ببین اگه دستت آنالوگ چپ و راست داره میشه باهاش تکنیک زد،اما اگه نداره بالا بری پایین بیای نمیتونی تکنیک بزنی........نقل قول:
Printable View
ببین اگه دستت آنالوگ چپ و راست داره میشه باهاش تکنیک زد،اما اگه نداره بالا بری پایین بیای نمیتونی تکنیک بزنی........نقل قول:
Core i5 که خیلی ضعیفه :31:نقل قول:
این بازی برای من تا حدود نیمه اول مشکل خاصی نداره ولی حدودا از نیمه دوم تو پاس دادن ها کند میشه و حرکت تکه تکه است. البته تو حرکت های تمرینی هیچ مشکلی نداره و کاملا روان هست .
من کنار این بازی hot persuite و iv را هم دارم که چنین مشکلی ندارند !
دوستان این که من این فیلمارو گذاشتمو حرکات عجیب غریبی که تو بازی برام رخ دادو براتون گذاشتم به این منظور نیس که سیستمم ضعیفهو این مشکلات رخ می ده. نه این کاملا اشتباهه. خود بازی هست که این مشکلاتو بوجود میاره. که اصطلاحا به اون باگ بازی گفته می شه. ببینید دیگه از کنسول سیستم قوی تر ! تو کنسولم واسم این حرکات پیش اومده. پس این اشتباهات ربطی به سیستم نداره.
نقل قول:
کسی گفت مگه سیستمت ضعیفه ؟؟؟ بله بازی باگ داره. تو بازی مثل فوتبال نمیشه باگ ها رو ضعف دونست چون مثل بازی های دیگه نیست که معمولا با دکمه های خاصی فقط یه کار مشخص انجام میده تو فوتبال حرکات ترکیبی باعث میشن باگ ها خیلی زیاد بشن ولی هر چی باشه از pes یه 100 هزار باری باگش کمتره. در مورد اون جملت بگم که همین الانشم سیستم های PC خیلی سرتر از کنسول ها هستند.
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
نقل قول:
داخل کانفیگ یعنی قبل از اجرای بازی یه فایل هست به اسم fifaconfig تو پوشه fifasetup جایی که بازی نصب شده.
اجراش کن و vsync رو فعال کن اگه درست نشد MSAA رو هم غیر فعال کن.
حالا زیاد بش فکر نکن. :31:
یعنی هیچکی قرار نیست جواب ما رو بده یا اینجا کسی اهل پچ نیست فقط اورجینالنقل قول:
منم مشکل این دوستمون رو دارم و کار هایی ک گفتید انجام دادم تاثیر نداشت......نمیدونم چرا این چه اشکالیه از نیمه دوم به بعد انگار سنگین تر میشه!!نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
فعلا پچی رسمی واسه فیفا نیومده. اگه بیاد حتما خبرشو میدیم
برای هر بازی ممکنه پچ بیرون بیاد. پچ اصولا برای اصلاح ایرادات بازی میاد. حالا این ایراد ممکنه باگ بازی باشه. ممکنه نقل و انتقالات و آپدیت جدید برای بازی باشه. من اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم پچ رسمی تا الان بیرون اومده باشه ولی اگر نسخه اورجینال خریداری کنید می تونید مستقیما آپدیت کنید. :10:نقل قول:
--------------------------
ویرایش : دوستمون قبل از من جواب دادن.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
خیلی عجیبه. این مشکل رو روی کنسوالای قدیمی دیدم ولی معمولا به خاطر این بود که دیسک مشکل داشت. دوستمون گفت که مشکل از بازی هم نیست چون چند جا نصبش کرده. میشه اطلاعات سیستمت رو بدی ؟نقل قول:
کلا به علت سنگین بودن نیمه ی دوم اینجوری میشهنقل قول:
از اونجا که نیمه دوم نیمه ی مربیان هستش خب بازی به پردازش بیشتری نیاز داره:31:
ولی جدا از شوخی :2: این میتونه از یه سری برنامه های باز مثلا آنتی ویروسها خود ویروسها یا برنامه های در ظاهر مفید باشه که یه هویی خودشون باز میشن :27:
من وقتی با nero 7 کار میکنم وقتی میبنمش یه چیزی به اسم nero home.exe میره تو قسمت برنامه هایی که از سی پی یو کار میکشن و چیزی حدود نود درصد رو میگیره بیخودی حتما ازین دست مشکلا داری :27:
من خودم رو 360 بازی میکنم اصلا ازین مشکلا ندارم:31:
یا علی
برو گل بزن:8:
تو اين بازي همه چي ديده بوديم اينم روش :31:نقل قول:
نيمه دوم خب سنگين تره :31:
بچه ها یه چیز بی ربط
امروز 11/11/11 میباشد:31:
محتوای مخفی: FIFA 12: Patch 2 Details
منبع:
fifasoccerblog.com
اين پچ چي كار مي كنه ؟ به درد مي خوره ؟ :21:
لطفا اگه کرک شد لینکش رو به همرا پچ قرار بدین. ممنون
نقل قول:
عزیز این لینک دانلودشو توو سایتش پیدا نمی کنم. یه کمکی بکن. اگه می تونی لینک مستقیمشو بده. MER30
نقل قول:
عزیز این لینک دانلودشو توو سایتش پیدا نمی کنم. یه کمکی بکن. اگه می تونی لینک مستقیمشو بده. مرسی
نقل قول:
عزیز این لینک دانلودشو توو سایتش پیدا نمی کنم. یه کمکی بکن. اگه می تونی لینک مستقیمشو بده. مرسی
چند روز پیش بازیم بالا نمیومد . یعنی اصلا بازی رو میخواست دوباره دانلود کنه . نمیدونم چی شد بعدش 20 مگ فقط دانلود کرد و بعد از اون دیگه درست شد و خود اریجین هم اپدیت شد و کلی باگاش رفع شد .
حالا اینها هیچ . ولی بعد از اون اپدیت 20 مگی نمیدونم چی شده . کلا بازی رو لجندری خیلی گیم پلیش بهتر شده .
هوش مصنوعی تیم خودی خیلی خوب شده کارایی که ازشون انتظار داری رو انجام میدن و کارای بی ربط و غیر عقلانی نمیکنن . البته کمتر .
سرعت بازی و شوت و پاس و کلا همه چی بیشتر شده که خیلی دلنشین تره .
درصد خطای شوت ها چنان زیاد شده که من توی یه بازی با رئال 19 تا شوتم یا خورد به تیر یا رفت بیرون از اخر هم توی پنالتی بردمش .
خیلی الان همینش میره رو اعصاب که به زحمت برسی منطقه جریمه شوتت هدر بیره .
دریبل ها هم سخت تر شده . چنان مسی رو تحت نظر میگیرن که کاملا قفل میشه . قبلا راحت باهاش دریبل میزدی و گل میزدی . مخصوصا skill move ها .
زدن و زمانبندی شوت ها سخت تر شده . یعنی شاید بشه فقط با شوت تکنیکی گل زد . موقع زدن شوت های سرکش سریع میان تو پات و نمیزارن بزنی . کاملا باید به موقع بزنی . از قبلا سخت تر شده .
ضربات ازاد واقعا عالی شده . قبلا خیلی جون نداشت ولی حالا یه کم ضربات محکم تر شده .
واکنش دروازه بان ها رو هم که نگو . علاوه بر اینکه درصد خطای تمام شوت ها زیاد شده واکنش سریع دروازه بان هم نمیزاره این وسط گل بزنی .
به طور کلی چیزی که من از این گیم پلی جدید دیدم این بود که یک گیم پلی عالی همراه با لذت کامل از بازی باعث میشه که برسی به منطقه جریمه . از اونجاست که سختیش شروع میشه . یعنی Finishing .
تمام این تغییرات رو دقیقا بعد از همون اپدیت حس کردم . چندبار هم تو تنظیمات بازی رفتم دیدم همه چیزش مثل قبله .
ولی لذتی بردم دیروز و امروز از فیفا که از هیچ فیفایی نبرده بودم .
