عدم پوشش دهي ADSL در بعضي نقاط مخابراتي به دلايلي مثل فيبر نوري بودن خط و پر شدن پورتنقل قول:
چرا وایمکس؟
Printable View
عدم پوشش دهي ADSL در بعضي نقاط مخابراتي به دلايلي مثل فيبر نوري بودن خط و پر شدن پورتنقل قول:
چرا وایمکس؟
یعنی یه نفر نمیخواد بعد از "یک هفته" در راه رضای خلق خدا یه جوابی به ما بده ؟ :25::33:نقل قول:
دوست عزیز اگه ایرانسل داری: کانکشن درست میکنی مثل دایل آپ .بعد قسمت user nameو password رو خالی میگذاری.وروی شماره ی تماس این کد رومیگیری:#99*نقل قول:
بعد کانکت رو میزنی.برای همراه اول هم باید همون کد رو بزنی اما تنظیمات access point یه چیز دیگه هست(فکر کنم نام اکسس پوینت همراه اول به جای MCCI WAP-GPRS باشه)
اینکارا رو انجام بده ببین فرجی میشه .اگه نه بیا پست بده تا بهت بگم چیکار کنی.:46:
با سلام من تازه سرويس gprs ايرانسل رو فعال كردم و با استفاده از يك مودم d-link به اينترنت وصل ميشم سرعت هم خوبه ولي مشكل اصلي من اينه كه نميتونم به ياهو وصل شم و حتي ايميل رو هم نميتونم البته با ----- شكن ميتونم ولي اونم سرعت رو شديدا كم ميكنه
كسي راه حلي داره و يا اصلا تجربه اي از اين قضيه داره ؟؟؟
به نظرم ربطی به شیلتر نداره.چون مال من هم چه با چیز میز ان چه معمولی بعضی وقتا وا نمیشه .:23:بیشتر این مشکل هم ماله یاهو هستش.چندین بار تا الان دیدم که قطع شده باشه.علتش رو دقیق نمیشه گفت اما شاید چون یاهو یه خورده گرافیکی تر از جیمیل هستش و تبلیغات و اخبار زیادی داره رو همون صفحه اصلی ایمیل علتش باشه.:thumbsdowنقل قول:
ايميل رو هم نميتونم البته با ----- شكن ميتونم ولي اونم سرعت رو شديدا كم ميكنه
ضمنا ایرانسل پینگ خوبی نداره وممکنه علتش اینهم باشه.
با سلامنقل قول:
با جي پي آر اس ايرانسل باز نشدن ياهو مسنجر طبيعي هست
موفق باشيد.
دوستان الیته فکر میکنم که مشکل یاهو مسنجر حل شد چون من امروز تونستم وارد بشم:46:
خیر حل نشده
از مسنجر های دیگری استفاده کنید مثل نیم باز نسخه ی پیسی وصل میشه.
یا از ورژن 9 یاهو استفاده کنید
با درود
من چند وقت پیش gprs فعال کردم ، سوالی که داشتم این هست که گوشی من edge ساپورت میکنه حالا اگه زمانی تو یه منطقه باشیم که تحت پوشش edge ایرانسل هست وقتی که با گوشیم کانکت میشم به صورت اتوماتیک با Edge کانکت میشه یا خودم باید به صورت دستی edge فعال کنم و از gprs به edge برای افزایش سرعتم سوئیچ کنم ؟
اگه جواب منفیه و سرویسه edge هم احتیاج به فعال سازی داره برای دریافت تنظیمات و ذخیرش توی گوشی باید چه شماره ای رو بگیرم ؟ ( توی سایت ایرانسل فقط روش فعالسازی gprs نوشته)
سوال دومم هم اینه که اون قیمتها و بسته هایی که توی صفحه اول این تاپیک نوشته شده با کدهای دستوریشون هنوز هم درسته یا تغییر کرده در حال خاضر؟
(ببخشید اگه یکم طولانی شد :11:)
EDGE همون GPRS هست و نیاز به فعال سازی نداره. اگر منطقه ساپورت کنه علامتش میاد. ولی خوب واسه فعال سازی روی گوشی همون تنظیمات GPRS باید انجام بشه و نصب بشه!نقل قول:
شما وارد سایت بشی متوجهش میشی. معمولا تغییر نمیکنه!
-
اون دوستمون هم که گفت یاهو بد کانکت میشه. سرعت همیشه در حال فراز ونشیب هست. منم به سختی کانکت میشم. شما بهترین کاری که برای وصل شدن به یاهو مسنجر میتونین انجام بدین اینه که قبل از باز کردن هر چیزی به مسنجرتون کانکت بشین!
از مسنجر 9 هم استفاده کنین. من خودم به شخصه با 10 خیلی مشکل داشت. کلا 10 هم خیلی چیزاش تو ایران تحریم هست .البته 9 و قبلترش هم بوده ولی 10 دیگه خیلی زیادتر شد!
اگه تحت پوشش edge ایرانسل باشه وقتی که با گوشی کانکت میشي به صورت اتوماتیک با Edge کانکت میشهنقل قول:
- خير عوض شده ديگه نامحدود نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازیگیا سرعت پینگ به شدت اومده پایین. اگر کسی با چیز پی ان مشکل داره دلیل اصلیش سرعت پایینی هست که در این سیستم وجود داره. دقیقا هم معلوم نیست چرا !؟
فکر کنم دوره ی اینترنت GPRS هم داره تموم میشه!!
محدودیت ها داره پشت سر هم اعمال میشه!!!!
من یه مودم edge خریدم و سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم.
تا میزنم به لپ تاپ به عنوان cd-rom میشناسه و هیچ خبری از اینترنت نیست.
چیکار کنم؟
نقل قول:
این فناوری در واقع مربوط به مودم edge usb هست
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
اگر تقلبی نباشه مشکلت از ویندوز هستنقل قول:
نقل قول:
راستی بستههای افزایشی رو فعال نکردم مشکل از این نیست؟
تنظیمات GPRS ایرانسل رو بدین ممنون
راستی با ویندوز 7 مشکل دارم اما XP خوبه
نه مشکل از این نیست بلکه بعضی از مودم ها با ویندوز هفت مشکل دارننقل قول:
جدیدا نمیشه بسته خرید :41: واسه شما همه همینطوره ؟:13::18:
جشنواره بهار از 20 فروردین شروع میشه ، اگه بسته فعال نمی شه ، به همین خاطرهنقل قول:
ولی کلا اینترنتش افتضاح شده ، البته به طور مستقیم ، وگرنه با ف ی لتر شکن که سرعت خوبه
خدا کنه توی این جشنواره طرح نامحدود رو دوباره بزاره:46:
والا الان که محدوده ، برای ما خیلی افتضاحهنقل قول:
من نمي تونم وارد ايميل بشم كلا هر جا كه بايد يوزرنيم/ پسورد وارد كني نميره مثل همين جا. چي كار بايد كرد؟ كسي .چيز پي ان. داره كه بسته نشده باشه؟ همين جا يه پيغام بده. كارم گيره لطفا كمك كنيد. راستي ممكنه به مرورگر ربط داشته باشه من با فاير فاكس 4 و اكسپلورر 8 امتحان كردم.
نقل قول:
درست گفتی مودم با ویندوز مشکل داشت.
مودم dLINK خریدم عالی بود
نقل قول:
برای من هم بده برای همین میگم که این طرح رو دوباره راه بندازه که بهتر بشه
با این قطعو وصلی که داره همین 2.5 رو نمیشه تمومش کرد،من هنوز 4 گیگ از جشنواره زمستانیش دارم!!نقل قول:
نقل قول:
چرا بابا من کم هم میازم توی 2 ماه دو بار طرح 2.5 زدم:31:
درست باشه بخا کارکنی 2.5 خیلی کمهنقل قول:
راستی برا بهار هم بازم 2.5 گیگه
نقل قول:
والا من هم نمیدونم که طرح رو میخواد عوض کنه یا نه ولی باید دعا کنیم که این طرح 2.5 رو برداره و دویاره نامحدود رو بذاره چون اینطوری اصلا نمی صرفه:13:
ولی فکر نمیکنم که طرح نامحدود بزاره
راستی برای بهار هم همون تعرفه زمستان رو اعلام کرده :نقل قول:
در جشنواره بهار ایرانسل، شما مشترکین دائمی و اعتباری می توانید از بسته های ویژه سرویس اینترنت همراه GPRS استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واقعا خسته نباشن با این جشنواره هاشون ترکوندن :13::2:
من نمیدونم اصلا چرا جشنواره میذارن دیگه:13:
چرا ياهو رو باز نميكنه؟؟:41:
همه ي زندگي و ارتباط ما با دوستان از طريق ياهو و ميل انجام ميگيره بعد اينا زدن تركوندنش.
كسي راه حلي چيزي داره برا باز كردن ياهو؟؟ البته غير از نيمباز.
اگه راهي نيست يكي لطف كنه لينك دانلود نيمباز رو براي پي سي بده. :41:
دوستان حتما شارژاتون رو (چه بسته ها و چه شارژ معمولی ) چک کنید برای خیلی ها و همچنین من بجای کم شدن از شارژ بسته 2.5 گیگ از شارژ معمولی داره کم میکنه
نقل قول:
با سلام
بعلا جي پي آر اس سرويس هاي ياهو رو باز نميكنه
موفق باشيد.
نقل قول:
دوست عزیز فعلا که این سرویس یاهو رو باز نمیکنه به طور معمولی ولی من با V*P*N یاهو رو باز میکنم:46:
کسی از دوستان اینجا اینترنت ایرانسل رو با مودمهای edge استفاده میکنه؟
سرعت دانلودش چطوره؟
به نظرتون کلا از این لحظا با توجه به اینکه اینترنت همراه اول حجم نامحدود میده کدومش با صرفه تره؟
نقل قول:
آره برای من هم یه بار همینجوری شد وکلاه رفت سرم:13:
ولی الان دیگه به اندازه طرح شارژ میکنم و با خیال راحت استفاده میکنم :21:
موفق باشید:11:
دوست عزیز این مشکل دیروز و امروز پیش اومده ، دلیل احتمالیش رو هم من توی اون یکی تایپیک عرض کردمنقل قول:
ضمن اینکه اگه شارژ صفر باشه ، هیچوقت نمیشه به اندازه طرح شارژ کرد ، مگر با e-charge
آره درسته این راه حل خیلی خوبیه ولی من با یه سیمکارت دیگه امتحان کردم 10 تومن رو گرفت و بسته 2.5 گیگ رو فعال کرد ولی بازم به جای کم شدن از شارژ بسته از شارژ باقی مانده معمولی کم کرد !!!!!!!!!!!نقل قول:
نکته عجیب ترش اینه که برای همه سیمکارتا این طور نیس!!!! و همه این مشکل رو ندارن !
:41:تاییدنقل قول:
:13:پینگ 960 ms !!!!!!
چه دلیل اتحمالی ای؟نقل قول:
یعنی امکان اینکه باز بشه دوباره هست؟