بله منظورم همونه. ولی یه جای یه روشی دیدم که میتونیم اونها رو سیو کنیم و ببینیم ولی یادم نمیاد کجا دیده بودمنقل قول:
Printable View
بله منظورم همونه. ولی یه جای یه روشی دیدم که میتونیم اونها رو سیو کنیم و ببینیم ولی یادم نمیاد کجا دیده بودمنقل قول:
تو یکی از تاپیکهای سایت دیدم نوشته بود P1 های جدید از لحاظ کیفیت به شدت افت کردن
به نظر شما راست می گن
آقا من قلم گوشیم بالاش شکست یعد داداش احمفمون گفت حالا بزار توش تا بریم تهران درستش کنیم.حالا دیگه در نمیاد که زاپاسش رو یرازم چی کار کنم؟
در گوشی رو باز کن باتری رو در بیار همون کنار گوشی (سمت قلم) شیار داره که قلم رو میتونی ببینی!نقل قول:
با سوزن یا یه چیز دیگه درش بیار!
سلام يه مشكل با آپديت
تا جايي كه اطلاعات ناقص من قد ميده آخرين firmware بايد generic world 1 باشه اما موقع آپديت به من generic arabic 1 رو ميده
كسي ميدونه مشكلش چيه ؟
ممنون
جواب شما رو حامد عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادن که !نقل قول:
ضمن اینکه فکر می کنم می تونید با برنامه CDA رو به چیزی که می خواین تغییر بدین.
فکر می کنم بعید نباشه ! تقریبا همه گوشی ها همینطورن.نقل قول:
تو یکی از تاپیکهای سایت دیدم نوشته بود P1 های جدید از لحاظ کیفیت به شدت افت کردن
به نظر شما راست می گن
از وقتی Internal Memory رو فرمت کردم اون علامت کیبورد مجازی علامتش همینجوری اون بالا مونده نمیره...
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه !نقل قول:
سلام
من 2 هفته است p1 گرفتم ازشم خیلی راضیم و تاپیک شما باعث شد p1 بخرم (خیلی ممنون برای تاپیک خوبتون).
1.تنها مشکلی که دارم اینه که منوهاش انگلیسی نمیشه و حالت پیشگویی متن در حالت تایپ انگلیسی کار نمیکنه و دنبال یه راه مطمئن میگردم تا منوش انگلیسی بشه و هیچکدوم از امکانات فارسی مثل پیشگویی متن وتشخیص دست خط رو از دست ندم . خلاصه میخام هر دوشو کامل داشته باشه.حالا نمیدونم مستر ریسیت این ویژگی ها که گفتمو داره یا نه
اگه یکی کمکم کنه خیلیییی ممنون میشم چون 2 هفته دنبالشم و به خاطر این هیچ برنامه ای هنوز روش نریختم.
(راستی وقتی تو قسمت انتخاب زبان میرم و انگلیش رو انتخاب میکنم مینویسه "آیا مطمئن هستید که میخاهید زبان انگلیسی را پاک بکنید؟ ")
2. با ساعت اس ام اس هم مشکل دارم و برنامه advenced call manager رو بطور فول ورژن پیدا نکردم اگه لینک بزارین خیلی ممنون میشم.(راستی نمیشه بدون برنامه این مشکل رو حل کرد.)
خیلی ممنون.
سلام.منم امروز P1i خريدم.چند تا سوال داشتم:
1)CDA چي هست ؟
2)از كجا بفهمم CDA گوشيم چيه و اگر WG نبود بايد چكار كنم؟
3)نحوه عوض كردن CDA و مزيت ها و ريسك هاش رو بگين.
4)
راستي دوستان ببخشيد يه سوال ديگه:
وقتي ميخوام كانتكت وارد كنم گوشي در حالت handwriting recognition هست .چطوري غير فعالش كنم تا اين قابليت در بخش SMS از دست نره؟
چون اگه از device setting عمل كنم اين ويژگي به كل تعطيل ميشه.
اول بگم که خیلی مبارکه.
به سلامتی.
Cda منطقه ای که گوشی براش ساخته شده رو نشون میده و خیلی اهمیت نداره چی باشه.
ولی واسه ما که فارسی رو نیاز دارم Wg1 یا Wa1 باشه کافی هست.
شما اگر فارسی رو داری پس نیازی به هیچ تغییری نداری.
مهم نیست که Cda مال کجا باشه.
توی فکر تغییرش هم نرو.
در مورد هندرایتینگ فکر نمیکنم بشه غیر فعالش کرد.شاید هم بشه.
سلام.ممنون حامد جان . ولي بازم سوال دارم:1)با توجه به اينكه گوشيم نو هست و هيچي روش نصب نيست و كارهارو هم از تسك منيجر ميبندم ولي موقع انتخاب هر آيتمي مثل منو ها يا تنظيمات گوشيم مكث داره يعني بلافاصله وارد نميشه.ميخواتم ببينم اين يه اشكاله(اكه اره چكار كنم؟)يا نه همه پي 1 ها تقريبا همينطوري اند؟2)اگه ممكنه براي من كه تازه اين گوشيو گرفتم و هيچي ندارم چند تا تاپيك يا سايت معرفي كنين براي قسمت هاي مختلف مثل تم هاي زيباي گوشي – آيكون ها – انواع زنگ ها –برنامه هاي مفيد – هك گوشي-بازي هاي قشنگ و...3)موقع خريد يدونه ازين محافظ هاي صفحه خريدم انداختم رو صفحه چون بعضي ها مثل خود فروشنده!! ميگفت واجبته.حالا سوالم اينه كه با توجه به لمسي بودن صفحه اين محافظ مشكلي براش ايجاد نميكنه ؟ (در دراز و كوتاه مدت)4)من گوشيم كيبورداش (اصلي و مجازي) انگليسي اند.حالا اگه بخوام اس ام اس فارسي فارسي بزنم چكار كنم؟چجوري كيبورد مجازي فارسي نصب كنم؟در ضمن نميخام كيبورد مجازي انگليسيم از بين بره.5)به نظرم كيفيت(مخصوصا شفافيت) عكس هايي كه با گوشي ميگيرم خيلي كمتر از عكس هاي نمونه اي هستش كه قبل از خريد گوشي تو سايت ها ديده بودم.كمك كنيد .ممنونم
1.شما مموری به اندازه کافی دارید.پس نیازی نیست برنامه هایی که مرتب ازشون استفاده میکنید رو ببندید.بگذارید توی background فعال باشن.اینطوری سریعتر هم باز میشن.
2.تم:برنامه:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131580&page=23
3.اثر داره ولی کم.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
اگر از کیفش استفاده میکنی و مواظب هستی نیازی نداری بهش.من خودم انداخته بودم ولی بعد از یه مدت خط خطی شد و مجبور شدم ورش دارم.
4.همون مسیری که گفتم رو برو:
cpanel>device>text input>on screen key board>more حالا فارسی رو انتخاب کن.اینطوری هم فارسی هست هم انگلیسی.
5.اون رو دیگه نمیدونم.تنظیمات دوربین رو چک کن.
سلام حامد خان....
ممنون بابت فیلم که گذاشتی.
ولی من بیشتر دنبال این بودم که ببینم حروف نقطه دار شبیه به هم رو چجوری تشخیص میده.
یکی از دوستام ایشالا ظرف چند روز آینده P1 میخره همه تست هام رو روی گوشیش انجام میدم:31:
وقتی خرید احتمالا با یه عالمه سوال میام خدمتتون.
موفق باشید.
سلام بچه ها
1) كسي ميدونه توي music player طور ميشه كاري كرد كه وقتي يه playlist رو پخش رو ميكنيم بعد از اينكه آهنگ ها تموم شد دوباره برنگرده از اول پخش كنه؟
2)راستي براي من كه WG هست بايد چجوري walkman 3 نصب كنم؟
3)مال من وقتي بلندي صدا آخرين حد باشه گوشي ميلرزه و كيفيت صدا پايين مياد چكار كنم؟
4) اين گوشي تا چقدر مموري كارد رو ساپورت ميكنه؟قيمت حدودا چقدره؟
5)آيا من گوشيم رو آپديت كنم بهبود پيدا ميكنه(البته 2 روزه كه خريدم، آپديت ضروريه؟)
6)وقتي يه آهنگ تموم ميشه ميخواد بره بعدي يه صداي تق شنيده ميشه.نميشه كاريش كرد درست شه؟(ضايس اينجوري نه؟)
MER30
ش سلام چند تا سوال دارم
اين دوربين ما وقتي روي فيلم برداري است تيكه تيكه فيلم مي گيره منطورم اينه كه يه خورده گير مي كنه يعني وقتي داري فيلم مي گيري وقتي مي خواي اطراف رو بگيري گوشي رو كه مي چرخوني تصوير تيكه تيكه رد ميشه تا بياد روي اون زاويه اشكال از چيه؟ موقع پخش هم همون طوري تيكه تيكه نشون ميده!!:41:
نمي دونم چه جوريه مصرف باطري احساس مي كنم يه خورده بالاست البته نسبت به گوشي هاي ديگه سوني دارم مي گم ايا درسته خيلي زود باطري به نطرم خالي ميكنه !!:18:
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد :10::11:
من یه مشکل دارم
تقریبا روزی دو بار گوشیمو شارژمیکنم ولی بازم شب خالی میکنه تا حالا 3 تا باطری هم عوض کردم
به نظر شما باید چی کار کنم ؟
حیفه بدمش دست تعمیر کار
کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
قبلا سريع تر جواب مي داديد!!!!!!!!!!!نقل قول:
در قسمت تنظیمات گزینه Loop رو غیر فعال کنید.نقل قول:
1) كسي ميدونه توي music player طور ميشه كاري كرد كه وقتي يه playlist رو پخش رو ميكنيم بعد از اينكه آهنگ ها تموم شد دوباره برنگرده از اول پخش كنه؟
این موضوع ربطی به نصب واکمن 3 نداره ، باید گوشی رو هک کرد.نقل قول:
2)راستي براي من كه WG هست بايد چجوري walkman 3 نصب كنم؟
مال من که اینطوری نیست ! مشکل از گوشیتون هست ، شاید با دستکاری اکولایزرها درست بشه.نقل قول:
3)مال من وقتي بلندي صدا آخرين حد باشه گوشي ميلرزه و كيفيت صدا پايين مياد چكار كنم؟
اگه تازه خریدین احتمالا آخرین ورژن هست و نیازی به آپدیت نداره.نقل قول:
)آيا من گوشيم رو آپديت كنم بهبود پيدا ميكنه(البته 2 روزه كه خريدم، آپديت ضروريه؟)
می تونه از کمبود حافظه و اشکالات نرم افزاری باشه. اگه ادامه پیدا کرد پیشنهاد می کنم یه بار فرمت کنی ، نشد آپدیت.نقل قول:
ش سلام چند تا سوال دارم
اين دوربين ما وقتي روي فيلم برداري است تيكه تيكه فيلم مي گيره منطورم اينه كه يه خورده گير مي كنه يعني وقتي داري فيلم مي گيري وقتي مي خواي اطراف رو بگيري گوشي رو كه مي چرخوني تصوير تيكه تيكه رد ميشه تا بياد روي اون زاويه اشكال از چيه؟ موقع پخش هم همون طوري تيكه تيكه نشون ميده!!
باتری P1 بسیار خوبه ! اینکه می فرمایید مصرفش بالاست مثلا در استفاده عادی و سنگین بعد چند مدت خالی میشه؟نقل قول:
نمي دونم چه جوريه مصرف باطري احساس مي كنم يه خورده بالاست البته نسبت به گوشي هاي ديگه سوني دارم مي گم ايا درسته خيلي زود باطري به نطرم خالي ميكنه !!
مشکل نمی تونه نرمافزاری باشه پس چاره ای جز تعمیرکار نیست !نقل قول:
تقریبا روزی دو بار گوشیمو شارژمیکنم ولی بازم شب خالی میکنه تا حالا 3 تا باطری هم عوض کردم
به نظر شما باید چی کار کنم ؟
عجیبه !نقل قول:
از وقتی Internal Memory رو فرمت کردم اون علامت کیبورد مجازی علامتش همینجوری اون بالا مونده نمیره...
فکر می کنم لازم دوباره فرمت کنید ، اگه نشد فلش.
سلام
'گوشی p1 من تا روشنش میکنم هنگ میکنه و باید ری استارتش کنم محمد جان میتونی بگی مشکلش چیه ؟:41:
شرمنده به جاي محمد خان جواب دادمنقل قول:
اگه مشكل بعد از هك باشه يه format internal بكن درست ميشه
تا کدوم مرحله پیش میره؟
چقدر لود میشه؟
کجا گیر می کنه؟
ممنون دوست مننقل قول:
شرمنده به جاي محمد خان جواب دادم
اگه مشكل بعد از هك باشه يه format internal بكن درست ميشه
درست شد لطف کردی ...
ممنون محمد جان با راهنمایی اون دوستمون درست شد ...نقل قول:
تا کدوم مرحله پیش میره؟
چقدر لود میشه؟
کجا گیر می کنه؟
این p1 هم به درد نمیخوره باید عوضش کنم :دی
پس تا اونجایی بالا میومد که بتونی فرمت کنی !
من که می دونم شما P1 نداری و احتمالا واسه دوستان پرسیدی ! ولی به هر حال P1 گوشی بسیاری خوبی هست ، حرف شما رو هم 1000 به 1 می زنن.
ممنون.
پس تا اونجایی بالا میومد که بتونی فرمت کنی !
P1 گوشی بسیار خوبی هست ، حرف شما رو هم 1000 به 1 می زنن.
ممنون.
هفت شهر عشق را گشتم ولی ندیدم بهتر از P1 گوشی ای!نقل قول:
این اسپم نبودا!
اگر کسی اطلاع داره یاری کنه مرا لطفا:11:
این جریان 3 تل گارانتی ها چیه؟ پارس نیکاتل و سیتادل و کامتل؟ قیمتاشون چجوریه؟ کدوم بهتره؟
خواهش میکنم.خوب فرقی نمیکنه که.دقیقا همونطوری که میخوای روی کاغذ بنویسی اگر با قلم روی صفحه بکشی همو ن جواب رو میگیری.نقل قول:
سلام حامد خان....
ممنون بابت فیلم که گذاشتی.
ولی من بیشتر دنبال این بودم که ببینم حروف نقطه دار شبیه به هم رو چجوری تشخیص میده.
یکی از دوستام ایشالا ظرف چند روز آینده P1 میخره همه تست هام رو روی گوشیش انجام میدم
وقتی خرید احتمالا با یه عالمه سوال میام خدمتتون.
موفق باشید.
واقعا من نمیدونم چرا.یک بار دیگه مموری داخلی رو فرمت کن.یک بار هم خارجی.نقل قول:
کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین چی میشه.
راستی یه مشکل دیگه اون بازیه گلف هم پاک شده کسی لینکه دانلودشو نداره؟؟؟؟
چرا بابا اسپم بود ...نقل قول:
جدی نگیر :46:
با سلام کسی
با سلام
کسی میدونه p1 اصل را از کجا میشه تهیه کرد ؟
چون از یه موبایل فروش آشنا شنیدم که تمام گوشی هایی که الان تو بازار هست اصل نیستند و باید مدتی صبر کنم تا
شاید میان برنامه بود.
با سلام
کسی میدونه p1 اصل را از کجا میشه تهیه کرد و چه جوری میشه اصل بودن اون را تشخیص داد ؟
یه موبایل فروش آشنا می گفت تمام کوشی هایی که حالا تو بازارند تقلبیند و باید مدتی صبر کنم تا بارهای
جدید برسند شاید آنها اصل باشند
تا اونجایی که من شنیدم و میدونم p1 تقلبی نداریم.