بله متاسفانه من همونجوری استفاده میکنم ازش! تا ببینیم چی میشه... n73 گوشی خوب و تراکتوری هست.
دوستان خواهشا کسی نمیدونه چطور میشه با اینترنت ایرانسل چیز چیز ان استفاده کرد؟
Printable View
بله متاسفانه من همونجوری استفاده میکنم ازش! تا ببینیم چی میشه... n73 گوشی خوب و تراکتوری هست.
دوستان خواهشا کسی نمیدونه چطور میشه با اینترنت ایرانسل چیز چیز ان استفاده کرد؟
خوب من امروز یه 24 ساعتی توی جاده بودم رفتم سمت ارومیه و تا زه برگشتم خیلی هم خسته ام. رانندگی توی این گردنه ها و...فقط دو ساعت خواستیم وصل بشیم ببینیم اوضاع اینجا در چه حالیه اصلا دریغ از یه خط انتن :13:
اره بابا ولی قضیه مربوط به رسمیت بخشیدن به این موضوع و گفته وزیره که مجری قانون هست .نقل قول:
مملکت خر2 خر که میگن همینه دیگه
پروفسور :25: اون دامین رو RESERVE کرده بودند ! من کی گفتم اون فعاله ؟نقل قول:
وقتی که اینترنت ایران رو به کل بخواهند جمع کنند دامنه ملی هم میاد وسط
الان اسم تمامی بازیگرا
خیر اندیش - پیروزفر- شفیعی جم و ... رو رزرو کردند ولی سایت که ندارند !
بیکاری ؟پاشو برو گردکان بچین !:27::15:نقل قول:
فوقش هم همه انتنها رو پیدا کردین میخواین لیستشو بفروشین ؟ :31::13: مگه چقدر این سرویس موندگاره ؟ نهایتش تا اخر تابستون
بشین استفادت رو بکن و خوش باش داداش
معلومه که تایید شده مگه یارو دیوانه است یه آپشن روی گوشی بزاره ولی مصرف کننده استفاده نکنه ؟نقل قول:
این امکان هست برای چک میل ویا یک وبگردی کوچیک موقعی که به سیستم دسترسی نداری
مثلا 8 ساعت در روز هم کار کنی مشکلی برایش پیش نمیاد
ولی دوستان مسل دارند پاشون رو از روی دانلود بر ندارند و یه ضرب دانلود میکنند
حالا اینکه وقتی ارتباط از داخل خود گوشی برقرار بشه فقط با مرورگر روی گوشی کار میکنند و استفاده استانداردش هم همینه
.اگر میبنیید به جای مودم یمشه از این وسیله استفاده کرد این برای اون مهندس راه سازی بدبخت هست که توی کوه و کمر مشغول فعالیت هستش و برا ارسال عکسها به دفتر فنی از این مودمش استفاده مکنه
وگرنه که برای استفاده روزمره این موبایل کاربردی نخواهد داشت !
:27:
:46:ایشون هم که جواب درست رو داد:27:نقل قول:
به خدا اون موبایله نه تراکتور !!! :19:نقل قول:
پورت چیز پی ان هم بسته شده زور نزن برای ما کار نکرد !:13:
تو مرز بانه از این سیمکارت دانگلهای توی پست یک نیاوردند ؟:27: به جای اون دیتابیس انتن جمع کردن پاشو برو یه خیری به این جماعت برسون.:27::21:
با سلام
من نمیتونم بیشتر از 10 دقیقه دانلود داشته باشم بعد این مدت قطع میشه کانکشن وصله ولی رسیو ندارم
گوشیم 3250 منطقمون edge سابورت میکنه انتنمم فوله bts هم سرکوچمونه به نظرتون چه کنم؟
yahoo id:masoudflasher
بچه ها من قبلا که وصل میشدم سرعت رو میزد 460 ولی امروز که وصل شدم زد 150 !! قضیه چیه ؟!
همیشه شعبون یه روز هم رمضوننقل قول:
خوب من که گفتم تضمینی نداده
ممکنه edge شما پریده باشسه عزیز چون این چیزی که میگی سرعتش کمه
در حد gprs شدی
الان هم شد 115 !!نقل قول:
واسه شما درسته ؟
یعنی این قسمتی که ما هستیم EDGE اش از کار افتاده ؟!
چه ربطی داره؟نقل قول:
اون 115 سرعت اتصال بین گوشی و سیستم برای اون کانکشنه
اصلا شما بذارش روی 921600 Kbps
متوجه نشدم !نقل قول:
تا دیروز این سرعت 460 بود یهو امروز شد 115 ! من که کاریش نکردم !
منظورتون اینه که این سرعت رو میتونیم تغییر بدیم ؟! خب چه جوری ؟ :20:
با سلام
دوستان من یه 1 ماهه ی نامحدود گرفتم از کامپیوتر استفاده میکنم ولی وقتی یه فایل 100 مگ رو میزارم دانلود میام میبینم وسطش ارتباط قطع شده اولا که میزاشتم دانلود امکان نداشت قطع بشه اما الان نمیدونم چرا قطع میشه دوستان میتونه از Usb یا سیمکارت باشه ؟
خب 115 دیفالتش هستنقل قول:
شما روی کانکشن مربوط به گوشیتون راست کلیک و بعدش گزینه properties رو انتخاب کنید ، مودم مربوط به گوشیتون رو انتخاب کنید و configure رو بزنید ، maximum speed رو روی 921600 بذارید
ضمنا این عدد سرعت اینترنت شما نیست