جدآ با گارانتی سیتادل 385 تومن شده ؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
جدآ با گارانتی سیتادل 385 تومن شده ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آقا ورژن گوشی رو از کجا باید بفهمیم؟ من دارم میدم فامیلمون از دوبی بیاره، احتمال داره update شده باشه و تو ایران آنتن نده؟
مرسی، لطفا سریعتر جواب بدید تا برنگشته
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه برای استفاده از اینترنت به شبکه بیسیمی که نیاز به VPN داره متصل شد؟
با Wifi به شبکه متصل میشم ولی این شبکه برای استفاده از اینترنت نیاز به یه اتصال VPN داره. این کار رو با Laptop به راحتی انجام میدم.
در مورد P1 نرم افزار VPN Manager رو که سایت سونی اریکسون معرفی کرده نصب کردم ولی ظاهرا تنظیمات مربوط به VPN ویندوز رو نداره یااینکه من نتونستم تنظیمش کنم.
کسی تونسته با P1 از طریق VPN به اینترنت متصل بشه؟
آره بهراد جان 385 شده با گارنتی سیتاتل ...روز به روز داره قیمتش افت میکنه .به خاطر ورود w960 هست فکر کنم.نقل قول:
آقا ممنون.خوش خبر باشی.دستت درد نکنه بابت خبر.
میشه بگی این قیمت مال کدام شهره من که بدون گارانتی 400 قیمت گرفتمنقل قول:
سلام به همه بچه های تاپیک میخوام که اگر امکان داره راهنماییم کنید من قبلا w950 داشتم فرختم که w960 بگیرم الان هم که قیمتش فضایی هست رفتم w950 بگیرم که دیدم هم نیست هم خیلی گرون شده به این فکر رسیدم که به جمع شما بپیوندم و p1 بگیرم
من دوربین برام مهم نیست فقط صدای هدفون موقع گوش دادن به اهنگ برام خیلی مهمه که کیفیت و بلندی خوبی داشته باشه من هر شب با اهنگ میخوابم بعد از فرختن w950 هم n73 گرفتم که اشکم در اومده اصلا بدرد نمیخوره
میخوام بدونم p1 چه ایراداتی داره ؟؟؟
1- صدای هدفونش موقعه گوش دادن اهنگ در چه هدی هست مثل w950 هست یا نه ؟؟؟ ایا هدفون و جدا براش بخرم خوب میشه یا باز نه ؟؟؟؟
2-مثل w950 رقص نور داره و میشه رو صفحه اصلی انتقالش داد
3- این امکان و داره که موقعه پخش اهنگ عکس خواننده رو یه گوشه نشون بده ؟؟؟ و برای البوم هر خواننده ای
4- با چه گارانتی بگیرم ؟؟؟؟
5- LCD تو نور افتاب دیده میشه ؟؟؟
6- هرچی هم خودتون تجربه کردین و هم یگین که بنظرتون ایراد بوده ممنون میشم.
صداش کیفیت سری W رو نداره ولی خوبه و قابل قبول
visualization رو فکر نکنم داشته باشه.مربوط به walkman player هشت.
3 هم همینطور
4.بهترینش سیتادل هست.
5.از 990 و 950 بهتر هست از لحاظ کیفیت.
هدفن P1 صدشرف داره به W950 ! خودم تست کردم ! هدفن W950 واقعا به درد نخوره!
کیفیت هدفن P1 + طراحی هدفن W950 = یه هدفن عالی!
ممنون از راهنماییتون دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم