بالاخره ياهوي ما هم باز شد. :41:
Printable View
بالاخره ياهوي ما هم باز شد. :41:
ایول بابا یاهوی ما هم باز شد
نمردیم و تونستیم بدون V*P*N ]م یاهو رو باز کنیم:31:
ایرانسل منم غیر از اول صبح بقیه اوقات داقونه
اولین باریه اینقد سرعتم کم شده در حد 1 یا 2 کیلو و گاهی صفر هستش بعد میبینی میپره رو 12 یا 15 دوباره میاد رو 1 البته صبح سرعتم 28 میرسه.
از غروب به بعد یا شبا با دیال آپ وصل میشم خدا پدر دیال آپ رو بیامرزه
این پرش از 1 و 2 به 12 15 بخاطر اینه که اون BTS ای که ازش سرویس میگیری یا ضعیف هست یا شلوغه. واسه همین یهو شیفت میشی روی یه BTS دیگه که سرعتت کمتر یا بیشتر میشه.
متاسفانه تجهیزات ما توی این ضمینه خیلی محدود و کمه.
شاید واسه بعضی جاها این حرفتون درست باشه ولی واسه من صدق نمیکنهنقل قول:
چون تاحالا اینطوری نبوده و تازه همزمان که بچه ها از کمی سرعتشون گفتند واسه منم اینطوری شده پس سراسری (یا نیمه سراسریه) الانم خلوت ترین زمان هستش اینجا هم کلا منطقه خلوتی هستش دکل هم نزدیکه و با برنامه آنتنشو دیدم 100 درصده یعنی دیگه راه نداره واسه آنتن
ولی صبح ها سرعت دایم رو 28 هستش نه کم میشه نه زیاد:20:
سلام
چنتا سوال دارم
سرعت این سرویس الان چنده؟؟؟ سرعت دانلود و آپلود؟؟؟
و اینکه آیا با این سرویس میشه از چیز پی ان و چیز شکن استفاده کرد؟؟؟
مرسی
سلام
چنتا سوال دارم
سرعت این سرویس الان چنده؟؟؟ سرعت دانلود و آپلود؟؟؟
و اینکه آیا با این سرویس میشه از چیز پی ان و چیز شکن استفاده کرد؟؟؟
مرسی
نقل قول:
سلام
سرعت دانلود که روی 25 تا 30 هست البته بستگی به منطقه هم داره که EDGE ساپورت کنه یا GPRS که اگه EDGE ساپورت کنه سرعت روی 30 هست و اگه GPRS ساپورت کنه سرعت مثل دایل آپ هست
سرعت آپلود که نهایتا روی 3 هست و نمیشه که آپلود کرد با این سرویس
بله خودم با l2tp چیز پی ان کانکت میشم ولی با pptp نمیشه کانکت شد
موفق باشید:11:
با سلام
من با یک گوشی سونی اریکسون k550i به اینترنت وصل میشم زمانی که این شماره *99***1# را در کانکشن وارد میکنم با سرعت 115.2 kbps به اینترنت متصل میشوم اما زمانی که برای خرید بسته یک روزه edge ایرانسل شماره *140*3*7*1*1# را شماره گیری میکنم ارور 678 میدهد البته این سرویس منطقه ما را نیز ساپورت میکند آیا تنظیمات خاصی را برا گوشی باید انجام دهم؟
نقل قول:
شما این شماره رو برای اتصال به اینترنت وارد میکنید*140*3*7*1*1#؟
خیر این شماره #1*1*7*3*140*نقل قول:
از اين شماره ها استفاده كنيد
از راست به چپ
*99***#
*99***1#
*99#
من از همین شماره ها استفاده کردم به مدت20 دقیقه صفحه باز کرد سپس شارز2000 تومنی صفر شد و دیگه صفحه باز نکرد این شماره ها برای سرویس حجمی است یا ساعتی؟نقل قول:
خسته نباشید واقعا!!!!
رو صفحه گوشیتون جایی که میخوای شماره بگیری کد #1*1*7*3*140* رو بزنید جواب میاد که درخواستتون ثبت شد ...منتظر وایستید تا یه پیامک بیاد بگه که بسته gprs شما به مبلغ 10000 ریال فعال شد...
اونوقت میرید گوشیتونو وصل میکنید به کامپیوتر (با همون روشی که گفتین وصل میکنین یعنی تو کانکشن شماره #1***99* رو وارد کنید) و از اینترنت یکروزه با حجم 200 مگابایت لذت ببرید
اگر #2*1*7*3*140* را وارد میکردین یک هفته رایگان بود باحجم 800 مگابایت
اگر #3*1*7*3*140* را وارد میکردین یک ماه رایگان بود باحجم 2500 مگابایت
1.یرانسل برای اشتراکهای جدیدش در ابتدا اینترنت رایگان میده؟2.برای دیدن حجم میزان مصرفمون آیا کدی وجود داره؟نقل قول:
برای استفاده از v * p * n یا p * r * o * x * y باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم؟
سلام به همه دوستان
خبر جدید و خوشحال کننده :19::امروز یاهو و مسنجر با ایرانسل باز میشه!!!!:5:
برای من که باز نمیشه؟:41:
راهی هست بشه اینترنت گوشی از طریق کامپیوتر استفاده کرد؟ گوشی من سونی اریکسون X10 مینی پرو
با سلامنقل قول:
بله
شما نياز به كابل گوشي داريد تا به كامپيوتر وصل كنيد
حال به تاپيك زير مراجعه كنيد
چه جوری از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437837
موفق باشيد.
نمیدونم والا،من ک از صبح تا الان کانکت هستم 2-3 بار قطعی داشتم ولی بعدش مجدد وصل شده!!:18:کاش همینجور بمونه:41:نقل قول:
سلام
یکی از دوستان لطف میکنه کمی در مورد مودم edge و اینترنتش توضیح بده؟
سرعت دانلودش چنده؟
قطعی داره یا نه؟
هزینه مودم و اشتراک اینترنتش چنده؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
سرعت دانلود شما بستگی به منطقه شما داره که EDGE رو ساپورت کنه یا GPRS رو ساپورت کنه
اگه EDGE ساپورت کنه که سرعت دانلود شما 30 هست ولی اگه GPRS ساپورت کنه مثل دایل آپه سرعت
که الان ایرانسل توی بیشتر مناطق EDGE رو ساپورت میکنه ولی همراه اول نه متاسفانه
قطعی هم بله داره ایرانسل قطعیش بیشتر از همراه اول هست
مودم هاش هم از 60000 تومان هست تا 120000 تومان که بستگی به مودم داره یعنی اگه 3G ساپورت کنه گرون تر هست و اگه ساپورت نکنه و فقط EDGE ساپورت کنه ارزون تر هست
برای اشتراک هم شما باید اول یکی از تعرفه های ایرانسل یا همراه اول رو خریداری کنید و بعد نسبت به تعرفه ای که خریداری کردید میتونی از اینترنت استفاده کنی
مثلا الان ایرانسل 200mb داری 1روزه باقیمت 1000 تومان
800mb داره 1هفته ای با قیمت 4000 تومان
و 2.5gig داره 1 ماهه با قیمت 10000 تومان
اگه سوالی داشتید در خدمت هستم:46:
موفق باشید:11:
من وقتی حجم بستهایی رو که از ایرانسل خریداری کردم تموم میشه از شارز سیم کارتم کم میکنه آیا راهی هست که بتونیم زمان تمام شدن حجم بسته ها رو ببینیم؟
اوایل وقتی شارژت داشت تموم میشد از ایرانسل برات مسیج می اومد ...نقل قول:
نقل قول:
من 2000 تومن شارز داشتم دیروز یک بسته 1 روزه خریداری کردم و 1000 تومن کم شد وقتی اینترنتم قطع شد
به قسمت منو >تنظیمات>تماسها> زمان و هزینه>شمارشگرهای دیتا گوشیم مراجعه کردم 172115890 بایت
دریافت و7779847 ارسال داشتم وهیچ مسیجی برام نیومد و شارزم رو زمانیکه نگاه کردم120 ریال بود درصورتی که من هیچ تماسی نداشتم
آره دیگه بدیش اینه که وقتی تعرفه تموم میشه هیچ جوری نمیشه فهمید که تموم شده متاسفانه:13:
*140*3*7*3*1#نقل قول:
رو بگیر میزان اعتبار باقی مانده را نشون میده.
روش دوم: اگه از نوکیا استفاده میکنی برو به قسمت log بعد packet Data از منوی option>>clear counter
در مورد سایر گوشی ها هم روش مشابهی وجود دارد.
من یک بسته 5/2 گیگ خریدم 10 تومن کم شد وقتی شماره بالا روگرفتم اعتبار gprs رو 2618485 ریال و تاریخ انقضا رو 25/3/1390 زده بود :18: در صورتی که امروز 27/1/1390 است میتونین بگین منظورش از اون رقم و تاریخ چی بوده؟نقل قول:
بیخیالشو درستو بخون:31:نقل قول:
رایگانی در کار نیست اون بسته های رایگانی که واسه سیمکارتای جدید میده چیزی نیست کمه!نقل قول:
دوتا راه دارین:نقل قول:
اولا قبل خرید بسته برید شمارشگر دیتای گوشیتونو صفر کنید
حالا میتونید بعد از خرید بسته ازش استفاده کنید
حالا اگه میخواین بدونید چقدر استفاده کردین(حجم) بعد از دیسکانکت شدن برید تو قسمت شمارشگر دیتای گوشیتون ارسال و دریافت رو باهم جمع کنید اگر بر حسب بیت هستش تقسیم بر 1000000 کنید تا بر حسب مگابایت بدست بیاد باتوجه به بسته خریداری شده میتونید حجم دریافتی را مدیریت کنید
(در ضمن زمان استفاده از بسته فراموش نشه که اگه 1 روزه باشه بیشتر از یک روز نمیتونید استفاده کنید حتی اگه حجم باقی مونده باشه)
روش دوم استفاده از کد #1*3*7*3*140* هستش که میزان حجم باقیمانده رو بر حسب پول باقیمانده حساب میکنه
(میتونید با یه ضربو تقسیم نسبتا ساده حجم باقیمانده رو هم حساب کنید)
در ضمن ایرانسل در صورت تمام شدن بسته اس ام اس نمیده
دلیلشم همه میدونید معلومه دیگه...!
یه اس ام اس اتمام طرح برای مشترکین ارسال نمیکنند این در حالیه که هفتگی چندین تا اس ام اس تبلیغاتی خودش رو برای ما ارسال میکنه یا اس میده اگه فلان قدر شارژ کنی 1500 تومن هدیه میگیری اونم داخل شبکه و اینکه اینهمه سرویس های مختلف برای پول جمع کردن داره و ... اینم(اس ام اس ندادن در صورت اتمام طرح و در نتیجه خوردن شارژ ملت در روز روشن بدون اطلاع اونها !) هم یک راه عالی واسه پر کردن جیبشونه!:41:
تاریخ انقضا مشخصه و حجم بسته رو هم با استفاده از کد می شه کنترل کرد ، زمان اتمام هم ساعت 24نقل قول:
بعید میدونم اگه اس ام اسی هم بخواد موقع تموم شدن بسته بده ، به دست کاربر برسه (بدلیل اینکه موقع استفاده از اینترنت ، مسیج نمی رسه)
دوستان یه نرم افزار خوب بهتون معرفی میکنم که دیگه راحت حجم بسته ها تون رو با pc چک کنین خیلی توپه. برا من که خیلی جواب داده.:31:
اینم توضیحاتش:
توضیحات نرم افزار BWMeter 5.4.1
می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.نکات:1- برنامه نصب و کرک شده است و هیچ محدودیتی ندارد.2- این نسخه با ویندوز XP و 7 به طور کامل سازگار است.3- در هنگام نصب هشدارهایی در مورد نصب درایور تائید نشده به شما می دهد که بر روی Continue Anyway کلیک کنید و مشکلی ایجاد نمی شود.4- در هنگام نصب ارتباط شما برای چند لحظه با اینترنت قطع می شود. اگر از Dialup استفاده می کنید اتصال شما Disconnect می شود.
منبع:سایت سافت گذر
حجمشم 1 مگه:دانلود کنین و نصبش کنین.کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=80&Title=BWMeter-5.4.1
حالا برین تو زبانه ی alert و تیکenabled, notification رو بزنین و تیک آخر که مربوط به کنترل حجم هست رو هم بزنین و تیک stop traffic رو هم بزنین تا وقتی حجمتون به 2.5 gig رسید خودش به شما به صورت متن یا صدا خبر بده و ترافیک شبکه رو قطع کنه و پولتون رو به هدر نده.راستی یکی از مزایاش هم فایروال عالی که هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه اول بهتون خبر میده و شما میتونین به اون برنامه اجازه بدین تا به نت وصل شه یانه.اینطوری از به هدر رفتنه حجم جلوگیری میشه خیلی.سوال داشتین در خدمتم.:12:
دوستان سرعت شما هم از دیشب کم شده؟
من که از دیشب سرعتم افتضاح شده page هم به زور باز میکنه نمیدونم چی شده؟:41:
کللن دو سه روزی دوباره سرعت کم شده و باز هم شبکه ناپایداره !! تازه قطعی ها هم خیلی زیاد شده و مدتش هم طولانی تر شده :41:نقل قول:
کللن دو سه روزی دوباره سرعت کم شده و باز هم شبکه ناپایداره !! تازه قطعی ها هم خیلی زیاد شده و مدتش هم طولانی تر شده :41:نقل قول:
نقل قول:
برای من که اینقدر سرعتش مزخرف شده که نمیتونه یه PAGE هم باز کنه و اصلا به قطعی نمیرسه خودم DC میکنم :2::13:
خوب من شنیدم همراه اول اس ام اس میده که طرحتون تموم شد.ایرانسل ولی نه.نقل قول:
تاریخ انقضا بچه ها یه روز بعد اونم استفاده کرده بودند حجمشم که همش نمیشه کنترول کرد
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------
من مدت هاست دارم از برنامه networx استفاده میکنم حجمش کمه در حد 1 یا 2 مگ خوبیش اینه که کاملا فارسی هستش و رایگان. ترافیکشم میتونی تعیین کنید که شبکه باشه اینترنت باشه دیال آپ باشه و ...نقل قول:
دانلود و آپلودو جدا مینویسه مصرف روزانه ماهانه و... رو فقط با یه کلیک نشون میده یه کادر کوچیکم روی همه صفحه ها داره که شیشه ای هستش و روش میری ناپدید میشه و باید بگم فوق العادست
امروز adsl ام فعال شد میزارمش تو وبلاگم برا دانلود
سلام دوستان من بالاخره بعد مدتها قصد استفاده از اینترنت پر سرعت رو دارم
اما حالا موندم که از edge استفاده کنم یا اینکه از adsl
می خواستم بدونم سرعت دانلود موثر کدومشون بیشتره
ممنون
اين بسته ي يه روزه در واقع سه روز اعتبار داره. :31:
سرعت واسه من خيلي خوبه و نسبت به اوايل فروردين كه رو اعصاب بود الان خيلي خوب شده.
كاشكي ايرانسل اين نا محدودشو بر نميداشت... :41: