
نقل قول:
اگه می تونی بازی رو بدون دستکاری و از اینترنت و سایتهای خارجی دانلود کن. بعد key رو وارد کن. به نظر من بهتره. یا اینکه از فروشگاههایی که مطمئنن بخواه که ورژن اصلی بازی رو بدن. به نظر من مشکل از بازی هست.
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
باید دکمه سرعت رو ول کنی حداقل. یعنی حداکثر 3 دکمه همزمان. البته رو کیبورد بازی نکردم شاید مشکل دیگه ای باشه. فقط حدس میزنم که اینطور باشهنقل قول:
نه سرعت رو نمی گیرم !
لطفا شما یه تستی بکن ببین در جهت مایل بالا و پایین که حرکت میکنی با کیبورد همزمان می تونی بشوتی یا پاس بدی؟
مسئله اینه که من نسخه اصلی رو گیر نیاوردم ، و نمیخوام کامل بازی رو دانلود کنم وگرنه که خود اریجین مطمئن ترین جا برای دانلود بازی هست! لطفا یه راه حل بهتر اگر میدونید پیشنهاد کنید.مرسی از کمکتون.
سلام
من زمانی که با جویستیک راست حرکت میکنم توپ رو با فاصله زیاد جلو میبره مشکل از دسته هست یا نه؟
قیمترها که پی ای اس بازی میکردم با شوک راست میشد حرکت دریبل زد ولی اینجا باید حتما ال بی رو بگیری و اینکار رو کنی
حالا مشکل از دسته منه یا همین قانونشه در ضمن وقتی توپ به دیرک میخوره شوکم نمیلرزه شنیدم برای بعضیها میلرزه
يه قسمت از كار RS اينه كه وقتي ميزنيش توپ و مي اندازه جلوتر با همون RS هم مي توني دريبل بزنينقل قول:
دستت شوك داره يا نه يه سري دسته ها انگار با اينكه شوك دارند ولي تو اين بازي نمي لرزه
اينجا هم بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
داداش توی تنظیمات بازی بخش INJURY ها رو در USER به صفر برسون مصدومیت تا 99 درصد کم میشن
سلام
راستش نمیدونم به چیه این فیفا باید نازید
پی اس که ر.......ده حالم از دیدنش و بازیش بهم میخوره بازم یازدش بهتر بود
این فیفا از لخاظ گیم پلی و جذابیت عالیه و سالهای آینده مطمئنا بهتر هم میشه ولی نمیدونم این الایدر گذاشتن دیگه چه نوعیه
به جای این مزخرفات همون درجه بازی بهتره تا آدم بتونه خودش رو محک بهتری بزنه
سی پی یو که اینقدر مزخرف ساختن که نمیشه یه دونه هد زد بعد یه بازیکن کوتاه قامت میاد رو سر مرته زاکر آرسنال همچین هد میزنه که نگو
توز تو سرعت از دفاع زاقارت تیم حریف نمیتونه جلو بزنه با اینکه یکی دو قدم جلوتره بازم بهش میرسن
دفاعشون که وقتی تو زمینشون میرسی میبنی 5 یا 6 نفر ثابت و بی حرکت جلوی دروازه وایستادن و تا میای سمتوشون شبیه بابا لنگ دراز پاهاشون 2 متر میاد جلو
توپ رو با تکل یا شوت یا هد یا هر شکل دیگه که فکر کنی دفع میکنن میرسه به بازیکن خودشون
فیفا گفته بود سبک بازیها شبیه تیمهای واقعیشون میشه
نمیدونستم ویگان و نیوکاسل از بارسلون و رئال و منچستر تو دنیای واقعی سرترن اینم فهمیدیم
کلا فیفا بد جور میره رو اعصاب
این تخیلات رو که بد جور داره . دیگه وقتی مارسلو که نفسش ته کشیده باشه به دنی الوز تازه نفس برسه چی میشه گفت ؟نقل قول:
ولی من بعد اون اپدیت چند روز پیش نشده که روی لجندری ببازم . اینقدر حال دارم میکنم که نگو . اصلا شیوه بازیش خیلی بهم میسازه . گیم پلی همون قبلیه ولی یه کم شوت ها سخت تر شده ولی به راحتی میشه به پشت منطقه جریمه رسید فقط اخرش کار حضرت فیله . دفاع هم خیلی منطقی شده . بازیکن هام تو دفاع باهوش شدن .
قبلا مثلا از سی پی یو 4 یا 5 تا میخوردم اما الان تا 3 تا بهش میزنم و گل کم میخورم و میبرم یا فوقش مساوی میشم . چقدر قبلا فحش میدادم به این فیفا اما الان هر اشتباهی که تو بازی میکنم از خودمه و دیگه از بازی نمیشه ایراد گرفت .
اقا قضیه این آپدیت چیه؟ اگه کرک شدس یه لینک بهمون میدین؟نقل قول:
کسی جواب نمیدهنقل قول:
ما این پچ رو میخوایم:18:
اقا حرفمو پس میگیرم . Cpu هنوزم مثل قبل اگه بخواد ببره میبره . همین الان یه بازی زدم من بارسا سی پی یو هم ناپولی :2:
نیمه اول با 10 تا موقعیت گل واسه من و واسه ناپولی 1 موقعیت و با نتیجه 2-0 به نفع من تموم شد . تا دقیقه 80 من 2-0 جلو بودم که یه دفعه یارشون یه سانتر کرد خورد به پای پیکه گل شد . گل به خودی هم حساب نشد . بعد دوباره یه سانتر دیگه شد طرف کوتوله هم بود از رو سر پویول بلند شد سر زد تو دروازه . به همین راحتی بازی 2-2 شد . در حالی که من 18 موقعیت گل و ناپولی 5 موقعیت داشت .
مساوی اخر زد تو حال بازیمون . ولی خیلی حال داد .
راجع به پچ هم بگم که خود اریجین بازی رو اپدیت کرد . من قبل از اون بازیم بد بود . بازیکنام مثل ماست بودن . حریف الکی قوی بود و ... . ولی الان بهتر شده و خیلی بهتر بازی میکنم . یعنی بازی به دلم میشینه .
من فکر میکنم این گل خوردن ها توی نیمه دوم از کم اومدن Stamina باشه . دفاع تاکتیکال خیلی از stamina بازیکن ها مخصوصا دفاع کم میکنه در حد 50 درصد تا دقیقه اخر . در حالی که حریف تا اخر بازی میبینی همش 30 درصد stamina اش میره . خیلی تاثیر داره . دقیقا تاکتیکش رو هم بر همین اساس ساخته . یعنی نیمه اول خسته ات میکنه تا نیمه دوم نفس کم بیاری . دقیقا تو نیمه دوم میبینیم که فرار ها یا پاس های تو عمق زمینی و هوایی بیشتر میشه . دقیقا چیزهایی که فقط دویدن و نفس میخواد .
سلام
دوستان مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا بازی رو که نصب کردم
وارد بازی که میخواد بشه میره تو قسمت تمرینات و اونجا باید ضربدر بزنی تا شروع بشه یا بره
ولی تا اینکار رو میکنم از بازی میپره بیرون چکار کنم؟
بچه ها...
بازیکن ها چرا اینقدر مثل ماست میخورن زمین؟؟انگاری پلاستیکی هستن...
دریپل چطور باید زد؟
اگه میشه نام دکمه رو ننویسید ، اون کاری که اون دکمه میکنه رو بنویسید چون من دکمه هام رو تغییر دادم
من خیلی با دفاع کردن مشکل دارم، یعنی اصلا نمیشه:31: بازیکن حریف یا یه دور زدن سریع، دریبل میزنه و راحت تک به تک میشن آموزشی هست واسه دفاع کردن؟ درجه بازی رو هم که بزارم رو pro دیگه زیادی آسون میشه.
فقط باید تمرین کنی تا یاد بگیری ولی وقتی یاد بگیری لذت فوق العاده ای میبرینقل قول:
سعی کن با سطح پایین شروع کنی و به مرور سطح cpu رو ببری بالاتر
چند وقتیه فکر میکردم بازیم که اپدیت شده به خاطر همین من دارم میبرم . نگو سبک بازیم هم عوض شده که cpu رو روی لجندری میبرم .
امروز با یکی از بچه ها شانسی زدیم و از اخر منو سه یا 4 بار زد اونم مثلا 2-0 یا 2-1 یا 1-0 . نمیدونید چه غولی بود . از تمام تکنیک های فیفا استفاده میکرد . بعدا به یکی از بچه ها که خیلی ادعاش میشد گفتم بیا با این مسابقه بده .
ای دیشو که دادم به دوستم دوستم شناختش . نگو طرف گنده ترین بازیکن فیفا 11 تو ایران بوده که میخواسته بره به مسابقات جهانی از طرف ایران که یکی دیگه رو جاش بردن . دوستم کفش برید که ازش کم گل خوردم . البته همون یارو گفت هنوز به فیفا 12 عادت نداره و گرنه .... مثلا خداییش دفاعش هنوز خوب نبود .
واسه دفاع کردن هم یه نکته بگم اینکه از دکمه contain خیلی استفاده کنید البته به صورت مکرر دستتون روی contain نباشه .
بعضی مواقع در صورت لزوم رهاش کنید و وقتی که رهاش کردید یا با jocky یا بدون jocky حرکت کنید .
از تکل ایستاده الکی استفاده نکنید . ممکنه تکلتون خطا بره و از حریف عقب بمونید. فقط اگه طرف اشتباه کرد و اومد به طرف شما به قصد دریبل یا از کنار شما خواست رد شه سریع تکل کنید .
از تکل زمینی هم بیشتر موقع تعقیب ها استفاده کنید .
در ضمن راحت بازی کنید . شما تا وقتی با دقت و تمرکز contain میکنید ( کانتین یه حرکت کاملا با حوصله و ارامش و تمرکز هستش) حریف عمرا بتونه از دفاعتون رد بشه . به دو شرط .
اول اینکه زیاد بازیکنها رو از منطقه دفاعی خودشون دور نکنید و تا دیدید حریف داره فرار میکنه و منطقه عرضی بازی رو عوض میکنه تنها یا یک سوییچ کردن روی مدافع دیگه دوباره طرف رو با یک بازیکن دیگه contain کنید .
کافیه طرف بازیکن شما رو از تو پستش بکشه بیرون و توی دفاعتون یک سوراخ ایجاد شه . از همون سوراخ موقعیت پیش میاد .
دوم اینکه از دفاع یار کمکی نهایت استفاده رو بکنید . دیگه مواقع استفاده اش بسته به بازی فرق میکنه فقط نباید مورد اولی که گفتم رو نقض کنه .
یعنی وقتی میبینید با صدا کردن یار کمکی یه سوراخ خطرناک توی دفاعتون ایجاد میشه . اینکار رو نکنید و باز هم صبر کنید . یعنی تنها راه دفاع کردن صبر کردنه .
مطمئن باشید اگه تمام این کارا رو بکنید توپ خودش یه جوری میاد دست شما . من حتی امتحان کردم بدون تکل زدن و فقط استفاده از کانتین و سوییچ پلیر میتونه به راحتی توپ رو دست شما بیاره . از وقتی از این روش استفاده میکنم توی لجندری و توی تقریبا 20 تا بازی همش 7 یا 8 تا گل خوردم و هیچ کدوم رو نباختم .
در ضمن یه نصیحت وقت بازی هاتون رو هیچ وقت زیر 6 دقیقه نزارید .
حالا وايسا تازه اولشه :31:نقل قول:
آی دیه غوله چیه؟نقل قول:
یه ترینر برای افزایش قدرت virtual pro می خواستم
ترینر و این جور چیزها رو ول کن اصل حالش به اینه که خودت کم کم اکامپشیلتها رو بگیری من العان یه دروازبان دارم که اورالش شده 90 یه بازی میکنه.نقل قول:
البته یه ترینر بود که باعث میشد بازیکنت خسته نشه. اگه بگردی پیدا میشه
نقل قول:
TeamMate Contain هم میتونی انجام بدی؟
با کیبورد که نشد
با دسته با کدوم کلیدها و چجوری انجام میدی
سلام
یه سوال:
فروش کلی فیفا 12 برای کنسول Xbox تا به الان چقدر بوده؟ واسه PC چقدره؟
سلام دوستان
بچه ها قربونه دستتون یکی می تونه یه لینک بم بده که بتونم راحت پچ گزارش عربیو دانلود کنم؟ یا اگه لینک مستقیمش هست ممنون می شم بزارید. بخدا خیلی دنبالشم. اکثرا سایت های اپلود فایله دانلودشو برداشتن. یکی دمش گرم کمک کنه. خیلی خیلی ممنون.
ممنون . منم همین درخواست رو دارم !نقل قول:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
از همه تخیلی تر سرعت جت رونالدو و برتری مقابل بهترین مدافعان جهان مثل آب خوردن . کاسیاس هم خیلی تخیلی دروازه بانی میکنه ! در کل Real تیم تخیلات هست . قدرت نوری شاهین رو زده 85 !نقل قول:
FIFA 12 Goals of the Week | Round 7
کد:http://www.youtube.com/watch?v=VW7ffKaILL8
همین جوری که نمیشه باهاش مسابقه داد .نقل قول:
اول باید مراحل رو به ترتیب بری . اخر هر مرحله یه غول داره وقتی شکستش میدی کلی xp بهت میده . غولاش خیلی هم سخت نیستن . فقط یه چندتا غول مرحله اخر سختن . هر کدوم هم شگرد دارن .
جدا از این خداییش یادم رفته ای دیش چی بود . توی friend هام هم بود .
تو دسته که RB رو بگیر .نقل قول:
لینک غیر از یوتیوب نداری ؟نقل قول:
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
اگه Xbox داری لطفا گیمرتگت رو بده !نقل قول:
سلام به همه من فیفا 12 رو نصب کردم اما گرافیک تو بازی تماشا گراش و سایه بازیکنان شطرنجیه اشکال از چیه ؟ فیفا 11 هم همینطور بود اما یه پچ دانلود کردم خوب شد مشکل از چیه ؟
نقل قول:
گرافیکت چیه ؟؟؟
اگه گرافیک خوبی داری MSAA رو فعال کن.
برای فعال کردنش میری x:\Program Files\FIFA 12\Game\fifasetup بعد فایل fifa config رو اجرا می کنی. بعد میری game settings و اونجا تنظیماتت رو انجام میدی.
قارچ خور زیاد بازی میکنی؟نقل قول:
اقا کسایی که نتونستن گزارش گری عربی رو نصب کنن بم بگن من بهشون می گم چجوریه نصبش. خداییش که خیلی با گزارش عربی حال می ده. فرناندو تورس فی پاس له فی دروگبا. دروگبا ، دروگبا ، دروگبا فی خطیر ، فی خطیر ، خطیر ، خطییییییییر یا الااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااه. گوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووولللللللللللللللللل . بشر الاحسنت، بشیر الحسنت دروگبا.
داشتی گزارشگریو:31::20:
نقل قول:
دستت درد نکنه یادم به تنظیمات اینجوریش نبود :31::31:
گرافیکم 2گیگ ddr3 هست :27::27::27::27:
چرا هر چی من این فیفا رو بازی میکنم مثل پی اس حال نمیده.
چه گلهای راهتی میشه زد.
فقط کافیه گوشه خالی دروازه رو بگیری وشوتو یه زره بزنی.
نمیدونم چرا ولی کلا بازی فوتبال پلی تو بیشتر حال میده.کسی تاپیکشو خبر نداره.....