دوستان بدون سی دی کی میشه انلاین زد؟:31:
خو این لینکی چیزی نداره ک دان کنیم؟؟نقل قول:
نه دیگه . گفتم خود اریجین اپدیت کردش بازی رو . اصلا این اریجین کلا واسه ضد کپی و کرک ساخته شده . احتمال EA هم پچ رسمی ارائه نمیکنه و فقط از طریق اریجین .نقل قول:
G:\Program Files\FIFA 12\Game\Core
فایلی به اسم PatchProgress تو این پوشه هست. ببینید با اون می تونید آپدیت کنید بازی رو یا نه ؟؟؟ برای من کلا کرکش طوری هست که اجازه نمیده بازی به سرور ea وصل بشه که بخواد دانلود هم بکنه.
نه نمیشه بخاطر خدا اینقدر سوال نکنیدنقل قول:
ماله من میگه وصل میشه ولی یه هشدار میدهنقل قول:
برای منم همینطوریه. میگه نمی تونه دانلود رو نشون بده که چقدر پیشرفت کردهنقل قول:
پچ درست و حسابي چيزي ارائه نشده ؟ :21:
سلام
کسی گزارش عربی واسه fifa 2012 سراغ نداره؟
نقل قول:
فعلا گزارشگر عربي براي نسخه فشرده بازي موجود هست .نسخه معمولي بازي گزارش عربي نداره.
آقا من Cd-Key رو وارد اریجین کردم و همون کارهایی که برای خودداری از دانلود بازی گفته شده رو انجام دادم اما دانلود زیاد نشد که نشد اما وقتی وارد بازی میشم میتونم آنلاین بازی کنم بجز head to head seasons که ایراد مسخره و همیشگی ارنج رو میگیره وقتی توی اریجین روی بازی کلیک راست می کنم گزینه ای بنام آپدیت نداره ، وقتی هم که ادامه دانلود رو میزنم میخواد 6 گیگ رو دانلود کنه حالا به نظر شما من چکار کنم که بتونم بازی رو آپدیت کنم؟نقل قول:
سلام
جریان این آنالوگ اسپرینت چیه؟ آف یا آن باشه چه تاثیری داره؟
چرا بازیکنهای من وقتی توفاصله از توچ از حریف به توپ نزدیکترن حریف رودتر به توپ میرسه حتی بازیکنای سرعتیم هم کم میارن
اگه اسپرینت روشن باشه هرچقدر بیشتر دکمه رو فشار بدی بازیکن سریعتر میدوهنقل قول:
دومی رو نمیدونم
سلام ...
دوستان من بازي رو امروز گرفتم.
براي Manuel كردن تنظيمات شوت و پاس و سانتر و قدرت شوت و ... به كدوم قسمت برم؟!
لطفا آدرس بديد ... فيفا 11 خيلي سر راست بود : دي
پ.ن : نسخه ي كنسولي 360
آقا خبری از پچ رسمی فیفا نشده؟
میشه یه توضیح بدید که این جریان فشرده و معمولی چیه ؟نقل قول:
در کل من باید چیکار کنم؟(این فشرده بدرد من میخوره؟)
اصلا از کجا بدونم کدوم نسخه فیفا رو من دارم؟
مرسی
جون من به این تاپیک بیاید و به فیفا رای بدین:کد:http://forum2.bitkadeh.net/thread8104-2.html#post48650
چهار به یک رئالو ترکوندم .با بارسا روی لجند بدون تقلب !
فشرده مشرده نمیدونمنقل قول:
ولی فکر کنم منظورش نسخه Black box باشه
ایول فرهاد.م
سلام اینکه بدتر شد حالا باید بپرسم کلا این نسخه balck box دیگه چیه؟نقل قول:
کلا برای من که رو pc میخوام بازی کنم میتونه به کارم بیاد
در ضمن اگه عاشق فرهاد یا اس اس هستی بیا کلوپ استقلال اونجا بچه ها زیاد فعالیت دارن
مثه فیفا 11 هست که تنظیماتش. میری داخل customize fifa > settings > controller settings همونجا هست دیگه.نقل قول: